Νέα

Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.216
Πόντοι
3.820
Όχι δεν μπορεί να είσαι.Πριν κλείσεις 50 ετών πλοιαρχία δε σου δίνει καμία εταιρεία.Και με την προϋπόθεση ότι δουλεύεις στην εταιρεία εκεί πάνω από 5ετία.Και να είσαι σίγουρος ότι δεν παίρνουν όλοι πλοιαρχία

ενταξει οτι πεις..μαλλον με κοροιδεουν οι δικοι μου ...ας δουμε και μερικους καπετανιους...τους ελληνες, βασικα..μη βαζω και αλλες εταιριες..βαριεμαι..ο αλευροπουλος ειναι 44 τωρα,ηδη καπετανιος,στις βαρκουλες της tui.

George103

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2019
Like
196
Πόντοι
6
18 πας σχολειο ακομα και 4 χρονια η σχολη συν το στρατο...δεν υπαρχει καπετανιος 30 χρονων...
Φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις φίλε μου αλλά δεν θα προσπαθήσω να σου μάθω εγώ. 30 χρόνων εμένα συγγενείς μου ήταν καπετάνιοι και δεν έχω κανένα λόγο να σου πω ψέματα το πιστεύεις δεν το πιστεύεις

George103

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2019
Like
196
Πόντοι
6
Όχι δεν μπορεί να είσαι.Πριν κλείσεις 50 ετών πλοιαρχία δε σου δίνει καμία εταιρεία.Και με την προϋπόθεση ότι δουλεύεις στην εταιρεία εκεί πάνω από 5ετία.Και να είσαι σίγουρος ότι δεν παίρνουν όλοι πλοιαρχία
Ή κάνεις πλάκα φίλε μου ή πραγματικά δεν έχεις ιδέα από εμπορικό ναυτικό και το λέω εντελώς καλοπροαίρετα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.244
Πόντοι
5.006
υποθετεις  τωρα η γνωριζεις?γιατι εχω καμμια 20αρια ατομα φιλους συγγενεις κτλ και ξερω τι σου λεω...ολοι ειναι πολυ καλα πιασμενοι..με αυτοκινητα σπιταρωνες και σου μιλαω για ηλικιες απο 30 εως 45..ρωτα και θα δεις..

Και με έτοιμα παιδιά κιόλας! Γυρνάνε και βρίσκουν τις γυναίκες τους με 2-3 κουτσουβελα  :heavymetalbig:

George103

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2019
Like
196
Πόντοι
6
Πριν κλείσεις τα 50 δεν γίνεσαι πλοίαρχος?? Χαχαχαχα θα μας τρελάνεις φίλε μου . Στα 50 όπως για παράδειγμα ο νονός μου και ο θείος μου είσαι manager στόλου και ελέγχεις 10 πλοιάρχους αντιστοίχως και τα καράβια

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Πριν κλείσεις τα 50 δεν γίνεσαι πλοίαρχος?? Χαχαχαχα θα μας τρελάνεις φίλε μου . Στα 50 όπως για παράδειγμα ο νονός μου και ο θείος μου είσαι manager στόλου και ελέγχεις 10 πλοιάρχους αντιστοίχως και τα καράβια

Τι καράβια;Ημερόπλοια ή "παντόφλες" Πέραμα-Παλούκια;
Διότι ποντοπόρα με τίποτα.Πότε πρόλαβαν να γίνουν πλοίαρχοι για να γίνουν αρχιπλοίαρχοι στην εταιρεία;
Bourdela.com όλοι οι φαντασμένοι ψεύτες εδώ μαζεύονται.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
ενταξει οτι πεις..μαλλον με κοροιδεουν οι δικοι μου ...ας δουμε και μερικους καπετανιους...τους ελληνες, βασικα..μη βαζω και αλλες εταιριες..βαριεμαι..ο αλευροπουλος ειναι 44 τωρα,ηδη καπετανιος,στις βαρκουλες της tui.

Επειδή Γερμανικά δεν ξέρω,σε ποιο πλοίο είναι πλοίαρχος;Ότι έχει το βαθμό πλοιάρχου δε σημαίνει ότι είναι καπετάνιος κατ΄ανάγκη.Και ύστερα αυτό είναι κρουαζιερόπλοιο έχει καμιά 20αρια άτομα στη γέφυρα.Μπορεί ο πλοίαρχος να είναι κανάς 60αρης και όλοι οι άλλοι απλώς υφιστάμενοι του...Για δες λίγο ποντοπόρα φορτηγά/δεξαμενόπλοια που η γέφυρα έχει 7-8 άτομα να μας πεις ότι ο καπετάνιος είναι 40 ετών που δεν έχει φουντάρει σε ποτάμι πάνω από 2 φορές σε όλη του τη ζωή.

George103

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2019
Like
196
Πόντοι
6
Τι καράβια;Ημερόπλοια ή "παντόφλες" Πέραμα-Παλούκια;
Διότι ποντοπόρα με τίποτα.Πότε πρόλαβαν να γίνουν πλοίαρχοι για να γίνουν αρχιπλοίαρχοι στην εταιρεία;
Bourdela.com όλοι οι φαντασμένοι ψεύτες εδώ μαζεύονται.
Εσύ τι είσαι ρε φίλε και έχεις τέτοιες γνώσεις για πες μας για να καταλάβουμε λίγο

George103

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2019
Like
196
Πόντοι
6
Καλά που ξέρεις εσύ.Όλοι οι ξερόλες στο bourdela.com.
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο φίλε μου γιατί δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Αν θες να πιστεύεις ότι για να γίνεις καπετάνιος πρέπει να περάσεις τα 50 πίστευε το. Στα 35 ο ξάδερφος μου είχε μεζονέτα και BMW M3 ενώ ξεκίνησε από το μηδέν χωρίς ούτε ένα ευρώ . Να μην συζητήσω για τους 50αρηδες συγγενείς μου που κυκλοφορούν με Porsche Στην χειρότερη. Δεν με ενδιαφέρει καν να σε πείσω αλλά τουλάχιστον μην λες άσχετα πράγματα τη στιγμή που δεν έχεις ιδέα

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.216
Πόντοι
3.820
Επειδή Γερμανικά δεν ξέρω,σε ποιο πλοίο είναι πλοίαρχος;Ότι έχει το βαθμό πλοιάρχου δε σημαίνει ότι είναι καπετάνιος κατ΄ανάγκη.Και ύστερα αυτό είναι κρουαζιερόπλοιο έχει καμιά 20αρια άτομα στη γέφυρα.Μπορεί ο πλοίαρχος να είναι κανάς 60αρης και όλοι οι άλλοι απλώς υφιστάμενοι του...Για δες λίγο ποντοπόρα φορτηγά/δεξαμενόπλοια που η γέφυρα έχει 7-8 άτομα να μας πεις ότι ο καπετάνιος είναι 40 ετών που δεν έχει φουντάρει σε ποτάμι πάνω από 2 φορές σε όλη του τη ζωή.

μιλουσαμε για το ποτε περνεις το διπλωμα.το βλεπεις με τα ματια σου..εχει και τον βαρωτσο που δεν γραφει την ηλικια του που φαινεται και μικροτερος...mein schiff λεγονται τα πλοια,6,14 καπετανιοι δουλεουν ανα 6μηνα η 3μηνα..τα αλλα ειναι φλυαριες ,εκλεισε το θεμα.σας καληνυχτιζω

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο φίλε μου γιατί δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Αν θες να πιστεύεις ότι για να γίνεις καπετάνιος πρέπει να περάσεις τα 50 πίστευε το. Στα 35 ο ξάδερφος μου είχε μεζονέτα και BMW M3 ενώ ξεκίνησε από το μηδέν χωρίς ούτε ένα ευρώ . Να μην συζητήσω για τους 50αρηδες συγγενείς μου που κυκλοφορούν με Porsche Στην χειρότερη. Δεν με ενδιαφέρει καν να σε πείσω αλλά τουλάχιστον μην λες άσχετα πράγματα τη στιγμή που δεν έχεις ιδέα
Εχεις δικιο φιλε. Πιστευεις οι ναυτικοι αγαπανε τη δουλεια τους;

George103

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2019
Like
196
Πόντοι
6
Εχεις δικιο φιλε. Πιστευεις οι ναυτικοι αγαπανε τη δουλεια τους;
Εφευγε  για  12  μηνες  ο  ξαδερφος  μου  συγκεκριμενα,  γυρνουσε  και  δεν  τον  γνωριζε  το  παιδι  του  που  ηταν  2-3  ετων

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.244
Πόντοι
5.006
Εφευγε  για  12  μηνες  ο  ξαδερφος  μου  συγκεκριμενα,  γυρνουσε  και  δεν  τον  γνωριζε  το  παιδι  του  που  ηταν  2-3  ετων

εγω ξερω τυπο που ελειπε 24 μηνες στα καραβια και ειχε τρελη συγκινηση οταν γυρισε και βρηκε το 3 μηνων παιδι του... :'(  :babycry:

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Ξεκινώντας στα 18 την σχολή περίπου στα 35 θα είναι κάποιος Πλοίαρχος ή Α Μηχανικός , + ή - 2 χρονια ανάλογα με τις αντοχές του.

Τα λεφτά περίπου 13.000 ευρώ μεικτά σε Δ/Ξ και κάτι παραπάνω σε Gas Garrier.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ξεκινώντας στα 18 την σχολή περίπου στα 35 θα είναι κάποιος Πλοίαρχος ή Α Μηχανικός , + ή - 2 χρονια ανάλογα με τις αντοχές του.

Τα λεφτά περίπου 13.000 ευρώ μεικτά σε Δ/Ξ και κάτι παραπάνω σε Gas Garrier.

Στα 35 νέος υποπλοίαρχος ή Β΄Μηχανικός στην καλύτερη περίπτωση.Αν έχει και δουλειά βεβαίως,διότι η ανεργία είναι μεγάλη.Σε ανασφάλιστα,με σημαίες Λιβερίας,Παναμά,Μάρσαλ μπορεί να βρει δουλειά πιο εύκολα,αλλά οι εφοπλιστές/πλοιοκτήτες δε θα εμπιστεύονταν ποτέ πλοιαρχία σε έναν 35αρη ακόμα και αν υποθέσουμε ότι έχει πάρει το βαθμό του πλοιάρχου,που δεν υπάρχει περίπτωση βεβαίως!Καταρχήν για να πάρεις πτυχίο από την ΑΕΝ πρέπει να κάνεις 2 εκπαιδευτικά ταξίδια.Το πρώτο είναι σχετικά εύκολο,σχετικά...Το δεύτερο θα πρέπει να κάνεις πολλές πίπες και ΕΑΝ βρεις θέση.

Για ψάξε να δεις πόσα παιδιά δε βρίσκουν εταιρεία να παίρνει δόκιμους για εκπαιδευτικό ταξίδι.Και μόλις με το καλό ολοκληρώσεις το δεύτερο ταξίδι,και πάρεις το πολυπόθητο πτυχίο,απολυθείς από το στρατό,περάσεις ένα σκασμό σεμινάρια ως πτυχιούχος,θα πάρεις "μπάλα" όλες τις εταιρείες να βρεις θέση ως Junior κάπου.Όχι ανθυποπλοίαρχος..Junior.Κάτι σαν...Ανθυ,ανθυ,ανθυποπλοίαρχος.

Αν βρεις δουλειά θα πάρεις ένα 6μηνο συμβόλαιο αρχικά με μισθό που με τα λίγα έξτρα που θα σου γράφει ο καπετάνιος δε θα ξεπερνάς το 1000αρικο.Καλό γι'αρχή όμως..Μόλις τελειώσει το 6μηνο θα "αράξεις" στο σπιτάκι σου για κανά 8μηνο,και μην περιμένεις να σε...περιμένει το πλοίο που άφησες,και η καμπίνα με τις αφίσες από τα μοντέλα στον μπουλμέ...Θ΄αρχίσεις ξανά το ψάξιμο.Από την ίδια εταιρεία πρώτα,και αν βρεις,πολύ δύσκολο,θα ξαναφύγεις με τον ίδιο βαθμό για άλλο ένα 6μηνο.Η ηλικία που θα έχεις,με ιδανικές συνθήκες,θα είναι 26-27 ετών.Θα ρίξεις ματσακόνι,βάψιμο κουβέρτας,και τρίψιμο στα ρέλια που θα πάει καπνός!!!!Αναφέρομαι πάντα σε φορτηγά/δεξαμενόπλοια και τις υποκατηγορίες τους.Κι εκεί θα διαπιστώσεις ότι καπετάνιος σου που είναι 55αρης,έχει φάει τη θάλασσα με το κουτάλι και σπουδάζει τα παιδιά του,κάτι άλλο συνήθως,μακριά από τη θάλασσα,τα 12000€+ δεν τα παίρνει έτσι.Έχει να χαλιναγωγήσει καμια 30αρια άτομα,Φιλιπινέζους,Έλληνες,Αφρικανούς,Ρουμάνους,Ουκρανούς,μεθύστακες,ψυχάκιδες,που πέφτει καμιά ψιλή αν έχουν...ντουζένια...Θα έχει να κάνει με τις παραξενιές των ναυλωτών,τους ρουφιάνους της εταιρείας και πολλά άλλα.Αλλά έχοντας εμπειρία χρόνων θα φορτώσει μινεράλι από ΗΠΑ,θα περάσει τον Παναμά να το πάει στην Κίνα στην ώρα του.Αλλιώς θα πάει σπίτι του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom