Νέα

Αλόμα...η παλιά τραβεστί των Αθηνών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα julio_the_impaler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τι μου θυμισατε ρε μαγκες τωρα.
Η Αλομα .......οσπου στο τελος ξεσηκωθηκανε τα τραβελια και εγινε της ποπης.
Η καταγωγη της ειναι απο ενα χωριο του Κιλκις ,καποτε πηγε στο πανηγυρι του χωριου με ενα τραβελι που το παρουσιασε σαν γυναικα του,ηθελε να δειξει στους χωριανους της οτι ειναι αντρας,αλλα το τραβελι γουσταρε εναν μουστακαλη αγροτη και τον πηρε το ιδιο βραδι,οταν ο αγροτης καταλαβε οτι ειχε υδραυλικα αρχισε να φωναζει και εγινε χαμος στο χωριο,απο τοτε δεν ξαναπατησε στο χωριο.Αυτο μου το εχει πει φιλος μου που ειναι απο το ιδιο χωριο και ηταν παρων στην φαση.
Καποτε παλι στις δοξες της η Αλομα ειχε φτιαξει και κομμα πολιτικο και ειχε κατεβει στις εθνικες εκλογες,πηρε περιπου 2000 ψηφους.

Χαααααχαχαχααααααχαχαχα!!!!!
Δάκρυσα ρε φίλε απο τα γέλια σαν το Γιωργάκη!!!!!

Έπαθε τελικά τέτοια ζημιά ο βλάχος μόλις είδε τη μαλαπέρδα και άρχισε να καλεί το συνεταιρισμό σε βοήθεια?

:2funny: :2funny: :2funny:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Χαααααχαχαχααααααχαχαχα!!!!!
Δάκρυσα ρε φίλε απο τα γέλια σαν το Γιωργάκη!!!!!

Έπαθε τελικά τέτοια ζημιά ο βλάχος μόλις είδε τη μαλαπέρδα και άρχισε να καλεί το συνεταιρισμό σε βοήθεια?

:2funny: :2funny: :2funny:
Εκεινη την εποχη στα χωρια τα πραγματα ηταν πολυ συντηριτικα και ο μουστακαλης αγροτης επαθε την πλακα του

LateDrive

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον, η Αλομα ΔΕΝ ειχε ποτε σχεση με ανθρωπους της διανοησης οπως αναφερθηκε πιο πανω! κατι σαν και αυτη εφαγαν τον Ταχτση!!!Κατ'αρχας ειναι ψιλόαγραμματη και αυτο γιατι ειναι απο μικρη (ΜΙΚΡΟΣ) στους δρομους και εδινε κωλο για λιγες ψωροδραχμες.. Ειχε μπραβους που βαραγανε τα τραβελια που ειχε υπο την "προστασια" της ως αρχινταβατζινα και εχει παιξει απειρες πουστιες σε εργαζομενες, σπιτια και πελατες. Απο τα καλλίστεια, εβγαλε λεφτα (εις βαρος παλι καποιων)με τα οποια γυρισε και κατι τσοντες (2 νομιζω) με πρωταγωνιστρια (στη μια) την γνωστη Ευα Κουμαριανου (pre-op) αλλα επαιξε και η ιδια (στην 2η) οπου εμφανιζεται να τον παιζει βλεποντας τα κοριτσια "της" να ικανοποιουν πελατες..Ολα αυτα σε ενα σπιτι που ειχε στη Συγγρου στα 80ς..
Παραμενει μισητη στα τραβελια ακομα και σημερα οπου πρεπει να ειναι ισα με 600ων χρονων!
Τελευταια επισημη εμφανιση στην προπερσινη εκπομπη-ερευνα του Καρατζαφερη για το θανατο του Ταχτση, οπου οταν ζορισαν οι ερωτησεις για τις τραβελοπιατσες των 80ς την εκανε Live on air επειδη ηθελε να μιλησει σε ενα "συγγενη" της που μολις ειχε συναντησει (12 η ωρα το βραδυ, στην Αθηνας!!!)
Μην ρωτατε που τα ξερω αυτα..Απλα θα πω οτι δεν εχω σχεση με τραβελια και φυσικα δεν εχω παει ποτε..Τα ξερω απο ατομα που ηταν ΕΚΕΙ και ΤΟΤΕ...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
μολις τωρα στον αλφα ο τραβεστι αλομα που εγινε ΜΠΑΜΠΗΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Το τροχόσπιτο της Αλόμας στην λ. Καβάλας το είχε επισκεφτεί κανείς ? Μεγάλες φάσεις ...

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Η Αλομα όταν συνταξιοδοτήθηκε από την ενεργό υπηρεσία, δεν έπαυσε να αποτελεί γρανάζι της παραγωγικής διαδικασίας του πληρωμένου έρωτα. Ενεργά, πλην όμως έμμεσα πλέον βρισκόταν πάντα στις επάλξεις των Λεωφόρων της ηδονής. Είχε λοιπόν ένα τροχόσπιτο που το "νοίκιαζε" με το κομμάτι στις νεώτερες συναδέλφους της. Αυτό βρισκόταν στην Λεωφόρο Καβάλας στο ρεύμα προς Κόρινθο απέναντι από το σημερινό carefour. Ο πελάτης έδινε το ίδιο ποσό που θα έδινε αν η βίζιτα γινόταν στο αυτοκίνητο, όμως στο τροχόσπιτο αισθανόταν πιό ασφαλής και οι συνεργαζόμενες με την αρχηγό κοπέλες είχαν το πλεονέκτημα έναντι των λοιπών. Έτυχε 2 φορές να βρεθώ εκεί και μάλιστα είχε και κάποια σεντόνια σαν κουρτίνες ώστε να χωρίζεται σε μικρότερα δωμάτια. Την πρώτη φορά που μπήκα , μιά τρανς  :fuck2: έναν πελάτη στα όρθια και τράβηξε αμέσως το σεντόνι από αίσθημα αιδούς.... την δεύτερη καθόμουν στην μικρή πλευρά του τροχόσπιτου όπου είχε κάτι σαν τάβλα μισό κρεββάτι και  :fuck2: καρεκλάτα , όταν ακούσαμε την πόρτα , η τρανς που καθόταν πάνω μου, με ένα ακροβατικό σαν γκολκήπερ τράβηξε την κουρτίνα , σε λίγο μάλιστα μπήκε και τρίτο ζευγαράκι και το τροχόσπιτο άρχισε να ταλαντεύεται σαν καρυδότσουφλο στα κύματα...
Η Αλόμα, το μετακινούσε στο τέλος της βάρδιας, για να μη δίνει στόχο και να μη παραπονιούνται οι επιχειρήσεις που δούλευαν το πρωι.

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246

Επισκέπτης
:headbang2: :headbang2: :headbang2: τρελες φασεις αυτη η αλομα πρεπει να ηταν μεγαλος νταβας

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εδώ ένα πιο εμπεριστατωμένο βιντεάκι για αυτήν την Εθνική μας τραβέλω.
Δείτε,θυμηθείτε,απολαύστε....

Μιλάμε για μεγάλο τραβελοχάλι
Δεν επαιζε και στων κατσιμιχαιων το βιντεο κλιπ?Το "μη γυρισεις"?

Επισκέπτης
δεν την εχω δει στο συγκεκριμενο video clip αλλα μππορει να μην παρατηρησα καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom