Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 379K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
αυτα απο μενα, απο εκει και περα βρειτε τα μεταξυ σας!!! ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αχαχαχαχαχα ναι θα φύγουνε μέλη, καπνός θα γίνουνε, τέτοια διαφθορά ούτε στα πιο τρελά όνειρά τους  :2funny: :2funny:
ρε έχετε λαλήσει ομαδικώς, αντμινιστράτορες και αναρχοπρεζάκηδες  :2funny:

αλλά βγάλ'τα στη φόρα για το εφέ του πράγματος, πάω να βάλω καφέ, περιμένω ξεπουπουλιάσματα  :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
λαιον ο μπαστουνοβλαχος ειναι ο νοσφερατου? γτ αυτος εβριζε την αλιντισα.

Kostas396

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εσύ ρε παπάρα έτσι με μέτρησες που κάθεσαι και λες αυτές τις μαλακίες; Σε ποιόν νομίζεις ότι τα λες αυτά; Σε κανέναν που μασάει από τέτοια; Άκου επειδή έβρισες τη Ντάρια. Επειδή ρε ηλίθιε έχεις βρίσει όλο το φόρουμ κι έχω πάρει 1234234 αναφορές για την πάρτη σου. Ξύπνα παπάρα. Τα πιστεύεις αυτά που λες; Πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ είσαι; Πόσο βλάκας; Μας απειλείς τώρα κιόλας;
τι λες???
& ειμαι ο μονος που βριζει ε???
& μετα απο 5 εκατομμυρια μπινελικια μου,απομονωσες μια φραση για να μου μεινει η λεζα του παιδερα ε???
ο αλκης ειναι παιδερας..
εγω ειμαι μιλφακιας με βουλα..

Επισκέπτης
αχαχαχαχαχα ναι θα φύγουνε μέλη, καπνός θα γίνουνε, τέτοια διαφθορά ούτε στα πιο τρελά όνειρά τους  :2funny: :2funny:
ρε έχετε λαλήσει ομαδικώς, αντμινιστράτορες και αναρχοπρεζάκηδες  :2funny:

αλλά βγάλ'τα στη φόρα για το εφέ του πράγματος, πάω να βάλω καφέ, περιμένω ξεπουπουλιάσματα  :rockon:
Είσαι μια κατίνα εσύ....!!! :2funny:

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
τελικα ειμαστε μεγαλα αδερφατα εδω μεσααααααααααααααα

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Εσύ ρε παπάρα έτσι με μέτρησες που κάθεσαι και λες αυτές τις μαλακίες; Σε ποιόν νομίζεις ότι τα λες αυτά; Σε κανέναν που μασάει από τέτοια; Άκου επειδή έβρισες τη Ντάρια. Επειδή ρε ηλίθιε έχεις βρίσει όλο το φόρουμ κι έχω πάρει 1234234 αναφορές για την πάρτη σου. Ξύπνα παπάρα. Τα πιστεύεις αυτά που λες; Πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ είσαι; Πόσο βλάκας; Μας απειλείς τώρα κιόλας;

Αντισθενη πρεπει να διευκρινισεις αν τον διεγραψες για αυτο που εγραψε και ποσταρες, ή γενικως γιατι εχει βρισει το συμπαν ( μεσα σε αυτους και εμενα ,αλλα  ηταν για πλακα οπως στους περισσοτερους)
  Αν τον διεγραψες επειδη ειχες παρει πολλες αναφορες , τον προειδοποιησες να μετριασει τις βρυσιες?
Αν ναι τι σου απαντησε?

υ.γ. ολοι ξερουμε τον διαφορετικο χαρακτηρα του. Στο bourdela. com ειμαστε ρε παιδια. Αν ειναι ετσι με αυτα που ποσταρε ο τσολιας πρεπει να επεμβει εισσαγελεας

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Παμε παμε παμε....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
τι λες???
& ειμαι ο μονος που βριζει ε???
& μετα απο 5 εκατομμυρια μπινελικια μου,απομονωσες μια φραση για να μου μεινει η λεζα του παιδερα ε???
ο αλκης ειναι παιδερας..
εγω ειμαι μιλφακιας..
Ναι, έτσι είσαι ο μόνος που βρίζει. Καταλαβαίνεις ότι μερικά πράγματα δε μπορούν να λέγονται ούτε για πλάκα ή όχι;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η ρετσινια ειναι ρετσινια και δεν βγαινει.....επιτελους σταματηστε αυτο το γελοιο θρεντ και ζητηστε ενα συγνωμη για την πατατα του παιδεραστικου υπονοουμενου-κατηγοριας που του αποδοθηκε....τοσο απλο ειναι.....

Επισκέπτης
Παμε παμε παμε....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
cf80ceb1cebcceb5.jpg
:headbang2:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μηπως το εχουμε γαμησει το θεμα? Ενα ban ειναι οπως το ban που εχουν φαει καποια στιμγη τα περισσοτερα μελη στο φορουμ, θα ξαναμπει.........................    τωρα για την παιδεραστια  δεν ξερω τι να πω.... ισως ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΡΕΠΕ να σβηστει το ποστ ωστε ολοι να το δουμε.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αν ειναι ετσι με αυτα που ποσταρε ο τσολιας πρεπει να επεμβει εισσαγελεας

και καλά θα έκανε που θα επενέβαινε και είναι ντροπή που κατάντησε έτσι εκείνο το θρεντ

αλλλλλλλλλάααααααααααααααααααααααααααααααα μάλλον έπρεπε να γίνουν πάνω από χιλιάρικο αναφορές  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μηπως το εχουμε γαμησει το θεμα? Ενα ban ειναι οπως το ban που εχουν φαει καποια στιμγη τα περισσοτερα μελη στο φορουμ, θα ξαναμπει.........................    τωρα για την παιδεραστια  δεν ξερω τι να πω.... ισως ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΡΕΠΕ να σβηστει το ποστ ωστε ολοι να το δουμε.
ναι αλλα μπαν ως παιδεραστης;για σκεψου το ....ιδιο ειναι με τα μπαν πχ του αβραμακου ας πουμε;εσυ πως θα αντιδρουσες;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ναι, έτσι είσαι ο μόνος που βρίζει. Καταλαβαίνεις ότι μερικά πράγματα δε μπορούν να λέγονται ούτε για πλάκα ή όχι;

ναι ναι, γι'αυτό αυτά που παρέθεσε ο ψωλιάς όχι μόνο δε διαγράφτηκαν αλλά δεν έγινε τίποτα και με αυτούς που τα έγραψαν.
που δεν τα έγραψαν καν στην πλάκα.

έλεος δηλαδή, το συνεχίζεις, άλλαξε τουλάχιστον τροπάριο, καλύτερα να σε λένε κωλοτούμπα, θα ξεχαστεί μην ανησυχείς  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
η ρετσινια ειναι ρετσινια και δεν βγαινει.....επιτελους σταματηστε αυτο το γελοιο θρεντ και ζητηστε ενα συγνωμη για την πατατα του παιδεραστικου υπονοουμενου-κατηγοριας που του αποδοθηκε....τοσο απλο ειναι.....
Ρε συ gl είπε κανείς ότι είναι παιδεραστής; Αυτός να ζητήσει συγγνώμη για τη μαλακία που είπε. Θα βγει κι από πάνω δηλαδή έτσι; Κοίτα να δεις πλάκα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom