Νέα

ΑλληλοΜαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει με το : " Έχω κάνει φάση με πραγματικό στρέητ "
είναι απλό. έκανε φάση με κρυφόπουστα που δήλωνε στρέιτ μέχρι που έκατσε με τον κραγμένο πούστη. άρα εκ των πραγμάτων δεν ήταν στρέιτ..... αλλά σα τα δικαιώματα που ζητάν. αφού είναι νορμάλ αυτό που κάνουν τι δικαιώματα θέλουν; από την πούτσα μάλλον έφυγαν τα μπουλόνια

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Και γιατι ρε <<λεβεντη>> μου δε τον παιζεις μονος σου να δεις και την αξια σου??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι διαφορετικο θα εχει το καυλιτσεκι του αλλου???

Επισκέπτης
είναι απλό. έκανε φάση με κρυφόπουστα που δήλωνε στρέιτ μέχρι που έκατσε με τον κραγμένο πούστη. άρα εκ των πραγμάτων δεν ήταν στρέιτ..... αλλά σα τα δικαιώματα που ζητάν. αφού είναι νορμάλ αυτό που κάνουν τι δικαιώματα θέλουν; από την πούτσα μάλλον έφυγαν τα μπουλόνια
ετσι ακριβως

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Και γιατι ρε <<λεβεντη>> μου δε τον παιζεις μονος σου να δεις και την αξια σου??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θέλει να δει εάν έχει διαφορά στη λαβή και μετά μάλλον από γεύση. τώρα μετά αν του πει δε μου τον σφίγγεις και λίγο έλα μωρέ φιλαράκια θα είναι δε θα υπάρχει παρεξήγησης....

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Και γιατι ρε <<λεβεντη>> μου δε τον παιζεις μονος σου να δεις και την αξια σου??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν έχεις ακούσει που λένε ότι το ξένο είναι πάντα πιο γλυκό?  :2on1:

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι άντρας να τρομπάρει τη μαλαπέρδα άλλου άντρα δεν είναι άντρας. κρυφόπουστας είναι

τσ τσ τσ μη γινεσαι χυδαιος ρε παιδι μου.... γραψε κρυφολουλου... γραψε κανελωνει το ρυζογαλο.... γραψε κατι αλλο ακου εκει κρυφοπουστας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
είναι απλό. έκανε φάση με κρυφόπουστα που δήλωνε στρέιτ

ή αυτό πιστεύουν διάφορα ομοφοβικά,στερεοτυπικά και αγράμματα τυπάκια μου βλέπουν τη ζωή μαύρο άσπρο καθώς επίσης και τπτ κακιασμένες κρυφές που αφρίζουν με τέτοια.Στρέητ ήταν,είναι και τον κόβω να παραμένει

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
ή αυτό πιστεύουν διάφορα ομοφοβικά,στερεοτυπικά και αγράμματα τυπάκια μου βλέπουν τη ζωή μαύρο άσπρο.Στρέητ ήταν,είναι και τον κόβω να παραμένει
άντε κόψτον να γίνεις τρανς να πας σε άλλο θέμα. και εις ανώτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom