Νέα

ΑλληλοΜαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 992
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σωστος τυπε
ενταξει ο γιαννοφοιτητης θελει πολλα καρβελια για να φτασει στα επιπεδα λιλα :rockon:
ο γιαννορανιας τυπε λες να ηταν κι αυτος στα γιαννενα φοιτητης και του βγηκε το ονομα; :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο γιαννορανιας τυπε λες να ηταν κι αυτος στα γιαννενα φοιτητης και του βγηκε το ονομα; :2funny:
οχι ρε τυπε ο γιαννοραννιας ηταν απο σαλονικη
και πηγαινε με καποιον μονο με συμβολαιο :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε ο γλ ειναι χοντρανθρωπος :S
τυπε ετσι ειμαστε εμεις οι ορεινοι ηπειρωτες.....στο χωριο κατι τετοιους τους πηγαινε ο πατερας μια βολτα στο βουνο και την αλλη μερα δεν τους ξαναβλεπες....

Επισκέπτης
τυπε ετσι ειμαστε εμεις οι ορεινοι ηπειρωτες.....στο χωριο κατι τετοιους τους πηγαινε ο πατερας μια βολτα στο βουνο και την αλλη μερα δεν τους ξαναβλεπες....
για να μην χαλασει η ρατσα  :)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
όχι δεν είναι συμφοιτητής..πως είμαι αμφί απ τη στιγμή που ούτε έχω κάνει κάτι με άλλον αλλά ούτε μου σηκώνεται όταν βλέπω άντρες παρά μόνο γυναίκες?όλα αυτά τα σκέφτομαι πανω στις καύλες μου,όπως φαντασιώνονται πολλοί πολλά!γι'αυτό ρωτάω αν το έχει κάνει κανείς να μάθω αν του άρεσε!εκ του ασφαλούς όλοι λένε διάφορα!
Αμα δεν σου σηκωνεται αμα βλεπεις αντρες τοτε τι ζοριζεσαι? Αρα δεν θα εχει επιτυχια η αλληλομαλακια.
Μας τα μπερδευεις λιγο. Οταν φαντασιωνεσαι οτι σου τον παιζουν σου σηκωνεται, αλλα οχι στην πραγματικοτητα.
Για ξεκαθαρισε τη θεση σου...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
οχι ρε τυπε ο γιαννοραννιας ηταν απο σαλονικη
και πηγαινε με καποιον μονο με συμβολαιο :2funny:

τελικά τύπε ως αρμόδιος του team ψυχολογίας αποφάσισες τι πρέπει να γίνει για να νιώσει καλλίτερα ο τύπος ?  :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αμα δεν σου σηκωνεται αμα βλεπεις αντρες τοτε τι ζοριζεσαι? Αρα δεν θα εχει επιτυχια η αλληλομαλακια.
Μας τα μπερδευεις λιγο. Οταν φαντασιωνεσαι οτι σου τον παιζουν σου σηκωνεται, αλλα οχι στην πραγματικοτητα.
δικε μου το εχει θολωσει το τοπιο ο τυπος :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φοιτητη αποτριχωση στηθος και γαμπες κανεις;ας ξεκινησουμε απο τα απλα....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μιλας για καταπατηση ανθρωπινων δικαιωματων
προσοχη κυκλοφορει και ο παπιας :grin:

foititisgiannena

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
10
Πόντοι
1

ε ξέρω γω,όταν θα έχω θα έρθει να αδειάσουμε!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πάντως θα πρότεινα πριν προβεί σε αλλαγή φίλου να πειραματιστεί λίγο ακόμα με τους σεξουαλικούς του ορίζοντες  :)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καλησπέρα παιδιά,πρώτη φορά γράφω εδώ και θέλω τη γνώμη σας.Είμαι στρέιτ αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω αλληλομαλακία,δηλαδή να παίξω με το πουλί άλλου κ αυτός με το δικό μου.Είμαι 21 και το σκέφτομαι εδώ και 1-2 χρόνια.Ποια είναι η γνώμη σας?το έχει δοκιμάσει κανείς??
που οδηγει αυτη η ανεργια.........

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
τυπε μιλας για καταπατηση ανθρωπινων δικαιωματων
προσοχη κυκλοφορει και ο παπιας :grin:
images

Το ειχα ξεχασει ΤΕΛΕΙΩΣ! :cheesy:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ακου τυπε τι γινεται , δωσε μου εμενα την γκομενα σου και θα σου ενα πουστη να ξεχαρμανιασεις οσο θες. Δικαια συναλλαγη ετσι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ακου τυπε τι γινεται , δωσε μου εμενα την γκομενα σου και θα σου ενα πουστη να ξεχαρμανιασεις οσο θες. Δικαια συναλλαγη ετσι
τον παπαζολη θα του πας μαν;αυτα με τα αλληλοπαιξιματα τα κανουν και στην δραματικη σχολη για εκπαιδευση

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Stories

Νέο!