Νέα

Αίμα, Δάκρυα κι Ιδρώτας: Μια Διαφορετική Όψη του Σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 419
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γιατί τόσο μένος και τόσο μίσος προς τον συνάνθρωπο μας? Δεν μπορούμε να είμαστε απλά άνθρωποι? άνθρωποι με διαφορετικές αντιλήψεις, γούστα και ότι...αλλά άνθρωποι.
Ρίτα = Παιχτούρας

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Χαίρομαι που είσαι μέσα στο θέμα...ελπίζω να μην περιμένεις και απάντηση στην ερώτηση σου...
Είμαστε όλοι οι ίδιοι?

ιδιοι δεν ειμαστε, υπαρχουν και κατι ηλιθιες που νομιζουν οτι δεν ειναι ουτε με τον εαυτο τους ιδιες, οτι ειναι αλλες.
συ εισαι μωρη, δεν εισαι αλλη. ξυπνα ζωον.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Πουτσα και Ξυλο .. Αιμα και Σπερμα

Αρχιδια μεντολες κοριτσακι. Παραθεσεις σε αρθρα στο νετ και φιλοσοφιες περι τροπου ζωης και ιδεολογιας.. 

κανεις ταντρικο σεξ?

Γιατι κανει σεξ? Και ιεαραποστολικο μαλλον για χαϊλικι το εχει.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πουτσα και Ξυλο .. Αιμα και Σπερμα

Αρχιδια μεντολες κοριτσακι. Παραθεσεις σε αρθρα στο νετ και φιλοσοφιες περι τροπου ζωης και ιδεολογιας.. 

Γιατι κανει σεξ? Και ιεαραποστολικο μαλλον για χαϊλικι το εχει.

αμα επιδειξεις ζηλο λενε οτι ειναι φοβερο...και το σεξ και το ταντρικο σεξ :2funny:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
αμα επιδειξεις ζηλο λενε οτι ειναι φοβερο...και το σεξ και το ταντρικο σεξ :2funny:

Ισχυει και στο ατομικο σεξ? Επιδεικνυω φοβερο ζηλο αλλα εχει καταντησει βαρετο. Τι πρεπει να κανω για να εχω μια πιο "πιπερατη" ερωτικη ζωη με τον εαυτο μου?
Ειχα εναποθεσει τις τελευταιες μου ελπιδες στη Ριτα, αλλα το μαλακισε. Τωρα σκεφτομαι να παω στους προσκοπους να με μαθουν κομπους. Απο καπου πρεπει να αρχισω ο ταλαιπωρος...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ουρτ! τζιβιτζιλου! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

θα παω να κωλοτριφτω στην αλιντισσα που δειχνει πιο μπιφτεκουδικα συναισθηματα :2funny:

Ισχυει και στο ατομικο σεξ? Επιδεικνυω φοβερο ζηλο αλλα εχει καταντησει βαρετο. Τι πρεπει να κανω για να εχω μια πιο "πιπερατη" ερωτικη ζωη με τον εαυτο μου?
Ειχα εναποθεσει τις τελευταιες μου ελπιδες στη Ριτα, αλλα το μαλακισε. Τωρα σκεφτομαι να παω στους προσκοπους να με μαθουν κομπους. Απο καπου πρεπει να αρχισω ο ταλαιπωρος...

συμφωνα με τον γουντι I'm such a good lover because I practise a lot on my own. και Don't knock masturbation, it's sex with someone I
love.

οποτε....κανε τις αναγωγες σου....χαχαχαχαχα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αλλαξε σταση. δοκιμασες να τον παρεις στα ορθια? να σου δωσεις χαστουκακια?

Επισκέπτης
να το ζητησω ή να αρχισω απλα να γαμοσταυριζω?
τι προτινεις?
επισης σκεφτομαι να ανοιξω και θρεντ αποχωρησης να κλαφτω και λιγο...μην παω ακλαφτη....
εγω θα σε κλαψω παντως. Μπορει να εισαι ανωμαλη αλλα σε παω μωρη μπαγασα :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.093
Πόντοι
25.467
να το ζητησω ή να αρχισω απλα να γαμοσταυριζω?
τι προτινεις?
επισης σκεφτομαι να ανοιξω και θρεντ αποχωρησης να κλαφτω και λιγο...μην παω ακλαφτη....

Είστε και εσείς "ξωτικό"?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Καταρχήν, να αλλάξεις χέρι.

Όταν και αυτό θα γίνει βαρετό, πρώτα θα κάθεσαι πάνω στο χέρι σου για κανένα τέταρτο για να μουδιάσει και μετά θα βαράς φραπέ.

Επειδή το χέρι είναι μουδιασμένο, θα νομίζεις ότι είναι ξένο και θα σου αρέσει περισσότερο.

Εκεί θα συνειδητοποιήσεις, ότι τελικά το ατομικό σεξ δεν είναι τίποτα μπορστά στο σεξ με παρτενέρ.

Με λίγα λόγια, καλή η μαλακία, αλλά με το γαμήσι γνωρίζεις και κόσμο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω θα σε κλαψω παντως. Μπορει να εισαι ανωμαλη αλλα σε παω μωρη μπαγασα :2funny: :2funny: :2funny:

ειμαι και εφαψιας να ξερεις....τριβω τα βυζα μου πανω σε ανυποψιαστους τυπακους στο λεωφορειο :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom