ρε φιλε νομιζω πως ορισμενα απο αυτα τα εγραψες μονο για να τα γραψεις.....πιο πριν ανεφερα οτι ο ελληνικος πολιτισμος ειναι πολυ ανωτερος απο τον αλβανικο και απο πολλους αλλους(οποτε αυτο που λες περι ιδιων λαων δεν το εχω πει).....το οτι υποβιβαζει καποιος τον ελληνικο πολιτισμο(το οποιο εγω δεν το κανω) ειναι το ιδιο λαθος με το να θεωρει κανεις τον εαυτο του ανωτερο επειδη οι προγονοι του ηταν ανωτεροι(οι προγονοι μας ηταν ανωτεροι και με αυτους ασχολειται ολος ο κοσμος,οχι με τους σημερινους ελληνες).το οτι εχω τετοιυς προγονους με κανει υπερηφανο και οχι ανωτερο οπως λες εσυ.....εγω εξισωνω τον τωρινο αλβανο με τον τωρινο ελληνα(δεν εξισωνω τους πολιτισμους)...καθε σοβαρος ανθρωπος εχει σεβασμο απεναντι σε ολους τους λαους(απλως σε ορισμενους λαους οπως τον ελληνικο εκτος απο σεβασμο εχει και ευγνωμοσυνη για το παρελθον του)....υπαρχουν ομως και καποιοι ανθρωποι οπως εσυ και καποιοι αλλοι εδω μεσα που θεωρειτε τον σημερινο αλβανο κατωτερο απο εσας,επειδη του φορτωνετε οτι δεν εχει πολιτιστικη ιστορια και οι συμπατριωτες του εδω κλεβουν(η γνωμη αυτη για μενα εχει την ιδια βαρυτητα με την μεθυσμενη αγγλιδα στα μαλια γι αυτο και το ανεφερα)....ειναι φασιστικο να θεωρεις τον σημερινο ελληνα ανωτερο απο τον σημερινο αλβανο,μονο και μονο επειδη ειχαμε ανωτερο πολιτισμο(το γεγονος οτι ειχαμε ως προγονο τον αριστοτελη και τον πλατωνα,δεν σημαινει οτι ειμαστε εμεις ο αριστοτελης και ο πλατωνας,στα μπουρδελα γραφουμε)....