- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
ρε παιδιά η Εβίτα έχει κάποιο τηλ η μέσο Facebook γίνεται η συνενοιση?
εχει και προφιλ εδώ eva.21 και δίνει msn ή τηλ
ρε παιδιά η Εβίτα έχει κάποιο τηλ η μέσο Facebook γίνεται η συνενοιση?
εχεις το msn της?εχει και προφιλ εδώ eva.21 και δίνει msn ή τηλ
"Afroditi thea" και "Evita apolaysh" (ή apolaush) θα τις βρείτε στο facebook. ειναι του ιδιου σπόνσορα και η μία(αφροδίτη) μου είπε 600ευρώ 2 ώρες
αυτό κατάλαβα πάντως...γιατί η ερώτηση ήταν στον σπόνσορα "η αφροδίτη τι λέει;" και μου απαντάει "600 ευρώ 2 ώρες"
Ξέρει κανείς τίποτα για την Αφροδίτη από adult? παρουσιάζεται ως ελληνίδα φοιτήτρια 21 ετών από Γλυφάδα... την έχει πάρει κανείς? ζητάει 300 ευρω /2 ώρες...
600 ευρώ το δίωρο!!! Και δεν παίρνω ct καλύτερα...
Η Εβίτα 300 το δίωρο??? Εγώ θυμάμαι πριν κάποιους μήνες ζητούσε για παρτούζα με τον δικό της 150 ευρώ το δίωρο και 200 αν ήθελες λοκώ, ακάποτο κτλ. Πότε το ανέβασε και γιατί τόσο πολύ;
κατά τη γνώμη μου, είναι όντως πολλά τα λέφτα ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για "amateur" κατάσταση...600 ευρώ το δίωρο!!! Και δεν παίρνω ct καλύτερα...
Η Εβίτα 300 το δίωρο??? Εγώ θυμάμαι πριν κάποιους μήνες ζητούσε για παρτούζα με τον δικό της 150 ευρώ το δίωρο και 200 αν ήθελες λοκώ, ακάποτο κτλ. Πότε το ανέβασε και γιατί τόσο πολύ;
Για ποια "amateur" κατάσταση μιλαμε ρε παιδια τωρα??πλακα κανουμε??? ;)κατά τη γνώμη μου, είναι όντως πολλά τα λέφτα ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για "amateur" κατάσταση...
300 λεει το διωρο, αλλα και παλι πολλα ειναι παιδια ξαναλεω..
(παρολο που στη φωτο που ανεβασε ο tomito χθες φαινεται καλο τεμαχιο)
Οσο βρισκουν "πελατες" σ αυτες τις τιμες, τοσο δε θα βρισκει κανεις λογικες τιμες.
ας διαλογιστούμε φίλε μου όπως λες και ας βγάλουμε κάποια συμπεράσματα...Καλαααα, καντε ορεξη και διαλογιστειτε. Πρώτο δεδόμενο οι ρουμανοτουριστριες για τα ιδια παιρνουν 500+. Εντάξει, τα βρίσκεις και με τα μισά αλλα πρέπει πρώτα να χεις ξοδεψει αρκετά. Δεύτερο δεδόμενο ο γκόμενος είναι έξυπνος, τουλάχιστον τόσο ώστε να έχει ανοιχτεί στο εξωτερικό. Αν δεν τα δώσετε εσείς υπάρχει πελατεία και αλλού. Για τους υπόλοιπους υπαρχουν και παχύσαρκα τέρατα με 150, ή 100? καπου με τα κουπονια τα μπερδεψα.