caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 74
- Πόντοι
- 16
καλα και με τους χαρτες του Μ.Αλεξανδρου το ιραν ειναι ελληνικο εδαφος....
E και; Tι σε χαλάει;
οπως ηταν και οι <<μακεδονες>> τυπε?.Απ'ότι έχω διαβάσει οι περισσότεροι Αλβανοί ήταν εναντίον της Ιταλικής κατοχής
1)εχω φιλους που κανουν μεταπτυχιακα στο εξωτερικο και η εντυπωση που εχουν οι ξενοι για εμας αυτη την στιγμη δεν ειναι και η καλυτερη...μονο που δεν βγαζουν να σου δωσουν κανενα ευρω μολις ακουνε οτι εισαι ελληνας.....
2)απο φιλο που δουλευει στα μαλια,ακομα και οι σουρωμενες μπαζολες αγγλιδες βλεπουν υποτιμητικα τους ελληνες(περιπου οπως βλεπουμε εμεις τους αλβανους)....
έγκρυρες πηγές1)εχω φιλους που κανουν μεταπτυχιακα στο εξωτερικο και η εντυπωση που εχουν οι ξενοι για εμας αυτη την στιγμη δεν ειναι και η καλυτερη...μονο που δεν βγαζουν να σου δωσουν κανενα ευρω μολις ακουνε οτι εισαι ελληνας.....
2)απο φιλο που δουλευει στα μαλια,ακομα και οι σουρωμενες μπαζολες αγγλιδες βλεπουν υποτιμητικα τους ελληνες(περιπου οπως βλεπουμε εμεις τους αλβανους)....
ολο μαλακιες...πες και καμια σωστη κουβεντα.....τι διαολο...15χρονο εισαι?1)εχω φιλους που κανουν μεταπτυχιακα στο εξωτερικο και η εντυπωση που εχουν οι ξενοι για εμας αυτη την στιγμη δεν ειναι και η καλυτερη...μονο που δεν βγαζουν να σου δωσουν κανενα ευρω μολις ακουνε οτι εισαι ελληνας.....
τύπε δεν το λες σωστά. πρέπει να το λες με προφορά όπως ο πορδόπαποςοπως ηταν και οι <<μακεδονες>> τυπε?
![]()
![]()
συμφωνω αλλα κατι εμεινε αλλα απο την αλβανια τι εχει μεινει???![]()
![]()
![]()
![]()
ρε φιλε δεν ειμαι αλβανος
![]()
![]()
![]()
σε σχεση με αυτα που ειπες ολοι οι λαοι εχουν καλεσ και κακες στιγμες...και ειναι προφανες οτι ο ελληνικος πολιτισμος ηταν πολυ ανωτερος....τωρα τι γινεται?απο παλια μονο τα μαρμαρα μεινανε....
μέχρι την άρτα μου είπανε θα φτάσουνε, δεν πάνε πιο κάτω γιατί τους πειράζει η υγρασία.θα παρουν και το ξηρομερος με τους αλβανικους τους χαρτες...βεβαια μονο στους χαρτες θα το παρουν....![]()
ραοπαου καλα σου λεει τυπεE και; Tι σε χαλάει;
ρε φιλε το γεγονος πως δεν μας εχουν σε εκτιμηση ουτε τα σκουπιδια της αγγλιας δεν σημαινει κατι για σενα...εξαλλου και εσεις που δεν εχετε σε εκτιμηση αλβανους,τουρκουσ κτλ. στα μπουρδελα γραφετε,δεν νομιχω να εχετε γραψει εμπεριστατωμενα δοκιμια περι αυτων....εντάξει, τώρα αφού δεν μας εκτιμούν και οι μπεκροκανάτες Αγγλίδες στα Μάλια-Φαληράκι-κλπ.... δε νομίζω πως έχει και πολύ μεγάλη σημασία...
ραοπαου καλα σου λεει τυπε
μουναρες οι περσιδες
http://[URL unfurl="true"]www.persian.asia/sites/default/files/photos/image_1/thumb_192/640x480_resize_thumb_persian_girl_soccer_game.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Και δεν την έχουν αποκεφαλίσει ακόμα οι μουλάδες αυτήν ? :2funny: :2funny:
τύπε δεν το λες σωστά. πρέπει να το λες με προφορά όπως ο πορδόπαπος
![]()
τατσόπουλοι μπορεί να μην είμαστε, αλλά το παλεύουμε.ρε φιλε το γεγονος πως δεν μας εχουν σε εκτιμηση ουτε τα σκουπιδια της αγγλιας δεν σημαινει κατι για σενα...εξαλλου και εσεις που δεν εχετε σε εκτιμηση αλβανους,τουρκουσ κτλ. στα μπουρδελα γραφετε,δεν νομιχω να εχετε γραψει εμπεριστατωμενα δοκιμια περι αυτων....
ραοπαου καλα σου λεει τυπε
μουναρες οι περσιδες
http://[URL unfurl="true"]www.persian.asia/sites/default/files/photos/image_1/thumb_192/640x480_resize_thumb_persian_girl_soccer_game.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ξεροχυνω τυπε με την ιρανη :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
μονο μην ξεβρακωθει και βγει κανα δασος απο κατω.....
δεν θα γυρισε στο ιραν τυπεΚαι δεν την έχουν αποκεφαλίσει ακόμα οι μουλάδες αυτήν ?![]()
![]()
φοβερά παραδείγματα, ειδικά το δεύτερο.1)εχω φιλους που κανουν μεταπτυχιακα στο εξωτερικο και η εντυπωση που εχουν οι ξενοι για εμας αυτη την στιγμη δεν ειναι και η καλυτερη...μονο που δεν βγαζουν να σου δωσουν κανενα ευρω μολις ακουνε οτι εισαι ελληνας.....
τύπε εσύ δεν έχεις σε εκτίμηση τις αναδασωμένες ιρανές;ξεροχυνω τυπε με την ιρανη![]()
![]()
![]()
μονο μην ξεβρακωθει και βγει κανα δασος απο κατω.....
πρσματικα οι ομορφες ιρανες εχουν μοναδικη ομορφιαδεν θα γυρισε στο ιραν τυπε![]()