αυτα και καλη συνεχεια στο σαιτ μας....αν παει ετσι θα χασει κι αλλα μελη....και η δυναμη του σαιτ ειναι τα μελη του.....
Γλ, κόψε τις μλκιες... ;)
αυτα και καλη συνεχεια στο σαιτ μας....αν παει ετσι θα χασει κι αλλα μελη....και η δυναμη του σαιτ ειναι τα μελη του.....
Γλ, κόψε τις [size=15pt]μλκιες[/size]... ;)
εγω ενα θα πω....το πιο ανηθικο ειναι να δικαζεις εναν ανθρωπο τη απουσια του,να μην του δινεις το -παγκοσμια και νομικα αναγνωρισμενο- δικαιωμα της απολογιας του εστω και να τον σπιλωνεις και με μια ρετσινια παιδεραστιας πατωντας σε ενα κομματι ενος ποστ και σε μια απομονωμενη φραση που μπορει να ειπωθηκε στο ασχετο και που τωρα δεν μπορουμε καν να δουμε στο συνολο μιας κουβεντας αφου το θεμα διαγραφτηκε..
ακομη και ο σωκρατης πριν πιει το κωνειο ειχε το στοιχειωδες δικαιωμα να απολογηθει....
χέστηκες ε; δεν γράφεις κανονικά τη λέξη για να μη σε διαγράψουν
όταν τις στείλω πίσω, ρώτησέ τις..
εγω ενα θα πω....το πιο ανηθικο ειναι να δικαζεις εναν ανθρωπο τη απουσια του,να μην του δινεις το -παγκοσμια και νομικα αναγνωρισμενο- δικαιωμα της απολογιας του εστω και να τον σπιλωνεις και με μια ρετσινια παιδεραστιας πατωντας σε ενα κομματι ενος ποστ και σε μια απομονωμενη φραση που μπορει να ειπωθηκε στο ασχετο και που τωρα δεν μπορουμε καν να δουμε στο συνολο μιας κουβεντας αφου το θεμα διαγραφτηκε..
ακομη και ο σωκρατης πριν πιει το κωνειο ειχε το στοιχειωδες δικαιωμα να απολογηθει....
γκαμπαΟ ΤΙΡΑΝΤΟΦΟΡΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕ
Εσύ δεν είσαι ο πρώτος πρώτος που έδωσε δίκια στην διαγραφή?μαλακιες λετε προκειται για παρα πολυ καλο κοριτσι.καμια σχεση με μαφια και μαλακιες.
κοίτα μη σκίσεις κανένα καλσόν κ τρέχεις στο αλήντι.
πέσε τώρα για ύπνο βλακάκο, με κούρασες.
140 κριτικες απο μενα και μερικες με κλωνο ,6 νεα λινκς για μπουρδελα της επαρχιας με φωτο.70 τουλαχιστον πρωτοδοκιμασθεντα απο μενα κοριτσια,8-9 πρωτες κριτικες για καποια σπιτια που ανοιξαν προσφατα,1080 περιπου απαντητικα(οχι ερωτησεις) και μονο μηνυματα στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης με πληροφοριες,μερικα χιλιαδες ευρω εξοδα....αυτη ειναι η ταπεινη μου προσφορα και την καταθετω....αμα δεν με θελετε φευγω και παω αλλου....νο προμπλεμο.....θα σας αφησω τον θετταλο να παιζετε....Γλ, κόψε τις μλκιες... ;)
γκαμπα
140 κριτικες απο μενα και μερικες με κλωνο ,6 νεα λινκς για μπουρδελα της επαρχιας με φωτο.70 τουλαχιστον πρωτοδοκιμασθεντα απο μενα κοριτσια,8-9 πρωτες κριτικες για καποια σπιτια που ανοιξαν προσφατα,1080 περιπου απαντητικα(οχι ερωτησεις) και μονο μηνυματα στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης με πληροφοριες,μερικα χιλιαδες ευρω εξοδα....αυτη ειναι η ταπεινη μου προσφορα και την καταθετω....αμα δεν με θελετε φευγω και παω αλλου....νο προμπλεμο.....θα σας αφησω τον θετταλο να παιζετε....
140 κριτικες απο μενα και μερικες με κλωνο ,6 νεα λινκς για μπουρδελα της επαρχιας με φωτο.70 τουλαχιστον πρωτοδοκιμασθεντα απο μενα κοριτσια,8-9 πρωτες κριτικες για καποια σπιτια που ανοιξαν προσφατα,1080 περιπου απαντητικα(οχι ερωτησεις) και μονο μηνυματα στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης με πληροφοριες,μερικα χιλιαδες ευρω εξοδα....αυτη ειναι η ταπεινη μου προσφορα και την καταθετω....αμα δεν με θελετε φευγω και παω αλλου....νο προμπλεμο.....θα σας αφησω τον θετταλο να παιζετε....
ελ τζι οταν σπανια τα ψιλοπαιρνεις και χωνεις με το γαντι you make me soooo fuckin horny!!! :-* :-* :-*140 κριτικες απο μενα και μερικες με κλωνο ,6 νεα λινκς για μπουρδελα της επαρχιας με φωτο.70 τουλαχιστον πρωτοδοκιμασθεντα απο μενα κοριτσια,8-9 πρωτες κριτικες για καποια σπιτια που ανοιξαν προσφατα,1080 περιπου απαντητικα(οχι ερωτησεις) και μονο μηνυματα στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης με πληροφοριες,μερικα χιλιαδες ευρω εξοδα....αυτη ειναι η ταπεινη μου προσφορα και την καταθετω....αμα δεν με θελετε φευγω και παω αλλου....νο προμπλεμο.....θα σας αφησω τον θετταλο να παιζετε....