Νέα

AMD Vs Intel

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Τι προτεινετε..

Δεν μ ενδιαφερει το gaming γιατι μονο pro evolution παιζω..Ενας ΑΜD Πως τρεχει σε καθημερινες εφαρμογες;;;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Είναι μια χαρά οι AMD....φθηνότεροι και εξίσου δυνατοί σε εφαρμογές ακόμη και gaming.προχωρά και μην ακούς διάφορα που ίσως σου πουν για intel .και για τους λόγους που θες εσύ κρίμα να δώσεις ενα καρο λεφτά για intel.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Είναι μια χαρά οι AMD....φθηνότεροι και εξίσου δυνατοί σε εφαρμογές ακόμη και gaming.προχωρά και μην ακούς διάφορα που ίσως σου πουν για intel .και για τους λόγους που θες εσύ κρίμα να δώσεις ενα καρο λεφτά για intel.
amd μονο για καρτες γραφικων οχι για επεξεργαστές

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Με Αmd ειναι δηλαδη αργος ο υπολογιστης;; μιλαμε για τετραπυρηνο AMD

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
amd μονο για καρτες γραφικων οχι για επεξεργαστές

Διαφωνω 100%......AMD FX .....όλα τα λεφτά.....μια φορά στα 20 χρόνια άλλαξαν σε ιντελ καιετανοιωσα οικτρά.....η ιντελ είναι ακριβή και δεν προσφέρει τίποτα σε εναν μέσο χρήστη....

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Με Αmd ειναι δηλαδη αργος ο υπολογιστης;; μιλαμε για τετραπυρηνο AMD

Εγώ έχω εξαπυρηνο που γαμεί και δέρνει....βγάζει και οκταπυρηνους οπου σε εφαρμογές cad πατάει τους ιντέλ στο φτερο.και βέβαια με κοστος πολύ χαμηλό..

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Τσίμπα αυτον να βρεις την υγεια σου........τετραπυρηνος......πρόσφατα τον έβαλα σε φιλο και έχει σωθεί.......πρωην χρήστης ιντελ και αυτός και τώρα .....τσαμπα τα λεφτα που εχωνε σε ιντελ ,λεει.

Ed

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πριν δυο βδομάδες έτυχε και πήρα δύο υπολογιστές. Ο ένας με AMD επεξεργαστή (τον 3.8 FX) και ο άλλος με Intel (i3 3400 socket 1150). Γενικότερα μου αρέσουν οι Intel λόγω "σταθερότητας". Αλλά μην σου πει κανείς ότι ο ένας είναι καλός και ο άλλος χάλια κτλ. Είναι μια χαρά και οι δύο και μάλιστα οι AMD έχουν καλύτερη ενσωματομένη κάρτα γραφικών πάνω τους.

Η άλλη τους διαφορά είναι ότι ο AMD είναι τετραπύρηνος και ο Intel διπύρηνος. Μην περιμένεις βέβαια να δεις μεγάλες διαφορές. Τιμές πλέον σχετικά παρόμοιες. Ότι και να πάρεις θα είσαι μια χαρά.

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

Τσίμπα αυτον να βρεις την υγεια σου........τετραπυρηνος......πρόσφατα τον έβαλα σε φιλο και έχει σωθεί.......πρωην χρήστης ιντελ και αυτός και τώρα .....τσαμπα τα λεφτα που εχωνε σε ιντελ ,λεει.

θορυβωδης ψυκτρα γραφει ο αλλος ομως στην κριτικη του

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Αν θες επιδόσεις από τον επεξεργαστή ξεκάθαρα Intel, η AMD πουλάει φθηνά απλά γιατί δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους Intel πλέον, όταν μπορούσε πωλούσε και αυτή ακριβά. Ότι πληρώνεις παίρνεις να ξες, σε emulators που είναι απαιτητικοί από τον επεξεργαστή οι intel έχουν μεγάλο προβάδισμα από τους amd. Για γενική χρήση (ιντερνετ και κανά παιχνιδάκι παλιό) και με τον πιο φθηνό επεξεργαστή την κάνεις την δουλειά σου. Αυτά πάντως που διάβασα σε αυτό το νήμα ότι οι Intel δεν αξίζουν τα λεφτά τους είναι γελοιότητες. Αν είσαι παιχνιδάς επίσης εξωτερική κάρτα γραφικών είναι απαραίτητη για να απολαύσεις τα τελευταία παιχνίδια σε καλή ποιότητα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εγώ στο λάπτοπ έχω αμδ hd 7670m 1gb κάρτα γραφικων, με επεξεργαστη γιώτα 5 ινδελ και πολλες φορες κρασαρει η οθονη για 2 δευτερολεπτα και βγαζει μηνυμα κατι οτι απετυχε ο οδηγος οθονης αμδ και επανηλθε στο καπακι...
Εχει τυχει κανενος? Ελπιζω να μην μου αφησει χρονους το μηχανημα....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγώ στο λάπτοπ έχω αμδ hd 7670m 1gb κάρτα γραφικων, με επεξεργαστη γιώτα 5 ινδελ και πολλες φορες κρασαρει η οθονη για 2 δευτερολεπτα και βγαζει μηνυμα κατι οτι απετυχε ο οδηγος οθονης αμδ και επανηλθε στο καπακι...
Εχει τυχει κανενος? Ελπιζω να μην μου αφησει χρονους το μηχανημα....
κανε μια αναβαθμιση στην καρτα γραφικων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom