Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 50 14,1%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,0%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,5%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,0%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγω ενα θα πω....το πιο ανηθικο ειναι να δικαζεις εναν ανθρωπο τη απουσια του,να μην του δινεις το -παγκοσμια και νομικα αναγνωρισμενο- δικαιωμα της απολογιας του εστω και να τον σπιλωνεις και με μια ρετσινια παιδεραστιας πατωντας σε ενα κομματι ενος ποστ και σε μια απομονωμενη φραση που μπορει να ειπωθηκε στο ασχετο και που τωρα δεν μπορουμε καν να δουμε στο συνολο μιας κουβεντας αφου το θεμα διαγραφτηκε.. :jerking:

ακομη και ο σωκρατης πριν πιει το κωνειο ειχε το στοιχειωδες δικαιωμα να απολογηθει....

αυτα και καλη συνεχεια στο σαιτ μας....αν παει ετσι θα χασει κι αλλα μελη....και η δυναμη του σαιτ ειναι τα μελη του.....

εντάξει τώρα, τώρα το ξεχείλωσες και κρέμεται...  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

είπαμε ήδη μία πίπα σε αυτό το φόρουμ, μην αρχίζουμε και τα περί απονομής δικαιοσύνης, θα γίνουμε αυτό που μισούμεεεεεε

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ο ΤΙΡΑΝΤΟΦΟΡΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
εγω ενα θα πω....το πιο ανηθικο ειναι να δικαζεις εναν ανθρωπο τη απουσια του,να μην του δινεις το -παγκοσμια και νομικα αναγνωρισμενο- δικαιωμα της απολογιας του εστω και να τον σπιλωνεις και με μια ρετσινια παιδεραστιας πατωντας σε ενα κομματι ενος ποστ και σε μια απομονωμενη φραση που μπορει να ειπωθηκε στο ασχετο και που τωρα δεν μπορουμε καν να δουμε στο συνολο μιας κουβεντας αφου το θεμα διαγραφτηκε.. :jerking:

ακομη και ο σωκρατης πριν πιει το κωνειο ειχε το στοιχειωδες δικαιωμα να απολογηθει....

αυτα και καλη συνεχεια στο σαιτ μας....αν παει ετσι θα χασει κι αλλα μελη....και η δυναμη του σαιτ ειναι τα μελη του.....

θα γίνει ξεσηκωμός. Αύριο όλοι στην πλατεία συντάγματος, να γίνει χαμός

%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82+%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%B7%CE%BA%CF%89%CE%BC%CF%8C%CF%82.jpg

58-2-thumb-large.jpg

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
μαλακιες λετε προκειται για παρα πολυ καλο κοριτσι.καμια σχεση με μαφια και μαλακιες.
Εσύ δεν είσαι ο πρώτος πρώτος που έδωσε δίκια στην διαγραφή?
Τι μας λες ρε?
Κοίτα να δεις τι μαθαίνουμε απόψε από μια διαγραφή!!!!!
Γκόμενος της είσαι ή κάνεις free fuck και ΕΣΥ με τις κοπέλες της!!!!!!
Μπαστουνόβλαχε εσένα από πότε σε νοιάζει ρε πόσα μπάνερ έχει το σάϊτ?
Ο οικονομικός σύμβουλος τους είσαι?
Κάποια εποχή είχε και ο Ζουζούνας εδώ...το μεγαλύτερο λαμόγιο της πιάτσας!!!!!
Που κοροιδεύει τους παίχτες, τους τα αρπάζει και κανείς δεν μίλαγε μέχρι κάτι μήνες πριν!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γλ, κόψε τις μλκιες... ;)
140 κριτικες απο μενα και μερικες με κλωνο :grin:,6 νεα λινκς για μπουρδελα της επαρχιας με φωτο.70 τουλαχιστον πρωτοδοκιμασθεντα απο μενα κοριτσια,8-9 πρωτες κριτικες για καποια σπιτια που ανοιξαν προσφατα,1080 περιπου απαντητικα(οχι ερωτησεις) και μονο μηνυματα στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης με πληροφοριες,μερικα χιλιαδες ευρω εξοδα....αυτη ειναι η ταπεινη μου προσφορα και την καταθετω....αμα δεν με θελετε φευγω και παω αλλου....νο προμπλεμο.....θα σας αφησω τον θετταλο να παιζετε....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
140 κριτικες απο μενα και μερικες με κλωνο :grin:,6 νεα λινκς για μπουρδελα της επαρχιας με φωτο.70 τουλαχιστον πρωτοδοκιμασθεντα απο μενα κοριτσια,8-9 πρωτες κριτικες για καποια σπιτια που ανοιξαν προσφατα,1080 περιπου απαντητικα(οχι ερωτησεις) και μονο μηνυματα στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης με πληροφοριες,μερικα χιλιαδες ευρω εξοδα....αυτη ειναι η ταπεινη μου προσφορα και την καταθετω....αμα δεν με θελετε φευγω και παω αλλου....νο προμπλεμο.....θα σας αφησω τον θετταλο να παιζετε....

and the oscar goes to...gl

ar-rahman-oscar-2009.jpg

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

αρχίσαμε και τα emo τώρα  :S

καλά, εγώ κρατάω το πρώτο ποστ εδώ, τα υπόλοιπα κάνω πως δεν τα βλέπω  :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

αμα κουνήσεις το κουλό σου ή κουλό κλώνων σου θα έρθω όπου κι αν είσαι να κοιμόμαστε αγκαλίτσα... :birdman:

επαναλαμβάνω..κόψε τις μλκιες ;)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ελ τζι οταν σπανια τα ψιλοπαιρνεις και χωνεις με το γαντι you make me soooo fuckin horny!!! :-* :-* :-*

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Aμα φυγει ο gl την κάνω και εγω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τελος παντων επειδη βλεπω να το ψιλομαλακιζουμε το θεμα.....προτεινω να επιστρεψει ο πλε και να διαγραφει αυτο το θρεντ ως μη γενομενο και τελος καλο....οχι ολα καλα βεβαια.....

μπουμπ επιτελους σοβαρεψου..... :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom