gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
υπαρχει και σχετικη τσοντα.....ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ τι μαλακαααααααααααααααααααααας
αντρας με μουνι λεει...
υπαρχει και σχετικη τσοντα.....ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ τι μαλακαααααααααααααααααααααας
αντρας με μουνι λεει...
Fake..υπαρχει και σχετικη τσοντα.....
οχι ρε ειναι γυναικα με μουσι....Fake..
ρε μλκ ολο εδω ποσταρειςοχι ρε ειναι γυναικα με μουσι....
αφου αλλου με διωχνουν......με σκορδα και σταυρους.....ρε μλκ ολο εδω ποσταρεις
μην δινεις σημασια κακοηθιες απο κακους ανθρωπουςαφου αλλου με διωχνουν......με σκορδα και σταυρους.....
καποιος κρατουσε και μια ξυλινη σφηνα και ενα σφυρι....μην δινεις σημασια κακοηθιες απο κακους ανθρωπους
και γω.....κατι ασχετο....οσοι γραφουν κριτικες ειμαστε σιγουροι οτι ξερουν να γαμαν κιολας;το χω απορια γιατι διαβασα κατι και πιστευω πως μερικοι πρεπει να ειναι και στο σεξ πεσε πιτα να σε φαω....Bαριέμαι.... > > >
Bαριέμαι.... > > >
καποιος κρατουσε και μια ξυλινη σφηνα και ενα σφυρι.... και γω.....κατι ασχετο....οσοι γραφουν κριτικες ειμαστε σιγουροι οτι ξερουν να γαμαν κιολας;το χω απορια γιατι διαβασα κατι και πιστευω πως μερικοι πρεπει να ειναι και στο σεξ πεσε πιτα να σε φαω....
ποιος πες μου να τον δαγκασω στο λαρυγγακαποιος κρατουσε και μια ξυλινη σφηνα και ενα σφυρι.... και γω.....κατι ασχετο....οσοι γραφουν κριτικες ειμαστε σιγουροι οτι ξερουν να γαμαν κιολας;το χω απορια γιατι διαβασα κατι και πιστευω πως μερικοι πρεπει να ειναι και στο σεξ πεσε πιτα να σε φαω....
μη γελας και συ γραφεις κριτικες
να τα κανει ολα η πουτανα,αν ηταν να τα κανουμε εμεις ας μας πληρωνανεδεν θα πω ονομα ...αλλα αμα σ αρεσει το μουνι σ αρεσει.....να γαμησουμε παμε ή να τα κανει ολα η πουτανα και μεις να κοιταμε;
Eγω εχω σταθερες βλακα, δεν φταίω εγω που μου πέφτουν φολες τελευταία...μη γελας και συ γραφεις κριτικες
αφου εχεις σταθερες σκασε τωρα 50ρακι ξερεις για ποια μιλαωEγω εχω σταθερες βλακα, δεν φταίω εγω που μου πέφτουν φολες τελευταία...
Oχι δεν ξέρω....αφου εχεις σταθερες σκασε τωρα 50ρακι ξερεις για ποια μιλαω
καλα καταλαβα...να τα κανει ολα η πουτανα,αν ηταν να τα κανουμε εμεις ας μας πληρωνανε
γεμισαμε φολες γενικως....Eγω εχω σταθερες βλακα, δεν φταίω εγω που μου πέφτουν φολες τελευταία...
καλα καταλαβα...γεμισαμε φολες γενικως....
ιδιος με τον εν λογω κριτικο θα εισαι...ξαπλωνεις και περιμενεις να σου κανει η γκομενα διαστημικα κολπα....