Δηλαδη θα πρεπει να με εγκρινει πρωτα, αυτη και ο γκομενος της ,(αλλος ανωμαλος αυτος)
καιμετα να βαλω τα δυνατα μου
να την ευχαριστησω και μετα να την πλερωσω και μπορει να ευχαριστηθω και εγω στο τελος.....
Λοιπόν θα το πω γιατί θα σκάσω κι ας έχω υποσχεθεί το αντίθετο σε φίλο από εδώ μέσα στο θρεντ.
Κατ' αρχήν λίγο καιρό πριν είχα δηλώσει πως θεωρώ την διαδικασία έγκρισης που απαιτεί η συγκεκριμένη δεσποινίς εξευτελιστική και ποτέ δεν θα δεχόμουν να την υποστώ ακόμα κι αν είχα λόγους να πιστεύω πως θα με ενέκρινε τελικά, [οποία τιμή!] διότι από την στιγμή που πληρώνω διαλέγω εγώ δεν δέχομαι να με διαλέγουν.
Ωστόσο κανένα δίμηνο πριν είχα δεχθεί να υποβληθώ σε παρόμοια διαδικασία από μία κυρία 40άρα, την οποία μου είχε συστήση φίλος και συνάδελφος και είχαμε επικοινωνήσει τηλεφωνικά, για τον απλούστατο λόγο πως η συγκεκριμένη κυρία προσφέρει τις υπηρεσίες της εντελώς δωρεάν, για την κάβλα της [κυριολεκτικά!]
Δηλαδή άμα παίρνω να κάνω κράτηση σε ένα ακριβό ξενοδοχείο, που θα πληρώσω ένα 250άρι τη βραδυά δεν μπορώ να δεχθώ πως ενδέχεται και να με απορρίψουν γιατί δεν τους αρέσει η φωνή μου, η φάτσα μου, ο τόπος διαμονής μου, η ηλικία μου, το αυτοκίνητό μου, ή δεν ξέρω τί άλλο.
Άμα όμως ένας γνωστός γνωστού δεχθεί να με φιλοξενήσει στην βίλα του ή στο γιώτ του, θεωρώ δικαίωμά του να μου κάνει κάποιες λογικές ερωτήσεις, ή να ζητήσει από τον ενδιάμεσο γνωστό πληροφορίες για το τί σόι τύπος είμαι.
Την ιστορία με την κυρία την μίλφ την είχα ξανααναφέρει, είχε ευτυχή κατάληξη, συναντηθήκαμε 4-5 φορές, περάσαμε πολύ ωραία [παρά τα χρόνια της ήταν πολύ καλή] και πλέον μάλλον τελείωσε διότι η κυρία σκέφτεται σαν άντρας κυνηγός και γουστάρει να αλλάζει, μαγκιά της!
Δεν είχα γράψει εδώ μέσα για την ιστορία αυτή μετά την συνάντηση, κυρίως διότι η ίδια δεν επιθυμούσε, αλλά και διότι είχα υποσχεθεί στον συναθλητή που λέγαμε, μέσω αλεπαλλήλων π.μ. πως θα είναι ο πρώτος που θα του δώσω το τηλ. για να έχει επαφή καθώς και κάποια στοιχεία μου που απαιτεί η κυρία για απόδειξη πως αυτός που της τηλεφωνεί είναι πραγματικά γνωστός και εγκεκριμένος από τον προηγούμενο.
Πρόσφατα έμαθα από τον συναθλητή πως επίκειται η συνάντησή τους και γι αυτό και αποφάσισα σήμερα να πω την ιστορία ορμώμενος κυρίως από την απαίτηση της προαναφερθείσης δεσποινίδος.
Όσο εκκρεμεί η συνάντηση του φίλου που λέγαμε δεν θα δώσω τηλ. σε κανένα, [Μή φοβάσαι Δημήτρη δεν είμαι τόσο αναξιόπιστος, απλά δεν κρατήθηκα με την άλλη περίπτωση] συνεπώς μην το ζητήσετε με π.μ. Άμα τελεσφορήσει η Ιστορία με το φίλο ίσως κάποιος μας να δώσει το τηλ. παρά την αντίθετη άποψη της κυρίας, προφανώς όμως μόνο σε όποιον ξέρουμε ή μας αποδείξει πως είναι πραγματικός κύριος.
[Άμα κάποιος νομίζει πως λέω μαλακίες η επιβεβαίωση εναπόκειται στον συναθλητή που λέγαμε. Για τους πολύ κακόπιστους υπάρχουν και τα π.μ.]