canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αλα κωστης φαση δλδ.κυριλε
ε σοβαροί άνθρωποι είναι :S
αλα κωστης φαση δλδ.κυριλε
Μάστορα δε μας τα λες καλά . Μάλλον άρχισε να σε γαργαλάει η σούφρα και λες πριν βρεις κάνα μαρκούτσι να χώσεις στον πάτο σου , να αρχίσεις με τις εργαλειομαλάξεις από άλλο ανδρικό χέρι . Και ελπίζεις πάνω στις μαλάξεις να παίξει και τίποτα παραπάνω για να μην έχεις ενοχές ότι το ξεκίνησες εσύ. Κάτι σα το ανέκδοτο για το πως έγινε πούστης ένας που λέει τον φόρμαρε ο θείος του στο χωράφι και ρωτάει ο άλλος ε και καλά γιατί δεν έτρεχες να φύγεις και απαντάει ο γκέουλας και πως μα τρέξω στο χωράφι με τα τακούνια ....Καλησπέρα παιδιά,πρώτη φορά γράφω εδώ και θέλω τη γνώμη σας.Είμαι στρέιτ αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω αλληλομαλακία,δηλαδή να παίξω με το πουλί άλλου κ αυτός με το δικό μου.Είμαι 21 και το σκέφτομαι εδώ και 1-2 χρόνια.Ποια είναι η γνώμη σας?το έχει δοκιμάσει κανείς??
όχι δεν είναι συμφοιτητής..πως είμαι αμφί απ τη στιγμή που ούτε έχω κάνει κάτι με άλλον αλλά ούτε μου σηκώνεται όταν βλέπω άντρες παρά μόνο γυναίκες?όλα αυτά τα σκέφτομαι πανω στις καύλες μου,όπως φαντασιώνονται πολλοί πολλά!γι'αυτό ρωτάω αν το έχει κάνει κανείς να μάθω αν του άρεσε!εκ του ασφαλούς όλοι λένε διάφορα!
κάτι τέτοιο τότε
ενώ εσύ που την ώρα που γαμάς τη γκόμενά σου σκέφτεσαι ανδρικό χέρι να στον παίζει είσαι καλύτερος; ίσα ρε πισογλεντζέ. τουλάχιστον ο λίλας δεν κρύβεταιγιατί κατάντια αδερφέ;;επειδή έχω γκόμενα και πηδάω κ σκέφτομαι να κάνω και κάτι άλλο,σε αντίθεση με σένα που ξημεροβραδιάζεις εδώ πέρα χωρίς να έχεις κάτι ?
Μάστορα δε μας τα λες καλά . Μάλλον άρχισε να σε γαργαλάει η σούφρα και λες πριν βρεις κάνα μαρκούτσι να χώσεις στον πάτο σου , να αρχίσεις με τις εργαλειομαλάξεις από άλλο ανδρικό χέρι . Και ελπίζεις πάνω στις μαλάξεις να παίξει και τίποτα παραπάνω για να μην έχεις ενοχές ότι το ξεκίνησες εσύ. Κάτι σα το ανέκδοτο για το πως έγινε πούστης ένας που λέει τον φόρμαρε ο θείος του στο χωράφι και ρωτάει ο άλλος ε και καλά γιατί δεν έτρεχες να φύγεις και απαντάει ο γκέουλας και πως μα τρέξω στο χωράφι με τα τακούνια ....
ενώ εσύ που την ώρα που γαμάς τη γκόμενά σου σκέφτεσαι ανδρικό χέρι να στον παίζει είσαι καλύτερος; ίσα ρε πισογλεντζέ. τουλάχιστον ο λίλας δεν κρύβεται
οκ για να τα κάνω σούμα. το γεγονός ότι άνοιξες λογαριασμό για να ρωτήσεις εάν την ώρα που γαμάς τη γκόμενα σκέφτεσαι να σε τρομπάρει άλλος άντρας, όχι φίλε δεν είναι στρέιτ, δεν είσαι στρέιτ και να το ψάξεις.μπα,ούτε με γαργαλάει κάτι,ούτε θέλω να βρω κάτι..είπα ξεκάθαρα τι σκέφτομαι κ τι θέλω..
καμια χοντρη γιαννιωτισα θα ειναιη γκομενα σου καλη?
πάνω στις καύλες μας οι στρέιτ σκεφτόμαστε το επόμενο γυναικείο μουνάκι που θα γευτούμε. όχι πως θα βρούμε πρόφαση να μας τον παίξει κάνας φίλος..... και μετά ίσως λέμε να μας το σφίξειόχι δεν είναι συμφοιτητής..πως είμαι αμφί απ τη στιγμή που ούτε έχω κάνει κάτι με άλλον αλλά ούτε μου σηκώνεται όταν βλέπω άντρες παρά μόνο γυναίκες?όλα αυτά τα σκέφτομαι πανω στις καύλες μου,όπως φαντασιώνονται πολλοί πολλά!γι'αυτό ρωτάω αν το έχει κάνει κανείς να μάθω αν του άρεσε!εκ του ασφαλούς όλοι λένε διάφορα!
οκ για να τα κάνω σούμα. το γεγονός ότι άνοιξες λογαριασμό για να ρωτήσεις εάν την ώρα που γαμάς τη γκόμενα σκέφτεσαι να σε τρομπάρει άλλος άντρας, όχι φίλε δεν είναι στρέιτ, δεν είσαι στρέιτ και να το ψάξεις.
ξερω οτι οι εν δυναμει (μελλοντικοι) πουστιδες εχουν συνηθως καλες γκομενες και ωραιες φιλεςκαμια χοντρη γιαννιωτισα θα ειναι
κανε την δουλεια σου παιδι μουόχι ρε,δεν είπα ότι το σκέφτομαι όταν γαμάω γκόμενα..όταν είμαι μόνος και ΜΟΝΟ όταν έχω καύλες!αν είμαι έξω και χωρίς καύλες,εννοείται πως δεν το σκέφτομαι...
ότι θες. παραιτούμε. δεν υπάρχει σημείο συνεννόησης. ολίγον πούστης πάντως δεν υπάρχει έτσι για την ιστορία.όχι ρε,δεν είπα ότι το σκέφτομαι όταν γαμάω γκόμενα..όταν είμαι μόνος και ΜΟΝΟ όταν έχω καύλες!αν είμαι έξω και χωρίς καύλες,εννοείται πως δεν το σκέφτομαι...
γλιτσα διαβαζα κατι λιγα για τον νιξον.τι γνωμη εχεις εσυ που ξες και ιστορια?καμια χοντρη γιαννιωτισα θα ειναι
μεγαλο λαμογιογλιτσα διαβαζα κατι λιγα για τον νιξον.τι γνωμη εχεις εσυ που ξες και ιστορια?
ναι γτ ομως?για το γουτεργκειτ?σιγα το πραγμα. Το βικιπαιδεια στα αγγλικα εχει πολυ πραγμα και βαριεμαι ,για συνοψισε τα βσκ αν μπορειςμεγαλο λαμογιο
ναι γτ ομως?για το γουτεργκειτ?σιγα το πραγμα. Το βικιπαιδεια στα αγγλικα εχει πολυ πραγμα και βαριεμαι ,για συνοψισε τα βσκ αν μπορεις