apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ενας νεος παπακαλιατης τυπε?κανει και μαθηματα υποκριτικης παραλληλα για να γινει αυτο που παντα ονειρευοταν
ενας νεος παπακαλιατης τυπε?κανει και μαθηματα υποκριτικης παραλληλα για να γινει αυτο που παντα ονειρευοταν
ο λιλας σαν μιλφακι ειναι οτι πρεπειτον παπαζολη θα του πας μαν;αυτα με τα αλληλοπαιξιματα τα κανουν και στην δραματικη σχολη για εκπαιδευση
ο λιλας σαν μιλφακι ειναι οτι πρεπει
μια νεα ζωζω σαπουτζακη θα λεγα.....μια βασιλισσα του κεφιουενας νεος παπακαλιατης τυπε?
ενταξει τοτε.....ξεχνα τις μαλακιες με τα αλληλοπαιξιματα και γαμα την γκομενα σου.....δεν εισαι αμφι
δοκιμαστε κατι διαφορετικο....κωλο σου δινει ας πουμε;
σαν να ειναι ετοιμοι να παιξουν pro evolution ειναι μαν....κάτι τέτοιο έλεγα
ε πες να σου δωσει σιγα σιγα αλλιως απειλησε την οτι θα σε χασει.....όχι...
Μονο που εδω πιανουν σφιχτα το joistik!σαν να ειναι ετοιμοι να παιξουν pro evolution ειναι μαν....
ρε τυπε δεν μου απαντας .Το λεω σοβαρα .όχι...
Μεγαλη καταντια ο νεοελληνας τελικα :Sκάτι τέτοιο τότε
διάβασε λίγο τα προηγούμενα σχόλια μου σχετικά με το τι σκέφτομαι κ τι όχι..Φίλε μου μόλις είδα το θέμα, άλλα περίμενα να διαβάσω. Νόμιζα το αυτονόητο: Να στον παίζει η κοπέλα σου και να της το παίζεις κι εσύ! Αν θες να παίξεις με αντρικό καβλί... τι να σου πω... ίσως θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι άλλα!!!
γιατί κατάντια αδερφέ;;επειδή έχω γκόμενα και πηδάω κ σκέφτομαι να κάνω και κάτι άλλο,σε αντίθεση με σένα που ξημεροβραδιάζεις εδώ πέρα χωρίς να έχεις κάτι ?
η γκομενα σου καλη?διάβασε λίγο τα προηγούμενα σχόλια μου σχετικά με το τι σκέφτομαι κ τι όχι..
αλα κωστης φαση δλδ.κυριλετύπε την ώρα που αληλο πως σου φαίνεται αν φοράτε και κοστούμια από πάνω και κάνετε παιχνίδι με ανοιχτό φερμουάρ ?