LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.338
- Πόντοι
- 8.645
όντως, οι συνεντεύξεις τύπου με τις σχετικές ερωτήσειςαχαχχααχαχα τι λες καλέ, λάιτ καταστάσεις, το πανηγύρι ήταν πιο παλιά με τα θρεντ αποχώρησης
όντως, οι συνεντεύξεις τύπου με τις σχετικές ερωτήσειςαχαχχααχαχα τι λες καλέ, λάιτ καταστάσεις, το πανηγύρι ήταν πιο παλιά με τα θρεντ αποχώρησης
[move] [/move][move][size=99pt]Roxala= on the road[/size]
[/move]
συγνωμη που παρεμβαινω αλλα απο τοτε που το πε ο πλε το ανακυκλωσατε ολοι ως φραση 50 φορες...ημαρτον....
επι της ουσιας μια απλη διαγραφη του επιμαχου ποστ αρκουσε...αλλα κρυβονται πισω απο την διαγραφη και τα ξερετε ολοι και μην κανετε τις οσιες παρθενες....
συγνωμη που παρεμβαινω αλλα απο τοτε που το πε ο πλε το ανακυκλωσατε ολοι ως φραση 50 φορες...ημαρτον....
επι της ουσιας μια απλη διαγραφη του επιμαχου ποστ αρκουσε...αλλα κρυβονται πισω απο την διαγραφη και τα ξερετε ολοι και μην κανετε τις οσιες παρθενες....
πιστευω εξυπνα παιδια ειστε ολοι και με υψηλο iq..... ;)γιατί δεν λες οτι κρύβεται η βλάχα η Ντάρια που τυχαία επέστρεψε ;;; (όπως τυχαία παρατήρησε ένας φίλος)
και που εντελως τυχαια πριν κατι μερες ο πλε τις τα χωσε....γιατί δεν λες οτι κρύβεται η βλάχα η Ντάρια που τυχαία επέστρεψε ;;; (όπως τυχαία παρατήρησε ένας φίλος)
γιατί δεν λες οτι κρύβεται η βλάχα η Ντάρια που τυχαία επέστρεψε ;;; (όπως τυχαία παρατήρησε ένας φίλος)
(όπως τυχαία παρατήρησε ένας φίλος)
γιατί δεν λες οτι κρύβεται η βλάχα η Ντάρια που τυχαία επέστρεψε ;;; (όπως τυχαία παρατήρησε ένας φίλος)
Καθεστώς η Νταρια δηλαδη?
και που εντελως τυχαια πριν κατι μερες ο πλε τις τα χωσε....
εγω λιγο χοντρο σαν πουρο......εγώ το έχω μικρό
έλα ντε
λάιον κάθε μέρα με εκπλήσσεις και πιο πολύ
θα σε βρω να σου ζητήσω αυτόγραφο
ρε τη μαφία ρε
γιατί οι ρωσσίδες δεν είναι βλάχες ;