Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 379K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ένα μόνο απόσπασμα από post του. Ένα απ' τα τελευταία του είναι (σβησμένο τώρα). Ντρέπομαι και να το αντιγράψω....

[..] πριν γαμησω κανα παιδικο κωλο[...]

Ουδέν άλλο σχόλιο από μένα.
σιγα μην απολογησαι κιολας ρε αντι...πανω και πρωτα απο ολα οφειλουμε να σεβομαστε και να προστατευουμε τον χωρο που μας φιλοξενει,οτι θεματολογια και να εχει.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

Ple come back...we love you :smitten:

ποιός θα λέει "beverly με βοηθητικές"? >:( :headbang: :helpplea:

Πλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεζουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυρααααααααααααααααααααααααααακουλινακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Ένα μόνο απόσπασμα από post του. Ένα απ' τα τελευταία του είναι (σβησμένο τώρα). Ντρέπομαι και να το αντιγράψω....

αργησες να το κανεις αυτο.....

καλλιο αργα παρα ποτε παντως.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

αχαχαχαχαχαχχαχαχαα
δεν παίζει
στάνταρ είχε άλλο κόντεξτ

πού είναι ο περσόναςςςςςς να το ξεκαθαρίσει  :2funny: :2funny:

κατά τα λοιπά με το καλό να ξανάρθει  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
κατά τα λοιπά με το καλό να ξανάρθει  :grin:
Πέρα απ' την πλάκα είναι απ' τους λίγους που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν είχε κάνει κλώνους όταν εξαφανιζόταν. Αντιθέτως ο περσόνας έχει κάνει. Κι όχι έναν.
Κι επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα ξαναρθει εκτός κι αν έρθει για ένα ποστ για εξηγήσεις

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.919
Πόντοι
9.275
Ο Πλέζουρας σήμερα το απόγευμα διαγράφηκε από μέλος!!!!! :o :o :o
Ναι ήταν.......ΠΟΛΛΑ ΗΤΑΝ!!!!!
Ήταν ΓΝΗΣΙΟΣ πάνω απ'όλα!!!!!!
Ζητώ την επιστροφή του και την άρση της διαγραφής του εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί και αφού πρώτα δηλώσει με την σειρά του ότι θα προσέχει τα γραφόμενά του από εδώ και μπρος!!!!!
Δηλ. θα "παίζει" με τους κανόνες του σάϊτ!!!!!
Καλώ τα έμπειρα μέλοι, να πάρουν ανοιχτά θέση!!!!
Έχω χάσει επεισόδια Geo, δεν πήρα χαμπάρι το συμβάν με τον Πλέζουρα  :o
Αν όντως είναι έτσι, και εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ο Πλέζουρας είναι από τους πιο δυνατούς συναγωνιστές εδώ μέσα. Είναι σίγουρα ξεχωριστή περίπτωση και γι’ αυτό μπορεί αρκετοί να μην τον εκτιμούν ανάλογα. Αλλά δεν είμαστε και όλοι ίδιοι, πώς να γίνει δηλαδή.
Όσο για κάποιες εκφράσεις που ο Πλεζ αλλά και άλλοι έχουν χρησιμοποιήσει άκομψα εδώ τι να πω; Υποτίθεται ότι είμαστε ενήλικες και υπεύθυνοι. Και παραέξω λέμε συχνά τα ίδια, εδώ μας έπιασε η σεμνοτυφία; Προφανώς και δεν τα εννοεί, όπως και όλοι (θέλω να πιστεύω). Φυσικά αυτό είναι αρμοδιότεροι να το κρίνουν οι διαχειριστές.
Συμμετέχω και εγώ στην προσπάθεια επανασύνδεσης του Πλέζουρα με την παρέα.
Όσο για όρους… εγώ δεν βάζω κανέναν, πλην του αυτονόητου για όλους
να συμπεριφερόμαστε υπεύθυνα σαν ενήλικες…
Πλέζουρα έλα πίσω ρεεε… που θα βρεις ξανά τόσους μαζεμένους τρελούς να σε διαβάζουν…

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αν καταλαβα καλα τον διαγραψανε.. δεν εφυγε αυτοβουλως.Η καταλαβα λαθος;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πέρα απ' την πλάκα είναι απ' τους λίγους που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν είχε κάνει κλώνους όταν εξαφανιζόταν. Αντιθέτως ο περσόνας έχει κάνει. Κι όχι έναν.
Κι επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα ξαναρθει εκτός κι αν έρθει για ένα ποστ για εξηγήσεις

καλά μην είσαι πολύ σίγουρος  :hmm:

με τη βλακεία που έγραψε ο αντισθένης ότι κοκκίνισε μ'αυτό που και καλά είπε ο πλε, μάλλον ούτε εξηγήσεις θα ακούσουμε ούτε θα τον δούμε για αρκετό καιρό
αλλάααααααααααααααααα έχει ο καιρός γυρίσματα  :rockon:

υ.γ. περιμένω πμ για τους κλώνους  :kissass:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Πλάκα κάνεις?
Δηλ. αν το έβαζε μέσα σε εισαγωγικά τότε μόνο θα καταλάβαινες ότι είναι σχήμα λόγου?
Δηλ. εγώ που το λέω για να δώσω έμφαση σε κάτι, να αισθάνομαι άσχημα?
Ξέρουμε ότι δεν ήταν μόνο για αυτό.....
Δεν σου δίνω άδικο, το γράφω άλλωστε!!!!!
Αλλά ο Πλεζ όσον αφορά εμένα έδινε αγώνα εναντίον των κλώνων, τον νταβάδων και των προμοτεράδων!!!!
Με τον δικό του τρόπο και ύφος!!!!
Ναι κάποιες φορές και επι δικαιών και αδίκων αλλά πάντα είχε το θάρρος να ζητάει συγνώμη!!!!!
Πέραν αυτών, ουδέν σχόλιο και από εμένα!!!!

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
To χειρότερο σκουπίδι που εμφανίστηκε ποτέ στο φορουμ.
Δεν ήταν μόνος του όμως.
Είχε την άνοχή και την συμπαράσταση πολλών, και κυρίως του γνωστου mod...
Μετά τις συνεχείς νταβατζοαπειλλες, τα συνεχή υποννοούμενα και προτροπές για χρήση πρέζας,
το γυρισε και στην παιδεραστία βλέπω.
Καλά έκανε και διαγράφηκε.
Μπορεί να γλύτωσε το site απο τη δίωξη, αλλά σε θέματα που αφορούν παιδιά να ξέρετε ότι ο νόμος είναι αμείλεικτος...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν σημαίνει οτι επειδη ειπε κατι τετοιο ρε αντι οτι το ενοουσε κιολας, θα τον βγάλουμε παιδεραστη με το ζορι δλδ? ...

Τεσπα οπως το βλεπετε...

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
σιγα μην απολογησαι κιολας ρε αντι...πανω και πρωτα απο ολα οφειλουμε να σεβομαστε και να προστατευουμε τον χωρο που μας φιλοξενει,οτι θεματολογια και να εχει.

+

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Δεν ήμουνα μπροστά στην φάση αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολική η αντίδραση ειδικά για ένα μέλος που δεν είναι χθεσινό!Τον τελευταίο καιρό δεν πέφτει ούτε warned για χοντρά μπινελίκια μεταξύ μελών και πείραξε τόσο πολύ μια έκφραση που χρησιμοποιείται συχνά και που είναι δεδομένο ότι δεν την εννοούσε κυριολεκτικά?Εκτός αν λέχθηκαν κι άλλα...αν και δεν νομίζω ότι θα ήταν η πρώτη φορά που ξεφεύγει η κατάσταση!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αχ μην κάνετε κουόουτ το ποστ, κοκκινίζω και σκανδαλίζομαι, ντρέπομαι και που το κοιτάω  :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Eντομεταξυ προχτες η χτες δεν θυμαμαι ακριβως ειταν δυο τρια μελη που αληλοβρύζανε μανες και πατεράδες τοσο ασχημα που μονο που τους διάβαζες ...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
O Πλε ηταν το αλατοπιπερο του σαιτ. Χωρις αυτο το '' φαγητο΄΄ δεν εχει νοστιμια. Αλλα και με πολυ αλατοπιπερο χανει και την γευση του το φαι. Καποιες φορες ηταν υπερβολικος , αλλα και σε αυτο ευθυνεσαι και εσυ Αντισθενη γιατι ποτε σε ορισμενους ''δεν ειχες τραβηξει το αυτι'' για την αθυροστομια τους. Ετσι πιθανον να υπερεβαλε τα ορια.
 Θα μπορουσες απλα να διαγραψεις το μηνυμα του και να του κανεις μια συσταση να μην επαναληφθει...
Απλα πραγματα............

Υ.Γ. Ολοι ξερουμε οτι εβριζε αλλα το εκανε σε ολους και για τα παντα. Λιγες φορες τα εννοουσε και οταν το εκανε ειχε λογο σοβαρο. Ολοι τα ξεραμε αυτα. Ποτε ομως δεν εβρισε ή ειρωνευτηκε χωρις λογο καποιον. Παρα μονο για πλακα. Δεν εβρισε ή ειρωνευτηκε χωρις λογο οπως εκαναν καποια αλλα μελη του σαιτ που ειχαν ασυλια. (βλεπε τραγοπαπα)

Καλο ειναι τα βρειτε με αμοιβαιες εξηγησεις και αν και γαυρος να γυρισει πισω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom