Danky88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2020
- Μηνύματα
- 207
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.207
- Πόντοι
- 201
Καλημέρα σε όλους , θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι , είμαι 27 και εργάζομαι σχεδόν μια δεκαετία σε κρεωπολειο , είναι μια δουλειά που την αγαπαγα από παιδί και μου αρέσει να την κάνω, έχει κάποια αρνητικά βέβαια όπως το ωράριο ( δεν υπάρχει ωράριο ) φυσικά δεν μιλάω για γιορτές όπου όλοι ξέρετε τι γίνεται αυτές τις μέρες , Σάββατα εννοείται πάντα δούλευα δεν είχα ποτέ σουκου , πλέον όλα τα παραπάνω τα έχω συνηθίσει και ούτε με ενοχλούν , εάν ρωτάτε από μισθοι τι παίζουν το ταβάνι που έχω συναντήσει είναι 1500 και γενικά μισθοι ξεκινάνε από 850 και άνω , οι ώρες δεν αλλάζουν για κανέναν , εννοείται ανάλογα το μαγαζί που είσαι παίζουν δώρα ακόμα και εκτός Χριστουγέννων ή Πάσχα ( πχ ένα δυνατό Σάββατο με πολύ δυνατό τζίρο συνήθως κάτι μπορεί να δώσουν )
Και τώρα η εξής απορία
Αξίζει να φύγω από αυτό το επάγγελμα που εντάξει όσο δίνεις παίρνεις , και να το αλλάξω με μαγειρική? Είδη ξεκίνησα να μπω σε σχολή μαγειρικής ) γιατί μου αρέσει η πίεση στην εργασία και να αντιμετωπίζω βουνά εργασίας , απλά πιστεύω ότι αυτή η δουλειά έχει περισσότερα να μου δώσει και από εμπειρίες και από λεφτά , αλλά και ""κοινωνικό στάτους "" δεν βλέπω τις μαλακίες που παίζουν στην τιβι για μαγειρικές βλακείες εγώ βλέπω καθαρά ως νέο επάγγελμα
Τα θετικά είναι ότι δεν θα βρεθω προεκπληξεως , και Σαββατοκύριακα δουλεύω και θα δουλεύω και γιορτές θα φτύνω το γάλα της μάνας μου κτλπα , επίσης το βλέπω ως ένα "μέσο" για να φυγω πιο εύκολα από την Ελλάδα και να δουλέψω και εξωτερικό
Έχετε γνωστούς στον χώρο της εστίασης ? Πιστεύετε αξίζει η αλλαγή αυτή ?
Και τώρα η εξής απορία
Αξίζει να φύγω από αυτό το επάγγελμα που εντάξει όσο δίνεις παίρνεις , και να το αλλάξω με μαγειρική? Είδη ξεκίνησα να μπω σε σχολή μαγειρικής ) γιατί μου αρέσει η πίεση στην εργασία και να αντιμετωπίζω βουνά εργασίας , απλά πιστεύω ότι αυτή η δουλειά έχει περισσότερα να μου δώσει και από εμπειρίες και από λεφτά , αλλά και ""κοινωνικό στάτους "" δεν βλέπω τις μαλακίες που παίζουν στην τιβι για μαγειρικές βλακείες εγώ βλέπω καθαρά ως νέο επάγγελμα
Τα θετικά είναι ότι δεν θα βρεθω προεκπληξεως , και Σαββατοκύριακα δουλεύω και θα δουλεύω και γιορτές θα φτύνω το γάλα της μάνας μου κτλπα , επίσης το βλέπω ως ένα "μέσο" για να φυγω πιο εύκολα από την Ελλάδα και να δουλέψω και εξωτερικό
Έχετε γνωστούς στον χώρο της εστίασης ? Πιστεύετε αξίζει η αλλαγή αυτή ?