trelopalaviaris78
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αμα το φιλλιπινεζακι ειναι τρυφερουδι γιατι οχι? προτιμω ανασφαλα για τετοιεσ φασειστι γαμας αντρες?
αμα το φιλλιπινεζακι ειναι τρυφερουδι γιατι οχι? προτιμω ανασφαλα για τετοιεσ φασειστι γαμας αντρες?
τελικα γαμας ή δεν γαμας εσυ??? κανενας μας δεν καταλαβε ακομααμα το φιλλιπινεζακι ειναι τρυφερουδι γιατι οχι? προτιμω ανασφαλα για τετοιεσ φασεισ
Ξερει κανεις τι παιζει?καθε ποτε γινονται αιτησεις,και τι αποκατασταση εχει?
Επάγγελμα σαν αυτό δεν υπάρχει. Έχω όλη μου την οικογένεια ναυτικούς και τα χρήματα είναι υπερβολικά μιλάμε για 10.000-12.000 το μήνα
τα νουμερα ισχυουν και παραπανω ,για εξωτερικο βεβαια,οχι για πλοια της γραμμης εδω...αν εισαι καλος στα 40 εχεις παρει πτυχιο πρωτου...αλλα και οι ανθυποπλοιαρχοι ενα 6αρακι πανε ευκολα...Ξέθαψες ένα θέμα μετά από 5 χρόνια και πετάς έτσι ξεκάρφωτα νούμερα;Ποιος παίρνει 10-12000/μήνα;Μήπως ο καπετάνιος σε Aframax αφού έχει καμιά 25αρια χρόνια στα καράβια;Έτσι όπως το έγραψε θα νομίζει κανείς ότι θα βγει δόκιμος ανθυποπλοίαρχος και θα παίρνει τόσα...
Εννοείται φίλε μου ότι μιλάω για τον καπετάνιο. Έχω στην οικογένεια μου 5 καπετανιους στο εμπορικό οπότε ξέρω ακριβώς τα νούμερα. Ένας ανθυποπλοιαρχος 25 ετών σε δεξαμενόπλοιο χτυπάει 5.000 το μήνα και ένας αντίστοιχος που δουλεύει στην Ελλάδα παίρνει 600 ευρώΞέθαψες ένα θέμα μετά από 5 χρόνια και πετάς έτσι ξεκάρφωτα νούμερα;Ποιος παίρνει 10-12000/μήνα;Μήπως ο καπετάνιος σε Aframax αφού έχει καμιά 25αρια χρόνια στα καράβια;Έτσι όπως το έγραψε θα νομίζει κανείς ότι θα βγει δόκιμος ανθυποπλοίαρχος και θα παίρνει τόσα...
Συγκεκριμένα ο ξάδερφος μου είναι 40 χρονών και παίρνει 12.000 το μήνατα νουμερα ισχυουν και παραπανω ,για εξωτερικο βεβαια,οχι για πλοια της γραμμης εδω...αν εισαι καλος στα 40 εχεις παρει πτυχιο πρωτου...αλλα και οι ανθυποπλοιαρχοι ενα 6αρακι πανε ευκολα...
τα νουμερα ισχυουν και παραπανω ,για εξωτερικο βεβαια,οχι για πλοια της γραμμης εδω...αν εισαι καλος στα 40 εχεις παρει πτυχιο πρωτου...αλλα και οι ανθυποπλοιαρχοι ενα 6αρακι πανε ευκολα...
υποθετεις τωρα η γνωριζεις?γιατι εχω καμμια 20αρια ατομα φιλους συγγενεις κτλ και ξερω τι σου λεω...ολοι ειναι πολυ καλα πιασμενοι..με αυτοκινητα σπιταρωνες και σου μιλαω για ηλικιες απο 30 εως 45..ρωτα και θα δεις..Στα 40 Α'Μηχανικός;Καλά...Ίσως στη Σιέρα Λεόνε...Στα 40 σου στην καλύτερη περίπτωση να είσαι Β΄Μηχανικός,και πάνω από 3-4000€ με όλα τα έξτρα δεν υπάρχει περίπτωση.Όταν έγραψα για Aframax προφανώς και δεν εννοούσα πλοία της γραμμής αλλά δεξαμενόπλοια και φορτηγά ποντοπόρα...Οι βαθμοί δε δίδονται έτσι...Πρέπει να κάνεις ταξίδια,και πλέον τα ταξίδια είναι 6-7 μηνών,πάνε τα χρόνια που έκανε κάποιος 2 χρόνια σερί.
Αν ξεκινήσεις από τα 18 στα 30 σου είσαι καπετάνιος με την προϋπόθεση να ταξιδεύεις και να μην χάσεις χρόνο στην αρχή
υποθετεις τωρα η γνωριζεις?γιατι εχω καμμια 20αρια ατομα φιλους συγγενεις κτλ και ξερω τι σου λεω...ολοι ειναι πολυ καλα πιασμενοι..με αυτοκινητα σπιταρωνες και σου μιλαω για ηλικιες απο 30 εως 45..ρωτα και θα δεις..
Άστο ρε άνθρωπε.Αυτά που λες δεν ισχύουν.45 ετών καπετάνιος δε γίνεσαι.Οι περισσότεροι από τις Α.Ε.Ν δε βρίσκουν να κάνουν τα υποχρεωτικά εκπαιδευτικά ταξίδια.Μετά είναι τόση η ανεργία που αν βρεις καράβι σε Ελληνική σημαία είναι σαν να κέρδισες το τζόκερ.Στα καράβια με ξένη σημαία σπάνια παίρνουν Έλληνες.Για παράδειγμα ο Μαρινάκης,όλα τα πλοία στη σημαία Λιβερίας και δεν έχει ούτε έναν Έλληνα.Πώς θα βρει κάποιος την προϋπηρεσία για να φτάσει στα 45 του να είναι καπετάνιος;Έτσι δίνουν οι εταιρείες τις πλοιαρχείες;
και μετα απο αυτο που εβαλες θες να μου πεις απο τα 22-23 που τελειωνεις την σχολη οτι στα 40 δεν μπορεις να εισαι πλοιαρχος..Κι επειδή δεν πρόκειται να βρεις τίποτα,πάρε τη νομοθεσία.Άθροισε τους μήνες,υπολόγισε ότι πλέον ο IMO υποχρεώνει σε 6μηνα συμβόλαια μόνο,και υπολόγησε πόσα χρόνια θέλει κάποιος να πάρει τη νόμιμη προαγωγή.Χωρίς να σημαίνει ότι θα πάρει πλοιαρχία...