bardaris1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 36
- Like
- 953
- Πόντοι
- 991
Κοίτα συνήθως έτσι είναι. Το φόρουμ είναι μέρος που ρωτάμε αν ξέρει κάποιος ή ενημερώνουμε αν πήραμε κάποια και δεν κάνει (γενικά και όχι βάσει υποκειμενικού σχολιασμού! - Μπορεί κάποια για μένα να είναι χάλια και γι' άλλον τέλεια!).
Απλά εκεί που κόλλησε και ο salonica και πιστεύω πολλοί που ασχολούνταν, και όχι πλέον, είναι στο ότι βλέπει μια φωτογραφία κάποιος από το olx ή οποιοδήποτε site, το αντιγράφει και ρωτάει (και καλά κάνει), αλλά ποτέ δεν ενημερώνει για το αν πήρε τηλέφωνο, αν πήγε με την κοπέλα κλπ κλπ... Μονόπλευρη ενημέρωση και μασημένη τροφή.
Δεν σου την λέω... απλά τα γράφω να τα διαβάζουν και οι συνάδελφοι και εγώ φυσικά. Μπορεί να δω την διαφήμιση και να ρωτήσω. Δεν μου απάντησε κανένας γιατί μπορεί κανένας να μην ξέρει. Παίρνω τηλέφωνο και κλείνω ραντεβού. Έρχεται η κοπέλα και δεν έχει σχέση με την φωτογραφία. Έχω το δικαίωμα της υπαναχώρησης. Της λες ευγενικά να φύγει και αυτή υποχρεούται να φύγει.Οπότε πάω μετά και το γράφω και στο φόρουμ να ξέρουν και υπόλοιποι συνάδελφοι μην την πατήσουν...
χωρις να διαφωνω σε τπτ απλα...αν καποιος του το ελεγε απο εδω μεσα θα απευφεγε ολη αυτην την "διαδρομη"....αλλα...εδω ενω οι ερωτησεις....ειναι σαν βομβαρδισμος...οι πληροφοριες...ειναι με το σταγονομετρο....δεν λεει ετσι....