Νέα

Αλβανίδα "βγήκε από τα ρούχα της" και βρίζει την Ελλάδα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ναι ρε συ.που ειναι ενας πολιτικος με αρχιδια να κοψει το βηχα σε οσους μας βριζουν?
κοτες ολοι!!!

μην ανησυχείς, έρχεται... ο αλέξης κομανέτσης.
τότε να δεις τάξη που θα μπει!

τρομάρα μας... :S

Επισκέπτης
Ρε σεις ποιός έκοψε το σχόλιό μου, είστε σοβαροί ??? Μήπως το ελέγχει η χρυσή αυγή το σαιτ και δεν το ξέραμε ?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.963
Πόντοι
26.141
η ελλαδα που εχει αξια εχει τελειωσει εδω και πανω απο 2000χρονια....ο μεσος ευρωπαιος,ειδικα αυτη την περιοδο, δεν ξεχωριζει τον αλβανο απο τον ελληνα σε τιποτε.....
φιλε αλβανε εκτιμαω αφανταστα τους αλβανους διοτι εχω πολους στην δουλεια μου και με βοηθησαν αλλα και εγω τους εχω δωσει δουλεια οπως και πηγαινω συχνα εκει διοτι εχετε τα ωραιοτερα μηλα στην κορυτσα ειδικα  αλλα οπως και να το κανεις χωρις να θελω να υποτιμησω το εθνο ας η ευρωπη ξερει ελλαδα και οχι αλβανια και παντα η ελαδα και μετα απο 10000 χρονια θα αναφερεται κακην κακως as the cradle of the western civilization
λυπαμαι αλλα το εικοστον αιωνα εισασταν εσεις με τον μουσουλινι και τον φασισμο και οχι οι ελληνες!!!!!!!θεωριτκα εμεις εχουμε τωρα φασιστες λογω χα αλλα πρακτικα εσεις ακολουθησατε τον φασισμο στην κτηνωδια του στον β παγκοσμιο πολεμο και στα γραφει εδω ενας οπου εχω φιλους και συνεργατες αλβαμνους και τους θεωρω εργατικοτατους

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
απο που το συμπεραινεις αυτο?????????????????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Από εκεί που συμπεραίνεις εσύ ότι ο μέσος ευρωπαίος έχει την ίδια εικόνα για τους έλληνες και τους αλβανούς και δεν τους ξεχωρίζει.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ναι ρε συ.που ειναι ενας πολιτικος με αρχιδια να κοψει το βηχα σε οσους μας βριζουν?
κοτες ολοι!!!
τυπε αν εξαιρεσεις τα περι εφοδου στην αλβανια κ.λ.π. σε οσα ειπε ιστορικα και οχι μονο μειχε δικιο ο χρυσαυγιτης.μαλιστα τα εχωσε ελληνες που φιλοξενουσαν αλβανους στις στανες τους για να δουλευουν με ψιλα στα χωραφια και χωρις ικα φορους κ.λ.π. και βρεθηκαν ληστευμενοι δολοφονημενοι κ.λ.π. και ειπα καλα να παθουν ας προσεχαν.τωρα βεβαια ζητανε να μην πληρωνουν φορους σε πετρελαια κ.λ.π. αλλα αυτο ειναι ασχετο με το ζητημα αυτο.ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΤΙΗΣ ασχετα αν συμφωνει καποιος με τις αποψεις του η οχι.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.141
Πόντοι
5.006
φιλε αλβανε εκτιμαω αφανταστα τους αλβανους διοτι εχω πολους στην δουλεια μου και με βοηθησαν αλλα και εγω τους εχω δωσει δουλεια οπως και πηγαινω συχνα εκει διοτι εχετε τα ωραιοτερα μηλα στην κορυτσα ειδικα  αλλα οπως και να το κανεις χωρις να θελω να υποτιμησω το εθνο ας η ευρωπη ξερει ελλαδα και οχι αλβανια και παντα η ελαδα και μετα απο 10000 χρονια θα αναφερεται κακην κακως as the cradle of the western civilization
λυπαμαι αλλα το εικοστον αιωνα εισασταν εσεις με τον μουσουλινι και τον φασισμο και οχι οι ελληνες!!!!!!!θεωριτκα εμεις εχουμε τωρα φασιστες λογω χα αλλα πρακτικα εσεις ακολουθησατε τον φασισμο στην κτηνωδια του στον β παγκοσμιο πολεμο και στα γραφει εδω ενας οπου εχω φιλους και συνεργατες αλβαμνους και τους θεωρω εργατικοτατους
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε φιλε δεν ειμαι αλβανος :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
σε σχεση με αυτα που ειπες ολοι οι λαοι εχουν καλεσ και κακες στιγμες...και ειναι προφανες οτι ο ελληνικος πολιτισμος ηταν πολυ ανωτερος....τωρα τι γινεται?απο παλια μονο τα μαρμαρα μεινανε....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
η ελλαδα που εχει αξια εχει τελειωσει εδω και πανω απο 2000χρονια....ο μεσος ευρωπαιος,ειδικα αυτη την περιοδο, δεν ξεχωριζει τον αλβανο απο τον ελληνα σε τιποτε.....
Ρε συ ο παπαζολης εισαι,που δεν εχει ταξιδεψει ποτε εκτος Σαλλονικης και λεει μαλακιες;

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τυπε αν εξαιρεσεις τα περι εφοδου στην αλβανια κ.λ.π. σε οσα ειπε ιστορικα και οχι μονο μειχε δικιο ο χρυσαυγιτης.μαλιστα τα εχωσε ελληνες που φιλοξενουσαν αλβανους στις στανες τους για να δουλευουν με ψιλα στα χωραφια και χωρις ικα φορους κ.λ.π. και βρεθηκαν ληστευμενοι δολοφονημενοι κ.λ.π. και ειπα καλα να παθουν ας προσεχαν.τωρα βεβαια ζητανε να μην πληρωνουν φορους σε πετρελαια κ.λ.π. αλλα αυτο ειναι ασχετο με το ζητημα αυτο.ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΤΙΗΣ ασχετα αν συμφωνει καποιος με τις αποψεις του η οχι.

έτσι ακριβώς!

Επισκέπτης

Δεν είναι έτσι ρε κολλητέ!  ο Μουσολίνι είχε καταλάβει με τη βία την Αλβανία,όπως επιτέθηκε και στην Ελλάδα.Απ'ότι έχω διαβάσει οι περισσότεροι Αλβανοί ήταν εναντίον της Ιταλικής κατοχής υπήρχαν όμως και πάρα πολλοί που λαδώνονταν για να ξεφύγουν απ'τη φτώχεια και υποστήριζαν τον κατακτητή

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
εσύ ελληνικά δεν ξέρεις παλικάρι; Δεν είναι και δύσκολο αν δεν ξέρεις μια λέξη βάλε τρανσλέιτορ.
Το λίνκο του πολιτισμού λοιπόν.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.141
Πόντοι
5.006
Από εκεί που συμπεραίνεις εσύ ότι ο μέσος ευρωπαίος έχει την ίδια εικόνα για τους έλληνες και τους αλβανούς και δεν τους ξεχωρίζει.
1)εχω φιλους που κανουν μεταπτυχιακα στο εξωτερικο και η εντυπωση που εχουν οι ξενοι για εμας αυτη την στιγμη δεν ειναι και η καλυτερη...μονο που δεν βγαζουν να σου δωσουν κανενα ευρω μολις ακουνε οτι εισαι ελληνας.....
2)απο φιλο που δουλευει στα μαλια,ακομα και οι σουρωμενες μπαζολες αγγλιδες βλεπουν υποτιμητικα τους ελληνες(περιπου οπως βλεπουμε εμεις τους αλβανους)....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom