jojos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και γιατί αυτό είναι κακό...???
Καθόλου κακό φίλε dokimazo...αυτό προσπάθησα να πω και 'γω
Πολλοί το έχουμε αυτό
Είπε ο φίλος του ο Θανάσης... Τώρα αν είναι κάποιος από εδώ δεν ξέρω...
αντιθετα φιλε μου....αυτο ειναι το μυστικο της ελευθεριας του ανδρα......καμμια να μην μας εχει...στο μ@@@νι της....
φιλε και εμεις θέλουμε να ερωτευθούμε τέτοιο μωρό που περιγράφεις δώσε κανένα στοιχειο τι και πως και τιμές να ξερουμε πόσο θα ερωτευθούμεΒερονικα????????????
Τι είναι αυτό?Λοιπόν σήμερα μπορώ να πω ότι έχει έρθει σπίτι μου η πιο όμορφη vizita και για να είμαι ειλικρινείς η πιο ωραία γυναίκα που έχω δει ποτέ μου.Καλές οι ελληνίδες ,αξιαγάπητες αλλά μετά το σημερινό,ΖΗΤΩ ο Πούτνικ και η Μόσχα.Ελόνα ετών 21 ,Ειλικρινά δεν είμαι ερωτευμένος,είμαι εκτασιασμένος με αυτό το μωρό.Πίστευα μέχρι τώρα ότι είχα πάει με ωραίες γυναίκες αλλά....
Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Θανάση που με έκανε κονέ με την συγκεκριμένη άκρη.Υπάρχουν ωραίες γυναίκες,πανέμορφες αλλά το μωρό είναι σε άλλη κατηγορία .ΑΠΛΑ ΘΕΑ.
Καλό βράδυ φίλοι μου!Τα ξαναλέμε όταν συνέρθω
παιδια καλησπερα.ξερει κανης τιποτα για αυτην?
καλημερα καλημερα
δε σε λενε διπλα οι μαμουχαλοι κ ειπες να πεις κ εδω μια καλημερα
τι μου θυμιζεις ποιον μου θυμιζεις
Ρε παιδιά το έχετε καταντήσει αηδία το θέμα.Είπαμε να δίνουμε πληροφορίες για κάτι που το ξέρουμε και έχουμε προσωπική εμπειρία.Εσείς βλέπετε μια photo ,και ρωτάτε άμα την ξέρουμε.Ούτε ίδρυμα να ήταν έδώ μέσα.