Νέα

Αλβανίδα "βγήκε από τα ρούχα της" και βρίζει την Ελλάδα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.141
Πόντοι
5.006
τατσόπουλοι μπορεί να μην είμαστε, αλλά το παλεύουμε.
κανένα νέο ποιοι άλλοι δεν μας έχουν σε εκτίμηση έχεις, γιατί άρχισα να βγάζω τα τεφτέρια
κοιτα φιλε εγω την μονη πληροφηρηση την εχω απο ξενους φοιτητες και τουριστες....πηρα βεβαια και κανα δυο καθηγητες πανεπιστημιου στην αγγλια και στην γαλλια,αλλα μου ειπαν οτι μιλανε μονο με τον τσολια ψωλια....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κοιτα φιλε εγω την μονη πληροφηρηση την εχω απο ξενους φοιτητες και τουριστες....πηρα βεβαια και κανα δυο καθηγητες πανεπιστημιου στην αγγλια και στην γαλλια,αλλα μου ειπαν οτι μιλανε μονο με τον τσολια ψωλια....
ένα ή δύο καθηγητές, να ξέρω τι να βάλω στα πρακτικά

Επισκέπτης
φοβερά παραδείγματα, ειδικά το δεύτερο.
Κοίτα φίλε επειδή θα νομίζεις ότι είσαι και προοδευτικός υποστηρίζοντας ότι οι λαοί είναι ίδιοι και ότι δεν είμαστε τίποτα ιδιαίτερο, πρέπει να σου πω ότι εφαρμόζεις έναν ιδιότυπο φασισμό στον εαυτό σου που υπαγορεύει τον υποβιβασμό της αξίας του κάθετι ελληνικού, μη σε πει κανείς κι εθνικιστή, και την υιοθέτηση της λογικής του παρακατιανού. Αν νιώθεις έτσι με γεια σου με χαρά σου, αλλά κάνεις λάθος. Δεν είμαστε καλύτεροι από όλους, αλλά σίγουρα καλύτεροι από πολλούς λόγω πολλών παραγόντων συμπεριλαμβανομένης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Δεν είναι ούτε ρατσιστικό ούτε εθνικιστικό να συγκρίνεις τη χώρα σου με μια άλλη κι επειδή εσύ εξισώνει τον έλληνα με τον αλβανό θα ήθελα να μου πεις ένα παράδειγμα πολιτιστικής ή οποιαδήποτε συνεισφορά του αλβανικού κράτους στην Ανθρωπότητα. Μια χώρα με λαό που δεν έχει συνοχή γιατί δεν έχει κοινή ιστορία και δεν έχει κοινή καταγωγή. Όταν σου λέω λοιπόν ότι ο αλβανός ντρέπεται που είναι αλβανός το λέω με την έννοια ότι αισθάνεται ξεκρέμαστος στην Ιστορία όπως και ο Σκοπιανός που προσπαθεί ν' αποκτήσει ταυτότητα θέλοντας την Μακεδονία όλη για πάρτη του.
Κι επειδή καταλαβαίνω ότι δεν έχεις πολυβγεί στον κόσμο σου λέω ότι κάθε σοβαρός Ανθρωπος μόνο σεβασμό έχει για την Ελλάδα, στο χέρι του Έλληνα είναι να διακιολογήσει αυτόν το σεβασμό ή όχι.

Ρε φίλε μπορείς να μου αποδείξεις ότι καταγόμαστε απ'τους αρχαίους Έλληνες και ότι δεν ήμαστε ένα συνονθύλευμα περίεργων φυλλών ? Σε πληροφορώ ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για αρχαιοελληνική καταγωγή,αντίθετα ενδείξεις για το αντίθετο !

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.518
Πόντοι
5.565
Τώρα αυτό το θέμα που το βάζουμε?
Στα πολιτικά? Στο ξένες αλλά διάσημες??
Τέλος πάντων, το ξεκινάω από εδώ και ... καλή συνέχεια...

ωχ...
θα χυθεί Gb

(και να μας έβριζαν μόνο τώρα πάει στο διάολο...και να μας έβριζαν μόνο Αλβανοί, πάει κι αυτό στο διάολο...αλλά να μας βρίζει όλος ο κόσμος για χρόόόόόόνια τώρα και να μας βρίζουν κι οι Αλβανοί, έ όχι!!!!!)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε φίλε μπορείς να μου αποδείξεις ότι καταγόμαστε απ'τους αρχαίους Έλληνες και ότι δεν ήμαστε ένα συνονθύλευμα περίεργων φυλλών ? Σε πληροφορώ ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για αρχαιοελληνική καταγωγή,αντίθετα ενδείξεις για το αντίθετο !
τυπε αυτη η φωτο νομιζω οτι αρκει σαν αποδειξη
http://[URL unfurl="true"]www.apospasma.gr/Portals/0/Images/outside/2012/6/634744409663532812mixaloliakos_palia.PNG[/img[/URL]]
γνισιο ελιν :headbang3:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
www.scribd.com/doc/14291135/%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD]
Γενετική σύσταση των Ελλήνων[/url]

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Μη με μπλέκεις μ' αυτά δεν υποστήριξα καθαρότητα φυλής ή απευθείας απόγονοι του Περικλή και τέτοια. Το έθνος όμως έχει δέσει εδώ και 4.000 χρόνια με κύριο λόγο τη χρήση της ελληνικής γλώσσας. Η συνεισφορά της Ελλάδας δε σταμάτησε δε στην αρχαιότητα, σε κάθε πόλεμο ήταν με τη σωστή πλευρά, και στη σύγχρονη εποχή έχει προσφέρει στο παγκόσμιο πνεύμα και τις επιστήμες.

Επισκέπτης
Μη με μπλέκεις μ' αυτά δεν υποστήριξα καθαρότητα φυλής ή απευθείας απόγονοι του Περικλή και τέτοια. Το έθνος όμως έχει δέσει εδώ και 4.000 χρόνια με κύριο λόγο τη χρήση της ελληνικής γλώσσας. Η συνεισφορά της Ελλάδας δε σταμάτησε δε στην αρχαιότητα, σε κάθε πόλεμο ήταν με τη σωστή πλευρά, και στη σύγχρονη εποχή έχει προσφέρει στο παγκόσμιο πνεύμα και τις επιστήμες.

H γλώσσα μας είναι καθαρά Βυζαντινή Ελληνική που μιλιόταν κάποτε από πολλές φυλές και όχι αρχαϊζουσα και άρα δεν αποδεικνύει τίποτα! Αντίθετα οι Κύπριοι που μιλούν πιο αρχαϊζουσα θα μπορούσαν να μιλήσουν πιο τεκμηριωμένα περί αρχαιοελληνικής ρίζας.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
H γλώσσα μας είναι καθαρά Βυζαντινή Ελληνική που μιλιόταν κάποτε από πολλές φυλές και όχι αρχαϊζουσα και άρα δεν αποδεικνύει τίποτα! Αντίθετα οι Κύπριοι που μιλούν πιο αρχαϊζουσα θα μπορούσαν να μιλήσουν πιο τεκμηριωμένα περί αρχαιοελληνικής ρίζας.
Μεγάλη παπαριά έγραψες τώρα. Η σημερινή γλώσσα είναι απευθείας εξέλιξη της αρχαίας όπως μιλιόταν τουλάχιστον την εποχή του Ομήρου. Στο σχολείο δεν έκανες αρχαία ελληνικά; :think: :think: :think:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
εσύ ελληνικά δεν ξέρεις παλικάρι; Δεν είναι και δύσκολο αν δεν ξέρεις μια λέξη βάλε τρανσλέιτορ.
Το λίνκο του πολιτισμού λοιπόν.

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει καί γλωσσικά  :grin: !

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε βλεπω να συναγωνιζεσαι την παπια.ξεπερνας καθε προσδοκια μεχρι στιγμης. :2funny: :2funny:   εισαι και φαν του ουρανιου τοξου ετσι? :grin:

Επισκέπτης
Όσο για τους Αλβανούς δεν μου είναι και οι πιο συμπαθής στον κόσμο,γιατί κουβαλούν κι'αυτοί Βαλκανική υπανάπτυξη,όμως όσοι δεν είμαστε αμαθείς θα πρέπει να γνωρίζουμε ποιοί και πόσοι είναι οι Αρβανίτες στη χώρα μας και τι πρόσφεραν στην Ελληνική επανάσταση ως δείνοί πολεμιστές που ήταν !

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.141
Πόντοι
5.006
φοβερά παραδείγματα, ειδικά το δεύτερο.
Κοίτα φίλε επειδή θα νομίζεις ότι είσαι και προοδευτικός υποστηρίζοντας ότι οι λαοί είναι ίδιοι και ότι δεν είμαστε τίποτα ιδιαίτερο, πρέπει να σου πω ότι εφαρμόζεις έναν ιδιότυπο φασισμό στον εαυτό σου που υπαγορεύει τον υποβιβασμό της αξίας του κάθετι ελληνικού, μη σε πει κανείς κι εθνικιστή, και την υιοθέτηση της λογικής του παρακατιανού. Αν νιώθεις έτσι με γεια σου με χαρά σου, αλλά κάνεις λάθος. Δεν είμαστε καλύτεροι από όλους, αλλά σίγουρα καλύτεροι από πολλούς λόγω πολλών παραγόντων συμπεριλαμβανομένης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Δεν είναι ούτε ρατσιστικό ούτε εθνικιστικό να συγκρίνεις τη χώρα σου με μια άλλη κι επειδή εσύ εξισώνει τον έλληνα με τον αλβανό θα ήθελα να μου πεις ένα παράδειγμα πολιτιστικής ή οποιαδήποτε συνεισφορά του αλβανικού κράτους στην Ανθρωπότητα. Μια χώρα με λαό που δεν έχει συνοχή γιατί δεν έχει κοινή ιστορία και δεν έχει κοινή καταγωγή. Όταν σου λέω λοιπόν ότι ο αλβανός ντρέπεται που είναι αλβανός το λέω με την έννοια ότι αισθάνεται ξεκρέμαστος στην Ιστορία όπως και ο Σκοπιανός που προσπαθεί ν' αποκτήσει ταυτότητα θέλοντας την Μακεδονία όλη για πάρτη του.
Κι επειδή καταλαβαίνω ότι δεν έχεις πολυβγεί στον κόσμο σου λέω ότι κάθε σοβαρός Ανθρωπος μόνο σεβασμό έχει για την Ελλάδα, στο χέρι του Έλληνα είναι να διακιολογήσει αυτόν το σεβασμό ή όχι.
ρε φιλε νομιζω πως ορισμενα απο αυτα τα εγραψες μονο για να τα γραψεις.....πιο πριν ανεφερα οτι ο ελληνικος πολιτισμος ειναι πολυ ανωτερος απο τον αλβανικο και απο πολλους αλλους(οποτε αυτο που λες περι ιδιων λαων δεν το εχω πει).....το οτι υποβιβαζει καποιος τον ελληνικο πολιτισμο(το οποιο εγω δεν το κανω) ειναι το ιδιο λαθος με το να θεωρει κανεις τον εαυτο του ανωτερο επειδη οι προγονοι του ηταν ανωτεροι(οι προγονοι μας ηταν ανωτεροι και με αυτους ασχολειται ολος ο κοσμος,οχι με τους σημερινους ελληνες).το οτι εχω τετοιυς προγονους με κανει υπερηφανο και οχι ανωτερο οπως λες εσυ.....εγω εξισωνω τον τωρινο αλβανο με τον τωρινο ελληνα(δεν εξισωνω τους πολιτισμους)...καθε σοβαρος ανθρωπος εχει σεβασμο απεναντι σε ολους τους λαους(απλως σε ορισμενους λαους οπως τον ελληνικο εκτος απο σεβασμο εχει και ευγνωμοσυνη για το παρελθον του)....υπαρχουν ομως και καποιοι ανθρωποι οπως εσυ και καποιοι αλλοι εδω μεσα που θεωρειτε τον σημερινο αλβανο κατωτερο απο εσας,επειδη του φορτωνετε οτι δεν εχει πολιτιστικη ιστορια και οι συμπατριωτες του εδω κλεβουν(η γνωμη αυτη για μενα εχει την ιδια βαρυτητα με την μεθυσμενη αγγλιδα στα μαλια γι αυτο και το ανεφερα)....ειναι φασιστικο να θεωρεις τον σημερινο ελληνα ανωτερο απο τον σημερινο αλβανο,μονο και μονο επειδη ειχαμε ανωτερο πολιτισμο(το γεγονος οτι ειχαμε ως προγονο τον αριστοτελη και τον πλατωνα,δεν σημαινει οτι ειμαστε εμεις ο αριστοτελης και ο πλατωνας,στα μπουρδελα γραφουμε)....

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Όσο για τους Αλβανούς δεν μου είναι και οι πιο συμπαθής στον κόσμο,γιατί κουβαλούν κι'αυτοί Βαλκανική υπανάπτυξη,όμως όσοι δεν είμαστε αμαθείς θα πρέπει να γνωρίζουμε ποιοί και πόσοι είναι οι Αρβανίτες στη χώρα μας και τι πρόσφεραν στην Ελληνική επανάσταση ως δείνοί πολεμιστές που ήταν !

Σωστός  :thumbsup: άραγε ονόματα όπως Μάρκος Μπότσαρης μας λένε κάτι μήπως ?

Επισκέπτης
Μεγάλη παπαριά έγραψες τώρα. Η σημερινή γλώσσα είναι απευθείας εξέλιξη της αρχαίας όπως μιλιόταν τουλάχιστον την εποχή του Ομήρου. Στο σχολείο δεν έκανες αρχαία ελληνικά; :think: :think: :think:

Παπάρια είναι ! Απλά είναι η αρχαίγονη ρίζα της και τίποτα παραπάνω ! Σαν λες πχ.Νορβηγικά με Ισλανδικά ή κάτι τέτοιο... Αρχαία έκανα και δεν καταλαβαινα τίποτα όπως και όλοι σχεδόν οι συμμαθητές μου !!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τυπε βλεπω να συναγωνιζεσαι την παπια.ξεπερνας καθε προσδοκια μεχρι στιγμης. :2funny: :2funny:   εισαι και φαν του ουρανιου τοξου ετσι? :grin:
τύπε τη διάβασες τη μελέτη;

αποδείχθηκε ότι και το dna μας είναι φασιστικό, προτιμάει ελλάδα :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom