Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Είσαι φλώρος ρε.
Το ξέραμε έτσι κι αλλιώς.
Μας το τονίζεις και πάλι ;

Εγώ δεν κρατάω τίποτε μαμά.

Παίζει την πρώτη μέρα να γίνουν μετατροπές.
Το TTS που είχα, το S2000 σου το πήγαινε καρότσι.
Παντού ,σε όλες τις συνθήκες.Όπου είχα συναντήσει ... κλαίγαν ....
Μην ξεχνάς όμως ότι το TTs δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα ακόμα κυριλέ γρήγορο κουπέ για ατσαλάκωτους ... ενώ το S2000 αποτελούσε και αποτελεί - ιστορικά αλλά και για την εποχή του - μηχανολογικό και κατασκευαστικό αριστούργημα ... Ένα από τα ελάχιστα ροουντστερς, μαζί με τo Miata, που κατέκτησαν τον τίτλο του συλλεκτικού ενόσω ακόμα βρίσκονταν σε παραγωγή ... Βέβαια αν δεν νόγαγες σκοτωνόσουν για πλάκα ... ενώ 9 στις 10 φορές υπό πραγματικές συνθήκες ακόμα και σε τυπικές στριφτερές διαδρομές (πχ άγιο μερκούρη, πάρνηθα, πεντέλη, παλιά αθηνών κορίνθου) ένα οποιοδήποτε σημερινό Golf GTi είναι παντού ταχύτερο για τον μέσο οδηγό.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις Λάκη, είσαι απόλαυση.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πες μας πάλι για "πισωκίνητα με πολλά άλογα" και επίσης "πόσο πιο ευκολοδήγητο είναι ένα τουρμπάτο σε σχέση με ένα ατμοσφαιρικό". Πες μας να ευθυμήσουμε λίγο ακόμα.

σε άλλο νήμα γράφει πάλι ιστορία μαλακίας... οι συγκεντρωτικές πελατών-προμηθευτών έγιναν με νόμο Σαμαρά...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.710
Πόντοι
506
Μην ξεχνάς όμως ότι το TTs δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα ακόμα κυριλέ γρήγορο κουπέ για ατσαλάκωτους ... ενώ το S2000 αποτελούσε και αποτελεί - ιστορικά αλλά και για την εποχή του - μηχανολογικό και κατασκευαστικό αριστούργημα ... Ένα από τα ελάχιστα ροουντστερς, μαζί με τo Miata, που κατέκτησαν τον τίτλο του συλλεκτικού ενόσω ακόμα βρίσκονταν σε παραγωγή ... Βέβαια αν δεν νόγαγες σκοτωνόσουν για πλάκα ... ενώ 9 στις 10 φορές υπό πραγματικές συνθήκες ακόμα και σε τυπικές στριφτερές διαδρομές (πχ άγιο μερκούρη, πάρνηθα, πεντέλη, παλιά αθηνών κορίνθου) ένα οποιοδήποτε σημερινό Golf GTi είναι παντού ταχύτερο για τον μέσο οδηγό.
θαυμα απο πλευρας μοτερ μονο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Αυτό είναι θέσφατο των υπαλλήλων ;
Υπάλληλος είπαμε δεν είσαι ;

Ρε μαλάκα ... τίποτε για το βασικό θέμα του φόρουμ θα γράψεις ποτέ ;;;
ΓΑΜΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ;;;

Μόνο για τη ΝΔ θα γράφεις ;;
Και τώρα ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙΑΡΗΣ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΤΟΥ ;;;

Πόσα evo

ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΜΑΛΑΚΑ
είναι 100% μαμά ;;;;

Παγκοσμίως ... πρέπει να είναι ελάχιστα !!!!!!!!

ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ !!!!!!!!!!

Είχε evo 6 μαμα !!!!!!!!!

Μοναδικό !!!!!!!!

EVO-6-Tuning-19.jpg

Θα το κάνω υπογραφή !!!!!!

Ναι βρε μπούφο, υπάρχουν και κάποιοι γραφικοί που δοκιμάζουν τα "χέρια" τους χωρίς έξτρα βοήθεια. Όχι σαν κάτι ΜΠΟΥΦΟΥΣ που τα βάζουν με αυτοκίνητα με λιγότερη ιπποδύναμη και διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Και συνήθως στην πίστα. Ανάθεμά σε αν έχεις πάει ποτέ έστω και θεατής.

Όλα τα παραπάνω που παραληρείς, απλά ασχολίαστα.

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
Είσαι φλώρος ρε.
Το ξέραμε έτσι κι αλλιώς.
Μας το τονίζεις και πάλι ;

Εγώ δεν κρατάω τίποτε μαμά.

Παίζει την πρώτη μέρα να γίνουν μετατροπές.
Το TTS που είχα, το S2000 σου το πήγαινε καρότσι.
Παντού ,σε όλες τις συνθήκες.Όπου είχα συναντήσει ... κλαίγαν ....

εισαι τοσο ασχετος που καταντας γραφικος!! συγκρινεις το S2K με τα @@ μου... :vomit:

αει πες για τη χρυση αυγη κ τα αυτοκινητα αστα για το ps4...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ενώ 9 στις 10 φορές υπό πραγματικές συνθήκες ακόμα και σε τυπικές στριφτερές διαδρομές (πχ άγιο μερκούρη, πάρνηθα, πεντέλη, παλιά αθηνών κορίνθου) ένα οποιοδήποτε σημερινό Golf GTi είναι παντού ταχύτερο για τον μέσο οδηγό.

Αυτό δεν έγραψα του μαλάκα πιο πάνω ;
Ότι γύρω στο 1992, ήμουν συνοδηγός σε crx vtec φίλου, με τα 150 άλογα
και κυνηγούσαμε ένα golf gti 16v mk2 (μη καταλυτικό από τα πρώτα)
το οποίο μας έριχνε από την κατεχάκη μέχρι την ... εκάλη !!!
Πουθενά δεν το φτάσαμε ...

μας έπαιρνε τα βρακιά .

Και ο άλλος που διαβάζει χρόνους γύρων στο νίρμπουγκριγκ και το χοκενχαϊμ μου λέει μαλακίες ...

xristossef

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
489
Πόντοι
21
αναζητειται Audi R8 χρωματος ποντικη με βουλγαρικες πινακιδες  :)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
εισαι τοσο ασχετος που καταντας γραφικος!! συγκρινεις το S2K με τα @@ μου... :vomit:

Τζίγκερ εσύ βάλε καμια φωτογραφία επώνυμης για να βαράς πηχτές ...
κι άσε τα γκάζια ....

Δεν γνωρίζω την ύπαρξη σου.
Ποιός είσαι ;
Υπάρχεις ;
Μήπως θες να σε κάνω Λακογαμημένο να μάθουν την ύπαρξή σου ;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506

Τύπε, πραγματικά το S2000 είναι μακράν ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου, ΣΥΝΟΛΙΚΑ σαν κατασκευή. Ακόμα και από πολύ ακριβότερα αυτοκίνητα φίλων που έχω δοκιμάσει. Γιατί αυτοκίνητο φίλου γνωστού που το έχεις κάνει ΜΙΑ βόλτα, δεν το έχεις οδηγήσει, απλώς βρέθηκες για λίγο πίσω από το τιμόνι του.

Ειδικά στις πίστες, έχει γράψει εκπληκτικούς χρόνους, απέναντι σε αυτοκίνητα πολύ πιο δυνατά και πολύ πιο ακριβά.

Και βέβαια, μια ακόμη παράμετρος και των 2 που ανέφερα, πέρα από το υποκειμενικό γούστο, που με ώθησαν στις επιλογές αυτές ήταν η 7ετής εγγύηση του Ιάπωνα, πρωτοποριακό τότε. Απλά, ΔΕ ΣΠΑΝΕ, ΔΕ ΧΑΛΑΝΕ.

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
Τζίγκερ εσύ βάλε καμια φωτογραφία επώνυμης για να βαράς πηχτές ...
κι άσε τα γκάζια ....

Δεν γνωρίζω την ύπαρξη σου.
Ποιός είσαι ;
Υπάρχεις ;
Μήπως θες να σε κάνω Λακογαμημένο να μάθουν την ύπαρξή σου ;;;

εκει στο ιδρυμα εχει νετ ε?! μπραβο μαλακα μου

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ναι βρε μπούφο, υπάρχουν και κάποιοι γραφικοί που δοκιμάζουν τα "χέρια" τους χωρίς έξτρα βοήθεια. Όχι σαν κάτι ΜΠΟΥΦΟΥΣ που τα βάζουν με αυτοκίνητα με λιγότερη ιπποδύναμη και διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Και συνήθως στην πίστα. Ανάθεμά σε αν έχεις πάει ποτέ έστω και θεατής.

Ποιά πίστα τα πήγαινες ρε σούργελο ;;
Αδελφάρα υπάλληλε ;;;

EVO 6 Μαμά ;;;;;;;;;;;;

Το μοναδικό στον κόσμο θα ήταν ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

Δεν υπάρχεις.Είσαι κλόουν.

Η καλύτερη ατάκα αυτοκινήτων.
Καλύτερη και από του κολλητού σου Τραμουντάνα για το ... corsa ....

[size=40pt]
Mitsubishi Evo 6 ... [/size]
[size=65pt]Μαμά !!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.710
Πόντοι
506
Μονο που το ξεφτιλησαν οι στερημενοι των δυτικων προαστιων και τωρα εχει καταντησει περιγελος

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.735
Πόντοι
25.467
Προσπαθώ να "δω" και να εξηγήσω - εικάζοντας αυθαίρετα είναι αλήθεια - μέσα από το βλέμμα ενός γκαζόκαβλου τις αντιδράσεις του ανθρώπου. Δεν δικαιολογώ ούτε εξιδανικεύω. Περιγράφω. Ή τουλάχιστον προσπαθώ.

Έχετε δίκιο ότι πολλά από τα "στησίματα" και τα "πατήματα" δεν είναι παρά ποντικομαχίες μεταξύ ανεγκεφάλων. Όμως αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα, δυστυχώς.

Όμως, σε μια χώρα που ακόμα και το αυτοκινητοδρόμιο μεγάρων - δίπλα σε μια αθήνα 4 εκατομμυρίων - απέτυχε εμπορικά όντας κλειστό πρακτικά σε ιδιώτες ... που καταφέραμε και σκοτωθήκαμε ακόμα και σε οργανωμένο στατικό 400άρι στα αλήστου μνήμης ντράνγκστερ του Ελληνικού δίνοντας αφορμές για την δυσφήμιση της νόμιμης, ασφαλούς σχετικά, χρονομετρημένης κόντρας, δεν απομένουν πολλές εναλλακτικές.

Το street racing πάντως δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Υπάρχει παντού ...

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν υποδομές. Από την άλλη πάλι υπάρχουν πολλές περισσότερες διοργανώσεις επίσημων αγώνων, από ότι υπήρχαν μια εικοσαετία π.χ. πριν. Όπως και να έχει πάντως, όσοι αγαπάμε πραγματικά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, οφείλουμε να πιέζουμε προς την κατοχυρωμένη σε θεσμικά πλαίσια διευθέτηση του θέματος, και να κατακρίνουμε τις αυτοσχέδιες  (γιατί έτσι μας καύλωσε) πουτσομαχίες.

Όσον αφορά για το ότι το  street racing  δεν είναι μόνον ελληνικό φαινόμενο, τό μόνο που έχω να γράψω είναι το ότι υπάρχουν παντού θερμοπουτσοκέφαλοι, κι ότι δεν είναι ανάγκη να πιθηκίζουμε ό,τι μαλακία κάνουν π.χ. στο Αμέρικα, επειδή  είναι "προηγμένη" χώρα και "πολύ πιο μπροστά" σε σχέση με την κατακαημένη την Ψωροκώσταινα.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τύπε, πραγματικά το S2000 είναι μακράν ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου, ΣΥΝΟΛΙΚΑ σαν κατασκευή.

Απλά οι περισσότεροι που τα είχαν σκοτώθηκαν.
Και απο τα αμάξια δεν έμεινε κανένα ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506

Και μιλάει για αυτοκίνητο που μαμά παίζει να κόστιζε περίπου ενάμιση S2K και πόσο του στοίχισε η μετατροπή. Που έκανε ο φλώρος για να περνάει στις ευθείες το κάθε S2K που ήδη είχε λιγότερα άλογα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν υποδομές. Από την άλλη πάλι υπάρχουν πολλές περισσότερες διοργανώσεις επίσημων αγώνων, από ότι υπήρχαν μια εικοσαετία π.χ. πριν. Όπως και να έχει πάντως, όσοι αγαπάμε πραγματικά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, οφείλουμε να πιέζουμε προς την κατοχυρωμένη σε θεσμικά πλαίσια διευθέτηση του θέματος, και να κατακρίνουμε τις αυτοσχέδιες  (γιατί έτσι μας καύλωσε) πουτσομαχίες.

Όσον αφορά για το ότι το  street racing  δεν είναι μόνον ελληνικό φαινόμενο, τό μόνο που έχω να γράψω είναι το ότι υπάρχουν παντού θερμοπουτσοκέφαλοι, κι ότι δεν είναι ανάγκη να πιθηκίζουμε ό,τι μαλακία κάνουν π.χ. στο Αμέρικα, επειδή  είναι "προηγμένη" χώρα και "πολύ πιο μπροστά" σε σχέση με την κατακαημένη την Ψωροκώσταινα.

Αυτά που λέτε είναι άνευ σημασίας.

Από τα mitsubishi evo 6
που κυκλοφόρησαν παγκοσμίως

ΠΟΣΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΑΜΑ ;;

Δεν λέω για απούλητα, που ενδεχομένως τα έχει η εταιρεία για το ... μουσείο της !!!

Λέω για κομμάτια που διατέθηκαν στην αγορά !!!!!!!!

Αν πει κανείς άραγε ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΚΑΤΟΧΟ MITSUBISHI EVO
ότι οι μετατροπές είναι γυφτιές ... και ότι το ... αμάξι πρέπει να είναι ... "μαμά"

ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΑΠΕΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ;;;

Και ότι πρέπει να αγοράζεται μόνο .... 1ο χέρι ;;;

ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΕΞΩ ;;;;;;;;;;

Μόνο στο bou.com !!!!!!!!

Μαγεία ρε πούστη μου !!!!!!!

Μαγικό φόρουμ !!!!!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Μονο που το ξεφτιλησαν οι στερημενοι των δυτικων προαστιων και τωρα εχει καταντησει περιγελος

Ναι, δυστυχώς πλέον δε βρίσκεις S2K μανίσιο ή έστω υποφερτό.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Τα γάμησαν τελείως.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Και μιλάει για αυτοκίνητο που μαμά παίζει να κόστιζε περίπου ενάμιση S2K και πόσο του στοίχισε η μετατροπή. Που έκανε ο φλώρος για να περνάει στις ευθείες το κάθε S2K που ήδη είχε λιγότερα άλογα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ όμως , επειδή δεν ήμουν φλώρος (ή υπάλληλος σαν εσένα)
δεν το είχα πάρει καινούργιο .
Το είχα πάρει με 20.000 χλμ .... , ούτε μισή τιμή !!!!!!

Αυτά είναι τα αβαντάζ αν έχεις καλά pr !!!!!!

Αν θελεις αμάξι σε καλή τιμή να με βρεις να σου πάρω !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom