Νέα

ΑλληλοΜαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foititisgiannena

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
10
Πόντοι
1
όλοι οι γαμιάδες εδώ μαζεύτηκαν,αυτοί που ψάχνουν το πιο οικονομικό μπουρδέλο μπας και γαμήσουν τίποτα και παίρνουν μάτι από φωτογραφίες call girl

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
:pipa1:
επειδη και αυτος ειχε παραμοιες ανησυχιες
αλλα λογικο η φοιτητικη περιοδος ειναι περιοδος πειραματισμου :grin:
τυπε εχεις δικιο. ετσι ειναι.
ξεκινανε με αλληλομαλακια,συνεχιζουν με πιπες και καταληγουν με ανοικτες κολοτρυπιδες.
μολις αποφοιτησουν ειναι ετοιμοι για να βγουν στις πιατσες.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
όλοι οι γαμιάδες εδώ μαζεύτηκαν,αυτοί που ψάχνουν το πιο οικονομικό μπουρδέλο μπας και γαμήσουν τίποτα και παίρνουν μάτι από φωτογραφίες call girl
τα παραλές φίλε. έχουμε και πολλές πούστρες εδώ μην ανυσηχείς.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Τυπε χωρις παρεξηγηση αλλα ο τροπος που διαλεγεις να απαντησεις ειναι γυναικειος (κατινια - τατιανια) και παραπεμπει σε πουστη. Φιλικα παντα.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
τυπε ειδες τι του εκανε η φοιτητικη ζωη?
του ανοιξε νεους οριζοντες
και αμεση επαγγελματικη αποκατασταση
αυτο δεν ειναι το νοημα των πανεπιστημιων? :grin:
Και στην Παντειο πρεπει να σπουδαζε τυπε, στη Συγγρου...
Αυτο που λενε, απο την παραγωγη, κατευθειαν στην καταναλωση... :2funny:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Καλησπέρα παιδιά,πρώτη φορά γράφω εδώ και θέλω τη γνώμη σας.Είμαι στρέιτ αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω αλληλομαλακία,δηλαδή να παίξω με το πουλί άλλου κ αυτός με το δικό μου.Είμαι 21 και το σκέφτομαι εδώ και 1-2 χρόνια.Ποια είναι η γνώμη σας?το έχει δοκιμάσει κανείς??

Τύπε εντάξει, το διόρθωσα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τύπε εντάξει, το διόρθωσα.
σωστος......σκεψου να μπει ο αλλος σε γαβροθρεντ πχ και να πει....

γεια σας παιδια ειμαι ολυμπιακος αλλα θελώ να παω λιγο λεωφορο,να βαλω μια πρασινη φανελα του βαζελου και να τραγουδησω και συλλογος μεγαλος κλπ κλπ....δεν θα φαει κραξιμο;

foititisgiannena

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
10
Πόντοι
1
Τυπε χωρις παρεξηγηση αλλα ο τροπος που διαλεγεις να απαντησεις ειναι γυναικειος (κατινια - τατιανια) και παραπεμπει σε πουστη. Φιλικα παντα.

Δε νομίζω,μια χαρά με επιχειρήματα απαντάω απέναντι σε άτομα τα οποία χαρακτηρίζουν άλλους χωρίς καν να τους ξέρουν και τα οποία βγάζουν άκυρα συμπεράσματα από μία ερώτηση και μόνο.Άσε που έχουν μπερδέψει την έννοια πούστης στο μυαλό τους.

foititisgiannena

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
10
Πόντοι
1
σωστος......σκεψου να μπει ο αλλος σε γαβροθρεντ πχ και να πει....

γεια σας παιδια ειμαι ολυμπιακος αλλα θελώ να παω λιγο λεωφορο,να βαλω μια πρασινη φανελα του βαζελου και να τραγουδησω και συλλογος μεγαλος κλπ κλπ....δεν θα φαει κραξιμο;

λάθος παρομοίωση χρησιμοποίησες,γιατί το θέμα μου δεν το ενέταξα σε στρέιτ κατηγορία αλλά ούτε και σε γκέι,είναι στου γενικού τύπου θέμα.Είχα την απορία μου και έκανα την ερώτηση,από εκεί και πέρα όποιος θέλει απαντάει..

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Δεν μπορω να καταλάβω αφου δεν γεννάνε πως πολαπλασιάζονται?
:think:

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα παιδιά,πρώτη φορά γράφω εδώ και θέλω τη γνώμη σας.Είμαι στρέιτ αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω αλληλομαλακία,δηλαδή να παίξω με το πουλί άλλου κ αυτός με το δικό μου.Είμαι 21 και το σκέφτομαι εδώ και 1-2 χρόνια.Ποια είναι η γνώμη σας?το έχει δοκιμάσει κανείς??
εγώ νομίζω ότι είσαι εκκολαπτόμενος gay. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom