Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.748
Πόντοι
25.467
Αυτά που λέτε είναι άνευ σημασίας.

Από τα mitsubishi evo 6
που κυκλοφόρησαν παγκοσμίως

ΠΟΣΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΑΜΑ ;;

Δεν λέω για απούλητα, που ενδεχομένως τα έχει η εταιρεία για το ... μουσείο της !!!

Λέω για κομμάτια που διατέθηκαν στην αγορά !!!!!!!!

Αν πει κανείς άραγε ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΚΑΤΟΧΟ MITSUBISHI EVO
ότι οι μετατροπές είναι γυφτιές ... και ότι το ... αμάξι πρέπει να είναι ... "μαμά"

ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΑΠΕΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ;;;

Και ότι πρέπει να αγοράζεται μόνο .... 1ο χέρι ;;;

ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΕΞΩ ;;;;;;;;;;

Μόνο στο bou.com !!!!!!!!

Μαγεία ρε πούστη μου !!!!!!!

Μαγικό φόρουμ !!!!!!!!

Αντιθέτως.

Είναι ζωτικής σημασίας και απόλυτα εντός θέματος.

Εντελώς εκτός θέματος και άνευ σημασίας για το περιστατικό που συζητάμε, είναι αυτό που με ρωτάτε, καθώς και η πολεμική που έχετε ανοίξει με τους κ.κ. Τραβαμούνη και Μπαρόβιο.

Όχι ότι έχω προβλημά να σας απαντήσω. Φρονώ όμως ως δέον να γίνει σε κάποιο άλλο θρεντάκι που θα είναι και πιό σχετικό.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Είμαι ενας απλός χομπίστας που ασχολείται με πολλά ,
για την κάβλα του, τελείως ερασιτεχνικά
αλλά περνάει γαμάτα !!!

Αυτό που είναι σαφές, είναι ότι
ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ αυτοί που βάζουν ... κανόνες.Π.χ.
Αυτά τα κάνουν μαλάκες υπάλληλοι.

Ρε μαλάκα, αν και δε με ενδιαφέρουν αυτοί οι διαχωρισμοί υπάλληλος-αφεντικό, μόνο κάτι ψωμολυσσάρηδες ξεχωρίζουν τέτοια, ξέρεις ρε μπούφο πολλούς "υπαλλήλους" που να "πετάνε" 50.000 για αυτοκίνητο (καύλας) και σε μια 5ετία άλλα τόσα;;;

Φλώρεεεεεεεεεε.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Κάτσε τώρα γιατί barockoγαμήθηκε μια φορά με το Civic vti του 1991 με τα 160 άλογα, θα του έρθει και δεύτερη όπου να ναι.

Παίρνεις χάπια ;;;
Τι σχέση είχε το civic με αυτά που έγραφα εγώ ;;;

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
πουσαι ρε μουνοβαγκον να μας πεις για τους κεφαλαιοκρατες καγκουρες με τα φιαγμενα πορσικα?  :2funny: :2funny:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν υποδομές. Από την άλλη πάλι υπάρχουν πολλές περισσότερες διοργανώσεις επίσημων αγώνων, από ότι υπήρχαν μια εικοσαετία π.χ. πριν. Όπως και να έχει πάντως, όσοι αγαπάμε πραγματικά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, οφείλουμε να πιέζουμε προς την κατοχυρωμένη σε θεσμικά πλαίσια διευθέτηση του θέματος, και να κατακρίνουμε τις αυτοσχέδιες  (γιατί έτσι μας καύλωσε) πουτσομαχίες.

Όσον αφορά για το ότι το  street racing  δεν είναι μόνον ελληνικό φαινόμενο, τό μόνο που έχω να γράψω είναι το ότι υπάρχουν παντού θερμοπουτσοκέφαλοι, κι ότι δεν είναι ανάγκη να πιθηκίζουμε ό,τι μαλακία κάνουν π.χ. στο Αμέρικα, επειδή  είναι "προηγμένη" χώρα και "πολύ πιο μπροστά" σε σχέση με την κατακαημένη την Ψωροκώσταινα.

H επαφή μου με τους πρωταθληματικούς αγώνες της ΕΛΠΑ ήταν μηδενική - οπότε για τα τεκταινόμενα εκεί ως αγωνιζόμενος δεν έχω άποψη. Παρ όλα αυτά επί χρόνια παρακολουθούσα ως θεατής αναβάσεις και αγώνες ταχύτητας γύρω από την Αθήνα (εκτός ακρόπολης το χώμα με αφήνει αδιάφορο) ενώ απολάμβανα ως θεατής τα αντίστοιχα τότε ξεκατινιάσματα μεταξύ οδηγών, διοργανωτών, χορηγών κτλ μέσω του φόρουμ των 4Τροχών κυρίως. Δεν διέκρινα καμιά ειδική ποιότητα σε σχέση με την street racing νοοτροπία. Καλύτερη δομή και κανονικοποίηση της αλητείας είδα, τίποτα περισσότερο.

Τα track days, rwyb, ιντερνετικά πρωταθλήματα ερασιτεχνικών κλαμπ κτλ που συμμετείχα από την άλλη ήταν πολύ πιο ενδιαφέροντα, πλακατατζίδικα, διδακτικά και χαβαλεδιάρικα πιστεύω. Οπότε όσο τα Μέγαρα ήταν ανοιχτά, παρά τα χάλια τους από πλευράς υποδομών (ούτε ένα γρύλο και κομπρεσέρ αέρα δεν μας δίνανε) υπήρχε μια κάποια εναλλακτική - εκτός από την πρωινή γρήγορη βόλτα στο Σούνιο ... Μαζί με τις γνωστές-άγνωστες πίστες κάρτ που άνοιγαν που και που τις πόρτες για μικυ μάους χρονομετρήσεις αυτοκινήτων.

Να σας πω την αλήθεια πλέον έχω πάψει να ασχολούμαι ενεργά αφού λόγω άλλων υποχρεώσεων και ηλικίας αναγκάστηκα να σοβαρευτώ ... οπότε ίσως έχω χάσει επεισόδια.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ξέρεις ρε μπούφο πολλούς "υπαλλήλους" που να "πετάνε" 50.000 για αυτοκίνητο (καύλας)

Το οποίο το έχουν μαμά ;;;
Mitsubishi Evo 6 μαμά ;;;

Δεν υπάρχει αυτό τύπε.
Πρέπει να βγεις σε εκπομπή.

Να σε δείξει το Top Gear.
Αν τους το πεις, θα είσαι ανάρπαστος στις τηλεοράσεις.
Και στην Ιαπωνία θα σε πάρουν να ... σε δείχνουν !!!!!!!1

Εδώ μέσα όμως, ΞΑΝΑΛΕΩ,
δεν πρέπει να γράφουμε τι αυτοκίνητα έχουμε
(όσο κι αν κάνουμε χαβαλέ)
γιατι υπάρχουν στραπονιαρο-γαμημένοι πούστηδες
που χαλάνε το ... χαβαλέ !!!!!!
Βάλε μαλακά αριθμό vin τωρα γιατί θα σε γαμησω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
ΕΔΩ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΗΣ και εσείς συζητάτε για παπαριές και "άλογα" και ποιός είναι ικανός να τα αποκτήσει και ενδεχομένως να επαναλάβει το χθεσινό συμβάν. Είστε παντελώς απαράδεκτοι και πσνηλίθιοι, ΠΟΛΥ περισσότερο απο το δολοφονικό μαλακιστήρι (Θεός 'χωρέστο) που αφάνισε αθώους ανθρώπους, επειδή επαιζε με τα δύο χέρια το καυλί του στο δρόμο... ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕ;;;
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Πάσο τύπε, απλά έχουμε το Λάκη στην παρέα και παίζουμε λιγάκι. Κατα τα άλλα βέβαια, μην παίρνεις όρκο για το "δολοφονικό μαλακιστήρι", ούτε αυτός ήθελε να πεθάνει και να σκοτώσει ότι μαλακία και να έκανε και κυρίως είναι και αυτός ΝΕΚΡΟΣ οπότε, αφού βάζεις σε μας "χέρι" για το τι γράφουμε, σεβάσου και συ λίγο τη μνήμη του. Φιλικά.

Αν έχεις προσέξει, αναφέρω αρκετές φορές τη λέξη "πίστα" (Σερρών) και αναφέρθηκα και σε οργανωμένους αγώνες.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
καθώς και η πολεμική που έχετε ανοίξει με τους κ.κ. Τραβαμούνη και Μπαρόβιο.

Το ποιοί άνοιξαν την πολεμική ... και άρχισαν τα ... flames
(εμένα στα @@ μου)
θα το διαπιστώσετε αν πάτε παραπίσω και δείτε τα posts .
[size=30pt]
Verba volant, scripta manen[/size]

Εγώ έγραψα ένα post τελείως εντός θέματος
και θα δείτε ποιοί την έπεσαν σε ποιόν ...

Ποιοί είναι οι ΞΠΓ στην τελική ...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
ΕΔΩ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΗΣ και εσείς συζητάτε για παπαριές και "άλογα" και ποιός είναι ικανός να τα αποκτήσει και ενδεχομένως να επαναλάβει το χθεσινό συμβάν. Είστε παντελώς απαράδεκτοι και πσνηλίθιοι, ΠΟΛΥ περισσότερο απο το δολοφονικό μαλακιστήρι (Θεός 'χωρέστο) που αφάνισε αθώους ανθρώπους, επειδή επαιζε με τα δύο χέρια το καυλί του στο δρόμο... ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕ;;;
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Ο πατέρας και σύζυγος έχει διαφορετική - και σίγουρα ψυχραιμότερη - άποψη από εσένα για το θέμα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.748
Πόντοι
25.467
H επαφή μου με τους πρωταθληματικούς αγώνες της ΕΛΠΑ ήταν μηδενική - οπότε για τα τεκταινόμενα εκεί ως αγωνιζόμενος δεν έχω άποψη. Παρ όλα αυτά επί χρόνια παρακολουθούσα ως θεατής αναβάσεις και αγώνες ταχύτητας γύρω από την Αθήνα (εκτός ακρόπολης το χώμα με αφήνει αδιάφορο) ενώ απολάμβανα ως θεατής τα αντίστοιχα τότε ξεκατινιάσματα μεταξύ οδηγών, διοργανωτών, χορηγών κτλ μέσω του φόρουμ των 4Τροχών κυρίως. Δεν διέκρινα καμιά ειδική ποιότητα σε σχέση με την street racing νοοτροπία. Καλύτερη δομή και κανονικοποίηση της αλητείας είδα, τίποτα περισσότερο.

Τα track days, rwyb, ιντερνετικά πρωταθλήματα ερασιτεχνικών κλαμπ κτλ από την άλλη ήταν πολύ πιο ενδιαφέροντα, πλακατατζίδικα, διδακτικά και χαβαλεδιάρικα πιστεύω. Οπότε όσο τα Μέγαρα ήταν ανοιχτά, παρά τα χάλια τους από πλευράς υποδομών (ούτε ένα γρύλο και κομπρεσέρ αέρα δεν μας δίνανε) υπήρχε μια κάποια εναλλακτική - εκτός από την πρωινή γρήγορη βόλτα στο Σούνιο ... Μαζί με τις γνωστές-άγνωστες πίστες κάρτ που άνοιγαν που και που τις πόρτες για μικυ μάους χρονομετρήσεις αυτοκινήτων.

Να σας πω την αλήθεια πλέον έχω πάψει να ασχολούμαι ενεργά αφού λόγω άλλων υποχρεώσεων και ηλικίας αναγκάστηκα να σοβαρευτώ ... οπότε ίσως έχω χάσει επεισόδια.

Ακριβώς σε αυτές τις διοργανώσεις αναφερομαι, όταν γράφω ότι πλέον έχουμε πολύ περισσότερες επιλογές-διεξόδους (για ξεκαύλωμα) από ό,τι πρίν απο μια εικοσαετία.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Είπα ... το TTS με πρόγραμμα πάει 340 άλογα.
Τέλος.

Μετατροπή και πρόγραμμα και πίπες

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΔΕΛΦΑΡΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ
Εσύ είπες

1)ότι το evo 6 το είχες ... μαμά.
2)ότι η μετατροπή του TTS κόστισε μισό S2000.
Ενώ μιλάμε για πρόγραμμα.

Είπες βλάκα οτι έχεις αυτοκίνητο 1.8 με 160 άλογα (που γίνονται με πρόγραμμα 220) και τα θεωρείς και πολλά.

Είπες για TTS που αγόρασες μεταχειρισμένο "μισή τιμή", μπράβο σου, και έτρεξες να το "προγραμματίσεις". Και αφού προγραμμάτισες ένα αυτοκίνητο που έχει ήδη, αν δεν κάνω λάθος, γύρω στα 280-300 άλογα "μαμά" και τιμή ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ 75.000 περίπου (δηλαδή ΕΝΑΜΙΣΗ S2000 καινούριο) μετά μας είπες οτι ξεφτίλιζες "κουβαδάκια" σαν το δικό μου.

Πες μας  τώρα, ποιός είναι ο αναπληρωματικός μίστερ μαλάκας 2016;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Είπες βλάκα οτι έχεις αυτοκίνητο 1.8 με 160 άλογα (που γίνονται με πρόγραμμα 220) και τα θεωρείς και πολλά.

Είπες για TTS που αγόρασες μεταχειρισμένο "μισή τιμή", μπράβο σου, και έτρεξες να το "προγραμματίσεις". Και αφού προγραμμάτισες ένα αυτοκίνητο που έχει ήδη, αν δεν κάνω λάθος, γύρω στα 280-300 άλογα "μαμά" και τιμή ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ 75.000 περίπου (δηλαδή ΕΝΑΜΙΣΗ S2000 καινούριο) μετά μας είπες οτι ξεφτίλιζες "κουβαδάκια" σαν το δικό μου.

Ηλίθιε μαλάκα ...
είσαι τόσο άρρωστος , που όταν με βλέπεις, κάτι παθαίνεις
(συμβαίνει συχνά σε υπαλλήλους, ίδια επίδραση έχω και στον τραμουντάνα, που είναι 1ος μαλάκας της χρονιάς αν δεν κάνω λάθος στο παρελθόν).

Το 1,8 το έχω τώρα, γιατί δεν ανέχομαι να πληρώνω πλέον πολλά στο δημόσιο.
Μελλοντικά μπορεί να πάρω το fiesta 1000cc με 140 ps να δίνω ακόμη λιγότερα!

Το TTS , το είχα παλιά. Μαμά ήταν 270 άλογα από 2000 κυβικά
και με ένα απλό πρόγραμμα , πήγαινε 340 άλογα.
Η μαγεία του τούρμπο.

Τα s2000 τα έκανε αλοιφή.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Είπα ... το TTS με πρόγραμμα πάει 340 άλογα.
Τέλος.

Δεν θέλω να κάνω τον ξερόλα αλλά επειδή έχω δεί το όνειρο κατ επανάληψη στα δίλιτρα μοτέρ του VAG όπως και στο 1.8 20VT παλιότερα ... ότι κι αν σου λένε κοίτα το rating της τουρμπίνας, τις πιέσεις της αντλίας καυσίμου και τις θερμοκρασίες ... Οι κατασκευαστές είναι συχνά λιγότερο μαλάκες απ'όσο πιστεύουμε ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Το οποίο το έχουν μαμά ;;;
Mitsubishi Evo 6 μαμά ;;;

Δεν υπάρχει αυτό τύπε.
Πρέπει να βγεις σε εκπομπή.

Να σε δείξει το Top Gear.
Αν τους το πεις, θα είσαι ανάρπαστος στις τηλεοράσεις.
Και στην Ιαπωνία θα σε πάρουν να ... σε δείχνουν !!!!!!!1

Εδώ μέσα όμως, ΞΑΝΑΛΕΩ,
δεν πρέπει να γράφουμε τι αυτοκίνητα έχουμε
(όσο κι αν κάνουμε χαβαλέ)
γιατι υπάρχουν στραπονιαρο-γαμημένοι πούστηδες
που χαλάνε το ... χαβαλέ !!!!!!

Δεν το έχω πιά ρε παπάρα. 3 χρόνια το κράτησα και το πούλησα "ΜΑΜΑ". Αν σε χαλάει τόσο, δε μ΄απασχολεί. Γνώμη μου, το αυτοκίνητο δεν του αλλάζεις ούτε το μπρελοκ. Αν θέλεις πιό γρήγορο, πιο δυνατό, πιο σπιρτόζικο, τα σκας και το παίρνεις. Και ειδικά σε μαστροΤάκηδες "ολα τα φτίαχνω, όλα τα τουρμπίζω". Εξαιρούνται κάποιοι ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ οίκοι μετατροπών τύπου Brabus για τη Mercedes, Gemballa για την Porsche κλπ κλπ. Αλλα και πάλι, ΠΟΛΛΑ λεφτά πεταμένα (για μένα).

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
(εμένα στα @@ μου)
[size=30pt]

Το οτι σου την πέφτουν όπου σε βρουν πολλοί και διάφοροι, πρέπει να το κοιτάξεις. Δεν είναι επειδή είσαι "Ο ξεχωριστός μιστερ Λάκης". Εσύ και ο nikos_plat έχετε αυτό το προνόμιο.

Μεγάλο προσόν η αυτοκριτική σου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.748
Πόντοι
25.467
(εμένα στα @@ μου)

[size=30pt]

Σε αυτό έχετε δίκιο.

Αναγνωρίζω επίσης ότι έχετε κάθε δικαίωμα να "σηκώσετε το γάντι", πλην όμως φρονώ ότι η διαμάχη σας πρέπει να μεταφερθεί σε κάποιο,  και πιο καταλληλο για αυτήν την περίπτωση, νήμα.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δεν το έχω πιά ρε παπάρα. 3 χρόνια το κράτησα και το πούλησα "ΜΑΜΑ". Αν σε χαλάει τόσο, δε μ΄απασχολεί. Γνώμη μου, το αυτοκίνητο δεν του αλλάζεις ούτε το μπρελοκ.

Ρε καραγκιόζη ....

ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΑΜΑ MITSUBISHI EVO ....

Δεν υπάρχει αυτοκίνητο με περισσότερες μετατροπές παγκοσμίως!]
Και αυτές τις μαλακίες με τους μαστρο-τάκηδες ...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
Κανείς άσχετος δεν βάζει χερι σε τέτοια αμάξια !!!!!

Αλλά το αυτοκίνητο είναι η Μέκκα των μετατροπών.
ΚΑΝΕΝΑ , ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΜΑΜΑ.

Πουθενά, όχι στην Ελλάδα.
Στην Αγγλία αυτά που κυκλοφορούν , είναι χειρότερα από τα ελληνικά !
ΠΙΟ ΤΟΥΜΠΑΝΑ .

Στην ιαπωνία, στη χώρα του ... ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΤΟΥΜΠΑΝΑ !!!!!!!

[size=30pt]MITSUBISHI EVO 6 "Μαμά"[/size]
[size=50pt]= ΑΝΕΚΔΟΤΟ[/size]

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
έπεσα πάνω στο ξέρασμα την Τατιάνα και έβγαλε τον πατέρα που έχασε την οικογένεια του..ρε παιδιά αυτός μιλούσε με μια ψυχρότητα, με μια νιρβάνα σα να μην έχει καταλάβει ότι έχει χάσει γυναίκα και παιδί. Έλεγε για την Πόρσε και τι μοντέλο ήταν, τελικές και άλογα :idiot:..έχεις ξεκληριστεί και έχεις όρεξη να μιλάς on camera για το αμάξι του αλλουνού και πόσο χρονών ήταν; Τραβηγμένο και μακάβριο, αλλά ή δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί ή τον βόλεψε η κατάσταση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom