foititisgiannena
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2013
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
όλοι οι γαμιάδες εδώ μαζεύτηκαν,αυτοί που ψάχνουν το πιο οικονομικό μπουρδέλο μπας και γαμήσουν τίποτα και παίρνουν μάτι από φωτογραφίες call girl
τυπε εχεις δικιο. ετσι ειναι.επειδη και αυτος ειχε παραμοιες ανησυχιες
αλλα λογικο η φοιτητικη περιοδος ειναι περιοδος πειραματισμου![]()
τα παραλές φίλε. έχουμε και πολλές πούστρες εδώ μην ανυσηχείς.όλοι οι γαμιάδες εδώ μαζεύτηκαν,αυτοί που ψάχνουν το πιο οικονομικό μπουρδέλο μπας και γαμήσουν τίποτα και παίρνουν μάτι από φωτογραφίες call girl
Eντελως πουστροκατασταση δηλαδη...θα σκυψεις μετα να του τραβηξεις και μια πιπα,δε γινεται...κάτι τέτοιο έλεγα
Eντελως πουστροκατασταση δηλαδη...θα σκυψεις μετα να του τραβηξεις και μια πιπα,δε γινεται...
όχι ρε φίλε στρέιτ είναι.... στρέιτ πούστης ναουμ
ειναι στρειτ ο πουστης![]()
ναι ο πούστης είναι
όλοι οι γαμιάδες εδώ μαζεύτηκαν,αυτοί που ψάχνουν το πιο οικονομικό μπουρδέλο μπας και γαμήσουν τίποτα και παίρνουν μάτι από φωτογραφίες call girl
Και στην Παντειο πρεπει να σπουδαζε τυπε, στη Συγγρου...τυπε ειδες τι του εκανε η φοιτητικη ζωη?
του ανοιξε νεους οριζοντες
και αμεση επαγγελματικη αποκατασταση
αυτο δεν ειναι το νοημα των πανεπιστημιων?![]()
Καλησπέρα παιδιά,πρώτη φορά γράφω εδώ και θέλω τη γνώμη σας.Είμαι στρέιτ αλλάθα ήθελα να δοκιμάσω αλληλομαλακία,δηλαδή να παίξω με το πουλί άλλου κ αυτός με το δικό μου.Είμαι 21 και το σκέφτομαι εδώ και 1-2 χρόνια.Ποια είναι η γνώμη σας?το έχει δοκιμάσει κανείς??
σωστος......σκεψου να μπει ο αλλος σε γαβροθρεντ πχ και να πει....Τύπε εντάξει, το διόρθωσα.
Τυπε χωρις παρεξηγηση αλλα ο τροπος που διαλεγεις να απαντησεις ειναι γυναικειος (κατινια - τατιανια) και παραπεμπει σε πουστη. Φιλικα παντα.
σωστος......σκεψου να μπει ο αλλος σε γαβροθρεντ πχ και να πει....
γεια σας παιδια ειμαι ολυμπιακος αλλα θελώ να παω λιγο λεωφορο,να βαλω μια πρασινη φανελα του βαζελου και να τραγουδησω και συλλογος μεγαλος κλπ κλπ....δεν θα φαει κραξιμο;
Δεν μπορω να καταλάβω αφου δεν γεννάνε πως πολαπλασιάζονται?
![]()
εκτος κλιματος
εγώ νομίζω ότι είσαι εκκολαπτόμενος gay.Καλησπέρα παιδιά,πρώτη φορά γράφω εδώ και θέλω τη γνώμη σας.Είμαι στρέιτ αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω αλληλομαλακία,δηλαδή να παίξω με το πουλί άλλου κ αυτός με το δικό μου.Είμαι 21 και το σκέφτομαι εδώ και 1-2 χρόνια.Ποια είναι η γνώμη σας?το έχει δοκιμάσει κανείς??