Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 379K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγω λεω αρχικα να αφησει ο αντισθενης τις δικαιολογιες περι δηθεν παιδεραστιας του πλεζουρα.Γιατι αν αφηνεις υπονοουμενα τετοια για καποιον και δεν κοκκινιζεις αλλα κοκκινιζεις με τις λεξεις που ο πλε κανει ως γνωστον ευρεια χρηση η εισαι βλακας..η εχεις συμφεροντα.Διαλεξε και παρε.
και φυσικα αν θελει να απολογηθει ο αντισθενης εμεις εδω ειμαστε να τον ακουσουμε και καλο θα ηταν να μην βαλει αποσπασμα αλλα ολοκληρη την φραση του πλε, για να κρινουμε.
Αλλα γιατι να τα βαλει αφου  καθε φορα που τα διαβαζε κοκκινιζε... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πλε,πατέρας,δάσκαλος,αδερφός,ένας μεγάς οδηγός!!! :sunglasses:

Αντία αρχηγέ να'σαι καλά,καλή επανάσταση!!! :grin:

venceremos!!! :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ειναι δεδομενο, οτι τα μπινελικια δεν αποτελούν προφανως λογο διαγραφης απο μονα τους. Ομως η αναγραφη μιας φρασης που πιθανον να δημιουργει μπλεξιματα στον διαχειριστη του σαιτ, καθως τον εμπλεκει σε υποθαλψη ποινικων αδικηματων ("να γαμησω κανεναν παιδικο κωλο"), ακόμη και εαν προφανως λεγονται καθ' υπερβολη, ειναι λογικο να του δημιουργουν προβλημα. Απο αυτην την αποψη ο Αντισθενης θελοντας να φυλαξει τα νωτα του, παιρνει τα μετρα του και αυτο μεχρι ενα σημειο ειναι λογικο. Προσωπικα δεν εχω λογο να συμπαθω τον πλεζ, καθως οταν πρωτομπηκα εδω μεσα, με επιασε απο τα μουτρα οτι ημουνα προμοτορας (και νταβατζακος ειπε καποια στιγμη) καποιας κοπελας επειδη εξεφρασα την συμπαθεια μου γι αυτην. Δεν διαμαρτυρηθηκα τοτε, καθώς ειμαι κι εγω μεγαλο παιδι πια, και ξερω οτι δεν ειναι δυνατο να θιγομαστε και να κλαψομουνιαζουμε με το παραμικρο. Στο κατω κατω δεν χαλασε και ο κοσμος επειδη με παρεξηγησε ο πλεζ ή οποιοσδηποτε αλλος. Προσωπικά όμως λυπαμαι που δεν θα τον ξαναδω εδω, ηταν κατι σαν "ατραξιον" και δεν σας κρυβω οτι καθε μερα παταγα στο προφιλ του για να δω τις τελευταιες δημοσιευσεις του. Αν μετραει καπου η γνωμη μου (ξερω οτι δεν μετραει μαλλον), θα ηθελα να γυρισει. Συγνωμη αν κουρασα.  

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ο Πλε έκραζε-κράζει-ΘΑ κραζει μέχρι να βγάλω από το beverly tις βοηθητικές...ΤΕΛΟΣ...

Ple, we are waiting

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
Δεν ήμουνα μπροστά στην φάση αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολική η αντίδραση ειδικά για ένα μέλος που δεν είναι χθεσινό!Τον τελευταίο καιρό δεν πέφτει ούτε warned για χοντρά μπινελίκια μεταξύ μελών και πείραξε τόσο πολύ μια έκφραση που χρησιμοποιείται συχνά και που είναι δεδομένο ότι δεν την εννοούσε κυριολεκτικά?Εκτός αν λέχθηκαν κι άλλα...αν και δεν νομίζω ότι θα ήταν η πρώτη φορά που ξεφεύγει η κατάσταση!
ti synebei gatte?

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Αρχίσανε και σκάνε μύτη ένας ένας οι ιπποκόμοι του  :jerking: :jerking: :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ειναι δεδομενο, οτι τα μπινελικια δεν αποτελούν προφανως λογο διαγραφης απο μονα τους. Ομως η αναγραφη μιας φρασης που πιθανον να δημιουργει μπλεξιματα στον διαχειριστη του σαιτ, καθως τον εμπλεκει σε υποθαλψη ποινικων αδικηματων ("να γαμησω κανεναν παιδικο κωλο"), ακόμη και εαν προφανως λεγονται καθ' υπερβολη, ειναι λογικο να του δημιουργουν προβλημα. Απο αυτην την αποψη ο Αντισθενης θελοντας να φυλαξει τα νωτα του, παιρνει τα μετρα του και αυτο μεχρι ενα σημειο ειναι λογικο. Προσωπικα δεν εχω λογο να συμπαθω τον πλεζ, καθως οταν πρωτομπηκα εδω μεσα, με επιασε απο τα μουτρα οτι ημουνα προμοτορας (και νταβατζακος ειπε καποια στιγμη) καποιας κοπελας επειδη εξεφρασα την συμπαθεια μου γι αυτην. Δεν διαμαρτυρηθηκα τοτε, καθώς ειμαι κι εγω μεγαλο παιδι πια, και ξερω οτι δεν ειναι δυνατο να θιγομαστε και να κλαψομουνιαζουμε με το παραμικρο. Στο κατω κατω δεν χαλασε και ο κοσμος επειδη με παρεξηγησε ο πλεζ ή οποιοσδηποτε αλλος. Προσωπικά όμως λυπαμαι που δεν θα τον ξαναδω εδω, ηταν κατι σαν "ατραξιον" και δεν σας κρυβω οτι καθε μερα παταγα στο προφιλ του για να δω τις τελευταιες δημοσιευσεις του. Αν μετραει καπου η γνωμη μου (ξερω οτι δεν μετραει μαλλον), θα ηθελα να γυρισει. Συγνωμη αν κουρασα.  
συγνωμη που παρεμβαινω αλλα απο τοτε που το πε ο πλε το ανακυκλωσατε ολοι ως φραση 50 φορες...ημαρτον.... :headbang: :headbang:

επι της ουσιας μια απλη διαγραφη του επιμαχου ποστ αρκουσε...αλλα κρυβονται πισω απο την διαγραφη και τα ξερετε ολοι και μην κανετε τις οσιες παρθενες....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εγω λεω αρχικα να αφησει ο αντισθενης τις δικαιολογιες περι δηθεν παιδεραστιας του πλεζουρα.Γιατι αν αφηνεις υπονοουμενα τετοια για καποιον και δεν κοκκινιζεις αλλα κοκκινιζεις με τις λεξεις που ο πλε κανει ως γνωστον ευρεια χρηση η εισαι βλακας..η εχεις συμφεροντα.Διαλεξε και παρε.
και φυσικα αν θελει να απολογηθει ο αντισθενης εμεις εδω ειμαστε να τον ακουσουμε και καλο θα ηταν να μην βαλει αποσπασμα αλλα ολοκληρη την φραση του πλε, [size=20pt]για να κρινουμε.[/size]
Αλλα γιατι να τα βαλει αφου  καθε φορα που τα διαβαζε κοκκινιζε... :2funny: :2funny:

μάλιστα κα. εισαγγελεύ

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

αχαχαχαχαα ο καθένας με τον πόνο του  :rockon: :rockon:

Μπουμπάκι, πέρα βρέχει ή μου φαίνεται?

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ρε μπας και αποχωρησε για να ετοιμαζει το Big-Bourdela Brother οπως επεσε ως ιδεα τις προαλλες; ;-D

PS: Σα να γινομαστε λιγο ριαλιτυ με τα "γιατι,πως,ποτε" αποχωρησε ο Πλεζ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μπουμπάκι, πέρα βρέχει ή μου φαίνεται?

είπαμε, δε χαλάω χατήρι  :grin: :grin:

Ρε μπας και αποχωρησε για να ετοιμαζει το Big-Bourdela Brother οπως επεσε ως ιδεα τις προαλλες; ;-D

PS: Σα να γινομαστε λιγο ριαλιτυ με τα "γιατι,πως,ποτε" αποχωρησε ο Πλεζ

αχαχχααχαχα τι λες καλέ, λάιτ καταστάσεις, το πανηγύρι ήταν πιο παλιά με τα θρεντ αποχώρησης  :rockon:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
[move][size=99pt]Roxala= on the road[/size]

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

[/move]

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε τυποι ο βον μακουλις τι απεγινε ηταν και συμπατριωτης...

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
επι της ουσιας μια απλη διαγραφη του επιμαχου ποστ αρκουσε...αλλα κρυβονται πισω απο την διαγραφη και τα ξερετε ολοι και μην κανετε τις οσιες παρθενες....

Ναι, κόντεψε να αφήσει και το site με τις μισές διαφημίσεις.
Σε οποιο στουντιο πήγαινε
και δεν του μιλούσαν με το σεις και με το σας
αισθανότανε προσβεβλημένος....ο Ζαμπουνης....  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom