Επισκέπτης
καλά το λες, πάω να διαβασω τις σκύλες της λύσσας. Να σας παίξω λίγο;
Οχι τωρα Πεγκη. Πρωι ειναι ακομα
Θα το έχω υπόψιν μου γιατρέ... ;)Συνεχί(ύ)στε μαζί του, και να πάνε όλα κατ'ευχήν. Σε περίπτωση υποτροπής της ασθενείας, μη διστάσετε να συμβουλευθείτε έτερο μέντορα (είτε κατά μόνας, είτε ταυτόχρονα, με τον αρχικό ιατρό, που ξέρει την περίπτωσή σας και κατέχει τον ιατρικό σας φάκελλο). ;)
Θα το έχω υπόψιν μου γιατρέ... ;)
μαλλον ο νωντας και κανει την ριτα...Η Ρίτα είσαι;
τι λεει αυτη ρε αβραμη;ελα παμε γερα.....εχεις αναγει το τρολαρισμα σε τεχνη χαχαχαχαχαχαχα
κατι θα ξερεις εσυ.....o Gl είναι στανταρ ότι τον έχει γαμήσει..
κατι θα ξερεις εσυ.....
το προμο δεν ειναι τιποτα....στην μπονους σκηνη θα παιζεις και συ .....θα σε παιρνουν γκανγκ μπανγκ νωντας σταματης....είδα το προμο της τσόντας σας..
το προμο δεν ειναι τιποτα....στην μπονους σκηνη θα παιζεις και συ .....θα σε παιρνουν γκανγκ μπανγκ νωντας σταματης....
μην ακυρωνεις καθολου....θα το κανουμε ταινια defloration....ειναι της μοδας....το ακύρωσα τελικά..μου ήρθε περίοδος
μην ακυρωνεις καθολου....θα το κανουμε ταινια defloration....ειναι της μοδας....
παρε ενα μικρο προμο τωρα.... [move] [/move]στο σίκουελ θα sou κάνουμε scat + piss
παρε ενα μικρο προμο τωρα.... [move] [/move]
ε αμα ειναι σταντμαν ο βαρουλης θα γαμανε τον βαρουλη και γω θα παρω την δοξα....2 boys* 1 cup
* πρωταγωνιστής Γλου με "σταντ μαν" τον μπαράκη
ε αμα ειναι σταντμαν ο βαρουλης θα γαμανε τον βαρουλη και γω θα παρω την δοξα....
δυσπεψια;glou glou