Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
νομίζω. Το μαυρογέρακο πάντως είναι σίγουρα
απλα ηξερε πολλα ο νοσφ. και ειχα απορια ποιος παπαρης ειναι.
[size=50pt]σου απαντησε ο τσολιας..[/size]Ναι, έτσι είσαι ο μόνος που βρίζει. Καταλαβαίνεις ότι μερικά πράγματα δε μπορούν να λέγονται ούτε για πλάκα ή όχι;
βαλε λινκ να δωΑν ειναι ετσι με αυτα που ποσταρε ο τσολιας πρεπει να επεμβει εισσαγελεας
γυναίκα παντόφλεςβαλε λινκ να δω
σελ 198.βαλε λινκ να δω
ναι αλλα μπαν ως παιδεραστης;για σκεψου το ....ιδιο ειναι με τα μπαν πχ του αβραμακου ας πουμε;εσυ πως θα αντιδρουσες;
Καθόλου τυχαίο, γιατί πρώτον εγώ τέτοια βρισιά δεν έχω ξαναδεί εδώ και δεύτερον εδώ και τόσο καιρό έχεις καταβρίσει όλο το φόρουμ και έχω πάρει πάρα πολλές αναφορές. Τα 'παμε.[size=50pt]σου απαντησε ο τσολιας..[/size]
τυχαιο που διεγραψες εμενα???
1..εσυ το ειπες με την απομονωση μιας φρασης μου..συμφωνησαν & οι κλωνοι..1..Ρε συ gl είπε κανείς ότι είναι παιδεραστής;
2..Αυτός να ζητήσει συγγνώμη για τη μαλακία που είπε.
3..Θα βγει κι από πάνω δηλαδή έτσι;
4..Κοίτα να δεις πλάκα...
λαιον ο μπαστουνοβλαχος ειναι ο νοσφερατου? γτ αυτος εβριζε την αλιντισα.
απλα ηξερε πολλα ο νοσφ. και ειχα απορια ποιος παπαρης ειναι.
ετσι-ετσι..Καθόλου τυχαίο, γιατί πρώτον εγώ τέτοια βρισιά δεν έχω ξαναδεί εδώ και δεύτερον εδώ και τόσο καιρό έχεις καταβρίσει όλο το φόρουμ και έχω πάρει πάρα πολλές αναφορές. Τα 'παμε.
εμενα μ αρεσουν τα πουστριλικια χωνετα σ εμενα γουσταρω
ρε μπαρμπα, για πε ,Είσαστε και τα δυο σας, πάρε το ένα και χτύπα το πάνω στ' άλλο...
ο ένας καμμένος απο τις κάψουλες,
κι η άλλη απο τη πολλή χορτοφαγία...
αλλά επειδή έχω παιδιά, και δεν τα βρίζω, δε θα βρίσω ούτε και σας....
Έχετε πάντως ελπίδες, πιτσιρίκια είσαστε ακόμα....
ξέρεις και για γυμναστήρια και για χορτοφαγίες, μάλιστα. Ποιος πούστης είσαι ρε γαμώτο, θα σε ανακαλύψω όμως.Είσαστε και τα δυο σας, πάρε το ένα και χτύπα το πάνω στ' άλλο...
ο ένας καμμένος απο τις κάψουλες,
κι η άλλη απο τη πολλή χορτοφαγία...
αλλά επειδή έχω παιδιά, και δεν τα βρίζω, δε θα βρίσω ούτε και σας....
Έχετε πάντως ελπίδες, πιτσιρίκια είσαστε ακόμα....