Νέα

Αλόμα...η παλιά τραβεστί των Αθηνών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα julio_the_impaler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Η Αλομα ειχε γυρισει 3-4 Ελληνικες Τrans Πορνοταινιες στις δοξες της...

SATYROS09

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η αλομα ειναι σιγουρα 75 σημερα.εχει γυρισει τις τσοντες που παιζει η ευα κουμαριανου(αν τις βρει καποιος,,, post αμεσως).εχω γνωστο που στα τελη του '80 ηταν οδηγος της στο αυτοκινητο της οταν ηταν στην θεσ/νικη.απο αυτον εχω μαθει οτι ηταν σε ολες τις βρομιες της νυχτας μεσα.μεσα σ'ολα,και ρουφιανα στους μπατσους οπος ειπε καποιος.ηταν και προεδρος των τραβεστι στην ελλαδα και εκανε τα καλιστεια.αυτη εβγαλε κουμαριανου και σια στην πιατσα αλλα μετα χαλασε η σχεση τους,δεν ξερω γιατι.εχει κανει και φυλακη οπως σωστα γραψατε.αστα να πανε δλδ. :rockon:

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
αυτές είναι ωραίες πληροφορίες....

guru_gr

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
1
Πραγματικά τρομακτική είναι ...
Είχα σταματήσει σε αυτές της Βουλγάρες ένα βράδυ στην Καβάλας ( από περιέργεια δηλαδή αφού δεν έπαιζε κάτι καλύτερο )  :think:
          ……..και έκανε "Κατοστάρη" απλά για να μου πει ότι
- ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ,έφυγα με 200  :headbang:

Τρόμος και παράνοια στο Λας Βέγκας ... άργησα να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μεγαλες στιγμες ενος θρυλου  :bounce-glasses: :bounce-glasses:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Τι διαμαντια ειναι αυτα ρε παιδια?που τα ξεθαψατε?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδιά υπαρχει κανένας που να πέρνει την αλόμα τωρα έτσι όπως είναι?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Απο τις πρωτες τραβεστι που δεν "κολωσαν" και βγηκαν στην τηλεοραση να μιλησουν για θεματα που τους/τις απασχολουσαν.

Κλασσικη μορφη.  Τωρα εχει γερασει αρκετα και δεν βλεπετε. Οχι πως και τοτε ηταν ωραια.

Εχει γυρισει και "τσοντα" με τραβεστι, αλλα αυτη δεν γαμιεται.Δεν θυμαμαι τον τιτλο.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.908
Πόντοι
606
Τη Παολα μου θυμισε το θρεντ.Που ηταν στην Αθηνας.
Καλο παιδι ο Παυλακης και φιλος :sunglasses:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τη Παολα μου θυμισε το θρεντ.Που ηταν στην Αθηνας.
Καλο παιδι ο Παυλακης και φιλος :sunglasses:

Απο τα "κλασικα¨τραβελια εκεινης της εποχης ηταν και η "Μπετυ".

Εχει γραψει και βιβλιο......

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
H Aλόμα είναι μεγάλη cult μορφή των 80s. Μπορείτε να κατεβάσετε τη ταινία της ''Τα μεγάλα καμάκια των Τραβεστί" από εδώ.

Για το χαβαέ και μόνο, ελπίζω να μη σας φτιάχνουν αυτές οι βλακείες

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Τι μου θυμισατε ρε μαγκες τωρα.
Η Αλομα στο τελος της δεκαετιας το 80 ειχε νοικιασει διαφορα γραφεια ,στην φραγκων,δωδεκανησου,πολυτεχνειου στην Θεσσαλονικη και τα ειχε μετατρεψει σε γαμηστρωνες και επερνε μιζες απο τα τραβελια .Αυτο συνεχεισθηκε κανα 2 χρονια οσπου στο τελος ξεσηκωθηκανε τα τραβελια και εγινε της ποπης.
Η καταγωγη της ειναι απο ενα χωριο του Κιλκις ,καποτε πηγε στο πανηγυρι του χωριου με ενα τραβελι που το παρουσιασε σαν γυναικα του,ηθελε να δειξει στους χωριανους της οτι ειναι αντρας,αλλα το τραβελι γουσταρε εναν μουστακαλη αγροτη και τον πηρε το ιδιο βραδι,οταν ο αγροτης καταλαβε οτι ειχε υδραυλικα αρχισε να φωναζει και εγινε χαμος στο χωριο,απο τοτε δεν ξαναπατησε στο χωριο.Αυτο μου το εχει πει φιλος μου που ειναι απο το ιδιο χωριο και ηταν παρων στην φαση.
Καποτε παλι στις δοξες της η Αλομα ειχε φτιαξει και κομμα πολιτικο και ειχε κατεβει στις εθνικες εκλογες,πηρε περιπου 2000 ψηφους.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
H Aλόμα είναι μεγάλη cult μορφή των 80s. Μπορείτε να κατεβάσετε τη ταινία της ''Τα μεγάλα καμάκια των Τραβεστί" από εδώ.

Για το χαβαέ και μόνο, ελπίζω να μη σας φτιάχνουν αυτές οι βλακείες

Ευχαριστω, αυτη ειναι η ταινια που ελεγα πριν...

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
to 90 αρχες εκανε το ΠΑΚΥ και το συνθημα ηταν το ΠΑΣΟΚ σας λεει για καλυτερες μερες και το ΠΑΚΥ για καλυτερες Νυχτες , ειχαν συνκετρωσεις στο μεταξουργιο και δινανε δωρεαν τις ταινιες αυτες της Αλομα , ειχαν και μια συνκετρωση στην θεσαλονικη κατα την διαρκια της εκθεσης στις καμαρες
και εγινε ο κακος χαμος , χορο τα τραβελια και απεναντη οι  ΠΑΟΚΤΖΙΔΕς ΤΙς κραζανε Κολαση.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τι μου θυμισατε ρε μαγκες τωρα.
Η Αλομα στο τελος της δεκαετιας το 80 ειχε νοικιασει διαφορα γραφεια ,στην φραγκων,δωδεκανησου,πολυτεχνειου στην Θεσσαλονικη και τα ειχε μετατρεψει σε γαμηστρωνες και επερνε μιζες απο τα τραβελια .Αυτο συνεχεισθηκε κανα 2 χρονια οσπου στο τελος ξεσηκωθηκανε τα τραβελια και εγινε της ποπης.
Η καταγωγη της ειναι απο ενα χωριο του Κιλκις ,καποτε πηγε στο πανηγυρι του χωριου με ενα τραβελι που το παρουσιασε σαν γυναικα του,ηθελε να δειξει στους χωριανους της οτι ειναι αντρας,αλλα το τραβελι γουσταρε εναν μουστακαλη αγροτη και τον πηρε το ιδιο βραδι,οταν ο αγροτης καταλαβε οτι ειχε υδραυλικα αρχισε να φωναζει και εγινε χαμος στο χωριο,απο τοτε δεν ξαναπατησε στο χωριο.Αυτο μου το εχει πει φιλος μου που ειναι απο το ιδιο χωριο και ηταν παρων στην φαση.
Καποτε παλι στις δοξες της η Αλομα ειχε φτιαξει και κομμα πολιτικο και ειχε κατεβει στις εθνικες εκλογες,πηρε περιπου 2000 ψηφους.
ναι και στην αθηνα ειχε τα τροχοσπιτα αλλα και για αυτα καταδικαστηκε οπως και για τα γραφεια εκει.... ηταν τα γραφεια τα οποια εκει αυτοκτονησε μια μικρη σε ηλικια (ανηλικο) τραβεστι και καταδηκαστικαν 3 ατομα τοτε

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
ναι και στην αθηνα ειχε τα τροχοσπιτα αλλα και για αυτα καταδικαστηκε οπως και για τα γραφεια εκει.... ηταν τα γραφεια τα οποια εκει αυτοκτονησε μια μικρη σε ηλικια (ανηλικο) τραβεστι και καταδηκαστικαν 3 ατομα τοτε
Το οτι αυτοκτονησε καποια τραβεστι δεν το γνωριζω,αλλα για να το λες εσυ ετσι θα ειναι

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
to 90 αρχες εκανε το ΠΑΚΥ και το συνθημα ηταν το ΠΑΣΟΚ σας λεει για καλυτερες μερες και το ΠΑΚΥ για καλυτερες Νυχτες , ειχαν συνκετρωσεις στο μεταξουργιο και δινανε δωρεαν τις ταινιες αυτες της Αλομα , ειχαν και μια συνκετρωση στην θεσαλονικη κατα την διαρκια της εκθεσης στις καμαρες
και εγινε ο κακος χαμος , χορο τα τραβελια και απεναντη οι  ΠΑΟΚΤΖΙΔΕς ΤΙς κραζανε Κολαση.
Σωστος φιλε hunter1000 ΠΑΚΥ το λεγανε και οντως στην καμαρα ειχε γινει χαμος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom