Νέα

Άνδρες με μουνί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
URL]]

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Αυτό το γελάκι, αφήνει να εννοηθούν πάρα πολλά....... ;) ;) ;)
Κάνω μόνο σε αυτό παράθεση αλλά εννοείτε απαντώ και στα υπόλοιπα όμοια σχόλια.

Καλέ δεν εννοούσα ότι έγινε κάτι μαζί της. (όχι πως θα με χάλαγε) Απλά πιάσαμε κουβέντα, πήγαμε μετά για καφεδάκι και μου το είπε η κοπέλα... Για αρκετό καιρό κάναμε παρέα μέχρι που ξενιτεύτηκε και χαθήκαμε...

Υ.Γ. Μια φορά δεν μιλούσα για σεξ, και φάνηκε σαν να μιλούσα γι αυτό...είμαι καλά γιατρέ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Υ.Γ. Μια φορά δεν μιλούσα για σεξ, και φάνηκε σαν να μιλούσα γι αυτό...είμαι καλά γιατρέ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χρήζετε πραγματοποίησης συνεδρίας, όπου δια της μεθόδου του ανασκολοπισμού θα επιτευχθεί το ζητούμενο της ομαλής ροής κολπικών υγρών για την καλύτερη λίπανση των ερωτικών σας διόδων... ;) ;) ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :-* :-* :-*

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Χρήζετε πραγματοποίησης συνεδρίας, όπου δια της μεθόδου του ανασκολοπισμού θα επιτευχθεί το ζητούμενο της ομαλής ροής κολπικών υγρών για την καλύτερη λίπανση των ερωτικών σας διόδων... ;) ;) ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :-* :-* :-*
Ευχαριστώ γιατρέ...θα πάρω άμεσα το ... φάρμακο μου.. ;) ;) :grin: :grin: :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Όπως επίσης και γω,όταν βάζω μερικές φορές τον πούτσο μου ανάμεσα στα μπούτια,μοιάζει σαν να έχω μουνί :2funny:
καλα εσυ πρεπει να να παιρναν τρενα απο τον πατο σου...
μα τι πουσταρα εισαι ρε παιδακι μου...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μερικές φορές λέμε σε κάποιο μαλάκα που μας την σπάει:
Μουνόπανο!!
Θα σε πηδήσω ρε μουνάκι που θα μου πάς!
:think: :think: Δηλδη εννουμε ότι έιναι άνδρας με μουνί η μουνί άνδρας???
Τι λέτε?

oustgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
204
Πόντοι
280

Αυτός είναι ένας άνδρας με μουνί π.χ. ;)

Ελεος με τον Buck. 'Αυτος' ειναι γυναικα που εχει κανει αλλαγη φυλλου και ειναι παντρεμενος με αλλη γυναικα. Για ευνοητους λογους, δεν μπορει να εχει ανδρικο οργανο.

Υ.Γ Ειχε βγει και στην Τατιανα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ευχαριστώ γιατρέ...θα πάρω άμεσα το ... φάρμακο μου.. ;) ;) :grin: :grin: :grin:

Καλύτερα να συνταγογραφηθεί ηλεκτρονικά. Κοστίζει λιγότερο, έχει καλύτερα ιατρικά αποτελέσματα και η ίαση είναι μόνιμου χαρακτήρα! ;) (Εκτός κι αν ο ιατρός είναι μανούλι και θέλεις να συνεχί(ύ)σεις τις συνεδρίες μαζί του.) :cheesy:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Καλύτερα να συνταγογραφηθεί ηλεκτρονικά. Κοστίζει λιγότερο, έχει καλύτερα ιατρικά αποτελέσματα και η ίαση είναι μόνιμου χαρακτήρα! ;) (Εκτός κι αν ο ιατρός είναι μανούλι και θέλεις να συνεχί(ύ)σεις τις συνεδρίες μαζί του.) :cheesy:
Εχμμμμμ μπερδεύτηκα λιγάκι...αλλά νομίζω ότι το χω... :grin:
Είναι μανούλι και θα συνεχί(ύ)σω τις συνεδρίες μαζί του... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εχμμμμμ μπερδεύτηκα λιγάκι...αλλά νομίζω ότι το χω... :grin:
Είναι μανούλι και θα συνεχί(ύ)σω τις συνεδρίες μαζί του... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Συνεχί(ύ)στε μαζί του, και να πάνε όλα κατ'ευχήν. Σε περίπτωση υποτροπής της ασθενείας, μη διστάσετε να συμβουλευθείτε έτερο μέντορα (είτε κατά μόνας, είτε ταυτόχρονα, με τον αρχικό ιατρό, που ξέρει την περίπτωσή σας και κατέχει τον ιατρικό σας φάκελλο).  :s&m_1: ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
και το τρομπάρισμα επίσης

LION7