Νέα

ΑλληλοΜαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
και με τον άντρα που θέλεις να τον παίξετε θα μείνετε μόνο στην μαλακία η όπως σου κάτσει η φάση  ?  :think:
τι μωρε,θα τον παιξει ο ενας στον αλλον,θα χυσουνε,θα δοκιμασουν και ο ενας τη γευση του αλλου και μετα θα σφιξουν σαν αντρες ο ενας το χερι του αλλου και θα χαιρετηθουν...
Και θα ανυπομονουν να το ξανακανουν γιατι πανω απ ολα ειναι αντρες και αυτο δεν ειναι πουστικο καθολου...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

και αν χύσει ο ενας γρήγορα και μετά πρέπει να κάτσεις στα γόνατα για να τον παίξεις στον φίλο σου δεν βαράει άσχημα ?  :think:
ε ειλικρινά δεν είναι λίγο gay σκηνικό ?  :think:

λίγο ..

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
και αν χύσει ο ενας γρήγορα και μετά πρέπει να κάτσεις στα γόνατα για να τον παίξεις στον φίλο σου δεν βαράει άσχημα ?  :think:
ε ειλικρινά δεν είναι λίγο gay σκηνικό ?
Οχι ρε συ,τι gay?και συ αυτο δεν κανεις με τους φιλους σου για να περναει η ωρα?Ακου gay...

foititisgiannena

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
10
Πόντοι
1
και αν χύσει ο ενας γρήγορα και μετά πρέπει να κάτσεις στα γόνατα για να τον παίξεις στον φίλο σου δεν βαράει άσχημα ?  :think:
ε ειλικρινά δεν είναι λίγο gay σκηνικό ?  :think:

λίγο ..

πρεπει να βλέπεις πολλές γκει τσοντες..

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Οχι ρε συ,τι gay?και συ αυτο δεν κανεις με τους φιλους σου για να περναει η ωρα?Ακου gay...

ε εκεί που είναι να λέμε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα το κάνουμε και πράξη ...  :2funny:

πρεπει να βλέπεις πολλές γκει τσοντες..

δεν βλέπω τσόντες ...
είναι ανήθικο

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

μπορεί να θέλει απλά να μαζευτούν 2-3 φίλοι στο σπίτι, να πιουν καμιά μπύρα, να δουν ΠΑΟΚ-Σαλκε
και αφού πάρει ο δικέφαλος τη πρόκριση να τραβήξουν μια αλληλομαλακία  :2on1:
να φιληθούν σταυρωτά και να το διαλύσουν.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
μπορεί να θέλει απλά να μαζευτούν 2-3 φίλοι στο σπίτι, να πιουν καμιά μπύρα, να δουν ΠΑΟΚ-Σαλκε
και αφού πάρει ο δικέφαλος τη πρόκριση να τραβήξουν μια αλληλομαλακία  :2on1:
να φιληθούν σταυρωτά και να το διαλύσουν.
Αντρικα παντα...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

URL]]

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
499
Πόντοι
36
μπα..γι αυτο θα ηθελα να το κανω μονο με στρειτ,όχι με γκει..

Ακου ψηλέ πως πάει.Ανεξάρτητα από το εαν ή ποτέ αναλάβεις μια ξεκάθαρη ταυτότητα γκει/μπαι γουατέβα το σίγουρο είναι πως περιγράφεις μια από τις πιο δυνατές και συχνές φαντασιώσεις που έχουν άνδρες οι οποίοι έλκονται αταλάντευτα,οριστικά και αμετάκλητα από άνδρες.Το μεγαλειώδες,επικό,καρακαυλωτικό  να κάνεις φάση με στρέητ.

Άκου τώρα ως μεγαλύτερος άνδρας να σου πω τι παίζει.Για να σου κάτσει στρέητ ή να ασχοληθεί με τέτοια φάση πρέπει να συντρέχουν πολλοί σπάνιοι λόγοι.Χέστηκε τώρα ο πραγματικός στρέητ να κάτσει να αλληλομαλακιστεί με άνδρα.Επειδή οι περισσότεροι άνδρες που ελκόμαστε από άνδρες έχουμε σε όλη μας τη ζωή αυτή τη φαντασίωση έχω να προτείνω να ξεχάσεις το θέρισμα από νετ για τέτοια φάση.

Το πιο πιθανό είναι να πέσεις σε άνδρα που έλκεται από άνδρες και απλά πουλάει το στρεητλίκι είτε γιατί πίστεψε οτι είσαι στρέητ (έχει πολλά τέτοια περιορισμένης) ή γιατί απλά θέλει να κάνει φάση με άνδρα,κάτι που δε θα σε καλύψει για αυτή τη φαντασίωση.Άρα τι προτείνω...

Αν πραγματικά θες να κάνεις φάση με αληθινό στρέητ ψάξτο από την ρήαλ ζωή.Θα χρειαστεί να έχεις ουσιαστική σχέση οικειότητας με κάποιον ανοιχτόμυαλο στρέητ φίλο με τον οποίο έχετε φάει ψωμί και αλάτι και ίσως,λέμε ίσως υπο κατάλληλες συνθήκες να πει δε γαμιέται ας το κάνω.

Μιλάει φυσικά η εμπειρία μου ,η αντίληψη μου με τους περιορισμούς τους.Έχω κάνει φάση με πραγματικό στρέητ ,όχι μούφα, που μεγαλώσαμε μαζί και είχαμε και ακόμα έχουμε εξαιρετικά δυνατή φιλική σχέση.

Α και καλως με βρηκατε!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ακου ψηλέ πως πάει.Ανεξάρτητα από το εαν ή ποτέ αναλάβεις μια ξεκάθαρη ταυτότητα γκει/μπαι γουατέβα το σίγουρο είναι πως περιγράφεις μια από τις πιο δυνατές και συχνές φαντασιώσεις που έχουν άνδρες οι οποίοι έλκονται αταλάντευτα,οριστικά και αμετάκλητα από άνδρες.Το μεγαλειώδες,επικό,καρακαυλωτικό  να κάνεις φάση με στρέητ.

Άκου τώρα ως μεγαλύτερος άνδρας να σου πω τι παίζει.Για να σου κάτσει στρέητ ή να ασχοληθεί με τέτοια φάση πρέπει να συντρέχουν πολλοί σπάνιοι λόγοι.Χέστηκε τώρα ο πραγματικός στρέητ να κάτσει να αλληλομαλακιστεί με άνδρα.Επειδή οι περισσότεροι άνδρες ππυ ελκόμαστε από άνδρες έχουμε σε όλη μας τη ζωή αυτή τη φαντασίωση έχω να προτείνω να ξεχάσεις το θέρισμα από νετ για τέτοια φάση.

Το πιο πιθανό είναι να πέσεις σε άνδρα που έλκεται από άνδρες και απλά πουλάει το στρεητλίκι είτε γιατί πίστεψε οτι είσαι στρέητ (έχει πολλά τέτοια περιορισμένης) ή γιατί απλά θέλει να κάνει φάση με άνδρα,κάτι που δε θα σε καλύψει για αυτή τη φαντασίωση.Άρα τι προτείνω...

Αν πραγματικά θες να κάνεις φάση με αληθινό στρέητ ψάχτο από την ρήαλ ζωή.Θα χρειαστεί να έχεις ουσιαστική σχέση οικειότητας με κάποιον ανοιχτόμυαλο στρέητ φίλο με τον οποίο έχετε φάει ψωμί και αλάτι και ίσως,λέμε ίσως υπο κατάλληλες συνθήκες να πει δε γαμιέται ας το κάνω.

Μιλάει φυσικά η εμπειρία μου ,η αντίληψη μου με τους περιορισμούς τους.Έχω κάνει φάση με πραγματικό στρέητ ,όχι μούφα που μεγαλώσαμε μαζί και είχαμε και ακόμα έχουμε εξαιρετικά δυνατή φιλική σχέση.

Α και καλως με βρηκατε!
καλως τον :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έχω κάνει φάση με πραγματικό στρέητ ,όχι μούφα, που μεγαλώσαμε μαζί και είχαμε και ακόμα έχουμε εξαιρετικά δυνατή φιλική σχέση.
σωστος τυπε
η επισφραγιση μιας δυνατης φιλιας ειναι η αλληλομαλακια :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66