Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 379K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Εσύ δεν είσαι ο πρώτος πρώτος που έδωσε δίκια στην διαγραφή?
Τι μας λες ρε?
Κοίτα να δεις τι μαθαίνουμε απόψε από μια διαγραφή!!!!!
Γκόμενος της είσαι ή κάνεις free fuck και ΕΣΥ με τις κοπέλες της!!!!!!
Μπαστουνόβλαχε εσένα από πότε σε νοιάζει ρε πόσα μπάνερ έχει το σάϊτ?
Ο οικονομικός σύμβουλος τους είσαι?
Κάποια εποχή είχε και ο Ζουζούνας εδώ...το μεγαλύτερο λαμόγιο της πιάτσας!!!!!
Που κοροιδεύει τους παίχτες, τους τα αρπάζει και κανείς δεν μίλαγε μέχρι κάτι μήνες πριν!!!

Ακριβώς στ' αρχίδια μου φίλε και τα μπανερ και το site και τα υπόλοιπα που λες...
Αλλά να βγαίνεις να υπερασπίζεσαι τον μεγαλύτερο μαλάκα που εσκασε ποτέ μυτη στο site,
έβριζε όλο τον κόσμο χωρίς λόγο,  ε πάει πολυ μου φαίνεται...
Αντε μπράβο...
Μπας και σου σπρωχνε τιποτα άλλο και έχασες την προμήθεια...
Άιντε μαλάκες... σαν πολλοι μαζευτηκατε τελευταια....

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Eγω ξερω οτι η μαλακια παι συνεφο...διαγραφουν καποιον για μια φραση σε ενα σαιτ που το καντηλι και οι βρυσιες για μαναδες και οικογενιες κοντευουν να γινουν συνιθιο...ενα ειναι κυριοι το σωστο και μηλαω σε ολους τους κατεχοντες <<εξουσια>> εδω μεσα,η στειλτε μας ολους στο διαολο η μη μιλατε καθολου!!!προσπαθητε να κρατησετε κανονες σε ενα σαιτ που λεγεται μπουρδελα και εχει θρεντ του τυπου (ποσο χυνεται σε καθε μαλακια??) σε ενα σαιτ που η αρχικη σελιδα ειναι ετσι διαμορφομενη που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ντρεπεσε να την δει καποιος<ας παι καποιος σε ενα νετ καφε και να μπει στο σαιτ και να δεις πως θα τον κοιταζουν ολοι..Καλο θα ηταν να μην υπαρχουν ακρεες βρισιες και φρασεις αλλα στη τελικη δεν ειμαστε στο σαιτ του κατηχιτικου.

Αυτο ειναι κυριοι το σαιτ μας ετσι το διαμορφοσατε ετσι το βρηκαμε και ετσι το αγαπησαμε!!!γιαυτο μην κριβεστε πισω απο το δαχτυλο σας και μην ψαχνεται αφορμες για τημοριες χωρις πραγματικους λογους.

Τα ειπα και υσιχασα, τωρα αν θελεται διαγραψτε και εμενα.

Επισκέπτης
Ακριβώς στ' αρχίδια μου φίλε και τα μπανερ και το site και τα υπόλοιπα που λες...
Αλλά να βγαίνεις να υπερασπίζεσαι τον μεγαλύτερο μαλάκα που εσκασε ποτέ μυτη στο site,
Αντε μπράβο...
Ναι καλά εντάξει,''αθώα'' όλα τα θύματα του πλε!!! :P

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Eγω ξερω οτι η μαλακια παι συνεφο...διαγραφουν καποιον για μια φραση σε ενα σαιτ που το καντηλι και οι βρυσιες για μαναδες και οικογενιες κοντευουν να γινουν συνιθιο...ενα ειναι κυριοι το σωστο και μηλαω σε ολους τους κατεχοντες <<εξουσια>> εδω μεσα,η στειλτε μας ολους στο διαολο η μη μιλατε καθολου!!!προσπαθητε να κρατησετε κανονες σε ενα σαιτ που λεγεται μπουρδελα και εχει θρεντ του τυπου (ποσο χυνεται σε καθε μαλακια??) σε ενα σαιτ που η αρχικη σελιδα ειναι ετσι διαμορφομενη που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ντρεπεσε να την δει καποιος<ας παι καποιος σε ενα νετ καφε και να μπει στο σαιτ και να δεις πως θα τον κοιταζουν ολοι..Καλο θα ηταν να μην υπαρχουν ακρεες βρισιες και φρασεις αλλα στη τελικη δεν ειμαστε στο σαιτ του κατηχιτικου.

Αυτο ειναι κυριοι το σαιτ μας ετσι το διαμορφοσατε ετσι το βρηκαμε και ετσι το αγαπησαμε!!!γιαυτο μην κριβεστε πισω απο το δαχτυλο σας και μην ψαχνεται αφορμες για τημοριες χωρις πραγματικους λογους.

Τα ειπα και υσιχασα, τωρα αν θελεται διαγραψτε και εμενα.

το NIVA το πουλάς;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και γιατί να διαγραφεί το θρεντ?  :grin: :grin: :grin: :grin:

ρουφιάνε, να κουκουλωθεί η αλήθεια θες τελικά
είσαι αντερκάβερ σπιούνος της διεύθυνσης?  :s&m_1:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αντε μπράβο...
εσύ που έχεις αλλάξει 100 λογαριασμούς για να βρίζεις κι ακόμα δεν ξέρουμε ποιος ειναι ο αρχικός σου λογαριασμός (είσαι ο blackhawk αλλά πριν ποιος ήσουν)  τι ακριβώς εισαι; Σου δίνω 10 δεύτερα να σκεφτείς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom