Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
ακουγεται πως η πορσε λειτουργουσε με κηροζινη
δεν εχει βγει ομως τελικη αποφαση ακομα
Ισως κατι τετοιο
Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει γινει τετοιος χαμος απο βενζινη, ακομα και αν υπηρχε καργα διαρροη

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Ρε είστε σοβαρή, θα κείτονταν στην ασφαλτο η γυναικα και το παιδι μου και δεν θα πλησίαζα να δω αν ζουν η πέθαναν; Ο άνθρωπος κοιτάζει αποσβολωμενος τα συντρίμμια γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν πουθενά η γυναίκα και το παιδί του αφου εχουν γινει ενα με τα αποκαΐδια.

bingo φιλε
προφανως και ειχανε γινει κομματακια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ρε είστε σοβαρή, θα κείτονταν στην ασφαλτο η γυναικα και το παιδι μου και δεν θα πλησίαζα να δω αν ζουν η πέθαναν; Ο άνθρωπος κοιτάζει αποσβολωμενος τα συντρίμμια γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν πουθενά η γυναίκα και το παιδί του αφου εχουν γινει ενα με τα αποκαΐδια.
Tύπε με ολον τον σεβασμο, δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα αντιδρασεις σε μια στιγμη απιστευτα ακραια οπως κι αυτη. Εγω μπορει να το εβαζα στα ποδια, μπορει να επεφτα μεσα στο δρομο να πεθανω κι εγω, δεν μπορεις να ξερεις πώς γυριζει η βιδα εκεινη την ωρα. Το πού βρισκονται τα πτωματα το ξερει μονο η αστυνομια και θα υπαρχει μονο στο σχεδιαγραμμα που θα φτιαξει.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
έναν κωλολαο που αιματοκυλησε τον κοσμο 2 φορες συνεχομενα, δεν τον λες κι ακριβως 'δουλικο', τυπε....Ουτε και κολλαει το παραμυθι του καφενείου που πας να πουλήσεις, ότι και καλα είναι 'φλωροι' οι γερμανοι πχ και οι ελληνες 'μαγκες γιατι είναι αγωνιστες και δεν χωραν σε κουτακια'...
μια χαρα σε κουτακια χωραν, κομμενα και ραμμενα στα μετρα του κάθε λαικιστη ξεφτιλα, εχουν έναν λαζοπουλο να τους δωσει φωτα, και μην ξεχνας ότι κι ενας λογος που μας εκανε τρομερα καγκουρες στο ελλαδισταν, είναι τα απωθημένα και η αγαμια!

Να, εδώ πεταχτηκε ενας ολο καμαρι στο φορουμ να μας πει ότι πηρε αμαξι μπας και γαμησει, π.χ.

αστο τυπε, μην πιστευεις σε παραμυθια, οι γερμαναραδες οσο κι αν δεν τους χωνευεις (όπως ουτε κι εγω), καποιες δεκαετιας από εμας μπροστα είναι!
Οντως, πορσε οδηγουσαν και οι παππούδες τους, ενώ εμεις τις πρωτες πορσε μαζικα τις ειδαμε με τα διακοποδανεια τον 'σατανικων' τραπεζων, αραδιασμένες κατά δεκάδες εξω απτα σκυλάδικα της παραλιακης!
μην λεμε άλλες μαλακιες πια, ελεος με την χαζομαρα μερικων...
Αυτός που σέβεται τους νόμους του κράτους του και σκέφτεται πιο υπεύθηνα, είναι για κάποιους νεοέλληνες δουλικός. Σκεφτείτε τώρα τη νοοτροπία μας και κρίνετε...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Tύπε με ολον τον σεβασμο, δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα αντιδρασεις σε μια στιγμη απιστευτα ακραια οπως κι αυτη. Εγω μπορει να το εβαζα στα ποδια, μπορει να επεφτα μεσα στο δρομο να πεθανω κι εγω, δεν μπορεις να ξερεις πώς γυριζει η βιδα εκεινη την ωρα. Το πού βρισκονται τα πτωματα το ξερει μονο η αστυνομια και θα υπαρχει μονο στο σχεδιαγραμμα που θα φτιαξει.

εγω θα τσεκαρα τα λαδια της πορσε
περα απο την πλακα ετσι οπως τα λες ειναι
απλα νομιζω ητανε τοσο δυνατη η συγκρουση που γινανε ολοι κομματακια

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.612
Πόντοι
606
ο χυτος στον εισαγγελατο λεει τα λαστιχα ειχαν "ληξει"
λες και ειναι γιαουρτι  :jerking:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.315
Πόντοι
9.931

Τυπε δεν διαφωνώ σε αυτα που λες αλλα πιστεύω οτι 90-95% τον ανθρώπων το πρωτο που θα εκαναν θα ηταν να δουν αν ζουν η δικοι τους... εκτός αν μπροστά σου εχεις διαμελισμένα κορμιά οπότε ναι μπορεί και να μεινεις άγαλμα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τυπε δεν διαφωνώ σε αυτα που λες αλλα πιστεύω οτι 90-95% τον ανθρώπων το πρωτο που θα εκαναν θα ηταν να δουν αν ζουν η δικοι τους... εκτός αν μπροστά σου εχεις διαμελισμένα κορμιά οπότε ναι μπορεί και να μεινεις άγαλμα!
Κοιτα, κι εμενα η πρωτη μου απορια οταν ειδα το βιντεο, ηταν το γιατι δεν πλησιαζει περισσοτερο τα συντριμμια. Αλλά τι να κρινω ρε φιλε, πώς να βρεθω στη θεση του. Δεν ξερω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και μην ξεχναμε οτι η τουαλετα ειναι ανοικτη απο ολες τις πλευρες, οι φλογες μπηκαν και μεσα στην τουαλετα. Χώρια τον εκκωφαντικο ηχο. Πιθανοτατα ο ανθρωπος να μην ακουγε καν εκεινη την ωρα. Θα νομισε οτι καποιος του εριξε βομβα. Και το πώς ανέπνεε απο το σοκ ειναι θαύμα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τα ρεπορτάζ λένε ότι όλοι απανθρακώθηκαν πλην του συνοδηγού της Πόρσε που εκσφενδονίστηκε μακριά. Ας περιμένουμε όμως να δούμε και τι θα που οι ειδικοί...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
ειμαι περιεργος να δω αν η οικογενεια Βακακη θα κρατησει σταση οικογενειας Παντελιδη.
Δηλαδη θα προσπαθησει να ριξει το φταιξιμο αλλου.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ειχα παει για καφεδακι και ελειπα

τον συνελλαβαν τον υπευθυνο η οχι ακομα???

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ειμαι περιεργος να δω αν η οικογενεια Βακακη θα κρατησει σταση οικογενειας Παντελιδη.

το μονο σιγουρο

αλλα αυτο θα ειναι το τελος της βρωμερης και ρυπαρης εκμεταλλευτικες μοναδας τους

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.612
Πόντοι
606
σε ισχυρο σοκ ηταν ο ανθρωπος.
δεν ειναι ταινια,πραγματικοτητα ειναι..

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.315
Πόντοι
9.931

Δεν ειναι ολες οι οικογενειες για τον πουτσο τυπε.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Φως στις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής το τραγικό δυστύχημα στο 83,7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών, επιχειρεί να ρίξει το τμήμα τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας που έχει αναλάβει την έρευνα.

Επιλέξτε εδώ για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση
Από το δυστύχημα βρήκαν ακαριαίο θάνατο τέσσερα άτομα: Ο οδηγός και ο συνεπιβάτης της μοιραίας Porsche, που εισήλθε εκτός ελέγχου στο πάρκινγκ της εθνικής οδού, καθώς και μία 33χρονη μητέρα και με το 3χρονο παιδάκι της που βρίσκονταν σε σταθμευμένο όχημα εντός του χώρου στάθμευσης.

Για τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος η Τροχαία μελετά το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν κατά μήκος της εθνικής οδού. Παράλληλα έχει συλλεχθεί γενετικό υλικό από τις απανθρακωμένες σορούς για την ταυτοποίηση των θυμάτων.

Η Porsche ήταν καταχωρημένη στο όνομα Ευάγγελος - Απόστολος Βακάκης του Γεωργίου, όνομα που αντιστοιχεί στον ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo.

Όπως όλα δείχνουν -και μένει να επιβεβαιωθούν εργαστηριακά- οδηγός ήταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo. Σε αυτό συνηγορούν καταθέσεις από το περιβάλλον του θύματος και από υπάλληλο της εταιρείας της οικογένειας, που επιβεβαιώνει ότι παρέδωσε το αυτοκίνητο σε αυτόν.

Συνεπιβάτης στην Porsche ήταν 24χρονος φίλος του Βακάκη. Οι δύο τους είχαν επιστρέψει από το εξωτερικό, όπου σπούδαζαν, και φαίνεται πως κατευθύνονταν για ολιγοήμερες διακοπές στην Αράχωβα.

Στο σταθμευμένο όχημα εντός του χώρου στάθμευσης βρίσκονταν μία 33χρονη μητέρα και το ανήλικο παιδί της, γεννημένο το 2014. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν έγκυος στον τέταρτο μήνα.

Ο σύζυγος της 33χρονης, που βρισκόταν στις τουαλέτες του χώρου στάθμευσης την ώρα του δυστυχήματος, είναι σε κατάσταση σοκ. Η αστυνομία θα πάρει κατάθεση από τον ίδιο μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν. Η οικογένεια ήταν κάτοικος Φαλήρου.

Από το συγκλονιστικό βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, με τη στιγμή που η Porsche μπαίνει εκτός ελέγχου στο πάρκινγκ, φαίνεται ότι στην εθνική οδό την ώρα του δυστυχήματος (4 το απόγευμα) δεν υπήρχε κίνηση και ίσως έριχνε ψιλόβροχο.

Από το συγκεκριμένο οπτικό υλικό είναι εμφανές ότι η μοιραία Porsche κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ήταν εκτός ελέγχου (με τα πλάγια) όταν εισήλθε στο χώρο στάθμευσης.

Το star.gr επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα τον οποίο προσπέρασε η Porsche περίπου ένα χιλιόμετρο πριν από το σημείο του δυστυχήματος. Ο δρόμος ήταν βρεγμένος αλλά δεν έβρεχε εκείνη την ώρα. Με προσπέρασε κανονικά, από αριστερά, αλλά με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα. Εγώ πήγαινα με 140, η Porsche ίσως πήγαινε και με 300 χιλιόμετρα την ώρα» αναφέρει.

Η αστυνομία αρνείται ότι το οπτικό υλικό που έχει δει το φως της δημοσιότητας έχει δοθεί από την ίδια.

Newsroom ΔΟΛ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
η πορσε ετρεχε όπως ειπαν και οι ειδικοι γυρω στα 200,το θεμα είναι για πιο λογο η πορσε εχασε τον ελεγχο.γενικα η 911 παρεχουν αριστη οδηγικη ασφαλεια κορυφαιες αναρτησεις κεραμικα φρενα και ηλεκτρονικα συστηματα ασφαλειας.
Εγω ακουσα πανω απο 270 πηγαινε.νομιζω τελικη εχει στα 310 αυτο το αμαξι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η κυβερνηση εχει την υποχρεωση να λυσει αυτην την υποθεση προς ωφελος του λαου

ειναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΤΑ ΤΗΣ

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.872
Πόντοι
216
ειχα παει για καφεδακι και ελειπα

τον συνελλαβαν τον υπευθυνο η οχι ακομα???

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ο λαος σε ψηφισε μαλακα της χρονιας του μπου!
ε, αυτος ο λαος απαιτει να σταματησεςι τις πιπες!
δικαιοσυνη θες? παρτην!

το 'καφεδακι' αν θες να ξερεις είναι προιον του καπιταλισμου, προερχομενο από την εκμεταλλευση και την δουλεμπορια τιμιων φτωχων εγρατων αφημενων στο ελεος αδίστακτων πολυεθνικών!
οι κοκκοι του καφε σου είναι ποτισμένοι με το αιμα τους!
το φλυτζανι επισης κουβαλάει το κριμα ανθρωπινων ζωων εγκλειστων σε εργοστασια σε τριτοκοσμικες συνθήκες εργασιας, με $3 τον χρονο μισθο!
οσο για την ζαχαρη, αστο....η ιστορια της ζαχαρης κι αν είναι βαμμενη με αιμα, τυπε...
από αρχιοτατων χρονων, αποτελουσε 'επαθλο' από ιμπεριαλιστικα καθεστώτα, με σκπο να γλυκαινουν τις ορεξεις τους για...περισσοτερο αιμα..
λεγεται κιολας πως τα ζαχαροκάλαμα τα εβαζαν σε κωλους αθωων εργατων για να τα αλεσουν οι σγιφκτηρες τους...με πονο γινοταν η δουλεια....

για το γαλα? ασε...καημενες αγελαδες...θυματα των πολυεθνικών κι αυτές....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom