mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
Στο σημείο αυτό να συγχαρώ το νηματοθέτη για τη γρήγορη και έγκαιρη τακτική του να ανοίξει αυτό το νήμα.
Στο σημείο αυτό να συγχαρώ το νηματοθέτη για τη γρήγορη και έγκαιρη τακτική του να ανοίξει αυτό το νήμα.
το όπλο δεν σκοτώνει αν δεν μπεί βλήμα μέσα ...
Mάλλον ο καράφλας σκέφτεται από τώρα την αποζημίωση των εκατομμυρίων που θα πάρει από τον μεγιστάνα μπαμπά Βακάκη για ψυχική οδύνη, υλικές ζημιές, σωματικές βλάβες, αφαίρεση ανθρώπινης ζωής κτλ, μιας και τέτοια μεγάλη υπέρβαση του ορίου ταχύτητας δεν καλύπτεται από τις ασφαλιστικές εταιρείες και θεωρείται δόλος (όπως και το μεθύσι). Με αυτά τα εκατομμύρια, θα αγοράσει μια 911 turbo, που είναι και το απωθημένο του, όπως όλα δείχνουν και θα ξανακάνει άλλη οικογένεια σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αλίμονο από το βρέφος, τη μητέρα και τα 2 παιδιά που έφυγαν άδικα.
Mάλλον ο καράφλας σκέφτεται από τώρα την αποζημίωση των εκατομμυρίων που θα πάρει από τον μεγιστάνα μπαμπά Βακάκη για ψυχική οδύνη, υλικές ζημιές, σωματικές βλάβες, αφαίρεση ανθρώπινης ζωής κτλ, μιας και τέτοια μεγάλη υπέρβαση του ορίου ταχύτητας δεν καλύπτεται από τις ασφαλιστικές εταιρείες και θεωρείται δόλος (όπως και το μεθύσι). Με αυτά τα εκατομμύρια, θα αγοράσει μια 911 turbo, που είναι και το απωθημένο του, όπως όλα δείχνουν και θα ξανακάνει άλλη οικογένεια σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αλίμονο από το βρέφος, τη μητέρα και τα 2 παιδιά που έφυγαν άδικα.
Δηλαδή μας λες οτι αυτό το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ πολυβόλο πρέπει ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ να το πειράξεις.
Και επειδή από το 2000-2002 που κυκλοφορεί και το 2005 που το έδωσα μέχρι σήμερα το έχουν ξεφτιλίσει στις μετατροπές "έπρεπε" και γω να το πειράξω. Η ίδια η Mitsubishi δεν ήξερε, ξέρουν οι μαστροΤάκηδες που οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ τα πάνε για πείραγμα και μάλιστα χωρίς να ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ της εργοστασιακής δύναμης και δυνατότητας του. Και μετά ρωτάς γιατί σκοτώνονται.
να τα λεμε αυτα παιδια
Αγαπητέ τραμουντάνα, η ασφαλιστική δεν καλύπτει τέτοιες περιπτώσεις και ιδού η απόδειξη (πάρε πέντε λεπτά να τη διαβάσεις):μια χαρά θα πληρώσει η ασφαλιστική ... μετά αν κρίνει μπορεί να τα αναζητήσει από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου (που είναι ο πατέρας του)...
αυτό που είναι να πληρώσει θα το πληρώσει όμως μέχρι μίας...
ΥΓ γιατί λες να γίνεται το νταβαντούρι με τον Παντελίδη ? για τα πνευματικά δικαιώματα πάνω στα οποία θα κάτσει η ασφαλιστική για να πάρει πίσω τις αποζημιώσεις που θα δώσει στις δύο κοπέλλες ...
Σου εύχομαι να μην ζήσεις παρόμοιο γεγονός με τους αγαπημένους και να σε σχολιάζουμε με τον ίδιο τρόπο. Η ψυχολογία αναφέρει πώς οι εν δυνάμει σκέψεις σου θα είναι οι πράξεις σου σε δεδομένη στιγμή!!!Mάλλον ο καράφλας σκέφτεται από τώρα την αποζημίωση των εκατομμυρίων που θα πάρει από τον μεγιστάνα μπαμπά Βακάκη για ψυχική οδύνη, υλικές ζημιές, σωματικές βλάβες, αφαίρεση ανθρώπινης ζωής κτλ, μιας και τέτοια μεγάλη υπέρβαση του ορίου ταχύτητας δεν καλύπτεται από τις ασφαλιστικές εταιρείες και θεωρείται δόλος (όπως και το μεθύσι). Με αυτά τα εκατομμύρια, θα αγοράσει μια 911 turbo, που είναι και το απωθημένο του, όπως όλα δείχνουν και θα ξανακάνει άλλη οικογένεια σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αλίμονο από το βρέφος, τη μητέρα και τα 2 παιδιά που έφυγαν άδικα.
Αγαπητέ τραμουντάνα, η ασφαλιστική δεν καλύπτει τέτοιες περιπτώσεις και ιδού η απόδειξη (πάρε πέντε λεπτά να τη διαβάσεις):
Ο κατασκευαστής κάνει συγκεκριμένες παραδοχές χρήσης, αξιοπιστίας, αναγκών συντήρησης και ποιότητας καυσίμου. Αν κάποιος εκμεταλλευτεί σωστά και με μέτρο τις ανοχές που προκύπτουν από αυτά μπορεί να κερδίσει άλογα με μικρό κόστος.
Όμως σε καινούργια αυτοκίνητα εντός εγγύησης ειδικά στις περιπτώσεις που αυτά θα μεταπωληθούν οι εκτεταμένες μετατροπές μπορούν να αποδειχθούν ένα εξαιρετικά δαπανηρό χόμπυ με μεγάλα ρίσκα και περιορισμένα οφέλη ...
Πιτσιρικάς είχα ρωτήσει τον "καταραμένο" ένα βράδυ στην Βούτα πως να κάνω το δικό μου να πηγαίνει "ποιό γρήγορα" ... και ο τύπος μου είπε το εξής καταπληκτικό "αν σου βρίσκονται, πάρε ένα ζευγάρι χέρια, διαφορετικά βάλτου φρένα" ... Είχε δίκιο (και στα δύο) ... το κατάλαβα κάπως αργά βέβαια ...
μια χαρά θα πληρώσει η ασφαλιστική ... μετά αν κρίνει μπορεί να τα αναζητήσει από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου (που είναι ο πατέρας του)...
αυτό που είναι να πληρώσει θα το πληρώσει όμως μέχρι μίας...
ΥΓ γιατί λες να γίνεται το νταβαντούρι με τον Παντελίδη ? για τα πνευματικά δικαιώματα πάνω στα οποία θα κάτσει η ασφαλιστική για να πάρει πίσω τις αποζημιώσεις που θα δώσει στις δύο κοπέλλες ...
Ποιον ίδιο τρόπο, ρε φίλε? Ελληνικά ξέρεις? Κατακρίνω αυτή του τη συμπεριφορά να βγαίνει στην πουτανάρα την Τατιάνα και να μιλάει για "ιπποδύναμη" και "Πορσικό" ούτε ένα εικοσιτετράωρο μετά το τραγικό δυστύχημα. Λέω αλίμονο για τους ανθρώπους που έφυγαν και στεναχωριέμαι γι' αυτούς όπως όλοι μας. Εσύ βρίσκεις λογικές τις δηλώσεις του στα Μέσα Επικοινωνίας? Μην επικαλείσαι την ψυχολογία όταν δεν ξέρεις τίποτα από αυτήν. Εγώ είμαι κάθετα αντίθετος και οργισμένος από τις δηλώσεις του. Έπρεπε να σιωπήσει και να μην ταίσει τα κοράκια τους δημοσιογράφους.Σου εύχομαι να μην ζήσεις παρόμοιο γεγονός με τους αγαπημένους και να σε σχολιάζουμε με τον ίδιο τρόπο. Η ψυχολογία αναφέρει πώς οι εν δυνάμει σκέψεις σου θα είναι οι πράξεις σου σε δεδομένη στιγμή!!!
Το αμάξι ήταν σταματημένο σε χώρο στάθμευσης ... Υπάρχει πιθανότητα να εξαιρείται από τις καλύψεις? Σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ δεν καλύπτουν σίγουρα οι ασφαλιστικές ... για πάρκινγκ εθνικού δρόμου δεν ξέρω ... αν δείτε τον Alex71 ίσως ξέρει ...
Ένα αυτοκίνητο, εκπληκτικό κατ εμε στην κατηγορία του, εξαιρετικά δύστροπο για τον αδαή, πολύ ευχάριστο για τον γνώστη. Ξεκόλλαγε με το παραμικρό το πίσω του (παναλαφρο) και ήταν προτιμότερο να μπείς "πλαγιασμένος" παρά να σε "δαγκώσει" μέσα στη στροφή.
Φίλε μου, έχοντας και εμπλοκή σε αγώνες ασφάλτου, είχα παρατηρήσει πολλές διαφορετικές συμπεριφορές στο θέμα βελτίωση. Άλλοι έριχναν το βάρος στην εξέλιξη τους ως οδηγοί και άλλοι, η εύκολη λύση, τα έριχναν όλα στις "ατέλειες" του αυτοκινήτου, αγνοώντας παντελώς τις ικανότητες ή μη των "χεριών".
Και για τα αυτοκίνητα που συζητάμε, είναι πολύ μακρυά οι δυνατότητές τους, εργοστασιακά, από τον μέσο οδηγό που τα πρωτοδηγάει. Θέλει πολλά χιλιόμετρα χιλιομέτρων για να φτάσεις να πείς "νισάφι πια, δε μου φτάνει πλέον το αυτοκίνητο". ;)
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η εποχή των SaxoRallων, όπου η ΠΡΩΤΗ επέμβαση συνήθως ήταν η χαμηλή και σφιχτή ανάρτηση γιατί.....έπρεπε να δείχνει "πιο ωραίο" "στημένο" και όχι σαν "τζιπ". Ένα αυτοκίνητο, εκπληκτικό κατ εμε στην κατηγορία του, εξαιρετικά δύστροπο για τον αδαή, πολύ ευχάριστο για τον γνώστη. Ξεκόλλαγε με το παραμικρό το πίσω του (παναλαφρο) και ήταν προτιμότερο να μπείς "πλαγιασμένος" παρά να σε "δαγκώσει" μέσα στη στροφή. Ε, αυτό, ο άσχετος που δεν το είχε ζήσει ούτε μια φορά και παρόλαυτα το έκανε ακόμα πιο "κούτσουρο" ήταν λογικό και θέμα χρόνου να καταλήξει στις μπαριέρες. (Στην καλύτερη). Δεν έφταιγε το αυτοκίνητο όμως.
Τι περισσότερο θα καταφέρει να κάνει πχ ο μαστρομήτσος με τον σάκη τον σουγιά στα Μέγαρα με 30 γύρους ρύθμισης που δεν κατάφερε να κάνει το M-Division της BMW εξελίσσοντας την M3? Το ίδιο ισχύει για τις φτερούγες, για το S2000 και πολλά ακόμα "ειδικά" αυτοκίνητα.
ναι ρε τυπε.λες και περιγραφε κατι που δεν τον αφορα :S :S :Sέπεσα πάνω στο ξέρασμα την Τατιάνα και έβγαλε τον πατέρα που έχασε την οικογένεια του..ρε παιδιά αυτός μιλούσε με μια ψυχρότητα, με μια νιρβάνα σα να μην έχει καταλάβει ότι έχει χάσει γυναίκα και παιδί. Έλεγε για την Πόρσε και τι μοντέλο ήταν, τελικές και άλογα ..έχεις ξεκληριστεί και έχεις όρεξη να μιλάς on camera για το αμάξι του αλλουνού και πόσο χρονών ήταν; Τραβηγμένο και μακάβριο, αλλά ή δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί ή τον βόλεψε η κατάσταση.
Σε πληροφορώ το επίπεδο των "Ελληνικών" μου είναι υψηλό μάλλον εσύ δεν θυμάσαι τα γραφόμενα σου, κρίνιντας μελλοντικές σκέψεις ενός ανθρώπου που κατα πάσα πιθανότητα θρηνεί την δολοφονία της οικογένειάς του. Καλά θα κάνει να του πάρει οσα περισσότερα... τι θα τα κάνει κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να προφητεύσει...Σου υπενθυμίζω τι έγραψες. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!Ποιον ίδιο τρόπο, ρε φίλε? Ελληνικά ξέρεις? Κατακρίνω αυτή του τη συμπεριφορά να βγαίνει στην πουτανάρα την Τατιάνα και να μιλάει για "ιπποδύναμη" και "Πορσικό" ούτε ένα εικοσιτετράωρο μετά το τραγικό δυστύχημα. Λέω αλίμονο για τους ανθρώπους που έφυγαν και στεναχωριέμαι γι' αυτούς όπως όλοι μας. Εσύ βρίσκεις λογικές τις δηλώσεις του στα Μέσα Επικοινωνίας? Μην επικαλείσαι την ψυχολογία όταν δεν ξέρεις τίποτα από αυτήν. Εγώ είμαι κάθετα αντίθετος και οργισμένος από τις δηλώσεις του. Έπρεπε να σιωπήσει και να μην ταίσει τα κοράκια τους δημοσιογράφους.
Δεν μπορώ να νιώσω σεβασμό για έναν άνθρωπο που μιλά για "Πορσικό", "ιπποδύναμη" και "ζάντες" ένα εικοσιτετράωρο μετά την τραγωδία αντί να κλαίει και να θρηνεί τη νεκρή γυναίκα και το βρέφος του. Αυτός ο ίδιος δεν τους σέβεται μιλώντας έτσι. Αυτός προκάλεσε την αντίδραση όλων των λογικά σκεπτόμενων ανθρώπων --δες πιο πάνω τα σχόλια. Όλοι οι συναγωνιστές συμφωνούμε ότι μιλάει για το γεγονός σαν είναι κάτι ξένο που δεν τον αφορά. Όσο για την ντροπή, είσαι τελείως λάθος. Αποκεί και πέρα, δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου.Σε πληροφορώ το επίπεδο των "Ελληνικών" μου είναι υψηλό μάλλον εσύ δεν θυμάσαι τα γραφόμενα σου, κρίνιντας μελλοντικές σκέψεις ενός ανθρώπου που κατα πάσα πιθανότητα θρηνεί την δολοφονία της οικογένειάς του. Καλά θα κάνει να του πάρει οσα περισσότερα... τι θα τα κάνει κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να προφητεύσει...Σου υπενθυμίζω τι έγραψες. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
"Mάλλον ο καράφλας σκέφτεται από τώρα την αποζημίωση των εκατομμυρίων που θα πάρει από τον μεγιστάνα μπαμπά Βακάκη για ψυχική οδύνη, υλικές ζημιές, σωματικές βλάβες, αφαίρεση ανθρώπινης ζωής κτλ, μιας και τέτοια μεγάλη υπέρβαση του ορίου ταχύτητας δεν καλύπτεται από τις ασφαλιστικές εταιρείες και θεωρείται δόλος (όπως και το μεθύσι). Με αυτά τα εκατομμύρια, θα αγοράσει μια 911 turbo, που είναι και το απωθημένο του, όπως όλα δείχνουν και θα ξανακάνει άλλη οικογένεια σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αλίμονο από το βρέφος, τη μητέρα και τα 2 παιδιά που έφυγαν άδικα."
αυτή η φιλική συνάντιση στην πλατεία μαβίλη πριν κάμποσα χρόνια.εγώ σε έχω προσκαλέσει κοτούλα αλλά την έκανες γαργάρα..