Σωστά
Πελόμα Μποκιού κι οχι Παλόμα
Ειστε εκτός θέματος!!!!
Εδώ μιλάμε για την Αλιόμα του τσιμπουκιού!!!
Σωστά
Πελόμα Μποκιού κι οχι Παλόμα
Οπως το πες...διαμαντιαΤι διαμαντια ειναι αυτα ρε παιδια?που τα ξεθαψατε?
Τη Παολα μου θυμισε το θρεντ.Που ηταν στην Αθηνας.
Καλο παιδι ο Παυλακης και φιλος
H Aλόμα είναι μεγάλη cult μορφή των 80s. Μπορείτε να κατεβάσετε τη ταινία της ''Τα μεγάλα καμάκια των Τραβεστί" από εδώ.
Για το χαβαέ και μόνο, ελπίζω να μη σας φτιάχνουν αυτές οι βλακείες
ναι και στην αθηνα ειχε τα τροχοσπιτα αλλα και για αυτα καταδικαστηκε οπως και για τα γραφεια εκει.... ηταν τα γραφεια τα οποια εκει αυτοκτονησε μια μικρη σε ηλικια (ανηλικο) τραβεστι και καταδηκαστικαν 3 ατομα τοτεΤι μου θυμισατε ρε μαγκες τωρα.
Η Αλομα στο τελος της δεκαετιας το 80 ειχε νοικιασει διαφορα γραφεια ,στην φραγκων,δωδεκανησου,πολυτεχνειου στην Θεσσαλονικη και τα ειχε μετατρεψει σε γαμηστρωνες και επερνε μιζες απο τα τραβελια .Αυτο συνεχεισθηκε κανα 2 χρονια οσπου στο τελος ξεσηκωθηκανε τα τραβελια και εγινε της ποπης.
Η καταγωγη της ειναι απο ενα χωριο του Κιλκις ,καποτε πηγε στο πανηγυρι του χωριου με ενα τραβελι που το παρουσιασε σαν γυναικα του,ηθελε να δειξει στους χωριανους της οτι ειναι αντρας,αλλα το τραβελι γουσταρε εναν μουστακαλη αγροτη και τον πηρε το ιδιο βραδι,οταν ο αγροτης καταλαβε οτι ειχε υδραυλικα αρχισε να φωναζει και εγινε χαμος στο χωριο,απο τοτε δεν ξαναπατησε στο χωριο.Αυτο μου το εχει πει φιλος μου που ειναι απο το ιδιο χωριο και ηταν παρων στην φαση.
Καποτε παλι στις δοξες της η Αλομα ειχε φτιαξει και κομμα πολιτικο και ειχε κατεβει στις εθνικες εκλογες,πηρε περιπου 2000 ψηφους.
Το οτι αυτοκτονησε καποια τραβεστι δεν το γνωριζω,αλλα για να το λες εσυ ετσι θα ειναιναι και στην αθηνα ειχε τα τροχοσπιτα αλλα και για αυτα καταδικαστηκε οπως και για τα γραφεια εκει.... ηταν τα γραφεια τα οποια εκει αυτοκτονησε μια μικρη σε ηλικια (ανηλικο) τραβεστι και καταδηκαστικαν 3 ατομα τοτε
Σωστος φιλε hunter1000 ΠΑΚΥ το λεγανε και οντως στην καμαρα ειχε γινει χαμοςto 90 αρχες εκανε το ΠΑΚΥ και το συνθημα ηταν το ΠΑΣΟΚ σας λεει για καλυτερες μερες και το ΠΑΚΥ για καλυτερες Νυχτες , ειχαν συνκετρωσεις στο μεταξουργιο και δινανε δωρεαν τις ταινιες αυτες της Αλομα , ειχαν και μια συνκετρωση στην θεσαλονικη κατα την διαρκια της εκθεσης στις καμαρες
και εγινε ο κακος χαμος , χορο τα τραβελια και απεναντη οι ΠΑΟΚΤΖΙΔΕς ΤΙς κραζανε Κολαση.