Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
Mάλλον ο καράφλας σκέφτεται από τώρα την αποζημίωση των εκατομμυρίων που θα πάρει από τον μεγιστάνα μπαμπά Βακάκη για ψυχική οδύνη, υλικές ζημιές, σωματικές βλάβες, αφαίρεση ανθρώπινης ζωής κτλ, μιας και τέτοια μεγάλη υπέρβαση του ορίου ταχύτητας δεν καλύπτεται από τις ασφαλιστικές εταιρείες και θεωρείται δόλος (όπως και το μεθύσι). Με αυτά τα εκατομμύρια, θα αγοράσει μια 911 turbo, που είναι και το απωθημένο του, όπως όλα δείχνουν και θα ξανακάνει άλλη οικογένεια σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αλίμονο από το βρέφος, τη μητέρα και τα 2 παιδιά που έφυγαν άδικα.  

Τύπε, είναι πολύ υπερβολικό αυτό που λες. Μιλάμε απ΄έξω. Ο θάνατος και η απώλεια είναι κάτι τραγικό το οποίο όμως είναι και εντελώς διαφορετικό το πως το διαχειρίζεται ο ΚΑΘΕ χαρακτήρας ανθρώπου. Μπορεί να δεις τον πιο "δυνατό" χαρακτήρα να λυγίζει και τον πιο "ευαίσθητο" να στέκεται ακλόνητος (φαινομενικά). Δε νομίζω οτι χρειάζεται να τον κρίνουμε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Mάλλον ο καράφλας σκέφτεται από τώρα την αποζημίωση των εκατομμυρίων που θα πάρει από τον μεγιστάνα μπαμπά Βακάκη για ψυχική οδύνη, υλικές ζημιές, σωματικές βλάβες, αφαίρεση ανθρώπινης ζωής κτλ, μιας και τέτοια μεγάλη υπέρβαση του ορίου ταχύτητας δεν καλύπτεται από τις ασφαλιστικές εταιρείες και θεωρείται δόλος (όπως και το μεθύσι). Με αυτά τα εκατομμύρια, θα αγοράσει μια 911 turbo, που είναι και το απωθημένο του, όπως όλα δείχνουν και θα ξανακάνει άλλη οικογένεια σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αλίμονο από το βρέφος, τη μητέρα και τα 2 παιδιά που έφυγαν άδικα.  

μια χαρά θα πληρώσει η ασφαλιστική ... μετά αν κρίνει μπορεί να τα αναζητήσει από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου (που είναι ο πατέρας του)...

αυτό που είναι να πληρώσει θα το πληρώσει όμως μέχρι μίας...

ΥΓ γιατί λες να γίνεται το νταβαντούρι με τον Παντελίδη ? για τα πνευματικά δικαιώματα πάνω στα οποία θα κάτσει η ασφαλιστική για να πάρει πίσω τις αποζημιώσεις που θα δώσει στις δύο κοπέλλες ...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Δηλαδή μας λες οτι αυτό το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ πολυβόλο πρέπει ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ να το πειράξεις.

Και επειδή από το 2000-2002 που κυκλοφορεί και το 2005 που το έδωσα μέχρι σήμερα το έχουν ξεφτιλίσει στις μετατροπές "έπρεπε" και γω να το πειράξω. Η ίδια η Mitsubishi δεν ήξερε, ξέρουν οι μαστροΤάκηδες που οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ τα πάνε για πείραγμα και μάλιστα χωρίς να ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ της εργοστασιακής δύναμης και δυνατότητας του. Και μετά ρωτάς γιατί σκοτώνονται.

Ο κατασκευαστής κάνει συγκεκριμένες παραδοχές χρήσης, αξιοπιστίας, αναγκών συντήρησης και ποιότητας καυσίμου. Αν κάποιος εκμεταλλευτεί σωστά και με μέτρο τις ανοχές που προκύπτουν από αυτά μπορεί να κερδίσει άλογα με μικρό κόστος.

Όμως σε καινούργια αυτοκίνητα εντός εγγύησης ειδικά στις περιπτώσεις που αυτά θα μεταπωληθούν οι εκτεταμένες μετατροπές μπορούν να αποδειχθούν ένα εξαιρετικά δαπανηρό χόμπυ με μεγάλα ρίσκα και περιορισμένα οφέλη ...

Πιτσιρικάς είχα ρωτήσει τον "καταραμένο" ένα βράδυ στην Βούτα πως να κάνω το δικό μου να πηγαίνει "ποιό γρήγορα" ... και ο τύπος μου είπε το εξής καταπληκτικό "αν σου βρίσκονται, πάρε ένα ζευγάρι χέρια, διαφορετικά βάλτου φρένα" ... Είχε δίκιο (και στα δύο) ... το κατάλαβα κάπως αργά βέβαια ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
να τα λεμε αυτα παιδια

Τα του

https://[URL unfurl="true"]www.fagi.gr/chios/eshops/nikolas/components/com_virtuemart/shop_image/product/Caesars__________555c70c950999.jpg[/img[/URL]]

Τω

[img]https://[URL unfurl="true"]www.fagi.gr/chios/eshops/manwlis/components/com_virtuemart/shop_image/product/_____________Cae_51b06f655dea4.jpg[/img[/URL]]

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
μια χαρά θα πληρώσει η ασφαλιστική ... μετά αν κρίνει μπορεί να τα αναζητήσει από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου (που είναι ο πατέρας του)...

ΥΓ γιατί λες να γίνεται το νταβαντούρι με τον Παντελίδη ? για τα πνευματικά δικαιώματα πάνω στα οποία θα κάτσει η ασφαλιστική για να πάρει πίσω τις αποζημιώσεις που θα δώσει στις δύο κοπέλλες ...
Αγαπητέ τραμουντάνα, η ασφαλιστική δεν καλύπτει τέτοιες περιπτώσεις και ιδού η απόδειξη (πάρε πέντε λεπτά να τη διαβάσεις):

Επισκέπτης
:)
Σου εύχομαι να μην ζήσεις παρόμοιο γεγονός με τους αγαπημένους και να σε σχολιάζουμε με τον ίδιο τρόπο. Η ψυχολογία αναφέρει πώς οι εν δυνάμει σκέψεις σου θα είναι οι πράξεις σου σε δεδομένη στιγμή!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αγαπητέ τραμουντάνα, η ασφαλιστική δεν καλύπτει τέτοιες περιπτώσεις και ιδού η απόδειξη (πάρε πέντε λεπτά να τη διαβάσεις):

παίκτη μου ΄κανένας από τους λόγους που περιγράφονται δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί

Από πρόθεση του οδηγού του ασφαλισμένου οχήματος.
    Από οδηγό που δεν έχει την άδεια οδήγησης που προβλέπει ο νόμος για την κατηγορία του οχήματος που οδηγεί. Αυτό ισχύει ακόμη και στην περίπτωση που έχει λήξει η ισχύς της ερασιτεχνικής ή επαγγελματικής άδειας οδήγησης κατά το χρόνο του ατυχήματος, ακόμη και αν ανανεώθηκε εκ των υστέρων, καθώς και όταν έχει αφαιρεθεί από οποιαδήποτε αρμόδια αρχή.
    Από οδηγό, ο οποίος κατά το χρόνο του ατυχήματος βρισκόταν υπό την επίδραση οινοπνεύματος ή τοξικών ουσιών.
    Από όχημα, του οποίου γίνεται διαφορετική χρήση, από αυτή που καθορίζεται στο ασφαλιστήριο ή και στην άδεια κυκλοφορίας του.
    Από τη συμμετοχή του ασφαλισμένου οχήματος σε διαγωνισμούς ή αγώνες, επίσημους ή μη (π.χ. «κόντρες»), επιδείξεις ή εορταστικές παρελάσεις, επίσημες ή μη, δοκιμαστικές διαδρομές, δοκιμές (test drive) κ.λπ.
    Όταν ο οδηγός του οχήματος είναι ηλικίας κάτω των 23 ετών ή απέκτησε την άδεια ικανότητας οδήγησης, εντός του τελευταίου, πριν την ημερομηνία επέλευσης του ατυχήματος, δωδεκαμήνου, εκτός εάν έχει δηλωθεί η ιδιότητα του «νέου» οδηγού.
    Όταν το ασφαλισμένο όχημα ρυμουλκεί άλλο όχημα. Επίσης, όταν το ασφαλισμένο όχημα ρυμουλκείται, ανασύρεται ή μεταφέρεται από άλλο όχημα.
    Όταν το ασφαλισμένο όχημα κινείται σε δρόμους ή τοποθεσίες που απαγορεύεται από τις αρχές, η κυκλοφορία οχημάτων, όπως αεροδρόμια, εργοτάξια, στρατόπεδα, πεζοδρόμια, πεζόδρομοι, πλατείες κ.λπ.

οινόπνευμα ή τοξικές ουσίες θα πρέπει να το δείξουν οι τοξικολογικές

συμμετοχή σε κόντρα πρέπει να βγεί το πόρισμα της τροχαίας ... αν δεν λέει κάτι τέτοιο τελείωσε...

φυσικά από πρόθεση δεν μπορεί να τεκμηριωθεί με τίποτα...

και το δεν αποζημιώνει δεν σημαίνει ότι δεν πληρώνει τον παθόντα... πληρώνει και τα παίρνει από τον ιδιοκτήτη... 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.026
Πόντοι
5.506
Ο κατασκευαστής κάνει συγκεκριμένες παραδοχές χρήσης, αξιοπιστίας, αναγκών συντήρησης και ποιότητας καυσίμου. Αν κάποιος εκμεταλλευτεί σωστά και με μέτρο τις ανοχές που προκύπτουν από αυτά μπορεί να κερδίσει άλογα με μικρό κόστος.

Όμως σε καινούργια αυτοκίνητα εντός εγγύησης ειδικά στις περιπτώσεις που αυτά θα μεταπωληθούν οι εκτεταμένες μετατροπές μπορούν να αποδειχθούν ένα εξαιρετικά δαπανηρό χόμπυ με μεγάλα ρίσκα και περιορισμένα οφέλη ...

Πιτσιρικάς είχα ρωτήσει τον "καταραμένο" ένα βράδυ στην Βούτα πως να κάνω το δικό μου να πηγαίνει "ποιό γρήγορα" ... και ο τύπος μου είπε το εξής καταπληκτικό "αν σου βρίσκονται, πάρε ένα ζευγάρι χέρια, διαφορετικά βάλτου φρένα" ... Είχε δίκιο (και στα δύο) ... το κατάλαβα κάπως αργά βέβαια ...

Φίλε μου, έχοντας και εμπλοκή σε αγώνες ασφάλτου, είχα παρατηρήσει πολλές διαφορετικές συμπεριφορές στο θέμα βελτίωση. Άλλοι έριχναν το βάρος στην εξέλιξη τους ως οδηγοί και άλλοι, η εύκολη λύση, τα έριχναν όλα στις "ατέλειες" του αυτοκινήτου, αγνοώντας παντελώς τις ικανότητες ή μη των "χεριών".

Και για τα αυτοκίνητα που συζητάμε, είναι πολύ μακρυά οι δυνατότητές τους, εργοστασιακά, από τον μέσο οδηγό που τα πρωτοδηγάει. Θέλει πολλά χιλιόμετρα χιλιομέτρων για να φτάσεις να πείς "νισάφι πια, δε μου φτάνει πλέον το αυτοκίνητο".  ;)

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η εποχή των SaxoRallων, όπου η ΠΡΩΤΗ επέμβαση συνήθως ήταν η χαμηλή και σφιχτή ανάρτηση γιατί.....έπρεπε να δείχνει "πιο ωραίο" "στημένο" και όχι σαν "τζιπ". Ένα αυτοκίνητο, εκπληκτικό κατ εμε στην κατηγορία του, εξαιρετικά δύστροπο για τον αδαή, πολύ ευχάριστο για τον γνώστη. Ξεκόλλαγε με το παραμικρό το πίσω του (παναλαφρο) και ήταν προτιμότερο να μπείς "πλαγιασμένος" παρά να σε "δαγκώσει" μέσα στη στροφή. Ε, αυτό, ο άσχετος που δεν το είχε ζήσει ούτε μια φορά και παρόλαυτα το έκανε ακόμα πιο "κούτσουρο" ήταν λογικό και θέμα χρόνου να καταλήξει στις μπαριέρες. (Στην καλύτερη). Δεν έφταιγε το αυτοκίνητο όμως.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146

Το αμάξι ήταν σταματημένο σε χώρο στάθμευσης ... Υπάρχει πιθανότητα να εξαιρείται από τις καλύψεις? Σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ δεν καλύπτουν σίγουρα οι ασφαλιστικές ... για πάρκινγκ εθνικού δρόμου δεν ξέρω ... αν δείτε τον Alex71 ίσως ξέρει ...

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
:)Σου εύχομαι να μην ζήσεις παρόμοιο γεγονός με τους αγαπημένους και να σε σχολιάζουμε με τον ίδιο τρόπο. Η ψυχολογία αναφέρει πώς οι εν δυνάμει σκέψεις σου θα είναι οι πράξεις σου σε δεδομένη στιγμή!!!
Ποιον ίδιο τρόπο, ρε φίλε? Ελληνικά ξέρεις? Κατακρίνω αυτή του τη συμπεριφορά να βγαίνει στην πουτανάρα την Τατιάνα και να μιλάει για "ιπποδύναμη" και "Πορσικό" ούτε ένα εικοσιτετράωρο μετά το τραγικό δυστύχημα. Λέω αλίμονο για τους ανθρώπους που έφυγαν και στεναχωριέμαι γι' αυτούς όπως όλοι μας. Εσύ βρίσκεις λογικές τις δηλώσεις του στα Μέσα Επικοινωνίας? Μην επικαλείσαι την ψυχολογία όταν δεν ξέρεις τίποτα από αυτήν. Εγώ είμαι κάθετα αντίθετος και οργισμένος από τις δηλώσεις του. Έπρεπε να σιωπήσει και να μην ταίσει τα κοράκια τους δημοσιογράφους.  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το αμάξι ήταν σταματημένο σε χώρο στάθμευσης ... Υπάρχει πιθανότητα να εξαιρείται από τις καλύψεις? Σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ δεν καλύπτουν σίγουρα οι ασφαλιστικές ... για πάρκινγκ εθνικού δρόμου δεν ξέρω ... αν δείτε τον Alex71 ίσως ξέρει ...

αυτό είναι μια εύλογη ερώτηση ... αν και έχω μια αμυδρή εντύπωση ότι τα πάρκιν των ΕΟ θεωρούνται αναπόσπαστο μέρος του δρόμου και δεν είναι χώροι στάθμευσης με την κλασσική έννοια του όρου αλλά χώρος στον οποίο επιτρεπεται μια διαφορετική οδηγική συμπεριφορά (στάση)... λογικά θα τα καλύπτει γιατί αλλιώς δεν θα καλυπτόταν το αυτοκίνητο και σε χώρους στάθμευσης στον δρόμο ...

δεν ξέρω ο χασοδίκης θα μας φωτίσει...

τεσπα ο πατέρας δεν έχει και ανάγκη .. θα πληρώσει ειδικά αν ο τύπος δεν ξεκινήσει δικαστικούς αγώνες κλπ κλπ και έρθει σε μια συμφωνία μαζί του...

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ένα αυτοκίνητο, εκπληκτικό κατ εμε στην κατηγορία του, εξαιρετικά δύστροπο για τον αδαή, πολύ ευχάριστο για τον γνώστη. Ξεκόλλαγε με το παραμικρό το πίσω του (παναλαφρο) και ήταν προτιμότερο να μπείς "πλαγιασμένος" παρά να σε "δαγκώσει" μέσα στη στροφή.

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Φίλε μου, έχοντας και εμπλοκή σε αγώνες ασφάλτου, είχα παρατηρήσει πολλές διαφορετικές συμπεριφορές στο θέμα βελτίωση. Άλλοι έριχναν το βάρος στην εξέλιξη τους ως οδηγοί και άλλοι, η εύκολη λύση, τα έριχναν όλα στις "ατέλειες" του αυτοκινήτου, αγνοώντας παντελώς τις ικανότητες ή μη των "χεριών".

Και για τα αυτοκίνητα που συζητάμε, είναι πολύ μακρυά οι δυνατότητές τους, εργοστασιακά, από τον μέσο οδηγό που τα πρωτοδηγάει. Θέλει πολλά χιλιόμετρα χιλιομέτρων για να φτάσεις να πείς "νισάφι πια, δε μου φτάνει πλέον το αυτοκίνητο".  ;)

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η εποχή των SaxoRallων, όπου η ΠΡΩΤΗ επέμβαση συνήθως ήταν η χαμηλή και σφιχτή ανάρτηση γιατί.....έπρεπε να δείχνει "πιο ωραίο" "στημένο" και όχι σαν "τζιπ". Ένα αυτοκίνητο, εκπληκτικό κατ εμε στην κατηγορία του, εξαιρετικά δύστροπο για τον αδαή, πολύ ευχάριστο για τον γνώστη. Ξεκόλλαγε με το παραμικρό το πίσω του (παναλαφρο) και ήταν προτιμότερο να μπείς "πλαγιασμένος" παρά να σε "δαγκώσει" μέσα στη στροφή. Ε, αυτό, ο άσχετος που δεν το είχε ζήσει ούτε μια φορά και παρόλαυτα το έκανε ακόμα πιο "κούτσουρο" ήταν λογικό και θέμα χρόνου να καταλήξει στις μπαριέρες. (Στην καλύτερη). Δεν έφταιγε το αυτοκίνητο όμως.

Όντως το θέμα ανάρτηση και λάστιχα είναι μια μεγάλη, και πολύ πονεμένη, υπόθεση ... Ακόμα απορώ με τους τύπους που αγόραζαν πολυρυθμιζόμενς αναρτήσεις (Ohlins, Tein, Bilstein κτλ) και τις βάζανε σε αμάξια που ο κατασκευαστής είχε φάει 1000ώρες εξέλιξης σε πίστα και δρόμο για να τα στήσει ... Τι περισσότερο θα καταφέρει να κάνει πχ ο μαστρομήτσος με τον σάκη τον σουγιά στα Μέγαρα με 30 γύρους ρύθμισης που δεν κατάφερε να κάνει το M-Division της BMW εξελίσσοντας την M3? Το ίδιο ισχύει για τις φτερούγες, για το S2000 και πολλά ακόμα "ειδικά" αυτοκίνητα.

Εξαίρεση αποτελούν τα μεγάλης ιπποδύναμης οικογενειακού προσανατολισμού που εκεί η επέμβαση έχει ένα κάποιο νόημα εάν ο οδηγός αδιαφορήσει για την άνεση των επιβατών πρός όφελος των επιδόσεων.

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τι περισσότερο θα καταφέρει να κάνει πχ ο μαστρομήτσος με τον σάκη τον σουγιά στα Μέγαρα με 30 γύρους ρύθμισης που δεν κατάφερε να κάνει το M-Division της BMW εξελίσσοντας την M3? Το ίδιο ισχύει για τις φτερούγες, για το S2000 και πολλά ακόμα "ειδικά" αυτοκίνητα.

περιμενε ....

θα σου απαντησει ο λακης... :headbang:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.434
Πόντοι
24.596
έπεσα πάνω στο ξέρασμα την Τατιάνα και έβγαλε τον πατέρα που έχασε την οικογένεια του..ρε παιδιά αυτός μιλούσε με μια ψυχρότητα, με μια νιρβάνα σα να μην έχει καταλάβει ότι έχει χάσει γυναίκα και παιδί. Έλεγε για την Πόρσε και τι μοντέλο ήταν, τελικές και άλογα :idiot:..έχεις ξεκληριστεί και έχεις όρεξη να μιλάς on camera για το αμάξι του αλλουνού και πόσο χρονών ήταν; Τραβηγμένο και μακάβριο, αλλά ή δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί ή τον βόλεψε η κατάσταση.
ναι ρε τυπε.λες και περιγραφε κατι που δεν τον αφορα :S :S :S

Επισκέπτης
Ποιον ίδιο τρόπο, ρε φίλε? Ελληνικά ξέρεις? Κατακρίνω αυτή του τη συμπεριφορά να βγαίνει στην πουτανάρα την Τατιάνα και να μιλάει για "ιπποδύναμη" και "Πορσικό" ούτε ένα εικοσιτετράωρο μετά το τραγικό δυστύχημα. Λέω αλίμονο για τους ανθρώπους που έφυγαν και στεναχωριέμαι γι' αυτούς όπως όλοι μας. Εσύ βρίσκεις λογικές τις δηλώσεις του στα Μέσα Επικοινωνίας? Μην επικαλείσαι την ψυχολογία όταν δεν ξέρεις τίποτα από αυτήν. Εγώ είμαι κάθετα αντίθετος και οργισμένος από τις δηλώσεις του. Έπρεπε να σιωπήσει και να μην ταίσει τα κοράκια τους δημοσιογράφους.  
Σε πληροφορώ το επίπεδο των "Ελληνικών" μου είναι υψηλό μάλλον εσύ δεν θυμάσαι τα γραφόμενα σου, κρίνιντας μελλοντικές σκέψεις ενός ανθρώπου που κατα πάσα πιθανότητα θρηνεί την δολοφονία της οικογένειάς του. Καλά θα κάνει να του πάρει οσα περισσότερα... τι θα τα κάνει κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να προφητεύσει...Σου υπενθυμίζω τι έγραψες. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

"Mάλλον ο καράφλας σκέφτεται από τώρα την αποζημίωση των εκατομμυρίων που θα πάρει από τον μεγιστάνα μπαμπά Βακάκη για ψυχική οδύνη, υλικές ζημιές, σωματικές βλάβες, αφαίρεση ανθρώπινης ζωής κτλ, μιας και τέτοια μεγάλη υπέρβαση του ορίου ταχύτητας δεν καλύπτεται από τις ασφαλιστικές εταιρείες και θεωρείται δόλος (όπως και το μεθύσι). Με αυτά τα εκατομμύρια, θα αγοράσει μια 911 turbo, που είναι και το απωθημένο του, όπως όλα δείχνουν και θα ξανακάνει άλλη οικογένεια σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αλίμονο από το βρέφος, τη μητέρα και τα 2 παιδιά που έφυγαν άδικα."

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Σε πληροφορώ το επίπεδο των "Ελληνικών" μου είναι υψηλό μάλλον εσύ δεν θυμάσαι τα γραφόμενα σου, κρίνιντας μελλοντικές σκέψεις ενός ανθρώπου που κατα πάσα πιθανότητα θρηνεί την δολοφονία της οικογένειάς του. Καλά θα κάνει να του πάρει οσα περισσότερα... τι θα τα κάνει κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να προφητεύσει...Σου υπενθυμίζω τι έγραψες. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

"Mάλλον ο καράφλας σκέφτεται από τώρα την αποζημίωση των εκατομμυρίων που θα πάρει από τον μεγιστάνα μπαμπά Βακάκη για ψυχική οδύνη, υλικές ζημιές, σωματικές βλάβες, αφαίρεση ανθρώπινης ζωής κτλ, μιας και τέτοια μεγάλη υπέρβαση του ορίου ταχύτητας δεν καλύπτεται από τις ασφαλιστικές εταιρείες και θεωρείται δόλος (όπως και το μεθύσι). Με αυτά τα εκατομμύρια, θα αγοράσει μια 911 turbo, που είναι και το απωθημένο του, όπως όλα δείχνουν και θα ξανακάνει άλλη οικογένεια σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αλίμονο από το βρέφος, τη μητέρα και τα 2 παιδιά που έφυγαν άδικα."
Δεν μπορώ να νιώσω σεβασμό για έναν άνθρωπο που μιλά για "Πορσικό", "ιπποδύναμη" και "ζάντες" ένα εικοσιτετράωρο μετά την τραγωδία αντί να κλαίει και να θρηνεί τη νεκρή γυναίκα και το βρέφος του. Αυτός ο ίδιος δεν τους σέβεται μιλώντας έτσι. Αυτός προκάλεσε την αντίδραση όλων των λογικά σκεπτόμενων ανθρώπων --δες πιο πάνω τα σχόλια. Όλοι οι συναγωνιστές συμφωνούμε ότι μιλάει για το γεγονός σαν είναι κάτι ξένο που δεν τον αφορά. Όσο για την ντροπή, είσαι τελείως λάθος. Αποκεί και πέρα, δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
εγώ σε έχω προσκαλέσει κοτούλα αλλά την έκανες γαργάρα..
αυτή η φιλική συνάντιση στην πλατεία μαβίλη πριν κάμποσα χρόνια.
αλήθεια πόσοι πήγαν??
ο περιπτεράς μου ειχε πει ότι κανένας δεν εμφανίσθηκε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom