alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Λίγο παραπανω νομιζω. 320-322 κατι τετοιο.Εγω ακουσα πανω απο 270 πηγαινε.νομιζω τελικη εχει στα 310 αυτο το αμαξι.
Λίγο παραπανω νομιζω. 320-322 κατι τετοιο.Εγω ακουσα πανω απο 270 πηγαινε.νομιζω τελικη εχει στα 310 αυτο το αμαξι.
ο λαος σε ψηφισε μαλακα της χρονιας του μπου!
ε, αυτος ο λαος απαιτει να σταματησεςι τις πιπες!
δικαιοσυνη θες? παρτην!
το 'καφεδακι' αν θες να ξερεις είναι προιον του καπιταλισμου, προερχομενο από την εκμεταλλευση και την δουλεμπορια τιμιων φτωχων εγρατων αφημενων στο ελεος αδίστακτων πολυεθνικών!
οι κοκκοι του καφε σου είναι ποτισμένοι με το αιμα τους!
το φλυτζανι επισης κουβαλάει το κριμα ανθρωπινων ζωων εγκλειστων σε εργοστασια σε τριτοκοσμικες συνθήκες εργασιας, με $3 τον χρονο μισθο!
οσο για την ζαχαρη, αστο....η ιστορια της ζαχαρης κι αν είναι βαμμενη με αιμα, τυπε...
από αρχιοτατων χρονων, αποτελουσε 'επαθλο' από ιμπεριαλιστικα καθεστώτα, με σκπο να γλυκαινουν τις ορεξεις τους για...περισσοτερο αιμα..
λεγεται κιολας πως τα ζαχαροκάλαμα τα εβαζαν σε κωλους αθωων εργατων για να τα αλεσουν οι σγιφκτηρες τους...με πονο γινοταν η δουλεια....
για το γαλα? ασε...καημενες αγελαδες...θυματα των πολυεθνικών κι αυτές....
Τύπε ασε τις μαλακιες των αλλων, και πες μας ξανα τη γνωμη σου για τα "τεραστια" αυτοκινητα. Προσεξε τι θα πεις ομως.ειχα χρονια να δω τοσες πολλες μαλακιες μαζεμενες
ευγε
ειχα χρονια να δω τοσες πολλες μαλακιες μαζεμενες
ευγε
οι τουρμπατες τοσο πανε, αν ειναι και πειραγμενες, λιγο παραπανωΛίγο παραπανω νομιζω. 320-322 κατι τετοιο.
νομιζα ότι μιλησα στην γλωσσα σου, τυπε! αυτή του κομμουνισμου και της βλαχιας!
Πες μας λιγο για το 2,5 λιτρων τζιπακι σου...του λαου είναι τυπε ε?
να μαντεψω-μαζευεις κρεμμυδάκια να τα πουλας στις λαικες ε?
η τα μοιραζεις δωρεαν σε αυτοδιαχειριζομενες καντινουλες?
τυπε βλαχια ειναι ο πλουτισμος στις πλατες των εργαζομενων
σαλτα και στολισου τωρα
Εγω επιμενω, δεν ειναι το παιδακι αυτο που πεφτει κατω απο την επιγραφη 083 στο 00:10 του βιντεο?
ρε συ δες το αλλιως
πες οτι ο πατερας σου ειχε φραγκα και πολυεθνικη και σου εκανε δωρο μια πορσε για τα γενεθλια σου στα 24
τι θα του ελεγες ?
ρε πατερουληηηηηη δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις και να εκμεταλλευομαστε τοσο κοσμο με 400 ευρω τον μηνα και εγω να κανω συνεχεια ταξιδια και να εχω πορσε εις βαρος τοσων ανθρωπων.
οχι δεν μπορω να την δεχτω.
παρε μου ενα γλυφιτζουρι καλυτερα χαχααχχα
Οι Γερμανοι ειναι υπακουος και δουλικος λαος. Δεν τολμανε να παρακουσουν το νομο απο φοβο της τιμωριας. Την καθημερινοτητα τους διεπει η σκεψη της τιμωριας αν παραβουν καποιο νομο. Γι αυτο τους καβαλαμε τις γυναικες οταν ερχονται εδω (ή και τους ιδιους! ). Ο Ελληνας ειναι επαναστατης, ελευθερος, ενας δυσκολοκυβερνητος λαος με ιστορια. Δε μπαινει ησυχα σε κουτακια.
βρε αστοιχειωτε αν γινοταν αυτο τοτε θα κοιταζα να υπερασπιστω τα συμφεροντα της ταξης μου η θα μπορουσα κιολας να προδιδα την ταξη μου
αλλα τι μας λες εαν
Σαν τι να κανει ρε τύπε? Τι ακριβως ζητας? Ο υπαίτιος ειναι νεκρος. Τελειωσε το θεμα. Ούτε θα ασχοληθει καν η Εισαγγελία. Τι θελεις, οικογενειακη ευθυνη? Σταματα επιτελους, τα ειπες μια, τα ειπες δυο, αηδια εχεις καταντησει.66 μέλη και 97 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδη μας διαβαζει κοσμος ειναι ευκαιρεια να γινει απαιτηση του λαου μας να μην γινει καμια συγκαληψη στο θεμα
επισης αν ισχυει οτι ο οδηγος σπουδαζε στο εξωτερικο ειχε διπλωμα ??? αυτα πρεπει να διερευνηθουν
αν δεν ειχε και το γνωριζε ο ιδιοκτητης τοτε μιλαμε πρεπει να περιμενουμε την εισαγγελεια να κανει κατι
Ποια ειναι η ταξη σου τύπε? Πρώτη προκαταρκτική?βρε αστοιχειωτε αν γινοταν αυτο τοτε θα κοιταζα να υπερασπιστω τα συμφεροντα της ταξης μου η θα μπορουσα κιολας να προδιδα την ταξη μου
αλλα τι μας λες εαν
Σαν τι να κανει ρε τύπε? Τι ακριβως ζητας? Ο υπαίτιος ειναι νεκρος. Τελειωσε το θεμα. Ούτε θα ασχοληθει καν η Εισαγγελία. Τι θελεις, οικογενειακη ευθυνη? Σταματα επιτελους, τα ειπες μια, τα ειπες δυο, αηδια εχεις καταντησει.
Και αν δεν ειχε δηλαδη, τι? Θα κανεις διωξη στον πατερα για παραχωρηση οχηματος σε ατομο ανευ διπλωματος? Προστιμο 300 ευρω εχει αυτο. Τελειωνε λεμε.αν δεν ειχε διπλωμα θα πρεπει να το ξερουμε
Σαν τι να κανει ρε τύπε? Τι ακριβως ζητας? Ο υπαίτιος ειναι νεκρος. Τελειωσε το θεμα. Ούτε θα ασχοληθει καν η Εισαγγελία. Τι θελεις, οικογενειακη ευθυνη? Σταματα επιτελους, τα ειπες μια, τα ειπες δυο, αηδια εχεις καταντησει.
η οικογενεια πρεπει να την γονατισει την επιχειρηση μεχρι τελους ομως
καμια συγκαληψη
θα φροντισω το θεμα να φωτιστει πο ολες τις πλευρες του
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ βγουν ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ
η οικογενεια πρεπει να την γονατισει την επιχειρηση μεχρι τελους ομως
καμια συγκαληψη
θα φροντισω το θεμα να φωτιστει πο ολες τις πλευρες του
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ βγουν ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ