Νέα

ΑλληλοΜαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 992
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Καλησπέρα παιδιά,πρώτη φορά γράφω εδώ και θέλω τη γνώμη σας.Είμαι στρέιτ αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω αλληλομαλακία,δηλαδή να παίξω με το πουλί άλλου κ αυτός με το δικό μου.Είμαι 21 και το σκέφτομαι εδώ και 1-2 χρόνια.Ποια είναι η γνώμη σας?το έχει δοκιμάσει κανείς??
Μάστορα δε μας τα λες καλά  :jerking: :jerking: :jerking:. Μάλλον άρχισε να σε γαργαλάει η σούφρα  :uglystupid: και λες πριν βρεις κάνα μαρκούτσι να χώσεις στον πάτο σου  :pipa2: :pipa2: :pipa2:, να αρχίσεις με τις εργαλειομαλάξεις από άλλο ανδρικό χέρι :jerking: . Και ελπίζεις πάνω στις μαλάξεις να παίξει και τίποτα παραπάνω  :knockinb: :knockinb: :knockinb: για να μην έχεις ενοχές ότι το ξεκίνησες εσύ. Κάτι σα το ανέκδοτο για το πως έγινε πούστης ένας που λέει τον φόρμαρε ο θείος του στο χωράφι και ρωτάει ο άλλος ε και καλά γιατί δεν έτρεχες να φύγεις και απαντάει ο γκέουλας και πως μα τρέξω στο χωράφι με τα τακούνια  :think: :think: :think: :think:....

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
όχι δεν είναι συμφοιτητής..πως είμαι αμφί απ τη στιγμή που ούτε έχω κάνει κάτι με άλλον αλλά ούτε μου σηκώνεται όταν βλέπω άντρες παρά μόνο γυναίκες?όλα αυτά τα σκέφτομαι πανω στις καύλες μου,όπως φαντασιώνονται πολλοί πολλά!γι'αυτό ρωτάω αν το έχει κάνει κανείς να μάθω αν του άρεσε!εκ του ασφαλούς όλοι λένε διάφορα!

Σου φαίνεται φυσιολογικό που πάνω στης καύλες σου σκεφτεσαι ένα αντρικό χέρι να στον παίζει ?
Μα και εσύ εκ του ασφαλούς δεν μιλάς πίσω από ένα πληκτρολόγιο ? Να σαι σίγουρος ότι αυτός που θα το έχει κάνει και σε διαβάσει θα το γράψει εδώ γράφουν άλλα και άλλα εκεί θα μασήσουν.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775

πολύ αντρίλα όντως  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:. και στρέιτ όπως είπες στην αρχή ότι είσαι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:. μαλακία μου, άλλη φορά σε στριπ αντί να μου τον πέξει η χ ρωσίδα θα παραγγείλω τον κάσπερ  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
γιατί κατάντια αδερφέ;;επειδή έχω γκόμενα και πηδάω κ σκέφτομαι να κάνω και κάτι άλλο,σε αντίθεση με σένα που ξημεροβραδιάζεις εδώ πέρα χωρίς να έχεις κάτι ?
ενώ εσύ που την ώρα που γαμάς τη γκόμενά σου σκέφτεσαι ανδρικό χέρι να στον παίζει είσαι καλύτερος;  :think: :think: :think: :think: :think: ίσα ρε πισογλεντζέ. τουλάχιστον ο λίλας δεν κρύβεται  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

foititisgiannena

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
10
Πόντοι
1
Μάστορα δε μας τα λες καλά  :jerking: :jerking: :jerking:. Μάλλον άρχισε να σε γαργαλάει η σούφρα  :uglystupid: και λες πριν βρεις κάνα μαρκούτσι να χώσεις στον πάτο σου  :pipa2: :pipa2: :pipa2:, να αρχίσεις με τις εργαλειομαλάξεις από άλλο ανδρικό χέρι :jerking: . Και ελπίζεις πάνω στις μαλάξεις να παίξει και τίποτα παραπάνω  :knockinb: :knockinb: :knockinb: για να μην έχεις ενοχές ότι το ξεκίνησες εσύ. Κάτι σα το ανέκδοτο για το πως έγινε πούστης ένας που λέει τον φόρμαρε ο θείος του στο χωράφι και ρωτάει ο άλλος ε και καλά γιατί δεν έτρεχες να φύγεις και απαντάει ο γκέουλας και πως μα τρέξω στο χωράφι με τα τακούνια  :think: :think: :think: :think:....

μπα,ούτε με γαργαλάει κάτι,ούτε θέλω να βρω κάτι..είπα ξεκάθαρα τι σκέφτομαι κ τι θέλω..

foititisgiannena

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
10
Πόντοι
1
ενώ εσύ που την ώρα που γαμάς τη γκόμενά σου σκέφτεσαι ανδρικό χέρι να στον παίζει είσαι καλύτερος;  :think: :think: :think: :think: :think: ίσα ρε πισογλεντζέ. τουλάχιστον ο λίλας δεν κρύβεται  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

μπα,εκείνη την ώρα τίποτα δεν σκέφτομαι..

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
μπα,ούτε με γαργαλάει κάτι,ούτε θέλω να βρω κάτι..είπα ξεκάθαρα τι σκέφτομαι κ τι θέλω..
οκ για να τα κάνω σούμα. το γεγονός ότι άνοιξες λογαριασμό για να ρωτήσεις εάν την ώρα που γαμάς τη γκόμενα σκέφτεσαι να σε τρομπάρει άλλος άντρας, όχι φίλε δεν είναι στρέιτ, δεν είσαι στρέιτ και να το ψάξεις.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
όχι δεν είναι συμφοιτητής..πως είμαι αμφί απ τη στιγμή που ούτε έχω κάνει κάτι με άλλον αλλά ούτε μου σηκώνεται όταν βλέπω άντρες παρά μόνο γυναίκες?όλα αυτά τα σκέφτομαι πανω στις καύλες μου,όπως φαντασιώνονται πολλοί πολλά!γι'αυτό ρωτάω αν το έχει κάνει κανείς να μάθω αν του άρεσε!εκ του ασφαλούς όλοι λένε διάφορα!
πάνω στις καύλες μας οι στρέιτ σκεφτόμαστε το επόμενο γυναικείο μουνάκι που θα γευτούμε. όχι πως θα βρούμε πρόφαση να μας τον παίξει κάνας φίλος..... και μετά ίσως λέμε να μας το σφίξει

foititisgiannena

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
10
Πόντοι
1
οκ για να τα κάνω σούμα. το γεγονός ότι άνοιξες λογαριασμό για να ρωτήσεις εάν την ώρα που γαμάς τη γκόμενα σκέφτεσαι να σε τρομπάρει άλλος άντρας, όχι φίλε δεν είναι στρέιτ, δεν είσαι στρέιτ και να το ψάξεις.

όχι ρε,δεν είπα ότι το σκέφτομαι όταν γαμάω γκόμενα..όταν είμαι μόνος και ΜΟΝΟ όταν έχω καύλες!αν είμαι έξω και χωρίς καύλες,εννοείται πως δεν το σκέφτομαι...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
όχι ρε,δεν είπα ότι το σκέφτομαι όταν γαμάω γκόμενα..όταν είμαι μόνος και ΜΟΝΟ όταν έχω καύλες!αν είμαι έξω και χωρίς καύλες,εννοείται πως δεν το σκέφτομαι...
κανε την δουλεια σου παιδι μου

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 53.jpg
    53.jpg
    45,2 KB · Εμφανίσεις: 62

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
ότι θες. παραιτούμε. δεν υπάρχει σημείο συνεννόησης. ολίγον πούστης πάντως δεν υπάρχει έτσι για την ιστορία.

foititisgiannena

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
10
Πόντοι
1
anyway όποιος έχει τέτοια εμπειρία ας γράψει,οι υπόλοιποι σχεδόν όλοι μου πηδήξατε το ποστ :p

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Stories

Νέο!