Νέα

Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.206
Πόντοι
1.056
...Ασπρόπυργος 96΄...........

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Στα 35 νέος υποπλοίαρχος ή Β΄Μηχανικός στην καλύτερη περίπτωση.Αν έχει και δουλειά βεβαίως,διότι η ανεργία είναι μεγάλη.Σε ανασφάλιστα,με σημαίες Λιβερίας,Παναμά,Μάρσαλ μπορεί να βρει δουλειά πιο εύκολα,αλλά οι εφοπλιστές/πλοιοκτήτες δε θα εμπιστεύονταν ποτέ πλοιαρχία σε έναν 35αρη ακόμα και αν υποθέσουμε ότι έχει πάρει το βαθμό του πλοιάρχου,που δεν υπάρχει περίπτωση βεβαίως!Καταρχήν για να πάρεις πτυχίο από την ΑΕΝ πρέπει να κάνεις 2 εκπαιδευτικά ταξίδια.Το πρώτο είναι σχετικά εύκολο,σχετικά...Το δεύτερο θα πρέπει να κάνεις πολλές πίπες και ΕΑΝ βρεις θέση.

Για ψάξε να δεις πόσα παιδιά δε βρίσκουν εταιρεία να παίρνει δόκιμους για εκπαιδευτικό ταξίδι.Και μόλις με το καλό ολοκληρώσεις το δεύτερο ταξίδι,και πάρεις το πολυπόθητο πτυχίο,απολυθείς από το στρατό,περάσεις ένα σκασμό σεμινάρια ως πτυχιούχος,θα πάρεις "μπάλα" όλες τις εταιρείες να βρεις θέση ως Junior κάπου.Όχι ανθυποπλοίαρχος..Junior.Κάτι σαν...Ανθυ,ανθυ,ανθυποπλοίαρχος.

Αν βρεις δουλειά θα πάρεις ένα 6μηνο συμβόλαιο αρχικά με μισθό που με τα λίγα έξτρα που θα σου γράφει ο καπετάνιος δε θα ξεπερνάς το 1000αρικο.Καλό γι'αρχή όμως..Μόλις τελειώσει το 6μηνο θα "αράξεις" στο σπιτάκι σου για κανά 8μηνο,και μην περιμένεις να σε...περιμένει το πλοίο που άφησες,και η καμπίνα με τις αφίσες από τα μοντέλα στον μπουλμέ...Θ΄αρχίσεις ξανά το ψάξιμο.Από την ίδια εταιρεία πρώτα,και αν βρεις,πολύ δύσκολο,θα ξαναφύγεις με τον ίδιο βαθμό για άλλο ένα 6μηνο.Η ηλικία που θα έχεις,με ιδανικές συνθήκες,θα είναι 26-27 ετών.Θα ρίξεις ματσακόνι,βάψιμο κουβέρτας,και τρίψιμο στα ρέλια που θα πάει καπνός!!!!Αναφέρομαι πάντα σε φορτηγά/δεξαμενόπλοια και τις υποκατηγορίες τους.Κι εκεί θα διαπιστώσεις ότι καπετάνιος σου που είναι 55αρης,έχει φάει τη θάλασσα με το κουτάλι και σπουδάζει τα παιδιά του,κάτι άλλο συνήθως,μακριά από τη θάλασσα,τα 12000€+ δεν τα παίρνει έτσι.Έχει να χαλιναγωγήσει καμια 30αρια άτομα,Φιλιπινέζους,Έλληνες,Αφρικανούς,Ρουμάνους,Ουκρανούς,μεθύστακες,ψυχάκιδες,που πέφτει καμιά ψιλή αν έχουν...ντουζένια...Θα έχει να κάνει με τις παραξενιές των ναυλωτών,τους ρουφιάνους της εταιρείας και πολλά άλλα.Αλλά έχοντας εμπειρία χρόνων θα φορτώσει μινεράλι από ΗΠΑ,θα περάσει τον Παναμά να το πάει στην Κίνα στην ώρα του.Αλλιώς θα πάει σπίτι του...
Έχεις ταξιδέψει ή τα βγάζεις από το κεφάλι σου ?

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Έχεις ταξιδέψει ή τα βγάζεις από το κεφάλι σου ?

Εσύ σίγουρα τα βγάζεις από το κεφάλι σου πάντως.35 ετών δεν κάνεις δ/ντη σε super market,θα του δώσεις την πλοιαρχία σε ένα φορτηγό που κοστίζει 100εκ δολάρια;Θα του εμπιστευτείς την περιουσία σου όταν μπορεί να μην έχει περάσει τον Παναμά πάνω από 2 φορές,και να μην έχει μπει στις μεγάλες λίμνες;Εσύ θα το έκανες;Διότι οι πλοιοκτήτες/εφοπλιστές δεν το κάνουν...

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Εσύ σίγουρα τα βγάζεις από το κεφάλι σου πάντως.35 ετών δεν κάνεις δ/ντη σε super market,θα του δώσεις την πλοιαρχία σε ένα φορτηγό που κοστίζει 100εκ δολάρια;Θα του εμπιστευτείς την περιουσία σου όταν μπορεί να μην έχει περάσει τον Παναμά πάνω από 2 φορές,και να μην έχει μπει στις μεγάλες λίμνες;Εσύ θα το έκανες;Διότι οι πλοιοκτήτες/εφοπλιστές δεν το κάνουν...
Σε ξαναρωταω , έχεις ταξιδέψει  ?

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.214
Πόντοι
3.820
ο χανδρης ειναι ηλιθιος που πηρε αυτην 36 χρονων να κουβαλαει τοσες ψυχες μεσα στη θαλασσα..  :S

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Τα παραδείγματα είναι πολλά
Εαν είσαι ικανός θα προχωρήσεις γρήγορα

LOUPOS100

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2020
Like
47
Πόντοι
1
Η Θαλασσα θελει γνωσεις, δουλεια και πολυ μερακι για να φτασεις ψηλα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
ο χανδρης ειναι ηλιθιος που πηρε αυτην 36 χρονων να κουβαλαει τοσες ψυχες μεσα στη θαλασσα..  :S

Δε μου δείχνεις και κανά 35αρι σε ΦΓ/ΔΞ;Σε λίγο θα μου δείξετε κανέναν σε παντόφλα Ρίο-Αντίριο που θα είναι 30 ετών για να τεκμηριώσετε τη μαλακία σας.

τι ρωτάς δεν κατάλαβες  :huh:
εφοπλιστής είναι ο τύπος για να τα ξέρει :idiot:
Εσύ πάντως είσαι ηλίθιος.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Τα παραδείγματα είναι πολλά
Εαν είσαι ικανός θα προχωρήσεις γρήγορα

Την εμπειρία πού θα βρεις είναι το θέμα.Στα 35 δεν έχεις καμία εμπειρία να κυβερνήσεις ΦΓ ή ΔΞ και να πάρεις τα 10χιλιαρα που έλεγε ο άλλος στην αρχή.

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Την εμπειρία πού θα βρεις είναι το θέμα.Στα 35 δεν έχεις καμία εμπειρία να κυβερνήσεις ΦΓ ή ΔΞ και να πάρεις τα 10χιλιαρα που έλεγε ο άλλος στην αρχή.
13.000 στα 34 εγω και ξέρω αρκετους που τα πηραν νωρίτερα

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.214
Πόντοι
3.820
Δε μου δείχνεις και κανά 35αρι σε ΦΓ/ΔΞ;Σε λίγο θα μου δείξετε κανέναν σε παντόφλα Ρίο-Αντίριο που θα είναι 30 ετών για να τεκμηριώσετε τη μαλακία σας.
το celebrity edge που κανει 1 δις, παντοφλα   :jerking: .κουρασες ρε τυπε αστο να παει στο διαολο..καλη ανασταση

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
13.000 στα 34 εγω και ξέρω αρκετους που τα πηραν νωρίτερα

Εσύ πήρες 34 ετών 13000€;
Επειδή δουλεύω σε ναυτιλιακή 22 χρόνια τώρα,δε θα πω λεπτομέρειες,σε ένα φόρουμ που ασχολείται με πουτάνες,σου λέω ότι λες ψέματα.Και αμφισβητώ καν ότι είσαι ναυτικός.Τέλος εδώ η κουβέντα.Σε αυτό το φόρουμ περισσεύει η ψευτιά και η φαντασίωση.Το κακό είναι ότι θα διαβάζει κανάς πιτσιρικάς και θα πιστεύει τις μαλακίες αυτές.Τέλος.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.073
Πόντοι
12.946
Ευχαριστώ επίσης.
τύπε μόνος σου εκτίθεσαι ξύπνησες από τις 6μιση να υποστηρίξεις τα επιχειρήματα σου που δεν στέκουν για τον εξής απλούστατο λόγο.
Τους βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι άλλος μπορεί να έχει ταλέντο και θέληση και να προχωρήσει, το ίδιο ισχύει για όλες τις δουλειές.
Να σκέφτεσαι πριν γράφεις  :uglystupid:

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Εσύ πήρες 34 ετών 13000€;
Επειδή δουλεύω σε ναυτιλιακή 22 χρόνια τώρα,δε θα πω λεπτομέρειες,σε ένα φόρουμ που ασχολείται με πουτάνες,σου λέω ότι λες ψέματα.Και αμφισβητώ καν ότι είσαι ναυτικός.Τέλος εδώ η κουβέντα.Σε αυτό το φόρουμ περισσεύει η ψευτιά και η φαντασίωση.Το κακό είναι ότι θα διαβάζει κανάς πιτσιρικάς και θα πιστεύει τις μαλακίες αυτές.Τέλος.
τα πήρα όπως και πολλοί άλλοι
ούτε και εγώ πιστεύω ότι είσαι σε ναυτιλιακή και οτι γράφεις αυτά τα ψέματα

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Ευχαριστώ επίσης.
τύπε μόνος σου εκτίθεσαι ξύπνησες από τις 6μιση να υποστηρίξεις τα επιχειρήματα σου που δεν στέκουν για τον εξής απλούστατο λόγο.
Τους βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι άλλος μπορεί να έχει ταλέντο και θέληση και να προχωρήσει, το ίδιο ισχύει για όλες τις δουλειές.
Να σκέφτεσαι πριν γράφεις  :uglystupid:
σωστός

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ευχαριστώ επίσης.
Να σκέφτεσαι πριν γράφεις  :uglystupid:

Εσένα σε πείραξε τι ώρα ξύπνησα;Άλλο και αυτό...
Όσο ταλέντο και θέληση να έχεις πλοιαρχία στα 35 δε βλέπεις σε φορτηγό ή δεξαμενόπλοιο.Διότι δεν έχεις εμπειρία.Με τα 6μηνα συμβόλαια που κάνουν όλες οι εταιρείες υποχρεωτικά,δεν αποκτάς εμπειρία σε μικρή ηλικία.Εκεί είναι το θέμα.
Τέλος εδώ δεν ασχολούμαι με το θέμα.Συνεχίστε να φαντασιώνεστε,και να γράφετε διάφορα.Το κακό είναι ότι σας διαβάζουν και πιτσιρικάδες και νομίζουν ότι αν πάνε στην εμποροπλοιάρχων στα 35 θα έχουν 80000€/6μηνο και θα τα τρώνε στις γκόμενες όταν ξεμπαρκάρουν...

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.214
Πόντοι
3.820
τα πήρα όπως και πολλοί άλλοι
ούτε και εγώ πιστεύω ότι είσαι σε ναυτιλιακή και οτι γράφεις αυτά τα ψέματα

κλητηρακος θα ναι και δεν του λενε την αληθεια για να μην πεσει σε καταθλιψη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom