erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
εισαι χιουμοριστα?
αχ λατριτσα μου αχ μονο εσυ με καταλαβαινεις :-* :-*
εισαι χιουμοριστα?
στα ρωσικα ναι το αλλο εχω ακομη 6 αλλα εμεις εχουμε συνολο 65 μαθηματα οποτε καλα ειμαι...εσυ το πηρες το πτυχιο ρε παπαρι?
Πρέπει κάποτε να ξεπεράσετε την επιρροή της Barbie στο ντύσιμο σας.αχ λατριτσα μου αχ μονο εσυ με καταλαβαινεις :-* :-*
καλο ειναι αυτο τωρα ?αχ λατριτσα μου αχ μονο εσυ με καταλαβαινεις :-* :-*
ποσα εχεις ακομη? στο παπακι εχετε χωρισει τα μαθηματα δια 2 και βγανουν 65 εμεις εχουμε 36 και ειναι ιδια υληστα ρωσικα ναι το αλλο εχω ακομη 6 αλλα εμεις εχουμε συνολο 65 μαθηματα οποτε καλα ειμαι...
εχω επιρροες μπαρμπι στο ντυσιμο μου;Πρέπει κάποτε να ξεπεράσετε την επιρροή της Barbie στο ντύσιμο σας.
Και εμείς βλέπαμε τρανσφόρμερς, δεν φοράμε όμως προφυλακτήρες !
6 εχω ακομη ρε τρυπα αυτο σου ειπα...στο παντειο εχουν τα μισα μαθηματα στο ιδιο τμημα,εμεις σου λεω εχουμε συνολο 65 τι δε καταλαβαινεις?ποσα εχεις ακομη? στο παπακι εχετε χωρισει τα μαθηματα δια 2 και βγανουν 65 εμεις εχουμε 36 και ειναι ιδια υλη
Ρε νομιζα εισαι πιο μεγαλος????? :oστα ρωσικα ναι το αλλο εχω ακομη 6 αλλα εμεις εχουμε συνολο 65 μαθηματα οποτε καλα ειμαι...
Οχι απτα τρανσφορμερς εχεις....εχω επιρροες μπαρμπι στο ντυσιμο μου;
και παλι εχεις κατσει παραπανω και 9 μηνο δεν εκανες ? εγω εκανα και 12 μηνο και με γαμησε24 ειμαι κουαρ ,απλως πηγα στρατο περυσι κι εμεινα 1 χρονο πισω αλλιως θα το χα παρει το ρημαδι!
ναι ρε απλως εγω χρωσταγα 20 ( ) και μου πηρε κανα χρονο να τα φτασω στα 6και παλι εχεις κατσει παραπανω και 9 μηνο δεν εκανες ? εγω εκανα και 12 μηνο και με γαμησε
μαλακιεςΤί λέτε εδω
δεν τον πετυχα χθες να ριξουμε κανα καβγα να γουσταρουμε. Ημουν ετοιμη ακομα και για ραντευου θανατου. Δεν θα σπασει το μετωπο των γυναικωνανε εδω μεσα ο καθε τυχαρπαστος τσολιας
καλημερα τρεις λαλουν και δυο τον παιζουν
Τί λέτε εδω
Καλή συνέχεια τότε και προσέξτε τον ίκτερο.μαλακιες
ευχαριστουμε!Καλή συνέχεια τότε και προσέξτε τον ίκτερο.
καλημέρααααααααααααααααααααααα σε όλους.
οι 2 που τον παίζουν είναι εκ των τριών ή είναι σύνολο 5;
αν ναι, οι 3 εκτός του λαλίσματος τους κοιτούν;
καθόσον οι 2 έπρεπε να χορεύουν τώρα τον παίζουν με καλλιτεχνικές κινήσεις;
τελικά είναι ωραία τα μαθηματικά.
ρε διο εσυ που ησουν και οικονομικοΚαλή συνέχεια τότε και προσέξτε τον ίκτερο.
Σοκαρομε...σε ειχα για πολυ παραπανω :o :o24 ειμαι κουαρ ,απλως πηγα στρατο περυσι κι εμεινα 1 χρονο πισω αλλιως θα το χα παρει το ρημαδι!