Νέα

Αλβανίδα "βγήκε από τα ρούχα της" και βρίζει την Ελλάδα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
.Απ'ότι έχω διαβάσει οι περισσότεροι Αλβανοί ήταν εναντίον της Ιταλικής κατοχής
οπως ηταν και οι <<μακεδονες>> τυπε? :grin:
fyrom_nazi.jpg

macedonifree2.jpg

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
1)εχω φιλους που κανουν μεταπτυχιακα στο εξωτερικο και η εντυπωση που εχουν οι ξενοι για εμας αυτη την στιγμη δεν ειναι και η καλυτερη...μονο που δεν βγαζουν να σου δωσουν κανενα ευρω μολις ακουνε οτι εισαι ελληνας.....
2)απο φιλο που δουλευει στα μαλια,ακομα και οι σουρωμενες μπαζολες αγγλιδες βλεπουν υποτιμητικα τους ελληνες(περιπου οπως βλεπουμε εμεις τους αλβανους)....

εντάξει, τώρα αφού δεν μας εκτιμούν και οι μπεκροκανάτες Αγγλίδες στα Μάλια-Φαληράκι-κλπ.... δε νομίζω πως έχει και πολύ μεγάλη σημασία...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
1)εχω φιλους που κανουν μεταπτυχιακα στο εξωτερικο και η εντυπωση που εχουν οι ξενοι για εμας αυτη την στιγμη δεν ειναι και η καλυτερη...μονο που δεν βγαζουν να σου δωσουν κανενα ευρω μολις ακουνε οτι εισαι ελληνας.....
2)απο φιλο που δουλευει στα μαλια,ακομα και οι σουρωμενες μπαζολες αγγλιδες βλεπουν υποτιμητικα τους ελληνες(περιπου οπως βλεπουμε εμεις τους αλβανους)....
έγκρυρες πηγές  :2funny:

ευτυχως οι μπαζόλες δεν μας θέλουν, γιατί ούτε εμείς τις θέλουμε.
η gpo τι λέει για τις όμορφες που μας ενδιαφέρουν.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ολο μαλακιες...πες και καμια σωστη κουβεντα.....τι διαολο...15χρονο εισαι?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.963
Πόντοι
26.141
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε φιλε δεν ειμαι αλβανος :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
σε σχεση με αυτα που ειπες ολοι οι λαοι εχουν καλεσ και κακες στιγμες...και ειναι προφανες οτι ο ελληνικος πολιτισμος ηταν πολυ ανωτερος....τωρα τι γινεται?απο παλια μονο τα μαρμαρα μεινανε....
συμφωνω αλλα κατι εμεινε αλλα απο την αλβανια τι εχει μεινει??? :think: :think:
η συμμετοχη της στο φασισμο μηπως??

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
θα παρουν και το ξηρομερος με τους αλβανικους τους χαρτες...βεβαια μονο στους χαρτες θα το παρουν.... :2funny:
μέχρι την άρτα μου είπανε θα φτάσουνε, δεν πάνε πιο κάτω γιατί τους πειράζει η υγρασία.

Επισκέπτης
Οι Αγγλοι ποτέ δεν μας πολυχώνευαν και βέβαια ούτε και τώρα,αλλά όσο κι'αν σας φαίνεται περίεργο οι Γερμανοί μας πάνε ή τουλάχιστον μας πήγαιναν μέχρι πρότεινως...δεν ξέρω  βέβαια αν έχουν αλλάξει τώρα, με τις εκατέρωθεν αθλιότητες που γράφει ο κίτρινος τύπος κι'εδώ κι'εκεί....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Τώρα που το σκέφτομαι η Ελλάδα είχε σπουδαίους πολιτικούς..

Συνημμένα

• 4272.jpg
    4272.jpg
    32,7 KB · Εμφανίσεις: 10
  • goldman-sachs-simitis.jpg
    goldman-sachs-simitis.jpg
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 11

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.141
Πόντοι
5.006
εντάξει, τώρα αφού δεν μας εκτιμούν και οι μπεκροκανάτες Αγγλίδες στα Μάλια-Φαληράκι-κλπ.... δε νομίζω πως έχει και πολύ μεγάλη σημασία...
ρε φιλε το γεγονος πως δεν μας εχουν σε εκτιμηση ουτε τα σκουπιδια της αγγλιας δεν σημαινει κατι για σενα...εξαλλου και εσεις που δεν εχετε σε εκτιμηση αλβανους,τουρκουσ κτλ. στα μπουρδελα γραφετε,δεν νομιχω να εχετε γραψει εμπεριστατωμενα δοκιμια περι αυτων....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε φιλε το γεγονος πως δεν μας εχουν σε εκτιμηση ουτε τα σκουπιδια της αγγλιας δεν σημαινει κατι για σενα...εξαλλου και εσεις που δεν εχετε σε εκτιμηση αλβανους,τουρκουσ κτλ. στα μπουρδελα γραφετε,δεν νομιχω να εχετε γραψει εμπεριστατωμενα δοκιμια περι αυτων....
τατσόπουλοι μπορεί να μην είμαστε, αλλά το παλεύουμε.
κανένα νέο ποιοι άλλοι δεν μας έχουν σε εκτίμηση έχεις, γιατί άρχισα να βγάζω τα τεφτέρια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.141
Πόντοι
5.006
ραοπαου καλα σου λεει τυπε
μουναρες οι περσιδες :2on1:
http://[URL unfurl="true"]www.persian.asia/sites/default/files/photos/image_1/thumb_192/640x480_resize_thumb_persian_girl_soccer_game.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ξεροχυνω τυπε με την ιρανη :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
μονο μην ξεβρακωθει και βγει κανα δασος απο κατω.....

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
φοβερά παραδείγματα, ειδικά το δεύτερο.
Κοίτα φίλε επειδή θα νομίζεις ότι είσαι και προοδευτικός υποστηρίζοντας ότι οι λαοί είναι ίδιοι και ότι δεν είμαστε τίποτα ιδιαίτερο, πρέπει να σου πω ότι εφαρμόζεις έναν ιδιότυπο φασισμό στον εαυτό σου που υπαγορεύει τον υποβιβασμό της αξίας του κάθετι ελληνικού, μη σε πει κανείς κι εθνικιστή, και την υιοθέτηση της λογικής του παρακατιανού. Αν νιώθεις έτσι με γεια σου με χαρά σου, αλλά κάνεις λάθος. Δεν είμαστε καλύτεροι από όλους, αλλά σίγουρα καλύτεροι από πολλούς λόγω πολλών παραγόντων συμπεριλαμβανομένης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Δεν είναι ούτε ρατσιστικό ούτε εθνικιστικό να συγκρίνεις τη χώρα σου με μια άλλη κι επειδή εσύ εξισώνει τον έλληνα με τον αλβανό θα ήθελα να μου πεις ένα παράδειγμα πολιτιστικής ή οποιαδήποτε συνεισφορά του αλβανικού κράτους στην Ανθρωπότητα. Μια χώρα με λαό που δεν έχει συνοχή γιατί δεν έχει κοινή ιστορία και δεν έχει κοινή καταγωγή. Όταν σου λέω λοιπόν ότι ο αλβανός ντρέπεται που είναι αλβανός το λέω με την έννοια ότι αισθάνεται ξεκρέμαστος στην Ιστορία όπως και ο Σκοπιανός που προσπαθεί ν' αποκτήσει ταυτότητα θέλοντας την Μακεδονία όλη για πάρτη του.
Κι επειδή καταλαβαίνω ότι δεν έχεις πολυβγεί στον κόσμο σου λέω ότι κάθε σοβαρός Ανθρωπος μόνο σεβασμό έχει για την Ελλάδα, στο χέρι του Έλληνα είναι να διακιολογήσει αυτόν το σεβασμό ή όχι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ξεροχυνω τυπε με την ιρανη :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
μονο μην ξεβρακωθει και βγει κανα δασος απο κατω.....
τύπε εσύ δεν έχεις σε εκτίμηση τις αναδασωμένες ιρανές;
έχω ένα φίλο ιρανό που έχει έναν φίλο ιρανό εδώ στην ελλάδα και λέει ότι κάποιος δεν γουστάρει τις αναδασωμένες ιρανές. εσύ είσαι τελικά αυτός;
μας χαλάς το ιματζ τύπε, θα μας μείνουν οι μπαζόλες αγγλίδες στα μάλια στο τέλος που δεν μας εκτιμούν κιόλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom