Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Καλα ρε πουστη μου ενα αυτοκινητο τις πλακας εχω και τις καλες εποχές άλλαζα λάστιχα καθε 2-3 χρονια και αυτος ο καραγκιόζης ειχε Porsche GT2 με χειμερινά λάστιχα Nokian του 2006 :idiot: :uglystupid: :headbang: Ο Πατερας εβαλε την σφαίρα στην θαλάμη του οπλου και ο γιος πάτησε την σκανδάλη.

Χειμερινά ή Όλων των εποχών?

Το θέμα της παλαιότητας όντως, αν ισχύει, είναι προβληματικό. Για αυτοκίνητα φυλασσόμενα σε κλειστούς χώρους το άνω προτεινόμενο όριο αντικατάστασης είναι τα 5 χρόνια ανεξαρτήτως φθορών πέλματος.

Χειμερινά λάστιχα και πολύ υψηλές ταχύτητες = κακό πράγμα.

Λάστιχα όλων των εποχών ή Καλοκαιρινά Λάστιχα και πολύ υψηλές ταχύτητες = ούτε καλό ούτε κακό πράγμα.

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Oχι. Τεραστιο λαθος. ΟΧΙ.
Ειναι το κλασικο σάπιο επιχειρημα των χρηστών ναρκωτικων (όπως και οσων δεν φορανε ζωνη στο αυτοκινητο). Μονο στον εαυτο μου λεει κανω ζημια, τι σας αφορά εσας?
ΟΧΙ.
Κάνεις ζημια στον εαυτο σου, στους γονεις σου, στους φιλους σου, στα παιδια σου και στη γυναικα σου αν εχεις, στην χωρα σου που σε θελει υγιή, παραγωγικο και αυριο μεθαυριο γερό στρατιωτη αν χρειαστει, ακομη και στο συστημα υγειας και στους φορολογουμενους που θα πληρωνουν για να γινεις καλα λογω της κλονισμενης υγειας σου.
Ε οχι ρε σεβαλιέ, απο σενα δεν περιμενα τοσο επιπεδη αποψη.

Σωστος

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εχω πει κι αλλη φορα οτι ως δικηγορος, εχω μια φυσικη αντιπαθεια στους συγγενεις των θυματων των τροχαιων, που ερχονται στα δικαστηρια ή πανε σε καναλια και καταριουνται, βριζουν, ουρλιαζουν, δειχνοντας απλως οτι ειναι μικροι ανθρωποι. Γιατι ως γνωστον, το μεγεθος ενος ανθρωπου φαινεται στη δυσκολια και οταν εχει αδικηθει. Θαυμάζω δε, τους ανθρωπους σαν τον Υπατιο, που δινουν μαθηματα αξιοπρεπειας και μεγαλειου.
Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι στις περιπτωσεις αυτες, ποιος ειναι το θυμα και ποιος ο θυτης ειναι πολλες φορες εντελως τυχαιο. Ολοι εχουν περασει με κοκκινο, ολοι εχουν κανει παραβαση. Οι καταρες και οι κανιβαλισμοι ειναι κατι το θλιβερο.
Α, και το επιχειρημα "αμα σκοτωσει μεθυσμενος οδηγος το παιδι σου, θα εισαι επιεικης?" το κατουράω. Ειμαι πανω απο 10 ετων πλεον.
Συζηταμε σοβαρα υποτιθεται.

Μονο που εδω δεν ειχαμε ενα τυχαιο συμβαν. Το ενα αυτοκινητο ετρεχε με 300 και το αλλο ηταν σταματημενο στο παρκινγκ.
Οσον αφορα τον πατερα, το γεγονος οτι ηταν ψυχραιμος και συλληπηθηκε τις οικογενεις και των αλλων , δε σημαινει οτι δεν εγινε τιποτα η οτι δεν εφταιγαν.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Μονο που εδω δεν ειχαμε ενα τυχαιο συμβαν. Το ενα αυτοκινητο ετρεχε με 300 και το αλλο ηταν σταματημενο στο παρκινγκ.
Οσον αφορα τον πατερα, το γεγονος οτι ηταν ψυχραιμος και συλληπηθηκε τις οικογενεις και των αλλων , δε σημαινει οτι δεν εγινε τιποτα η οτι δεν εφταιγαν.

λες να επεσε τηλεφωνημα εκατομμυριων ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Oχι. Τεραστιο λαθος. ΟΧΙ.
Ειναι το κλασικο σάπιο επιχειρημα των χρηστών ναρκωτικων (όπως και οσων δεν φορανε ζωνη στο αυτοκινητο). Μονο στον εαυτο μου λεει κανω ζημια, τι σας αφορά εσας?
ΟΧΙ.
Κάνεις ζημια στον εαυτο σου, στους γονεις σου, στους φιλους σου, στα παιδια σου και στη γυναικα σου αν εχεις, στην χωρα σου που σε θελει υγιή, παραγωγικο και αυριο μεθαυριο γερό στρατιωτη αν χρειαστει, ακομη και στο συστημα υγειας και στους φορολογουμενους που θα πληρωνουν για να γινεις καλα λογω της κλονισμενης υγειας σου.
Ε οχι ρε σεβαλιέ, απο σενα δεν περιμενα τοσο επιπεδη αποψη.

Αμεσα μιλαμε λεω οχι εμμεσα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
λες να επεσε τηλεφωνημα εκατομμυριων ?

ενταξει δε θελω τωρα να συζηταω με τετοιες εικασιες πανω σε ενα τετοιο συμβαν. Το τι κανουν μεταξυ τους και πως θα τα βρουν οι συγγενεις ειναι δικο τους θεμα. Το θεμα για την κοινωνια ειναι πως δε θα γινονται τετοια συμβαντα.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
βλεπεις τυπε ο πατερας που ειναι γατα το πηγαινε με 150 max, οχι σα το χαιβανι το γιο του
Η απορια μου εμενα ειναι αλλη:ο συνοδηγος που ειναι μηχανολογος μηχανικος κ που υποτιθεται εχει τελειωσει κ ενα
πολυτεχνειο, δεν ηξερε της συνεπειες - ρισκα απο αποψη φυσικης(κρουσης, κινητικη ενεργεια, απωλεια προσφυσης κλπ)

του να τρεχεις με 250χλμ σε βρεγμενο οδοστρωμα

Τύπε σιγά μην έκανε και μιγαδική ανάλυση με διανύσματα για τις συνέπειες της θεωρίας των υπερχορδών.....  :think:

Οι πιτσιρικάδες την καύλα τους πήγαν να κάνουν και το πλήρωσαν.... Το κακό είναι πώς στην προκειμένη περίπτωση την πλήρωσαν κι άλλοι που δεν έφταιγαν!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.312
Πόντοι
3.656
ακριβ
Καλα ρε πουστη μου ενα αυτοκινητο τις πλακας εχω και τις καλες εποχές άλλαζα λάστιχα καθε 2-3 χρονια και αυτος ο καραγκιόζης ειχε Porsche GT2 με χειμερινά λάστιχα Nokian του 2006 :idiot: :uglystupid: :headbang: Ο Πατερας εβαλε την σφαίρα στην θαλάμη του οπλου και ο γιος πάτησε την σκανδάλη.

ως
κλαρινογαμπρος ετων 60....

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.792
Πόντοι
496
Τύπε σιγά μην έκανε και μιγαδική ανάλυση με διανύσματα για τις συνέπειες της θεωρίας των υπερχορδών.....  :think:

Οι πιτσιρικάδες την καύλα τους πήγαν να κάνουν και το πλήρωσαν.... Το κακό είναι πώς στην προκειμένη περίπτωση την πλήρωσαν κι άλλοι που δεν έφταιγαν!!!

ποια μιγαδικη αναλυση ρε φιλε, σοβαρολογεις
φυσικη επιπεδου γυμνασιου αν οχι πιο κατω

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
ποια μιγαδικη αναλυση ρε φιλε, σοβαρολογεις
φυσικη επιπεδου γυμνασιου αν οχι πιο κατω

Δηλαδή τύπε στα 23 σου εσύ όταν έμπαινες σε αυτοκίνητο με φίλους σου για χαβαλέ....
Έκανες αναλύσεις της ορμής-κρούσης σε περίπτωση σύγκρουσης κλπ...?

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.792
Πόντοι
496
Δηλαδή τύπε στα 23 σου εσύ όταν έμπαινες σε αυτοκίνητο με φίλους σου για χαβαλέ....
Έκανες αναλύσεις της ορμής-κρούσης σε περίπτωση σύγκρουσης κλπ...?

ναι ρε φιλε το ηξερα οτι με 280χλμ εχω ή θα'χω μεγαλο προβλημα...
δεν ειναι το πιο υψηλο νοημα σ'αυτη τη ζωη
αλλα το βασικοτερο:στα 23 μου ο πατερας μου δεν μου παρειχε πορσε...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.312
Πόντοι
3.656
του 2006 λαστιχα
ειναι ΝΕΚΡΑ κ ειδικα χειμερινα η 4εποχων

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Ρε φιλαρακια ξεκολλατε επιτελους απο το "23 χρονων-πορσε"......
Κατι "εγκληματιες" που τρεχουν κατω απο το σπιτι μου με πειραγμενα αυτοκινητα και μηχανες ουτε πλουσιοι ειναι,ουτε 23 χρονων, ουτε με πορσε.Η μαλακια στον εγκεφαλο δεν εχει να κανει με την οικονομικη κατασταση του καθενος. Μην μπαινετε στο τρυπακι της κλυδαροτρυπας. Παντα να σχολιαζουμε αρνητικα οτι εχει ο αλλος και μπορει να θελαμε να το εχουμε εμεις. Πειτε μου ποιος απο ολους μας εδω μεσα δεν θα ηταν απο πλουσιο αρχιδι και δεν θα κυκλοφορουσαμε με πορσε και φεραρι.σε καμια περιπτωση δεν τον δικαιολογω αλλα επαναλαμβανω πως δεν φταιει το οτι ειχε πορσε.αν δλδ ετρεχε με πεζο ραλι με 200 λιγοτερη ζημια θα εκανε;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.312
Πόντοι
3.656
Κατι "εγκληματιες" που τρεχουν κατω απο το σπιτι μου με πειραγμενα αυτοκινητα και μηχανες ουτε πλουσιοι ειναι,ουτε 23 χρονων, ουτε με πορσε.Η μαλακια στον εγκεφαλο δεν εχει να κανει με την οικονομικη κατασταση του καθενος. Μην μπαινετε στο τρυπακι της κλυδαροτρυπας. Παντα να σχολιαζουμε αρνητικα οτι εχει ο αλλος και μπορει να θελαμε να το εχουμε εμεις. Πειτε μου ποιος απο ολους μας εδω μεσα δεν θα ηταν απο πλουσιο αρχιδι και δεν θα κυκλοφορουσαμε με πορσε και φεραρι.σε καμια περιπτωση δεν τον δικαιολογω αλλα επαναλαμβανω πως δεν φταιει το οτι ειχε πορσε.αν δλδ ετρεχε με πεζο ραλι με 200 λιγοτερη ζημια θα εκανε;
εχεις δικιο κατα 90%
ομως οτι ηταν κ γιος του κλαρινογαμπρου πατερα του του ειχε δωσει την αισθηση στα @@ ολοι κι ολα οτι κ να κανω
το ιδιο επικινδυνος θα ηταν κ με γκολφ gti

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.792
Πόντοι
496

δλδ τυπε εσυ το ιδιο φτιαχνεσαι αν οδηγησεις ενα πεζο ραλι με ενα απο τα αλλα 2 που αναφερες?
κ κυριως αν εισαι κ 23...

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Βλεπεις φιλε μου; το ιδιο λεμε.....αρα δεν παιζει ρολο η οικονομικη κατασταση.....το ιδιο ειμαστε ολοι....το θεμα ειναι τι κανει η πολιτεια για αυτο....εδω σου λεω βλεπω καθημερινα εγω στην περιοχη μου σε κατοικημενη περιοχη δλδ μεσ την πολη να γινονται εγκληματικες μαλακιες με το αστυνομικο τμημα στα 300 μετρα και δεν ασχολειται κανεις.....οταν θα παρουν ομως σβαρνα κανα παιδακι με ποδηλατο η καμια μαμα με καροτσι θα το βλεπει ολη η ελλαδα μετα στις ειδησεις.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.792
Πόντοι
496
Βλεπεις φιλε μου; το ιδιο λεμε.....αρα δεν παιζει ρολο η οικονομικη κατασταση.....το ιδιο ειμαστε ολοι....το θεμα ειναι τι κανει η πολιτεια για αυτο....εδω σου λεω βλεπω καθημερινα εγω στην περιοχη μου σε κατοικημενη περιοχη δλδ μεσ την πολη να γινονται εγκληματικες μαλακιες με το αστυνομικο τμημα στα 300 μετρα και δεν ασχολειται κανεις.....οταν θα παρουν ομως σβαρνα κανα παιδακι με ποδηλατο η καμια μαμα με καροτσι θα το βλεπει ολη η ελλαδα μετα στις ειδησεις.

καλα ναι συμφωνουμε
το γραψα κ παραπανω, σε σοβαρη χωρα το περιστατικο θαχε τελειωσει εν τη γενεσει
ειτε οδηγος ηταν ο βασιλακης καιλας ειτε ο κοκκαλης

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
βρε συ μην  κολλατε με τον συγκεκριμενο......ΟΛΑ αυτα τα περιστατικα πρεπει να τελειωνουν εν τη γεννεσει τους.....πιασε 1-2 και κατασχεσε τους τα οχηματα εκεινη την στιγμη + κανα 10χιλιαρο προστιμο + διπλωμα για κανα χρονο και μετα βλεπουμε αν θα ξαναγινουν μαλκιες.....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.909
Πόντοι
9.931
Υπαρχει τροπος να μειωθούν τα τροχαία τουλάχιστον στις εθνικές οδους, αν παραχωρήσουν τον τροχονομικο ελεγχο στις εταιρίες που διαχειριζονται τους αυτοκινητοδρομους, οταν ο αλλος θα ξερει οτι αν τρεξει παραπάνω κατα 80-90% θα τον τσιμπησει η τροχαια θα οδηγηση σαν κοτα, ενω τωρα η πιθανότητα να σε γράψουν ειναι ενα 10-20% οπότε δεν το νοιαζει καθολου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom