Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.465
- Πόντοι
- 12.756
ποτε προλαβε ο νιπλλοβερ και τον εκανε τον κλωνο στο λεπτο ο πουστης;
μαλακα μην ξεφτιλίζεσαι και εκτος chat room ... αποφασισε που θα τον τρως
ποτε προλαβε ο νιπλλοβερ και τον εκανε τον κλωνο στο λεπτο ο πουστης;
μετά δε μας είπε ο στρέιτ που άνοιξε το θέμα, θα κάνουν και τσιγάρο; ή πίπα της ειρήνης και της φιλίας;
δεν είναι μαύρο,άσπρο.τέσπα πίστευε οτι θες .Τον μικρό νομίζω τον βοήθησα
μάλλον ο "βοηθός" προτείνει την πάρτη του για χειρογλύκανο στον άλλο τον στρέιτ...τον βοήθησες να χύσει
Έχω κάνει φάση με πραγματικό στρέητ ,όχι μούφα, που μεγαλώσαμε μαζί και είχαμε και ακόμα έχουμε εξαιρετικά δυνατή φιλική σχέση.
δηλαδή ο στρέιτ έκατσε να τον ο άλλος ο πούστης και παραμένει στρέιτ..... κάτι δε μου κολλάει και μένα τύπε
περιεργα πραγματα...δηλαδή ο στρέιτ έκατσε να τον ο άλλος ο πούστης και παραμένει στρέιτ..... κάτι δε μου κολλάει και μένα τύπε
όχι όλα καλά αφού το λέει μετά. παρέμειναν δύο "καλοί" φίλοι με δυνατούς δεσμούςπεριεργα πραγματα...
δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει με το : " Έχω κάνει φάση με πραγματικό στρέητ "όχι όλα καλά αφού το λέει μετά. παρέμειναν δύο "καλοί" φίλοι με δυνατούς δεσμούς
είναι απλό. έκανε φάση με κρυφόπουστα που δήλωνε στρέιτ μέχρι που έκατσε με τον κραγμένο πούστη. άρα εκ των πραγμάτων δεν ήταν στρέιτ..... αλλά σα τα δικαιώματα που ζητάν. αφού είναι νορμάλ αυτό που κάνουν τι δικαιώματα θέλουν; από την πούτσα μάλλον έφυγαν τα μπουλόνιαδεν μπορω να καταλαβω τι εννοει με το : " Έχω κάνει φάση με πραγματικό στρέητ "
ετσι ακριβωςείναι απλό. έκανε φάση με κρυφόπουστα που δήλωνε στρέιτ μέχρι που έκατσε με τον κραγμένο πούστη. άρα εκ των πραγμάτων δεν ήταν στρέιτ..... αλλά σα τα δικαιώματα που ζητάν. αφού είναι νορμάλ αυτό που κάνουν τι δικαιώματα θέλουν; από την πούτσα μάλλον έφυγαν τα μπουλόνια
θέλει να δει εάν έχει διαφορά στη λαβή και μετά μάλλον από γεύση. τώρα μετά αν του πει δε μου τον σφίγγεις και λίγο έλα μωρέ φιλαράκια θα είναι δε θα υπάρχει παρεξήγησης....Και γιατι ρε <<λεβεντη>> μου δε τον παιζεις μονος σου να δεις και την αξια σου??
Τι διαφορετικο θα εχει το καυλιτσεκι του αλλου???
Και γιατι ρε <<λεβεντη>> μου δε τον παιζεις μονος σου να δεις και την αξια σου??
Τι διαφορετικο θα εχει το καυλιτσεκι του αλλου???
εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι άντρας να τρομπάρει τη μαλαπέρδα άλλου άντρα δεν είναι άντρας. κρυφόπουστας είναιπαρερμηνεύετε αυτά που λέω..
εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι άντρας να τρομπάρει τη μαλαπέρδα άλλου άντρα δεν είναι άντρας. κρυφόπουστας είναι
είναι απλό. έκανε φάση με κρυφόπουστα που δήλωνε στρέιτ
άντε κόψτον να γίνεις τρανς να πας σε άλλο θέμα. και εις ανώτεραή αυτό πιστεύουν διάφορα ομοφοβικά,στερεοτυπικά και αγράμματα τυπάκια μου βλέπουν τη ζωή μαύρο άσπρο.Στρέητ ήταν,είναι και τον κόβω να παραμένει