canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
χαχα σωστά,καταλαβαίνεις!
και ότι άλλο θέλεις εκφράσου ελεύθερα ..
όπως θα έλεγε και ο απόλυτος είμαστε όλοι φίλοι σου
χαχα σωστά,καταλαβαίνεις!
τυπε ειδες τι του εκανε η φοιτητικη ζωη?Ενας φιλος το εκανε συχνα οταν ηταν μικρος,
και του αρεσε πολυ απ οτι ελεγε...
...τελευταια τον συναντησα τυχαια ενα βραδυ στη Συγγρου
μα αν δεν τα πει σε εμας σε ποιους θα τα πει τυπεκαι ότι άλλο θέλεις εκφράσου ελεύθερα ..
όπως θα έλεγε και ο απόλυτος είμαστε όλοι φίλοι σου
Ρε φοιτητή, γκόμενα έχεις; Μάλλον όχι. Γιατί αν είχες και σε είχε ξεζουμίσει δεν θα σου περνούσε από το μυαλό να κάνεις κάτι τέτοιο. Και επειδή βαρέθηκες να την παίζεις μόνος σου, θέλεις κι ένα πιο ξεκούραστο χέρι!
Βρες γκόμενα και θα δεις. Αλλιώς σε κλαίω, λίλας θα γίνεις!
τυπε πως και δεν εχεις προτεινει καμια παρτουζα στην γκομενα?έχω γκόμενα κ τα πάμε μια χαρά και στον σεξουαλικό τομέα!πειράζει δηλ που θέλω να δοκιμάσω και κάτι άλλο?δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο,δηλ αν κάνεις κάτι τέτοιο να καταλήξεις και υπέρτατος γκέι.
τυπε ειδες τι του εκανε η φοιτητικη ζωη?
του ανοιξε νεους οριζοντες
και αμεση επαγγελματικη αποκατασταση
αυτο δεν ειναι το νοημα των πανεπιστημιων?
η γνωμη μας ειναι να σεβεσαι τους θεσμους και τις παραδοσεις και να ανοιγεις το θεμα σου κυριακη.....Καλησπέρα παιδιά,πρώτη φορά γράφω εδώ και θέλω τη γνώμη σας.Είμαι στρέιτ αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω αλληλομαλακία,δηλαδή να παίξω με το πουλί άλλου κ αυτός με το δικό μου.Είμαι 21 και το σκέφτομαι εδώ και 1-2 χρόνια.Ποια είναι η γνώμη σας?το έχει δοκιμάσει κανείς??
Αυτος ο αλλος ειναι συμφοιτητης σου? Και αν πανω στο αλληλοπαιξιμο σου τη παρει στο στομα και αρχισει να σε τσιμπουκωνει θα το δεχτεις? Κι αν σε παροτρυνει να κανεις και συ το ιδιο? Ετσι για πειραματισμο...Όποιος θέλει να απαντήσει κάτι στα σοβαρά ας γράψει...
ο λιλας ξεκινησε πιο μικρος ρε τυπεη γνωμη μας ειναι να σεβεσαι τους θεσμους και τις παραδοσεις και να ανοιγεις το θεμα σου κυριακη.....
κατα τα αλλα ετσι ξεκινησε κι ο λιλας και ειδες που κατεληξε.....
πολυ αναλυση για να του πεις με ομορφο τροπο οτι αρχισε να πουστευει......Αυτος ο αλλος ειναι συμφοιτητης σου? Και αν πανω στο αλληλοπαιξιμο σου τη παρει στο στομα και αρχισει να σε τσιμπουκωνει θα το δεχτεις? Κι αν σε παροτρυνει να κανεις και συ το ιδιο? Ετσι για πειραματισμο...
Γνωμη μου ειναι πως ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να μεινετε μονο στο αλληλοπαιξιμο και θα επακολουθησουν κι αλλα γιατι πολυ απλα ο ανθρωπος ειναι απο την φυση του περιεργος και ερευνητικος πανω στο σεξ. Οποτε θεωρησε το ως δεδομενο οτι δεν θα μεινετε εκει. Τωρα αμα το γουσταρεις καντο αλλα παραδεξου οτι εισαι και λιγο (εως πολυ) αμφι. Εμενα αν μου τον επαιζε αλλος απλα δεν θα μου σηκωνοταν, οποτε ειναι προφανες οτι εχεις κλιση...
ε ηταν ταλεντο ρε τυπε.....γιαυτο εξαφανιζει κουτσουρα και δεντρα ολοκληρα στον κωλο του σαν τον κοπερφιλντ......ο λιλας ξεκινησε πιο μικρος ρε τυπε
Πανω απ'ολα η ευγενεια...πολυ αναλυση για να του πεις με ομορφο τροπο οτι αρχισε να πουστευει......
σωστος τυπεε ηταν ταλεντο ρε τυπε.....γιαυτο εξαφανιζει κουτσουρα και δεντρα ολοκληρα στον κωλο του σαν τον κοπερφιλντ......
αΧαχαΧΑχΑΧαχΑΧαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΑΧ !!!!...οχι ρεεεεε ΧαχαΧαΑΧΑχαχΑ !!!πολυ αναλυση για να του πεις με ομορφο τροπο οτι αρχισε να πουστευει......
πολυ αναλυση για να του πεις με ομορφο τροπο οτι αρχισε να πουστευει......
πολυ αναλυση για να του πεις με ομορφο τροπο οτι αρχισε να πουστευει......
σωστοςΠανω απ'ολα η ευγενεια...
καθε αρχη και δυσκολησωστος τυπε
ενταξει ο γιαννοφοιτητης θελει πολλα καρβελια για να φτασει στα επιπεδα λιλα
τυπε ο γλ ειναι χοντρανθρωπος :Sόχι δεν είναι συμφοιτητής..πως είμαι αμφί απ τη στιγμή που ούτε έχω κάνει κάτι με άλλον αλλά ούτε μου σηκώνεται όταν βλέπω άντρες παρά μόνο γυναίκες?όλα αυτά τα σκέφτομαι πανω στις καύλες μου,όπως φαντασιώνονται πολλοί πολλά!γι'αυτό ρωτάω αν το έχει κάνει κανείς να μάθω αν του άρεσε!εκ του ασφαλούς όλοι λένε διάφορα!