gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
υπαρχει και σχετικη τσοντα.....ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ τι μαλακαααααααααααααααααααααας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αντρας με μουνι λεει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υπαρχει και σχετικη τσοντα.....ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ τι μαλακαααααααααααααααααααααας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αντρας με μουνι λεει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fake..υπαρχει και σχετικη τσοντα.....![]()
![]()
ρε μλκ ολο εδω ποσταρειςοχι ρε ειναι γυναικα με μουσι....![]()
![]()
αφου αλλου με διωχνουν......με σκορδα και σταυρους.....ρε μλκ ολο εδω ποσταρεις![]()
μην δινεις σημασια κακοηθιες απο κακους ανθρωπουςαφου αλλου με διωχνουν......με σκορδα και σταυρους.....![]()
![]()
καποιος κρατουσε και μια ξυλινη σφηνα και ενα σφυρι....μην δινεις σημασια κακοηθιες απο κακους ανθρωπους![]()
και γω.....κατι ασχετο....οσοι γραφουν κριτικες ειμαστε σιγουροι οτι ξερουν να γαμαν κιολας;το χω απορια γιατι διαβασα κατι και πιστευω πως μερικοι πρεπει να ειναι και στο σεξ πεσε πιτα να σε φαω....Bαριέμαι.... >>
>
![]()
Bαριέμαι.... >>
>
![]()
καποιος κρατουσε και μια ξυλινη σφηνα και ενα σφυρι....![]()
![]()
![]()
και γω.....κατι ασχετο....οσοι γραφουν κριτικες ειμαστε σιγουροι οτι ξερουν να γαμαν κιολας;το χω απορια γιατι διαβασα κατι και πιστευω πως μερικοι πρεπει να ειναι και στο σεξ πεσε πιτα να σε φαω....
![]()
![]()
ποιος πες μου να τον δαγκασω στο λαρυγγακαποιος κρατουσε και μια ξυλινη σφηνα και ενα σφυρι....![]()
![]()
![]()
και γω.....κατι ασχετο....οσοι γραφουν κριτικες ειμαστε σιγουροι οτι ξερουν να γαμαν κιολας;το χω απορια γιατι διαβασα κατι και πιστευω πως μερικοι πρεπει να ειναι και στο σεξ πεσε πιτα να σε φαω....
![]()
![]()
να τα κανει ολα η πουτανα,αν ηταν να τα κανουμε εμεις ας μας πληρωνανεδεν θα πω ονομα ...αλλα αμα σ αρεσει το μουνι σ αρεσει.....να γαμησουμε παμε ή να τα κανει ολα η πουτανα και μεις να κοιταμε;![]()
![]()
Eγω εχω σταθερες βλακα, δεν φταίω εγω που μου πέφτουν φολες τελευταία...μη γελας και συ γραφεις κριτικες![]()
![]()
αφου εχεις σταθερες σκασε τωρα 50ρακι ξερεις για ποια μιλαωEγω εχω σταθερες βλακα, δεν φταίω εγω που μου πέφτουν φολες τελευταία...![]()
Oχι δεν ξέρω....αφου εχεις σταθερες σκασε τωρα 50ρακι ξερεις για ποια μιλαω![]()
καλα καταλαβα...να τα κανει ολα η πουτανα,αν ηταν να τα κανουμε εμεις ας μας πληρωνανε![]()
γεμισαμε φολες γενικως....Eγω εχω σταθερες βλακα, δεν φταίω εγω που μου πέφτουν φολες τελευταία...![]()
καλα καταλαβα...γεμισαμε φολες γενικως....![]()
ιδιος με τον εν λογω κριτικο θα εισαι...ξαπλωνεις και περιμενεις να σου κανει η γκομενα διαστημικα κολπα....