Νέα

Αλόμα...η παλιά τραβεστί των Αθηνών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα julio_the_impaler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Η Παλομα είχ εσχέσεις παλία και με την διανόηση του χώρου (  Ταχτης , Τσαρουχης καπ)
είχε γραψει και βιβλίο νομίζω

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σιγά την διανόηση τον Ταχτσή.Κ αυτός βρωμοτραβέλω ήταν,ώσπου την πάτησε για αυτό του το παθος

Επισκέπτης
Η Παλομα είχ εσχέσεις παλία και με την διανόηση του χώρου (  Ταχτης , Τσαρουχης καπ)
είχε γραψει και βιβλίο νομίζω
παολα,εκδοτης του περιοδικου "κραξιμο"..
αναρχοαυτανομη μορφη..
καταλογος ολων των τευχων ===>

Επισκέπτης
Σιγά την διανόηση τον Ταχτσή.Κ αυτός βρωμοτραβέλω ήταν,ώσπου την πάτησε για αυτό του το παθος
εισαι τελειως μαλακας..
τραβα διαβασε το "τριτο στεφανι" μηπως γινεις ανθρωπος..
& ο χατζιδακης ηταν στηπου & ενδεχομενως τραβελι..
το αυτο & ο τσαρουχης..
σιχαινομαι τους πουστηδες αλλα μην ισοπεδωνουμε το εργο που αφησαν καποιοι..
αμετρητοι οι πουστηδες που εχουν αφησει το αποτυπωμα τους στην παγκοσμια λογοτεχνια & οχι μονο..

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Σιγά που είναι διανοούμενη η πουτάνα και έχει διαβάσει "Το Κεφάλαιο"!!! Το παίζει διανοούμενη για να δείξει ότι διαφέρει από τις υπόλοιπες!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εισαι τελειως μαλακας..
τραβα διαβασε το "τριτο στεφανι" μηπως γινεις ανθρωπος..
& ο χατζιδακης ηταν στηπου & ενδεχομενως τραβελι..
το αυτο & ο τσαρουχης..
σιχαινομαι τους πουστηδες αλλα μην ισοπεδωνουμε το εργο που αφησαν καποιοι..
αμετρητοι οι πουστηδες που εχουν αφησει το αποτυπωμα τους στην παγκοσμια λογοτεχνια & οχι μονο..

Δεν είπα τίποτα για όλους τους γκέι.Κάποιοι από αυτούς έχουν αφήσει μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά,όπως π.χ. κ ο Ιόλας.
Για τον Ταχτσή τον ηθοποιό συγκεκριμένα αναφέρθηκα,που ήταν τραβεστί

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τώρα αμα μου θεωρείς και διανοούμενη την Αλόμα,τι να πω :dunno:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν είπα τίποτα για όλους τους γκέι.Κάποιοι από αυτούς έχουν αφήσει μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά,όπως π.χ. κ ο Ιόλας.
Για τον Ταχτσή τον ηθοποιό συγκεκριμένα αναφέρθηκα,που ήταν τραβεστί
Ηθοποιός ο Ταχτσής; Για βοήθησέ με

Επισκέπτης
Για τον Ταχτσή τον [size=30pt]ηθοποιό[/size] συγκεκριμένα αναφέρθηκα,που ήταν τραβεστί
παλι μαλακιες γραφεις..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι ρε σεις.Ο Ταχτσής ο ηθοποιός.Που το βράδυ φορούσε γυναικεία ρούχα κ ψωνιζόνταν,ώσπου κάποιος τον έσφαξε-ένα εγκλημα ακόμα ανεξιχνίαστο.Ο Ταχτσής μαζί με τον Σεργιανόπουλο είναι οι 2 μοναδικές καταγεγραμμένες δολοφονίες ηθοποιών,του δε Ταχτσή ακόμα ανεξιχνίαστη.Αν κάνω κάπου λάθος βοηθήστε με

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συγνώμη.Ρώτησα μόλις καποια παλαιότερη μου κ μου είπε ότι ήταν συγγραφέας.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΣ,αλλά συγγραφέας.Όσο για τα άλλα περί τραβεστί πυο είαπ για τον Ταχτσή,ισχύουν.
Σόρρυ,έχετε δίκιο

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Την Αλόμα την βλέπω πάνω από 10 χρόνια κάθε φορά που περνώ απ΄τη Σωκράτους τα βράδια.
Δεν ήξερα παλιά ότι ήταν αυτή. Έβλεπα το πιο άσκημο πλάσμα που υπάρχει να κάνει πιάτσα. Για λύπηση. Τώρα μπορεί όπως λέτε απλά να 'επόπτευε' τις άλλες. Ακόμα εκεί γυρνάει.

Αν ήξερα τότε πως αυτό το σούργελο το λέγαν Αλόμα και ήταν η ίδια που χτύπαγε και ρουφιάνευε τον Μέγα Ταχτσή μια ροχάλα στη μούρη δεν θα τη γλύτωνε.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Την εχω πετυχει ενα πρωι στη Σταδιου την Αλομα σαν αντρα παραγματικα λυπηρο θεαμα!
Ενας γερακος πανω απο 70φευγα με πρησμενα χειλια απο εμφυτευσεις ολοι τον κοιταγανε σαν κατι αξιοπεριεργο!Για λυπηση πραγματικα

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Την εχω πετυχει ενα πρωι στη Σταδιου την Αλομα σαν αντρα παραγματικα λυπηρο θεαμα!
Ενας γερακος πανω απο 70φευγα με πρησμενα χειλια απο εμφυτευσεις ολοι τον κοιταγανε σαν κατι αξιοπεριεργο!Για λυπηση πραγματικα
καλε  απο που την ξεθαψατε και τις ανοιξατε και θρεντ??????????????τωρα ειναι 83 χρονων αλλα ακομα βγαινει  στην καβαλας μαζι με τις βουλγαρες το εριπιο.......83 αλλα ακομα την  κακια μεσα της την εχει...εδω ισχυει αυτο που λενε (τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη) :think: :think: :think: :think:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Αποκλείεται 83, 70-75 πρέπει να είναι μην υπερβάλλετε.  :uzi:

OP
OP
J

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
παιδια αυτη η εκπομπη ''ερωτοδικιο'' πριν ποσο καιρο παιζοταν στην tv ? οχι τιποτε αλλο να σας πω ποσο χρονων ειναι η Αλομα !! μηπως ειχε κανει και ο Χαρδαβελας μια σχετικη εκπομπη ? ετσι μου ειχε πει ενας φιλος !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom