ggiorrggoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
pedia auto ti lei? gnorizi kanis tipota/
Για να λες ότι θα περάσει καλά ο συν ......κάτι θα ξέρεις παραπάνω εσύ φίλε dokimazo. ;)Καλά θα περάσεις...
Δεν έφυγε ακόμη?Μολις πηρα τηλ και περιμενω μια Bianca απο σας κραταω ενημερους μολις φύγει...
Τα λεμε.....
ναι θα φάνε και θα πιούνε.Καλά θα περάσεις...
Ναι ρε φίλε.....τα παλιόπαιδαΝα είδες φίλε jojo? Κάτι τέτοια κάνουν... Τις καλημέρες μου σ' όλους!
Έτσι όπως τα λες House....δεν πρέπει εγώ όμως να το διευκρινίσω και για τους υπόλοιπους?Mόνες τους "παίζουν" αυτές jojo, στα σίγουρα εδώ και καιρό.
Ψάξιμο,τηλεφωνάκι και υπομονή....Βλεπω εδω και λιγο καιρο μια ιδιαιτερη κινητικοτητα εδω, και χαιρομαι πολυ.
Ισως μπορεσουμε να τις ταξινομησουμε καπως σε μουφα και αληθινες.
Εβλεπα καιρο τις αγγελιες αλλα δεν τολμουσα να καλεσω καμια γιατι οι μισες
φωτο ηταν σιγουρα ψευτικες και οι αλλες μαλλον.
Αυτο που δεν καταλαβα ειναι ποιες δουλευουν με γραφειο και ποιες ειναι πραγματικα ανεξαρτητες.
Δεν μπορει θα παιζουν και τετοιες.
Σωστός ο κύριος.....συμμετοχή (ενημέρωση) από όλους χρειάζεται.Να κάνουμε λίστα... αλλά από την στιγμή που ρωτάνε μόνο από Olx (που ως γνωστόν το olx κάθε τόσο σβήνει αγγελίες) και κανένας δεν λέει κάτι για αυτά που ξέρει... Ωραία λίστα θα είναι...
Ξέρω εγώ........ότι κανένα από τα δύο link δεν είναι διαθέσιμα!!!!!!Καλησπερα ξερει κανεις τιποτα για αυτες μηπως εχει δοκιμασει κανενας αν οντως ειναι αυτεσ στηε φοτο?