giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μηπως ξερει κανεις τί αποδοση εδινε ο οπαπ για το βαζελο ?
ασχετο εε ??
ασχετο εε ??
εχει να πει κανεις τιποτε για την μιλφ αλεξανδρα που εχει πρωτοαναφερει ο prowler7? καμμια προσφατη εμπειρια?? δωστε τα φωτα σας!
Κλεψε κανα χρονακι και συ ρε κολεγα..
φιλε σημερα εχω καποιο χρονο..και κανεις λαθος για τα τηλ.τα εχουν ηδη αρκετοι..εσυ ομως δεν θα τα παρεις ΠΟΤΕ απο μενα τουλαχιστον λογω συμπεριφορας..καραγκιοζη...Ο prowler... χαχαχα, και γαμω τη "συναδελφικη" συμπεριφορα. Του ζητας με πμ το τηλ της Αλεξανδρας και σε γραφει διοτι δεν εχει χρονο, δεν ειναι κολλημενος στον υπολογιστη συνεχεια, ασχετα αν φαινεται για ωρες συνδεδεμενος ... Καλα τα ειπαν πιο πανω αλλοι φιλοι... μηπως απανταει και σε κανα μηνυμα; Αλλα που να βρει χρονο το παλικαρι, πηδαει γνωστα μοντελα.
εσυ ρε φιλε τι ζορι τραβας?Ο prowler... χαχαχα, και γαμω τη "συναδελφικη" συμπεριφορα. Του ζητας με πμ το τηλ της Αλεξανδρας και σε γραφει διοτι δεν εχει χρονο, δεν ειναι κολλημενος στον υπολογιστη συνεχεια, ασχετα αν φαινεται για ωρες συνδεδεμενος ... Καλα τα ειπαν πιο πανω αλλοι φιλοι... μηπως απανταει και σε κανα μηνυμα; Αλλα που να βρει χρονο το παλικαρι, πηδαει γνωστα μοντελα.
Αναλογα την ηλικια παει και το ποσο ....
evita rebetis eisai megaloutsikos
rebetis Ειμαι τι να κανω και παντρεμενος ειμαι, αν δεν θελεις πες το τωρα να σε ''ξεχασω''
evita oxi vlepoume
evita isws se xrewsw ligo parapanw omws
rebetis λεγε τι θες;
evita koita egw eimai 21 etwn mounaki trelo kai tha peraseis teleia posa aksizw na me skiseis pes m esy
rebetis πολλες το εχουν πει αυτο αλλα τζιφος
evita den eimai alles
rebetis και αυτο το εχουν πει ...
evita ok vlepoume
rebetis evita λεγε τιμες, δεν θα με ξαφνιασεις.
evita [size=12pt] pantws gia 2 wres thelw 400 eyro[/size]
evita an einai na vrethoume
rebetis χαχαχαχα, αστο Εβα, εχω τρελλα μωρα με τα μισα απο αυτα. Χαρηκα που τα ειπαμε καλα να εισαι και καλα να σου ερθει η ζωη. Γεια σου.
Κοινως κλαιμαν πουτς .....
Το "ψόφια" το γράφεις ως χαρακτηρισμό για τη συμπεριφορά ή γιατί την έχει δοκιμάσει στο πήδημα και τη θεωρείς "ψόφια"?Είσαι ωραίος ρε "μόρτη"! Όπως διάβαζα το ποστ σα να περίμενα την κατάληξη, γιατί κάπως έτσι θα της ξηγιώμουν κι εγώ.
Νά 'σαι καλά με έφτιαξες, με την ψόφια.
χαρακτηρισμοςΤο "ψόφια" το γράφεις ως χαρακτηρισμό για τη συμπεριφορά ή γιατί την έχει δοκιμάσει στο πήδημα και τη θεωρείς "ψόφια"?
Το "ψόφια" το γράφεις ως χαρακτηρισμό για τη συμπεριφορά ή γιατί την έχει δοκιμάσει στο πήδημα και τη θεωρείς "ψόφια"?
το θεμα ειναι πως εδω το 99% των αντρων τις βριζει τις ελληνιδες αλλα παρολα καβλωνει οταν βρισκει ελληνιδες...παραξενοι ειμαστε και εμεις