giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
της κλεβω απο τον φιλο amjik που της εβαλε στο αλλο σαιτ...αυτό παρατήρησα κι εγώ.......!!!
Giorgos58, είσαι
πραγματι και πολυ
της κλεβω απο τον φιλο amjik που της εβαλε στο αλλο σαιτ...αυτό παρατήρησα κι εγώ.......!!!
Giorgos58, είσαι
Κάνω μόνο σε αυτό παράθεση αλλά εννοείτε απαντώ και στα υπόλοιπα όμοια σχόλια.Αυτό το γελάκι, αφήνει να εννοηθούν πάρα πολλά....... ;) ;) ;)
Υ.Γ. Μια φορά δεν μιλούσα για σεξ, και φάνηκε σαν να μιλούσα γι αυτό...είμαι καλά γιατρέ?
Ευχαριστώ γιατρέ...θα πάρω άμεσα το ... φάρμακο μου.. ;) ;)Χρήζετε πραγματοποίησης συνεδρίας, όπου δια της μεθόδου του ανασκολοπισμού θα επιτευχθεί το ζητούμενο της ομαλής ροής κολπικών υγρών για την καλύτερη λίπανση των ερωτικών σας διόδων... ;) ;) ;) :-* :-* :-*
καλα εσυ πρεπει να να παιρναν τρενα απο τον πατο σου...Όπως επίσης και γω,όταν βάζω μερικές φορές τον πούτσο μου ανάμεσα στα μπούτια,μοιάζει σαν να έχω μουνί
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααρχίδια μουνί έχει αυτή
'Χωσέ' κιθάρα...'χωσέ'.Όπως επίσης και γω,όταν βάζω μερικές φορές τον πούτσο μου ανάμεσα στα μπούτια,μοιάζει σαν να έχω μουνί
Ευχαριστώ γιατρέ...θα πάρω άμεσα το ... φάρμακο μου.. ;) ;)
Εχμμμμμ μπερδεύτηκα λιγάκι...αλλά νομίζω ότι το χω...Καλύτερα να συνταγογραφηθεί ηλεκτρονικά. Κοστίζει λιγότερο, έχει καλύτερα ιατρικά αποτελέσματα και η ίαση είναι μόνιμου χαρακτήρα! ;) (Εκτός κι αν ο ιατρός είναι μανούλι και θέλεις να συνεχί(ύ)σεις τις συνεδρίες μαζί του.)
Εχμμμμμ μπερδεύτηκα λιγάκι...αλλά νομίζω ότι το χω...
Είναι μανούλι και θα συνεχί(ύ)σω τις συνεδρίες μαζί του...
ααααααααααααχαχχαχααχχααχααχα μαλακα αβραμη.....Όπως επίσης και γω,όταν βάζω μερικές φορές τον πούτσο μου ανάμεσα στα μπούτια,μοιάζει σαν να έχω μουνί
ααααααααααααχαχχαχααχχααχααχα μαλακα αβραμη.....
Και ξυρισμένο κιόλας
και το τρομπάρισμα επίσης