ggiorrggoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
esi travas kana zori re megale?
min apantas an den thes?
sori file gia alou to
esi travas kana zori re megale?
min apantas an den thes?
Λεφτα υπαρχουν!
Τους γονεις σου λυπαμαι.
φιλε ο παιχτης ζητα πληροφοριες....ποιο το προβλημα σου??εκτος...και αν θες να μας κανεις...κωλο επιτηδες...μαλλον σε λαθος "γωνια" ψαχνεις.....το τι θα κανει τα λεφτα του ειναι δικο του μα δικο του θεμα....φιλε...οι προηγουμενες που ποσταρες...ειναι η τζασμιν και η ντεμι...εγω δεν πηρα....απο ολες τις προηγουμενες δεν εχω δοκιμασει βερονικα...και επειδη δουλευει στο γραφειο της σονιας αν καταλαβα θελω να μαθω αν το προσωπο της πλησιαζει αυτο που φαινεται στις φωτο του αγγελιοφωρου....
Στο ογδονταρι ειναι οι κοπελες εχει αλλους που δινουν 250αρια εκει να δεις κλαμα οι γονεις. Παιζει να εχεις καμια συγγενεια με τον pz89?Λεφτα υπαρχουν!
Τους γονεις σου λυπαμαι.
xaxaΛεφτα υπαρχουν!
Τους γονεις σου λυπαμαι.
εχει τηλ αδελφε αυτη? αν θελεις στειλε π.μ.καλησπερα.. Πετυχα την θεσαλονικια πιτσιρικα που ειχε ερθει πριν λιγες μερες σπιτι μου.Για την ακριβεια στην τσιμισκη την ειδα αλλα ημουν πανω σε μηχανη και δεν γινοταν να τις μιλησω.. Η κοπελα κανει μπαμ απο μιλια.. Ειναι η πιο ομορφη γυναικα που εχω δει.....εκανε την επαληθευση...
καλησπερα.. Πετυχα την θεσαλονικια πιτσιρικα που ειχε ερθει πριν λιγες μερες σπιτι μου.Για την ακριβεια στην τσιμισκη την ειδα αλλα ημουν πανω σε μηχανη και δεν γινοταν να τις μιλησω.. Η κοπελα κανει μπαμ απο μιλια.. Ειναι η πιο ομορφη γυναικα που εχω δει.....εκανε την επαληθευση...
don't drink and drive.καλησπερα.. Πετυχα την θεσαλονικια πιτσιρικα που ειχε ερθει πριν λιγες μερες σπιτι μου.Για την ακριβεια στην τσιμισκη την ειδα αλλα ημουν πανω σε μηχανη και δεν γινοταν να τις μιλησω.. Η κοπελα κανει μπαμ απο μιλια.. Ειναι η πιο ομορφη γυναικα που εχω δει.....εκανε την επαληθευση...
Φιλε στείλε τηλεφωνο σε p.m. να δούμε τι παίζειιιιιιιιιιιιικαλησπερα.. Πετυχα την θεσαλονικια πιτσιρικα που ειχε ερθει πριν λιγες μερες σπιτι μου.Για την ακριβεια στην τσιμισκη την ειδα αλλα ημουν πανω σε μηχανη και δεν γινοταν να τις μιλησω.. Η κοπελα κανει μπαμ απο μιλια.. Ειναι η πιο ομορφη γυναικα που εχω δει.....εκανε την επαληθευση...
καλησπερα.. Πετυχα την θεσαλονικια πιτσιρικα που ειχε ερθει πριν λιγες μερες σπιτι μου.Για την ακριβεια στην τσιμισκη την ειδα αλλα ημουν πανω σε μηχανη και δεν γινοταν να τις μιλησω.. Η κοπελα κανει μπαμ απο μιλια.. Ειναι η πιο ομορφη γυναικα που εχω δει.....εκανε την επαληθευση...
Παρε την αλλη φορα το τριαξονικο για μπορεις να μιλας με ανεση στις ομορφες.καλησπερα.. Πετυχα την θεσαλονικια πιτσιρικα που ειχε ερθει πριν λιγες μερες σπιτι μου.Για την ακριβεια στην τσιμισκη την ειδα αλλα ημουν πανω σε μηχανη και δεν γινοταν να τις μιλησω.. Η κοπελα κανει μπαμ απο μιλια.. Ειναι η πιο ομορφη γυναικα που εχω δει.....εκανε την επαληθευση...
Αν γκουγκλάρεις το τηλέφωνο που δίνει είναι της Αφροδίτης απόλαυση απο καρδούλες κτλ η οποία σύμφωνα με αναφορές άλλων είναι μάπα ,οπότε μάλλον είναι μούφα οι φώτο εκτός κι αν εχει ανοίξει γραφείο η εν λόγω και δεν το ξέρω...πάντως με το ίδιο τηλ και με ένα άλλο που έχει αυτη η αφροδίτη εμφανίζονται πολλές διαφορετικές κοπέλες και υποθέτω ότι αν καλέσεις θα αντικρύσεις αυτήν την Αφροδίτη.Αν ξέρει κάποιος άλλος κατι παραπάνω ας πει,ελπίζω να βοήθησα