stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
;)Nα τρωτε μαιντανο.... αληθεια...
;)Nα τρωτε μαιντανο.... αληθεια...
Oχι βεβαιαεεε... μπρικια κολαμε???
αχ αυτη η βροχη τι εχει κανη αποψε.... αυπνιες ολοι..... Παιδια αμα δειτε αυτη την τσοντα με αυτον που εχει μουνι ... (που ειναι γυναικα) θα ξενερωσετε δεν ξερω αν θα ξαναγαμησετε μετα ... θα το ξεχασετε μαλων ...Oχι βεβαια
Γλύκα?αχ αυτη η βροχη τι εχει κανη αποψε.... αυπνιες ολοι.....
γιατι ρωτας?γιατι να προλαβεις τη θεση?Γλύκα?
Αν εβρεχε λούτσους τώρα που θα βρισκόσουνα και πώς θα καθόσουν?
Δεν με κατάλαβες? Θα σε μαλώσω...εγώ είμαι καλέ...Η Ρίτα είσαι;
Θα το έχω υπόψιν μου γιατρέ... ;)
Στα πόδια μου? Εμ...δεν ξέρω. Συνήθως εγώ είμαι στα πόδια άλλου και όχι αυτός στα δικά μου... :oΟι ιατρικές μου γνώσεις, στα πόδια σας. Εξάλλου, σκοπός κάθε υπηρέτη των επιστημών ίασης, είναι να συνεχί(υ)σει χωρίς παύση, τις προσπάθειες επαναφοράς του χρήζοντος ιατρικής στήριξης στην κατάσταση που ο έχων ανάγκη, επιθυμεί.....!
Στα πόδια μου? Εμ...δεν ξέρω. Συνήθως εγώ είμαι στα πόδια άλλου και όχι αυτός στα δικά μου... :o
Γιατρέ μου με βγάζετε από τα νερά μου...
ολονυχτις στοθν υπολογιστή?Στα πόδια μου? Εμ...δεν ξέρω. Συνήθως εγώ είμαι στα πόδια άλλου και όχι αυτός στα δικά μου... :o
Γιατρέ μου με βγάζετε από τα νερά μου...
Σε πολύ υψηλό παρακαλώ. τόσο ψηλό που τον καναπέο τον βλέπω από κάτω προς τα πάνω και όχι το αντίθετο...Με μεγάλη χαρά, διαπιστώνω ότι κρατάτε τις συνεδρίες σε ένα υψηλό επίπεδο! (Έστω και επί του καναπέος ;))
Χρήζετε επείγουσας ιατρικής βοηθείας σε πισίνα σε ρόλο dp.
ολονυχτις στοθν υπολογιστή?
Σε πολύ υψηλό παρακαλώ. τόσο ψηλό που τον καναπέο τον βλέπω από κάτω προς τα πάνω και όχι το αντίθετο...
Με μεγάλη μου χαρά θα λάβω την συγκεκριμένη ιατρική βοήθεια
Μετά τις 3 το πρωί από όταν και ήρθα σπίτι με έπιασαν οι αϋπνίες μου..τώρα είμαι στην εργασία μου όπου σήμερα είναι όλα χαλαρά...ευτυχώς.
Είσθε όμως αρκούντος έμπειρη, ώστε ακόμη και μετά το πέρας της συνεύρεσης, να διατηρηθεί το ύψος του καναπέος στα πρότερα επίπεδα?
Θα υπάρξει περαιτέρω συνεννόηση, μετά από έλεγχο των προγραμματισμένων γι'αυτή την εβδομάδα ραντεβού μου. Αρκεί να συμπέσουν τα ραντεβού εμού και του ετέρου ιατρού, και αφού προηγηθεί ιατρικό συμβούλιο.
Μία άλλη φράση αντί "ορμών"??? ;)
Μα φυσικά...αλίμονο..το ύψος του καναπέος είναι βέβαιον ότι θα παραμείνει στα πρότερα επίπεδα...δεν κολλάμε μπρίκια άλλωστε.
Η ασθενής θα περιμένει την σειρά της...
Εεεεεεεεεεεεεεμ...ορμών εεεε..... δεν μου έρχεται κάτι τώρα...χμμμμμμμμμμμ
Της γάτας...ενδιαφέρων...Τα δερμάτινα νύχια της γάτας όμως, αναμένουν να κολλήσουν στο σφριγηλό δέρμα της ασθενούς όμως......
Για το κα(υ)λό της!!!
Με βεβαιότητα δηλώνω πως.....ναι θα το αντέξω.Κατά τη διάρκεια του τελειώματος (της συνεδρίας εννοείται) θα σας έλθει, και θα είναι το υγρόν πύρ...... Θα το αντέξετε?
Της γάτας...ενδιαφέρων...
Με βεβαιότητα δηλώνω πως.....ναι θα το αντέξω.
ρε συ μια και ειναι βροχερη μερα δεν αφηνεις τη δουλεια να ερθεις απο το σπιτι να σε γδυσω και να σε δεσω στα καγκελα του μπαλκονιου μου εκει να δεις μουσκεμα που θα γινεςΤης γάτας...ενδιαφέρων...
Με βεβαιότητα δηλώνω πως.....ναι θα το αντέξω.
ρε συ μια και ειναι βροχερη μερα δεν αφηνεις τη δουλεια να ερθεις απο το σπιτι να σε γδυσω και να σε δεσω στα καγκελα του μπαλκονιου μου εκει να δεις μουσκεμα που θα γινες
Προς πάσαν χρήση...Χρήσης εξωτερική , ή εσωτερική ?
Εδώ η μέρα είναι ζεστή...αρα δεν έχω λόγο να αφήσω την εργασία μου...ρε συ μια και ειναι βροχερη μερα δεν αφηνεις τη δουλεια να ερθεις απο το σπιτι να σε γδυσω και να σε δεσω στα καγκελα του μπαλκονιου μου εκει να δεις μουσκεμα που θα γινες