easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Ωραιος. Ευγε. Και δεν προκειται για τζοκερ φιλε.. το εκατσες εσυ το τζοκερ σου. ;)
Φίλε μπράβο σου αλλά ορισμένοι δεν έχουμε την πολυτέλεια να συντηρούμε γνωριμία και να βρισκόμαστε "σαν παράνομο ζευγάρι" και επιπλέον δεν πηδάμε μία γκόμενα πάνω από 2 φορές γιατί τις βαριόμαστε, (ιδιαίτερα τα μοντέλα). Θέλουμε τη συγκεκριμένη 1,5 ώρα που έχουμε κενή, με τη μέγιστη δυνατή διακριτικότητα να έχουμε αυτό που μας καύλωσε. Αυτό κοστίζει λιγάκι παραπάνω.δεν μπορων αντισταθω στον πειρασμο και να μην απαντησω..ναι οκ μπορει και να ειναι οπως λεει ο φιλος παραπανω ομως και τα λεφτα δεν παυει να ειναι πολλα!!!και βεβαια δεν προκειται για amateurs...εμενα λοιπον μου χει κατσει φαση που ειμαι σε γνωστο ξενοδοχειο στο παρκινκ και πετυχαινω γνωστο μοντελο να ετοιμαζεται να φυγει μετα απο ραντεβου....κανω το βημα της μιλαω ανοιχτα,την ρωταω αν κανει βιζιτες,μου δινει τηλεφωνο,βγαινουμε για καφε,τα συζηταμε κι απο τοτε βρισκομαστε συχνα πυκνα και μετα την 1η φορα που την πηρα με εξαιρετικα χαμηλη και ειδικη τιμη (!!!),πλεον βρισκομαστε σαν παρανομος ζευγαρι,σαν γκομενοι κι ετσι...θα μου πεις ποσες φορες σου καθεται το τζοκερ?οκ συμφωνοι αλλα αν ακουω και διαβαζω τετοια ποσα κι εχω το σουπερ ντουπερ model τσαμπα,ε τρελλαινομαι!!!εννοειται οτι δεν μπορω να δωσω ονομα και περαιτερω λεπτομερειες..παντως η κοπελια κανει ακομη βιζιτες με συγκεκριμενους και διαλεκτους πελατες και πραγματικα αισθανομαι πολυ τυχερος που 1.5 χρονο τωρα ειμαι στους ''φιλους'' της....
Εύα σπάνια περίπτωση ηδονίστριας που σε σύγκριση με το τι χρεώνουν οι προηγούμενες θάπρεπε να έχει διπλασιάσει αυτά που ζητάει και σε όποιον αρέσει.
Αν θέλετε λεπτές και όμορφες νεαρές Ελληνίδες που να τόχουν το πήδημα, αυτές στην πραγματικότητα κοστίζουν από 300€ και πάνω (εκτός από μία εξαίρεση που γνωρίζω και η οποία επειδή είναι μία στατιστικά είναι ασήμαντη και επιβεβαιώνει τον κανόνα).
Αν λοιπόν το 300€ και το 600€ σας φαίνονται ακριβά γιατί έχετε κάτι συγκρίσιμο και καλύτερο, είστε μάγκες και αν θέλετε γράψτε το να το ξέρουμε. Αν σας φαίνεται ακριβό γιατί πηδήξατε τη Vilma και τις φίλες της με 150€ ή κανένα εισαγόμενο κατσίκι με 250€ είστε μακριά από την πραγματικότητα.
περιμενα να δω ποτε θα επεμβειςρε παληκαρια,
γιατι αυτα τα κουβεντιαζουμε σε αυτο το θρεντ και οχι σε www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,64847.0]αυτό[/url] ??????????????????????????????????????
ε μα γαμώ τη μουνοδουλίασή μου μεσα που λεει κι ο andreoug..περιμενα να δω ποτε θα επεμβεις
δωσε δωσεε μα γαμώ τη μουνοδουλίασή μου μεσα που λεει κι ο andreoug..
ελεος δηλαδη..
του λεει του αλλου απο 200, 300 και αντι να την γαμοσταυρίσει που τα περασε στραγαλια τα ευρα, το συζηταει κιολας..
ε, ετσι οπως τις κανατε, ΦΑΤΕ ΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εμ αυτο λεμε ρε παιδια τοση ωρα...καποιοι εδω εχουν ξεχασει την εννοια του amateur (μη επαγγελματιας)
το λεμε το ξαναλεμε το ξαναματαλεμε αλλα ακομα το κουβεντιαζουμεεμ αυτο λεμε ρε παιδια τοση ωρα...
Άξιζε φιλε τελικά η Εβίτα?? για πες εμπειριεςε οχι να πληρωσω το τεμαχιο και ενα 300αρι τωρα
Συζήτηση με την εβίτα στο msn πριν λίγο.
Συγνώμη για τα greeklish, αλλά το έχω κάνει αποκοπή-επικόλληση.
Η τιμή παζαρεύεται απ ότι κατάλαβα εάν την έχεις ξανατιμήσει.
Ο χρήστης Marios λέει:
geia sou
Mporoume na kanonisoume apo tora gia to vradi?
Ο χρήστης evita λέει:
eimai kleismenh
mporei mia filh m
omws an thes
Ο χρήστης Marios λέει:
Milao gia meta tis 12. Kata tis 12.30. Ti fili sou pos tin vrisko?
Ο χρήστης evita λέει:
" afroditi......" (μου έχει στείλει το msn της, αλλά για ευνόητους λόγους νδεν το βάζω εδώ.
pairnei 300 eyro 2 wres
Ο χρήστης Marios λέει:
300??? Esy me 200 den eisai?
Ο χρήστης evita λέει:
oxi kai egw 300 eimai twra
2 wres
Ο χρήστης Marios λέει:
Pote to anevases? kai 100 euro pano? OK, an einai tha to ksanaskefto, giati 100 euro pano ap osa ipologiza den einai kai liga...
Ο χρήστης evita λέει:
isws 250 2 wres
afou se iksera apo prin
Ο χρήστης Marios λέει:
OK tha to skefto.
* Φίλες prowler7 τα αρχικά του ονόματος του μοντέλου που λες μήπως είναι Μ. Ι.?
εχει μεγαλη γκαμα το κοριτσακι ειναι νεανικοτατο και φρεσκο χωρις χερια ακαποτο βαθυ το κολαρακι το εδινε τουλαχιστον χωρις ενδιασμους ορεο βυζακι μικρο 2 νουμερακι κολο και μουνι ταυτοχρονα το εδινε και δυο εργαλια μαζι στο στοματακι τις...ειναι για σκληρες καταστασης οτι πρεπει !τωρα για gfe δε το δοκιμασα!Άξιζε φιλε τελικά η Εβίτα?? για πες εμπειριες