Νέα

Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
χαχαχαχα εισαι μπουρδιελιαρης !!!  :2funny: :2funny: :cheesy: :cheesy:
εχω βγει ΚΑΙ εχω γαμησει σε santos,esmeraldas,guayaquil,balboa,monrovia kai luanda. βγηκα αλλα δεν γαμησα επειδη δεν βρηκα σε αμερικη και τουρκια
δηλαδη εχω γαμισει σε βραζιλια,εκουαδορ,παναμα απο λατινικη αμερικη !!! και απο αφρικη σε λιβερια και ανγκολα !!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τωρα με την κριση ας παει και κανενας στη λεγεωνα των ξενων. legio patria nostra   :thumbsup:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τότενες θα πάει

θα παρελάσει και στα Ηλίσια Πεδία

υγ. το μόνο του πρόβλήμα ειναι πουχει και αράπηδες

θα μαθει και απο οπλα επιτελους. θα δειχνει και φιγουρινι με το kepi blanc

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Χρωστάς θαλάσσια υπηρεσία στην σχολή; Σε ποιό έτος είσαι; Σε ποιά σχολή;
Κάπως έτσι ήταν και η δική μου σύμβαση, αν θυμάμαι καλά.

Η σχολή μου, την πρότεινε σ' εμένα. Κι εμένα, με πρότεινε στην εταιρεία. Εγώ έστειλα αίτηση, η σχολή έστειλε συστατική επιστολή & με δέχτηκαν. Δεν ξέρω αν παίχτηκε μέσον, από τη σχολή.
Συνήθως, οι ελληνικές εταιρείες παίρνουν Έλληνες δόκιμους μηχανικούς.
Μην συγχέεις μια γερμανική πλοιοκτήτρια εταιρεία, με την σημερινή μας κατάσταση. Στην εποχή μου, ήταν καλύτερα τα πράγματα.
Ήθελα να ναυτολογηθώ & μ' εξυπηρέτησαν. Όταν ξανάστειλα αίτηση, μου απάντησαν θετικά & με ξαναπήραν δεύτερη φορά. Τελικά, έκανα όλα τα ταξίδια, με αυτήν την εταιρεία & στο συγκεκριμένο πλοίο.
Σχεδόν, με το ίδιο πλήρωμα. Ανακατωμένος ο ερχόμενος! Το έχεις ακούσει, να το λένε;
Καλή τύχη & σταδιοδρομία!
ναι καταλαβα !!! εστειλε και συστατικη επιστολη η σχολη !!! πλεον αυτα δεν γινονται σημερα φιλε !!! 4ετος ειμαι,στην κεφαλονια και χρωσταω 5 μαθηματα και 2 μηνες υπηρεσια !!!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Χρωστάς θαλάσσια υπηρεσία στην σχολή; Σε ποιό έτος είσαι; Σε ποιά σχολή;
Κάπως έτσι ήταν και η δική μου σύμβαση, αν θυμάμαι καλά.

Η σχολή μου, την πρότεινε σ' εμένα. Κι εμένα, με πρότεινε στην εταιρεία. Εγώ έστειλα αίτηση, η σχολή έστειλε συστατική επιστολή & με δέχτηκαν. Δεν ξέρω αν παίχτηκε μέσον, από τη σχολή.
Συνήθως, οι ελληνικές εταιρείες παίρνουν Έλληνες δόκιμους μηχανικούς.
Μην συγχέεις μια γερμανική πλοιοκτήτρια εταιρεία, με την σημερινή μας κατάσταση. Στην εποχή μου, ήταν καλύτερα τα πράγματα.
Ήθελα να ναυτολογηθώ & μ' εξυπηρέτησαν. Όταν ξανάστειλα αίτηση, μου απάντησαν θετικά & με ξαναπήραν δεύτερη φορά. Τελικά, έκανα όλα τα ταξίδια, με αυτήν την εταιρεία & στο συγκεκριμένο πλοίο.
Σχεδόν, με το ίδιο πλήρωμα. Ανακατωμένος ο ερχόμενος! Το έχεις ακούσει, να το λένε;
Καλή τύχη & σταδιοδρομία!
και να σου πω φιλε μεσα στο καραβι τι εθνηκοτητες ειχες??? τωρα και δοκιμοι καταστρωματος και μηχανης τουλαχιστον οσους ξερω πανε σε ελληνικη εταιρια !!!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Συμφωνώ ότι οι σχολές, δεν σε διευκολύνουν πλέον έτσι.
Ίσως να είναι πιο δύσκολο, αν δεν μιλήσουν κάποιοι, για εσένα. Ειδικά τώρα, που δεν υπάρχει η πρότερη εμπιστοσύνη & συνέπεια.

Δεν ζήτησα ξεχωριστή μεταχείριση, από την σχολή.
Κατάλαβαν την ανάγκη, για ναυτολόγηση & έκαναν μια εξαίρεση.

Εκτός από τους Γερμανούς αξιωματικούς, κατά καιρούς υπήρχαν Βραζιλιάνοι, Ρώσοι, Ιταλοί, Ρουμάνοι, Αργεντινοί, Χιλιανοί, Πολωνοί, Αυστραλοί, Βέλγοι, Ούγγροι, Τσέχοι, Νοτιοαφρικανοί, Δανοί, Σλοβένοι, Μεξικάνοι, Ισπανοί, Σλοβάκοι, Περουβιανοί, Μολδαβοί, Πορτορικανοί.

Δεν θυμάμαι άλλες εθνότητες. Ανάλογα τις ανάγκες του ταξιδιού.
xaxaxaa με τρελανες μονο αλβανους δεν ειχε !!! υπαρχει κανενα link της εταιριας?? εχει???

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Υπερβάλλεις!
Όταν 20 εθνότητες, μπαινοβγαίνουν στο πλοίο, η 21η θα είναι οι Αλβανοί;

Το link της εταιρείας, δεν λειτουργεί απευθείας. Προσπάθησε μέσω του
Καλό βράδυ & αν θες τα λέμε αύριο πάλι.
φιλε το ειδα πολυ μικρα βαπορακια ομως !!! 10000 deadweight μονο !!! πολυ μικρα!!! ποσα αμπαρια ειχατε??? 2 μικρουλικα???? κανετε ταξιδια σε ολο το κοσμο???

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
αυτα γινονταν παλια πριν δημιουργηθει το ISPS !!! αυτο ειναι ενας κωδικας-συμβαση για την ασφαλεια των λιμανιων !!! δλδ για να μπεις σε λιμανι πρεπει να εχεις καρτα εισοδου που γραφει ονομα και εργασια που εχεις στο λιμανι !!! δλδ τωρα μπαινουν μονο πρακτορες ατζεντες και γενικα οσοι εχουν σχεση με πλοια ! τωρα για πουτανες πρεπει να βγεις εσυ εξω !!! επισης για να βγεις εξω ελενχεσαι! δλδ σου φερνει ο πρακτορας πασα(ετσι λεγονται,γραφει ονομα του καθε μελος του πληρωματος και το καραβι στο οποιο εργαζεσαι) για το καθε μελος του πληρωματος !!!! αυτο το δειχνεις στο λιμενεφυλακα και σε αφηνει να βγεις εξω απο το λιμανι ! αυτο γινεται ωστε να γνωριζουν οτι εισαι απο πλοιο και δουλευεις στο πλοιο και δεν εισαι λαθρομεταναστης !! επισης μετα οταν πας πισω στο πλοιο,το λιμανι ελεγχει τι εχεις ψωνισει !!! δλδ εαν εχεις ναρκωτικα,ποτα η τσιγαρα !!! μονο ενα λιτρο ποτο μπορεις να μεταφερεις και μια κουτα τσιγαρα !!!!
filarakos den ta les ta pragmata opos exoyn...εγω στα φορτηγα δεν προλαβενω να γαμαω

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

filarakos den ta les ta pragmata opos exoyn...εγω στα φορτηγα δεν προλαβενω να γαμαω
ναι ρε φιλε τα φορτηγα ειναι πιο χημα κατασταση, καθεσαι και 10 μερεσ στο λιμανι. Σε αλλου ειδους καραβια ομως πχ καζαδικα κοντενεινερ, τα πραγματα ειναι πιο πιεστηκα εξαλου γιαυτο και η διαφορα μισθου φτανη εως 1500 με 2000 ευρο!

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε φιλε τα φορτηγα ειναι πιο χημα κατασταση, καθεσαι και 10 μερεσ στο λιμανι. Σε αλλου ειδους καραβια ομως πχ καζαδικα κοντενεινερ, τα πραγματα ειναι πιο πιεστηκα εξαλου γιαυτο και η διαφορα μισθου φτανη εως 1500 με 2000 ευρο!
φιλαρακι μια συμβουλη και ακολουθησε την φυγε τωρα που ειναι νωρισ απο τα γκαζαδικα...τα εχω φαει και εγω αυτα πολυ :jerking:αλλα για πεσ δοκιμακι εισαι ?

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
τι δοκιμακι!!! αστα φιλε ειμαι σε φαση που δεν με περνει να παο σε φορτηγα. Αν και μια περιοδος ειχα ξεκολιαστι στης εξοδους στιν Βραζιλια, το βασιλοβαπορο ειταν χρονοναυλοσι στι πετρομπρασ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
τι δοκιμακι!!! αστα φιλε ειμαι σε φαση που δεν με περνει να παο σε φορτηγα. Αν και μια περιοδος ειχα ξεκολιαστι στης εξοδους στιν Βραζιλια, το βασιλοβαπορο ειταν χρονοναυλοσι στι πετρομπρασ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δεν εισαι εε...ωραια τοτε πεσ μου τι δουλεια κανει το uptake του καζανιου  :uglystupid:

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

Stories

Νέο!