alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Σιγα το Γκστααντ πια. Ολη η βλαχιά μαζεμενη στην Αραχωβα ειναι.Πανω στην καβλα να πανε αραχωβα δεν σκεφτονταν τιποτα φιλε
Σιγα το Γκστααντ πια. Ολη η βλαχιά μαζεμενη στην Αραχωβα ειναι.Πανω στην καβλα να πανε αραχωβα δεν σκεφτονταν τιποτα φιλε
Την ευθυνη του πατερα Βακακη παντως δεν την αγγιζει κανενα μεσο ενημερωσης ...μονο το επιχειρηματικο του δαιμονιο και την αυτοκρατορια τζαμπο...μπορει να ειμαστε δεξιοι αλλα μαλακες δεν ειμαστε παιδια.
Ολοι λενε για χαμηλων τονων οικογενεια ...παπαρια με ελικοπτερο πηγαινοερχεται ο πατερας και μας εχει ζαλισει το κεφαλι .
Δευτερον βρε τσιπη αφου δεν αλλαζεις λαστιχα,τουλαχιστον δωσε συμβουλη στο γιο σου να προσεχει αφου φορας χιονολαστιχα αντι να ασχολεισαι να βγαλεις οικονομικα αποτελεσματα μεσα στο τριημερο και να μοιρασεις προμερισματα ...βλακα
ετσι ειναι...καταστρεφουν οτι τους αγγιζειOχι. Τεραστιο λαθος. ΟΧΙ.
Ειναι το κλασικο σάπιο επιχειρημα των χρηστών ναρκωτικων (όπως και οσων δεν φορανε ζωνη στο αυτοκινητο). Μονο στον εαυτο μου λεει κανω ζημια, τι σας αφορά εσας?
ΟΧΙ.
Κάνεις ζημια στον εαυτο σου, στους γονεις σου, στους φιλους σου, στα παιδια σου και στη γυναικα σου αν εχεις, στην χωρα σου που σε θελει υγιή, παραγωγικο και αυριο μεθαυριο γερό στρατιωτη αν χρειαστει, ακομη και στο συστημα υγειας και στους φορολογουμενους που θα πληρωνουν για να γινεις καλα λογω της κλονισμενης υγειας σου.
Ε οχι ρε σεβαλιέ, απο σενα δεν περιμενα τοσο επιπεδη αποψη.
πιο σαλιγκαρος πεθαινεις τυπεεχει το πονο του ο χριστιαννος εχει κ κατι παλικαρια σαν κ καποιους εδω μεσα που τον κραζουν!! ησουν μπροστα αγαπητε οταν το εδινε τα κλειδια? ξερεις ποσα εχει στο γκαραζ του? τον ακουσες να λεει "παρε το πορσε "? μονο βλακας δεν ειναι ο ερμος ο πατερας κ υποδειγμα επιχειρηματια !! ντροπη!!
Σιγα το Γκστααντ πια. Ολη η βλαχιά μαζεμενη στην Αραχωβα ειναι.
δεν ηταν βρεγμενο το οδοστρωμα
η αιτια ειναι η συβεχης υψηλη ταχυτητα με ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΡΧΑΙΑ λαστιχα
βεβαια μονο κ μονο επειδη πηγαινε με 300 ηθελε εκτελεση ο ενας που εφυγε απο την ζωη ,το κακο οτι πηρε κι αλλους τεσσερεις
ο τζαμπος πατηρ μαλλον ειναι ενας ακομα βλαζχοδημσαρχος που κονομησε απο συγκηρεια συμπτωσεων κ ποτε δεν απεκτησε την κουλτουρα να σεβεται την ζωη του κ την ζωη των αλλων
το πληρωσε πολυ ασχημα τωρα κ εχει ισως συνηδητοποιησει το μεγα λαθος του,αλλα μπορει κ οχι...παντως πολυ επικοινωνιακα παει το θεμα απο τα καναλια,λογικο αφου αυτος κι αλλοι δεκα μη διαπλεκομενοι εχουν απομεινει να διαφημιζουν στην μπανανια
ο δε γιος ,τι να πεις τωρα για ενα νεκρο νεο παιδι οσο κ να εχει τεραστια ευθυνη
Γι αυτο φτασαμε εκει που φτασαμε. Η αποθεωση του τιποτα.βρε καλα τα λες
αλλα σαν τη μυκονο
το ονειρο του καθε λεφτα η μη
βρε καλα τα λες
αλλα σαν τη μυκονο
το ονειρο του καθε λεφτα η μη
Γι αυτο φτασαμε εκει που φτασαμε. Η αποθεωση του τιποτα.
Εχω πει κι αλλη φορα οτι ως δικηγορος, εχω μια φυσικη αντιπαθεια στους συγγενεις των θυματων των τροχαιων, που ερχονται στα δικαστηρια ή πανε σε καναλια και καταριουνται, βριζουν, ουρλιαζουν, δειχνοντας απλως οτι ειναι μικροι ανθρωποι. Γιατι ως γνωστον, το μεγεθος ενος ανθρωπου φαινεται στη δυσκολια και οταν εχει αδικηθει. Θαυμάζω δε, τους ανθρωπους σαν τον Υπατιο, που δινουν μαθηματα αξιοπρεπειας και μεγαλειου.Πολλοί στεναχωρηθηκαν με το θάνατο του jumbo junior όχι διότι χάθηκε μία ανθρώπινη ζωή, στ' αρχιδια τους οι ζωές των άλλων, αλλά διότι εάν ζούσε θα του αλλάζανε τα πρεκια και αυτού και του πατέρα του και της επιχείρησης του και ολόκληρου του καπιταλιστικού συστήματος.
Ο θάνατος του υιού γλύτωσε τον ίδιο το νεκρό, τον πατέρα και την επιχείρηση του.
Εμενα αν δεν ειχε πουτάνες εκει που πάω θα βαριομουν
δικος μου εισαι
Αν μεθυσμένος οδηγός σκοτώσει το παιδί σου και παραμείνεις ψύχραιμος και αποδωσεις το συμβαν στην κακή στιγμή και δεν κινηθείς νομικά εναντίον του, τότε είσαι ο ίδιος ο Γκάντι.Εχω πει κι αλλη φορα οτι ως δικηγορος, εχω μια φυσικη αντιπαθεια στους συγγενεις των θυματων των τροχαιων, που ερχονται στα δικαστηρια ή πανε σε καναλια και καταριουνται, βριζουν, ουρλιαζουν, δειχνοντας απλως οτι ειναι μικροι ανθρωποι. Γιατι ως γνωστον, το μεγεθος ενος ανθρωπου φαινεται στη δυσκολια και οταν εχει αδικηθει. Θαυμάζω δε, τους ανθρωπους σαν τον Υπατιο, που δινουν μαθηματα αξιοπρεπειας και μεγαλειου.
Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι στις περιπτωσεις αυτες, ποιος ειναι το θυμα και ποιος ο θυτης ειναι πολλες φορες εντελως τυχαιο. Ολοι εχουν περασει με κοκκινο, ολοι εχουν κανει παραβαση. Οι καταρες και οι κανιβαλισμοι ειναι κατι το θλιβερο.
Α, και το επιχειρημα "αμα σκοτωσει μεθυσμενος οδηγος το παιδι σου, θα εισαι επιεικης?" το κατουράω. Ειμαι πανω απο 10 ετων πλεον.
Συζηταμε σοβαρα υποτιθεται.
Δεν ειπα οτι δεν θα κινηθω νομικα. Μίλησα για τις ακραιες αντιδρασεις με καταρες, ουρλιαχτα και προπηλακισμους. Τα εχουμε δει και αυτα στα δικαστηρια. Οσο για το ποσο ντομπρος ειναι αυτος που αντιδρα υπερβολικα, εχω να πω οτι εγω οσους εχω δει να αντιδρουν υπερβολικα ηταν παντα αυτοι τα μεγαλα μουνόπανα.Αν μεθυσμένος οδηγός σκοτώσει το παιδί σου και παραμείνεις ψύχραιμος και αποδωσεις το συμβαν στην κακή στιγμή και δεν κινηθείς νομικά εναντίον του, τότε είσαι ο ίδιος ο Γκάντι.
Επίσης διαφωνώ ότι το μέγεθος ενός ανθρώπου φαίνεται από τις αντιδράσεις του σε δύσκολες στιγμές. Μπορεί αυτός που αντιδρά ψύχραιμα όταν αδικείται να είναι μουνοπανο, γλυφτης, ρουφιάνος ενώ ο άλλος που αντιδρά υπερβολικά όταν αδικείται να είναι ντόμπρος και τίμιος.
Δεν υπάρχει καμια συσχετιση της ποιότητας ενός ανθρώπου και της αντίδρασης του σε ένα δύσκολο γεγονός. Ο παρορμητικός δεν είναι υποχρεωτικά κακός άνθρωπος.
Μπορεί αυτός που αντιδρά ψύχραιμα όταν αδικείται να είναι μουνοπανο, γλυφτης, ρουφιάνος,κόκαλο
Εάν κινηθείς νομικά εναντίον του βρίζοντας τον δεν έχει και μεγάλη διαφορά επι της ουσίας από το να κινηθείς νομικά μη βρίζοντας τον. Η μεγάλη διαφορά είναι εάν θα κινηθείς νομικά εναντίον του η όχι, όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Τη μια περίπτωση τον γαμας βρίζοντας τον την άλλη στο μουγγο. Το μείζον είναι το γαμησι όχι τα λόγια.Δεν ειπα οτι δεν θα κινηθω νομικα. Μίλησα για τις ακραιες αντιδρασεις με καταρες, ουρλιαχτα και προπηλακισμους. Τα εχουμε δει και αυτα στα δικαστηρια. Οσο για το ποσο ντομπρος ειναι αυτος που αντιδρα υπερβολικα, εχω να πω οτι εγω οσους εχω δει να αντιδρουν υπερβολικα ηταν παντα αυτοι τα μεγαλα μουνόπανα.
Τελος δεν μιλησα για "παρορμητικους". Μιλησα για κανιβαλισμούς. Και δεν τους αποκαλεσα "κακούς" αλλά "μικρους".
Υ.Γ. Κατα τη γνωμη σου δηλαδή πού φαινεται η ποιοτητα του ανθρωπου, αν οχι την ωρα της δυσκολιας και της αδικίας?
Εχω το δικαιωμα ομως να θαυμασω αυτον που δεν θα κανιβαλισει?Εάν κινηθείς νομικά εναντίον του βρίζοντας τον δεν έχει και μεγάλη διαφορά επι της ουσίας από το να κινηθείς νομικά μη βρίζοντας τον. Η μεγάλη διαφορά είναι εάν θα κινηθείς νομικά εναντίον του η όχι, όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Τη μια περίπτωση τον γαμας βρίζοντας τον την άλλη στο μουγγο. Το μείζον είναι το γαμησι όχι τα λόγια.
Αυτοί που βρίζουν τους δολοφόνους του παιδιού τους δεν είναι κανίβαλοι. Εάν ένας που τρέχει με 120 στη Μεσογείων παρασύρει το παιδί σου και το αφήσει παραπληγικό για τα επόμενα 70 χρόνια ξεροντας ότι θα υποφέρει φρικτούς πόνους, δεν είναι κανιβαλισμός να ρίξεις καντηλια. Ειναι ανθρωπινο και απολυτως δικαιολογημένο.
Ναι σίγουρα. Και εγώ τον θαυμάζω και ίσως να προσπαθώ να τον μειώσω λόγω ζήλειας.Εχω το δικαιωμα ομως να θαυμασω αυτον που δεν θα κανιβαλισει?