new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
θα σου πεσει ο κωλος να γραψεις 2 γραμμες πιο πολυ?
Ποιο ειναι το τηλ της? ποια φωτο?
εισαι πολυ τεμπελης.....αντισυναδελφικη συμπεριφορα εως εκει που δεν παει.
θα σου πεσει ο κωλος να γραψεις 2 γραμμες πιο πολυ?
Ποιο ειναι το τηλ της? ποια φωτο?
εισαι πολυ τεμπελης.....αντισυναδελφικη συμπεριφορα εως εκει που δεν παει.
Φίλε salonica28 αυτήν είναι η κορασίδα για την οποία όλος ο ντόρος?Πάνε στο olx.gr Και δες μια αγγελία με τηλ που αρχίζει με 6988 .
Επειδή είμαι λάτρης του είδους(πιασίματα) ξέρει κανείς τίποτα για την "κομμώτρια"?
Ωραίο φαίνεται το κομμωτριάκι... αυτό που μ' ανησυχεί για το αν είναι αληθινή η φωτό είναι το αυτοκόλλητο στον καθρέφτη ότι απαγορεύεται το κάπνισμα που είναι σε μια ξένη γλώσσα που δεν αναγνωρίζω...
Ωραίο φαίνεται το κομμωτριάκι... αυτό που μ' ανησυχεί για το αν είναι αληθινή η φωτό είναι το αυτοκόλλητο στον καθρέφτη ότι απαγορεύεται το κάπνισμα που είναι σε μια ξένη γλώσσα που δεν αναγνωρίζω...
Να πως ξεχωρίζει ο παλαιός....που πήγε και έπεσε το μάτι σου φίλε dokimazo.
Καλά πως παρατήρησες κάτι τέτοιο? Προσπαθώ αλλά δεν μπορώ να διακρίνω..
Vetato Fumare αν παρατήρησα καλά... Απλά μ' αρέσει να παρατηρώ γενικά τις φωτογραφίες... Και έχω και κάποια μυστικά "κόλπα"
Τη συγκεκριμένη την έχω δοκιμάσει και μπορώ να πω ότι είναι πολύ
καλή σε αυτό που κάνει.
Όσον αφορά την εμφάνιση εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε(ήθελα να πάρω κάποια άλλη και από σπόντα
κατέληξα στη συγκεκριμένη).
Κοκκινομάλλα,πολύ μικρό στήθος αλλά καταπληκτική κωλάρα και πολύ ευγενική.
Στα μείον ότι ανάμεσα στα βυζιά της αν θυμάμαι καλά έχει μια ουλή(χαρακια??) η οποία δεν περνάει
απαρατήρητη.Παρόλα αυτά εμένα με ικανοποίησε...
Επειδή είμαι λάτρης του είδους(πιασίματα) ξέρει κανείς τίποτα για την "κομμώτρια"?
1)Νομίζα είχα ζητήσει μια 45αρα με 4αρι στηθος όπως έλεγε η αγγελία.Φίλε natsolibre επειδή σκέφτομαι να πάρω το ίδιο γραφείο από το οποίο πήρες κι εσύ την Βερόνικα θα ήθελα αν μπορείς να μου απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις:
1)Ποια κοπέλα ζήτησες πριν καταλήξεις στη Βερόνικα;
2)Σε ενημέρωσαν ότι η κοπέλα που θέλεις δεν είναι διαθέσιμη ή σου έστειλαν την Βερόνικα χωρίς να σε ειδοποιήσουν;Γενικά πώς ήταν η συμπεριφορά τους στο τηλέφωνο;
3)Η συνάντησή σου με την Βερόνικα έγινε πρόσφατα(μέσα στο 2012);
Αυτά τα... ολίγα.
Ευχαριστώ.
1)Νομίζα είχα ζητήσει μια 45αρα με 4αρι στηθος όπως έλεγε η αγγελία.
Νομίζω αυτή είχα ζητήσει 2)Μου είπαν όντως ότι δεν είναι διαθέσιμη και μου έστειλαν τη συγκεκριμένη.
Καλή συμπεριφορά θα έλεγα.
3)Τέλος του 2011 λίγο πριν τα Χριστούλγεννα νομίζω.
Βερονικα????????????
Τι είναι αυτό?Λοιπόν σήμερα μπορώ να πω ότι έχει έρθει σπίτι μου η πιο όμορφη vizita και για να είμαι ειλικρινείς η πιο ωραία γυναίκα που έχω δει ποτέ μου.Καλές οι ελληνίδες ,αξιαγάπητες αλλά μετά το σημερινό,ΖΗΤΩ ο Πούτνικ και η Μόσχα.Ελόνα ετών 21 ,Ειλικρινά δεν είμαι ερωτευμένος,είμαι εκτασιασμένος με αυτό το μωρό.Πίστευα μέχρι τώρα ότι είχα πάει με ωραίες γυναίκες αλλά....
Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Θανάση που με έκανε κονέ με την συγκεκριμένη άκρη.Υπάρχουν ωραίες γυναίκες,πανέμορφες αλλά το μωρό είναι σε άλλη κατηγορία .ΑΠΛΑ ΘΕΑ.
Καλό βράδυ φίλοι μου!Τα ξαναλέμε όταν συνέρθω
αμαν και εσυ....συγκεντρωσου...καθε μερα "ερωτευμενος" με αλλη εισαι....
Ναι αυτό το έχω δυστυχως