Νέα

Άνδρες με μουνί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αχ αυτη η βροχη τι εχει κανη αποψε....  αυπνιες ολοι.....   :2funny: :2funny:  Παιδια αμα δειτε αυτη την τσοντα με αυτον που εχει μουνι ... (που ειναι γυναικα) θα ξενερωσετε δεν ξερω αν θα ξαναγαμησετε μετα ... θα το ξεχασετε μαλων ...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Θα το έχω υπόψιν μου γιατρέ... ;) :grin: :grin: :grin:

Οι ιατρικές μου γνώσεις, στα πόδια σας. Εξάλλου, σκοπός κάθε υπηρέτη των επιστημών ίασης, είναι να συνεχί(υ)σει χωρίς παύση, τις προσπάθειες επαναφοράς του χρήζοντος ιατρικής στήριξης στην κατάσταση που ο έχων ανάγκη, επιθυμεί.....!

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Οι ιατρικές μου γνώσεις, στα πόδια σας. Εξάλλου, σκοπός κάθε υπηρέτη των επιστημών ίασης, είναι να συνεχί(υ)σει χωρίς παύση, τις προσπάθειες επαναφοράς του χρήζοντος ιατρικής στήριξης στην κατάσταση που ο έχων ανάγκη, επιθυμεί.....!
Στα πόδια μου? :think: :think: :think: Εμ...δεν ξέρω. Συνήθως εγώ είμαι στα πόδια άλλου και όχι αυτός στα δικά μου... :o
Γιατρέ μου με βγάζετε από τα νερά μου... :think: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Στα πόδια μου? :think: :think: :think: Εμ...δεν ξέρω. Συνήθως εγώ είμαι στα πόδια άλλου και όχι αυτός στα δικά μου... :o

Με μεγάλη χαρά, διαπιστώνω ότι κρατάτε τις συνεδρίες σε ένα υψηλό επίπεδο! (Έστω και επί του καναπέος ;))

Γιατρέ μου με βγάζετε από τα νερά μου... :think: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Χρήζετε επείγουσας ιατρικής βοηθείας σε πισίνα σε ρόλο dp.

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Με μεγάλη χαρά, διαπιστώνω ότι κρατάτε τις συνεδρίες σε ένα υψηλό επίπεδο! (Έστω και επί του καναπέος ;))

Χρήζετε επείγουσας ιατρικής βοηθείας σε πισίνα σε ρόλο dp.
Σε πολύ υψηλό παρακαλώ. τόσο ψηλό που τον καναπέο τον βλέπω από κάτω προς τα πάνω και όχι το αντίθετο... :grin:

Με μεγάλη μου χαρά θα λάβω την συγκεκριμένη ιατρική βοήθεια :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ολονυχτις στοθν υπολογιστή?

Μετά τις 3 το πρωί από όταν και ήρθα σπίτι με έπιασαν οι αϋπνίες μου..τώρα είμαι στην εργασία μου όπου σήμερα είναι όλα χαλαρά...ευτυχώς. :grin: :grin: :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σε πολύ υψηλό παρακαλώ. τόσο ψηλό που τον καναπέο τον βλέπω από κάτω προς τα πάνω και όχι το αντίθετο... :grin:

Είσθε όμως αρκούντος έμπειρη, ώστε ακόμη και μετά το πέρας της συνεύρεσης, να διατηρηθεί το ύψος του καναπέος στα πρότερα επίπεδα?

Με μεγάλη μου χαρά θα λάβω την συγκεκριμένη ιατρική βοήθεια :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Θα υπάρξει περαιτέρω συνεννόηση, μετά από έλεγχο των προγραμματισμένων γι'αυτή την εβδομάδα ραντεβού μου. Αρκεί να συμπέσουν τα ραντεβού εμού και του ετέρου ιατρού, και αφού προηγηθεί ιατρικό συμβούλιο.

Μετά τις 3 το πρωί από όταν και ήρθα σπίτι με έπιασαν οι αϋπνίες μου..τώρα είμαι στην εργασία μου όπου σήμερα είναι όλα χαλαρά...ευτυχώς. :grin: :grin: :grin:

Μία άλλη φράση αντί "ορμών"??? :think: ;)

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Είσθε όμως αρκούντος έμπειρη, ώστε ακόμη και μετά το πέρας της συνεύρεσης, να διατηρηθεί το ύψος του καναπέος στα πρότερα επίπεδα?

Θα υπάρξει περαιτέρω συνεννόηση, μετά από έλεγχο των προγραμματισμένων γι'αυτή την εβδομάδα ραντεβού μου. Αρκεί να συμπέσουν τα ραντεβού εμού και του ετέρου ιατρού, και αφού προηγηθεί ιατρικό συμβούλιο.

Μία άλλη φράση αντί "ορμών"??? :think: ;)

Μα φυσικά...αλίμονο..το ύψος του καναπέος είναι βέβαιον ότι θα παραμείνει στα πρότερα επίπεδα...δεν κολλάμε μπρίκια άλλωστε. :grin:

Η ασθενής θα περιμένει την σειρά της... :cheesy:

Αϋπνίες...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μα φυσικά...αλίμονο..το ύψος του καναπέος είναι βέβαιον ότι θα παραμείνει στα πρότερα επίπεδα...δεν κολλάμε μπρίκια άλλωστε. :grin:

Τα δερμάτινα νύχια της γάτας όμως, αναμένουν να κολλήσουν στο σφριγηλό δέρμα της ασθενούς όμως......

Η ασθενής θα περιμένει την σειρά της... :cheesy:

Για το κα(υ)λό της!!!

Εεεεεεεεεεεεεεμ...ορμών εεεε..... δεν μου έρχεται κάτι τώρα...χμμμμμμμμμμμ

Κατά τη διάρκεια του τελειώματος (της συνεδρίας εννοείται) θα σας έλθει, και θα είναι το υγρόν πύρ...... Θα το αντέξετε?

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Τα δερμάτινα νύχια της γάτας όμως, αναμένουν να κολλήσουν στο σφριγηλό δέρμα της ασθενούς όμως......
Της γάτας...ενδιαφέρων... :grin:

Για το κα(υ)λό της!!!
:grin: :grin: :grin:
Κατά τη διάρκεια του τελειώματος (της συνεδρίας εννοείται) θα σας έλθει, και θα είναι το υγρόν πύρ...... Θα το αντέξετε?
Με βεβαιότητα δηλώνω πως.....ναι θα το αντέξω. :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Της γάτας...ενδιαφέρων... :grin:
:grin: :grin: :grin:Με βεβαιότητα δηλώνω πως.....ναι θα το αντέξω. :grin:
ρε συ μια και ειναι βροχερη μερα δεν αφηνεις τη δουλεια να ερθεις απο το σπιτι να σε γδυσω και να σε δεσω στα καγκελα του μπαλκονιου μου εκει να δεις μουσκεμα που θα γινες :2funny:

Επισκέπτης
ρε συ μια και ειναι βροχερη μερα δεν αφηνεις τη δουλεια να ερθεις απο το σπιτι να σε γδυσω και να σε δεσω στα καγκελα του μπαλκονιου μου εκει να δεις μουσκεμα που θα γινες :2funny:

Θα τηγανίσουμε και πατάτες;;; :think:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Χρήσης εξωτερική  :2on1:, ή εσωτερική :pipa1:?
Προς πάσαν χρήση... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Εδώ η μέρα είναι ζεστή...αρα δεν έχω λόγο να αφήσω την εργασία μου... :P :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom