neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ναι ρε αυτο λεω εχει παρα πολλα ,ριξε καμια περιληψη 5 γραμμες
τι λιγα ρε;ολα τα εχει
ναι ρε αυτο λεω εχει παρα πολλα ,ριξε καμια περιληψη 5 γραμμες
τι λιγα ρε;ολα τα εχει
anyway όποιος έχει τέτοια εμπειρία ας γράψει,οι υπόλοιποι σχεδόν όλοι μου πηδήξατε το ποστ :p
δεν σε χαλασε που εγινες σταρ του σαιτanyway όποιος έχει τέτοια εμπειρία ας γράψει,οι υπόλοιποι σχεδόν όλοι μου πηδήξατε το ποστ :p
Δώστε στον άνθρωπο ένα χεράκι που λένεanyway όποιος έχει τέτοια εμπειρία ας γράψει,οι υπόλοιποι σχεδόν όλοι μου πηδήξατε το ποστ :p
σαν να ειναι ετοιμοι να παιξουν pro evolution ειναι μαν....
ε πάνε σε ένα τσοντοσινεμά να αποκτήσεις εμπειρία ..
πάντως gay είσαι
γκει χωρις να μου αρεσουν οι αντρες,να εχω πηδηχτει με αντρα πρωτη φορά βλέπω..πιο πιθανό είναι να είσαι εσύ που δεν γαμάς καθόλου
γκει χωρις να μου αρεσουν οι αντρες,να εχω πηδηχτει με αντρα πρωτη φορά βλέπω..πιο πιθανό είναι να είσαι εσύ που δεν γαμάς καθόλου
Οχι ρε Πακι , τι εγινε εδω
σαν πολλα ξερεις εσυ και θα στειλω στον εισαγγελεα των κλωνωνγκει χωρις να μου αρεσουν οι αντρες,να εχω πηδηχτει με αντρα πρωτη φορά βλέπω..πιο πιθανό είναι να είσαι εσύ που δεν γαμάς καθόλου
Παρτον κωλο σου μωρη πατσαβουρα και μαστα απο δω αγαμητη πουστρα..anyway όποιος έχει τέτοια εμπειρία ας γράψει,οι υπόλοιποι σχεδόν όλοι μου πηδήξατε το ποστ :p
του γάμησες την ψυχολογία τώρα είπε ότι είναι στρέιτΠαρτον κωλο σου μωρη πατσαβουρα και μαστα απο δω αγαμητη πουστρα..
λιγη ευγενεια ρε τυπε....εχουμε ενα επιπεδο εδω στο σαιτ......το μωρη επρεπε να το αποφυγειςΠαρτον κωλο σου μωρη πατσαβουρα και μαστα απο δω αγαμητη πουστρα..
σαν πολλα ξερεις εσυ και θα στειλω στον εισαγγελεα των κλωνων
Παρτον κωλο σου μωρη πατσαβουρα και μαστα απο δω αγαμητη πουστρα..
Η γνωμη μας ειναι οτι εισαι straight
όχι ρε φίλε στρέιτ είναι.... στρέιτ πούστης ναουμμη δειτε ανθρωπο να θελει να παιζει με τα πουλια των αλλων κατευθειαν πουστη τον βγαζετε
όχι ρε φίλε στρέιτ είναι.... στρέιτ πούστης ναουμ
ναι ο πούστης είναιειναι στρειτ ο πουστης