alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ναι σίγουρα. Και εγώ τον θαυμάζω και ίσως να προσπαθώ να τον μειώσω λόγω ζήλειας.
Είναι η κλασική Στωικότητα.
Ναι σίγουρα. Και εγώ τον θαυμάζω και ίσως να προσπαθώ να τον μειώσω λόγω ζήλειας.
Είναι η κλασική Στωικότητα.
Καλα ρε πουστη μου ενα αυτοκινητο τις πλακας εχω και τις καλες εποχές άλλαζα λάστιχα καθε 2-3 χρονια και αυτος ο καραγκιόζης ειχε Porsche GT2 με χειμερινά λάστιχα Nokian του 2006 Ο Πατερας εβαλε την σφαίρα στην θαλάμη του οπλου και ο γιος πάτησε την σκανδάλη.
Oχι. Τεραστιο λαθος. ΟΧΙ.
Ειναι το κλασικο σάπιο επιχειρημα των χρηστών ναρκωτικων (όπως και οσων δεν φορανε ζωνη στο αυτοκινητο). Μονο στον εαυτο μου λεει κανω ζημια, τι σας αφορά εσας?
ΟΧΙ.
Κάνεις ζημια στον εαυτο σου, στους γονεις σου, στους φιλους σου, στα παιδια σου και στη γυναικα σου αν εχεις, στην χωρα σου που σε θελει υγιή, παραγωγικο και αυριο μεθαυριο γερό στρατιωτη αν χρειαστει, ακομη και στο συστημα υγειας και στους φορολογουμενους που θα πληρωνουν για να γινεις καλα λογω της κλονισμενης υγειας σου.
Ε οχι ρε σεβαλιέ, απο σενα δεν περιμενα τοσο επιπεδη αποψη.
Εχω πει κι αλλη φορα οτι ως δικηγορος, εχω μια φυσικη αντιπαθεια στους συγγενεις των θυματων των τροχαιων, που ερχονται στα δικαστηρια ή πανε σε καναλια και καταριουνται, βριζουν, ουρλιαζουν, δειχνοντας απλως οτι ειναι μικροι ανθρωποι. Γιατι ως γνωστον, το μεγεθος ενος ανθρωπου φαινεται στη δυσκολια και οταν εχει αδικηθει. Θαυμάζω δε, τους ανθρωπους σαν τον Υπατιο, που δινουν μαθηματα αξιοπρεπειας και μεγαλειου.
Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι στις περιπτωσεις αυτες, ποιος ειναι το θυμα και ποιος ο θυτης ειναι πολλες φορες εντελως τυχαιο. Ολοι εχουν περασει με κοκκινο, ολοι εχουν κανει παραβαση. Οι καταρες και οι κανιβαλισμοι ειναι κατι το θλιβερο.
Α, και το επιχειρημα "αμα σκοτωσει μεθυσμενος οδηγος το παιδι σου, θα εισαι επιεικης?" το κατουράω. Ειμαι πανω απο 10 ετων πλεον.
Συζηταμε σοβαρα υποτιθεται.
Μονο που εδω δεν ειχαμε ενα τυχαιο συμβαν. Το ενα αυτοκινητο ετρεχε με 300 και το αλλο ηταν σταματημενο στο παρκινγκ.
Οσον αφορα τον πατερα, το γεγονος οτι ηταν ψυχραιμος και συλληπηθηκε τις οικογενεις και των αλλων , δε σημαινει οτι δεν εγινε τιποτα η οτι δεν εφταιγαν.
Oχι. Τεραστιο λαθος. ΟΧΙ.
Ειναι το κλασικο σάπιο επιχειρημα των χρηστών ναρκωτικων (όπως και οσων δεν φορανε ζωνη στο αυτοκινητο). Μονο στον εαυτο μου λεει κανω ζημια, τι σας αφορά εσας?
ΟΧΙ.
Κάνεις ζημια στον εαυτο σου, στους γονεις σου, στους φιλους σου, στα παιδια σου και στη γυναικα σου αν εχεις, στην χωρα σου που σε θελει υγιή, παραγωγικο και αυριο μεθαυριο γερό στρατιωτη αν χρειαστει, ακομη και στο συστημα υγειας και στους φορολογουμενους που θα πληρωνουν για να γινεις καλα λογω της κλονισμενης υγειας σου.
Ε οχι ρε σεβαλιέ, απο σενα δεν περιμενα τοσο επιπεδη αποψη.
λες να επεσε τηλεφωνημα εκατομμυριων ?
βλεπεις τυπε ο πατερας που ειναι γατα το πηγαινε με 150 max, οχι σα το χαιβανι το γιο του
Η απορια μου εμενα ειναι αλλη:ο συνοδηγος που ειναι μηχανολογος μηχανικος κ που υποτιθεται εχει τελειωσει κ ενα
πολυτεχνειο, δεν ηξερε της συνεπειες - ρισκα απο αποψη φυσικης(κρουσης, κινητικη ενεργεια, απωλεια προσφυσης κλπ)
του να τρεχεις με 250χλμ σε βρεγμενο οδοστρωμα
ωςΚαλα ρε πουστη μου ενα αυτοκινητο τις πλακας εχω και τις καλες εποχές άλλαζα λάστιχα καθε 2-3 χρονια και αυτος ο καραγκιόζης ειχε Porsche GT2 με χειμερινά λάστιχα Nokian του 2006 Ο Πατερας εβαλε την σφαίρα στην θαλάμη του οπλου και ο γιος πάτησε την σκανδάλη.
Τύπε σιγά μην έκανε και μιγαδική ανάλυση με διανύσματα για τις συνέπειες της θεωρίας των υπερχορδών.....
Οι πιτσιρικάδες την καύλα τους πήγαν να κάνουν και το πλήρωσαν.... Το κακό είναι πώς στην προκειμένη περίπτωση την πλήρωσαν κι άλλοι που δεν έφταιγαν!!!
ποια μιγαδικη αναλυση ρε φιλε, σοβαρολογεις
φυσικη επιπεδου γυμνασιου αν οχι πιο κατω
Δηλαδή τύπε στα 23 σου εσύ όταν έμπαινες σε αυτοκίνητο με φίλους σου για χαβαλέ....
Έκανες αναλύσεις της ορμής-κρούσης σε περίπτωση σύγκρουσης κλπ...?
εχεις δικιο κατα 90%Ρε φιλαρακια ξεκολλατε επιτελους απο το "23 χρονων-πορσε"......
Κατι "εγκληματιες" που τρεχουν κατω απο το σπιτι μου με πειραγμενα αυτοκινητα και μηχανες ουτε πλουσιοι ειναι,ουτε 23 χρονων, ουτε με πορσε.Η μαλακια στον εγκεφαλο δεν εχει να κανει με την οικονομικη κατασταση του καθενος. Μην μπαινετε στο τρυπακι της κλυδαροτρυπας. Παντα να σχολιαζουμε αρνητικα οτι εχει ο αλλος και μπορει να θελαμε να το εχουμε εμεις. Πειτε μου ποιος απο ολους μας εδω μεσα δεν θα ηταν απο πλουσιο αρχιδι και δεν θα κυκλοφορουσαμε με πορσε και φεραρι.σε καμια περιπτωση δεν τον δικαιολογω αλλα επαναλαμβανω πως δεν φταιει το οτι ειχε πορσε.αν δλδ ετρεχε με πεζο ραλι με 200 λιγοτερη ζημια θα εκανε;
Ρε φιλαρακια ξεκολλατε επιτελους απο το "23 χρονων-πορσε"......
Κατι "εγκληματιες" που τρεχουν κατω απο το σπιτι μου με πειραγμενα αυτοκινητα και μηχανες ουτε πλουσιοι ειναι,ουτε 23 χρονων, ουτε με πορσε.Η μαλακια στον εγκεφαλο δεν εχει να κανει με την οικονομικη κατασταση του καθενος. Μην μπαινετε στο τρυπακι της κλυδαροτρυπας. Παντα να σχολιαζουμε αρνητικα οτι εχει ο αλλος και μπορει να θελαμε να το εχουμε εμεις. Πειτε μου ποιος απο ολους μας εδω μεσα δεν θα ηταν απο πλουσιο αρχιδι και δεν θα κυκλοφορουσαμε με πορσε και φεραρι.σε καμια περιπτωση δεν τον δικαιολογω αλλα επαναλαμβανω πως δεν φταιει το οτι ειχε πορσε.αν δλδ ετρεχε με πεζο ραλι με 200 λιγοτερη ζημια θα εκανε;
Βλεπεις φιλε μου; το ιδιο λεμε.....αρα δεν παιζει ρολο η οικονομικη κατασταση.....το ιδιο ειμαστε ολοι....το θεμα ειναι τι κανει η πολιτεια για αυτο....εδω σου λεω βλεπω καθημερινα εγω στην περιοχη μου σε κατοικημενη περιοχη δλδ μεσ την πολη να γινονται εγκληματικες μαλακιες με το αστυνομικο τμημα στα 300 μετρα και δεν ασχολειται κανεις.....οταν θα παρουν ομως σβαρνα κανα παιδακι με ποδηλατο η καμια μαμα με καροτσι θα το βλεπει ολη η ελλαδα μετα στις ειδησεις.