Νέα

Αλβανίδα "βγήκε από τα ρούχα της" και βρίζει την Ελλάδα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.969
Πόντοι
26.141
με φουντωσατε τωρα!!!!!!1 :o :o :o :zfuck: :zfuck:
σε λιγες μνερες κατεβαινω αθηνα εχετε κανενα καλο αλβανακι σε στουντιο η βιζιτα ? εχετε τηλ στειλτε κανενα καλο στανταρακι σε πμ αλλα μονο αλβανακι

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Όπως κι'ο Καραϊσκάκης και άλλοι που ουσιαστικά κρατούσαν την επανάσταση ζωντανή μέχρι το τέλος !
:thumbsup: ο οποίος είχε πολεμήσει μαζί με τον, επίσης αρβανίτη, Darth Vader, στον πόλεμο των αργυροκΆστρων

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
ρε φιλε νομιζω πως ορισμενα απο αυτα τα εγραψες μονο για να τα γραψεις.....πιο πριν ανεφερα οτι ο ελληνικος πολιτισμος ειναι πολυ ανωτερος απο τον αλβανικο και απο πολλους αλλους(οποτε αυτο που λες περι ιδιων λαων δεν το εχω πει).....το οτι υποβιβαζει καποιος τον ελληνικο πολιτισμο(το οποιο εγω δεν το κανω) ειναι το ιδιο λαθος με το να θεωρει κανεις τον εαυτο του ανωτερο επειδη οι προγονοι του ηταν ανωτεροι(οι προγονοι μας ηταν ανωτεροι και με αυτους ασχολειται ολος ο κοσμος,οχι με τους σημερινους ελληνες).το οτι εχω τετοιυς προγονους με κανει υπερηφανο και οχι ανωτερο οπως λες εσυ.....εγω εξισωνω τον τωρινο αλβανο με τον τωρινο ελληνα(δεν εξισωνω τους πολιτισμους)...καθε σοβαρος ανθρωπος εχει σεβασμο απεναντι σε ολους τους λαους(απλως σε ορισμενους λαους οπως τον ελληνικο εκτος απο σεβασμο εχει και ευγνωμοσυνη για το παρελθον του)....υπαρχουν ομως και καποιοι ανθρωποι οπως εσυ και καποιοι αλλοι εδω μεσα που θεωρειτε τον σημερινο αλβανο κατωτερο απο εσας,επειδη του φορτωνετε οτι δεν εχει πολιτιστικη ιστορια και οι συμπατριωτες του εδω κλεβουν(η γνωμη αυτη για μενα εχει την ιδια βαρυτητα με την μεθυσμενη αγγλιδα στα μαλια γι αυτο και το ανεφερα)....ειναι φασιστικο να θεωρεις τον σημερινο ελληνα ανωτερο απο τον σημερινο αλβανο,μονο και μονο επειδη ειχαμε ανωτερο πολιτισμο(το γεγονος οτι ειχαμε ως προγονο τον αριστοτελη και τον πλατωνα,δεν σημαινει οτι ειμαστε εμεις ο αριστοτελης και ο πλατωνας,στα μπουρδελα γραφουμε)....
Δεν θεωρώ εαυτόν ανώτερω φυλετικά ή α πριόρι αλλά είμαστε ανώτεροι ποιοτικά σα λαός, πρέπει να καταλάβεις τη διαφορά. Δεν έχει σχέση με DNA, γονίδια ή τη χάρη του θεού και τέτοιες μαλακίες, αλλά με απτά χαρακτηριστικά τόσο βιοτικά όσο και πνευματικά και οικονομικά. Μη γενικεύεις, δε μπορεί να ξέρεις τις αντιλήψεις του καθενός εδώ μέσα από λίγες γραμμές που γράφει και ξεκαβάλα λίγο από το άλογο του φτωχού και μόνου καουμπόι.

Επισκέπτης
τύπε τη διάβασες τη μελέτη;
αποδείχθηκε ότι και το dna μας είναι φασιστικό, προτιμάει ελλάδα :S

Ρε τύπε πλάκα κάνεις ? Καυκάσια φυλή είναι και οι Σλαβοι και οι Αλβανοί και οι Βλάχοι και πολλοί άλλοι,μόνο ο ι Τούρκοι δεν είναι ! Εγώ θέλω αποδείξεις περί αρχαίων Ελλήνων για να πιστέψω και μάλιστα από ξένους γιατί αν είναι από Έλληνες μπορεί να είναι βαλτοί απ'το βαθύ κράτος !

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
στα μπουρδελα γραφουμε)....
αυτή είναι η διαφορά ορισμένων από τον όχλο, ότι ακόμα και σε σάιτ για πουτάνες να γράφουνε, έχουνε κάποιο ήθος και κάποιες αρχές.
άλλοι πάλι με την μαλακία στο στόμα είναι, αλλά εδώ το δικαιολογούν γιατί είναι πορδίλα.κομ

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Όπως κι'ο Καραϊσκάκης και άλλοι που ουσιαστικά κρατούσαν την επανάσταση ζωντανή μέχρι το τέλος !
καμια σχεση.αλλοι ηταν.π.χ. μιαουλης κουντουριωτης ισως και ο ανδρουτσος.δεν ξερω ποσο κοντα ειναι οι αρβανιτες με τους αλβανους λογω γλωσσας.ισως και να ειναι το ιδιο.δεν με πολυνοιαζει κιολας.ο καραισκακης παντως οχι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ρε τύπε πλάκα κάνεις ? Καυκάσια φυλή είναι και οι Σλαβοι και οι Αλβανοί και οι Βλάχοι και πολλοί άλλοι,μόνο ο ι Τούρκοι δεν είναι ! Εγώ θέλω αποδείξεις περί αρχαίων Ελλήνων για να πιστέψω και μάλιστα από ξένους γιατί αν είναι από Έλληνες μπορεί να είναι βαλτοί απ'το βαθύ κράτος !
βέβαια, αποτελεί απόδειξη, εδώ, η θεωρία του φαλμεράυερ αλλά ο τύπος που ανέλυσε το χιψιζεντντιενειαρενει είναι βαλτός.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Παπάρια είναι ! Απλά είναι η αρχαίγονη ρίζα της και τίποτα παραπάνω ! Σαν λες πχ.Νορβηγικά με Ισλανδικά ή κάτι τέτοιο... Αρχαία έκανα και δεν καταλαβαινα τίποτα όπως και όλοι σχεδόν οι συμμαθητές μου !!
Γιατί μας τα έμαθαν με το χειρότερο τρόπο οι μαλάκες αντί να μας δείξουν τι εργαλείο ήταν και είναι η ελληνική γλώσσα. Κι εγώ πολύ αργότερα διάβασα κάποια πράγματα και κατάλαβα το έγκλημα που έγινε με τη γλώσσα.

Δε μπορώ ν' αντισταθώ ένα μικρό παράδειγμα. Το όμικρον και το ωμέγα.

Το ο ΜΙΚΡΟΝ χρησιμοποιείται για τα υλικά πράγματα που μπορεί να δει το μάτι π.χ. όρος, οβολός, οβελίας κ.α.
Το ω ΜΕΓΑ χρησιμοποιείται για έννοιες και πράγματα πολύ μεγάλα που δε μπορεί να τα δει το μάτι π.χ. ώρα, ωραίος, ωκεανός κ.α.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μια λυσαρα αγαμητη απο Ελληνεs......γι αυτο και ξεσπαθωσε...Βρισε μωρη κι αλλο...Μονο με Ρουμανεs παμε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
με φουντωσατε τωρα!!!!!!1 :o :o :o :zfuck: :zfuck:
σε λιγες μνερες κατεβαινω αθηνα εχετε κανενα καλο αλβανακι σε στουντιο η βιζιτα ? εχετε τηλ στειλτε κανενα καλο στανταρακι σε πμ αλλα μονο αλβανακι
τυπε διαβασε αυτη την κριτικη που εγραψε ενας τυπος
και εδω ηταν πριν
ηταν πολυ καλη αυτη
το επαιζε ιταλιδα :2funny:
δεν ξερω αν ειναι ακομα στο μπουρδελο αυτο ομως

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Παπάρια είναι ! Απλά είναι η αρχαίγονη ρίζα της και τίποτα παραπάνω ! Σαν λες πχ.Νορβηγικά με Ισλανδικά ή κάτι τέτοιο... Αρχαία έκανα και δεν καταλαβαινα τίποτα όπως και όλοι σχεδόν οι συμμαθητές μου !!
επειδη δεν καταλαβαινες δηλαδη σημαινει οτι δεν εχουν κοινες ριζες?
ποιος μπαμπινιωτης ποιοι γλωσσολογοι ποιοι καθηγητες πανεπιστημιου??ο τσοντοβιος παπιας τα εχει κανει ολα λιμπα. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καμια σχεση.αλλοι ηταν.π.χ. μιαουλης κουντουριωτης ισως και ο ανδρουτσος.δεν ξερω ποσο κοντα ειναι οι αρβανιτες με τους αλβανους λογω γλωσσας.ισως και να ειναι το ιδιο.δεν με πολυνοιαζει κιολας.ο καραισκακης παντως οχι.

Είχα ακούσει και για τον Καραϊσκάκη,αλλά θα το ψάξω καλύτερα...

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Όσο για τους Αλβανούς δεν μου είναι και οι πιο συμπαθής στον κόσμο,γιατί κουβαλούν κι'αυτοί Βαλκανική υπανάπτυξη,όμως όσοι δεν είμαστε αμαθείς θα πρέπει να γνωρίζουμε ποιοί και πόσοι είναι οι Αρβανίτες στη χώρα μας και τι πρόσφεραν στην Ελληνική επανάσταση ως δείνοί πολεμιστές που ήταν !

Aν νομίζεις ότι οι Αρβανίτες έχουν κάποια συγγένεια με τούς σημερινούς κατσαπλιάδες τής Αλβανίας νύχτωσες βαθειά.

Επισκέπτης
επειδη δεν καταλαβαινες δηλαδη σημαινει οτι δεν εχουν κοινες ριζες?
ποιος μπαμπινιωτης ποιοι γλωσσολογοι ποιοι καθηγητες πανεπιστημιου??ο τσοντοβιος παπιας τα εχει κανει ολα λιμπα. :2funny: :2funny:

Ποιός είναι ο πάπιας ρε φίλε ?  ;)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.141
Πόντοι
5.006
Δεν θεωρώ εαυτόν ανώτερω φυλετικά ή α πριόρι αλλά είμαστε ανώτεροι ποιοτικά σα λαός, πρέπει να καταλάβεις τη διαφορά. Δεν έχει σχέση με DNA, γονίδια ή τη χάρη του θεού και τέτοιες μαλακίες, αλλά με απτά χαρακτηριστικά τόσο βιοτικά όσο και πνευματικά και οικονομικά. Μη γενικεύεις, δε μπορεί να ξέρεις τις αντιλήψεις του καθενός εδώ μέσα από λίγες γραμμές που γράφει και ξεκαβάλα λίγο από το άλογο του φτωχού και μόνου καουμπόι.
συμφωνω 100% με αυτα που γραφεις εδω....ισως να σε παρεξηγησα και να σε εβαλα στο ιδιο σακι με ανθρωπους εδω που αναφερονται σε φυλετικη ανωτεροτητα και αλλες τετοιες παπαριες...εσυ αναφερεσαι σε βιοτικο,οικονομικο και πνευματικο επιπεδο που πραγματι ειναι ανωτερο απο το αντιστοιχο αλβανικο....

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16

Ωραίο το Ουράνιο Τόξο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom