LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Aμα φυγει ο gl την κάνω και εγω...
Εσύ δεν είσαι ο πρώτος πρώτος που έδωσε δίκια στην διαγραφή?
Τι μας λες ρε?
Κοίτα να δεις τι μαθαίνουμε απόψε από μια διαγραφή!!!!!
Γκόμενος της είσαι ή κάνεις free fuck και ΕΣΥ με τις κοπέλες της!!!!!!
Μπαστουνόβλαχε εσένα από πότε σε νοιάζει ρε πόσα μπάνερ έχει το σάϊτ?
Ο οικονομικός σύμβουλος τους είσαι?
Κάποια εποχή είχε και ο Ζουζούνας εδώ...το μεγαλύτερο λαμόγιο της πιάτσας!!!!!
Που κοροιδεύει τους παίχτες, τους τα αρπάζει και κανείς δεν μίλαγε μέχρι κάτι μήνες πριν!!!
αν δεν φύγει, την κάνω εγώ
Κακε...φύγε gl!
Ναι καλά εντάξει,''αθώα'' όλα τα θύματα του πλε!!!Ακριβώς στ' αρχίδια μου φίλε και τα μπανερ και το site και τα υπόλοιπα που λες...
Αλλά να βγαίνεις να υπερασπίζεσαι τον μεγαλύτερο μαλάκα που εσκασε ποτέ μυτη στο site,
έβριζε όλο τον κόσμο χωρίς λόγο, ε πάει πολυ μου φαίνεται...
Αντε μπράβο...
Μπας και σου σπρωχνε τιποτα άλλο και έχασες την προμήθεια...
Άιντε μαλάκες... σαν πολλοι μαζευτηκατε τελευταια....
ελ τζι οταν σπανια τα ψιλοπαιρνεις και χωνεις με το γαντι you make me soooo fuckin horny!!! :-* :-* :-*
ξερει αυτος τι λεω..ΑΥΤΟ ήταν το ποστ που τα έχωνε? :S :S :S
omg καυλώνεις με τα emo
είσαι ο αδερφός του δημήτρη;Τα ειπα και υσιχασα, τωρα αν θελεται διαγραψτε και εμενα.
Eγω ξερω οτι η μαλακια παι συνεφο...διαγραφουν καποιον για μια φραση σε ενα σαιτ που το καντηλι και οι βρυσιες για μαναδες και οικογενιες κοντευουν να γινουν συνιθιο...ενα ειναι κυριοι το σωστο και μηλαω σε ολους τους κατεχοντες <<εξουσια>> εδω μεσα,η στειλτε μας ολους στο διαολο η μη μιλατε καθολου!!!προσπαθητε να κρατησετε κανονες σε ενα σαιτ που λεγεται μπουρδελα και εχει θρεντ του τυπου (ποσο χυνεται σε καθε μαλακια??) σε ενα σαιτ που η αρχικη σελιδα ειναι ετσι διαμορφομενη που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ντρεπεσε να την δει καποιος<ας παι καποιος σε ενα νετ καφε και να μπει στο σαιτ και να δεις πως θα τον κοιταζουν ολοι..Καλο θα ηταν να μην υπαρχουν ακρεες βρισιες και φρασεις αλλα στη τελικη δεν ειμαστε στο σαιτ του κατηχιτικου.
Αυτο ειναι κυριοι το σαιτ μας ετσι το διαμορφοσατε ετσι το βρηκαμε και ετσι το αγαπησαμε!!!γιαυτο μην κριβεστε πισω απο το δαχτυλο σας και μην ψαχνεται αφορμες για τημοριες χωρις πραγματικους λογους.
Τα ειπα και υσιχασα, τωρα αν θελεται διαγραψτε και εμενα.
Εγω ειμαι ο Δημητρηςείσαι ο αδερφός του δημήτρη;
είσαι ο αδερφός του δημήτρη;
δεν εχω νιβα εχω βαρεθει να το λεω@!!!!το NIVA το πουλάς;
εσύ που έχεις αλλάξει 100 λογαριασμούς για να βρίζεις κι ακόμα δεν ξέρουμε ποιος ειναι ο αρχικός σου λογαριασμός (είσαι ο blackhawk αλλά πριν ποιος ήσουν) τι ακριβώς εισαι; Σου δίνω 10 δεύτερα να σκεφτείςΑκριβώς στ' αρχίδια μου φίλε και τα μπανερ και το site και τα υπόλοιπα που λες...
Αλλά να βγαίνεις να υπερασπίζεσαι τον μεγαλύτερο μαλάκα που εσκασε ποτέ μυτη στο site,
έβριζε όλο τον κόσμο χωρίς λόγο, ε πάει πολυ μου φαίνεται...
Αντε μπράβο...
Μπας και σου σπρωχνε τιποτα άλλο και έχασες την προμήθεια...
Άιντε μαλάκες... σαν πολλοι μαζευτηκατε τελευταια....
Ναι καλά εντάξει,''αθώα'' όλα τα θύματα του πλε!!!
δεν εχω νιβα εχω βαρεθει να το λεω@!!!!
Δώσεεεε αρχηγέεεε!!!